Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Učitelju ukrali bicikl na kojem je obišao Evropu ispred škole  (Pročitano 1775 puta)
28. Feb 2013, 10:19:47
Jet set burekdzija

I Am My Own Savior!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8650
Zastava Vrčin
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Alcatel One Touch
Čongoru Kasi, učitelju Osnovne škole „Petefi Šandor“ iz Novog Sada, nepoznata osoba je ukrala bicikl kojim je proputovao celu Evropu, a da stvar bude gora, sve se desilo ispred glavnog ulaza škole, usred bela dana, za vreme nastave.

BAHATO - Ne znam ni koga da krivim, evo ja sam kriv što sam išao biciklom na posao. Proputovao sam tim biciklom skoro celu Evropu, od Moldavije do Pariza, ostavljao sam ga ispred prodavnica i kafića i nikada ga nisu ukrali. Dočekao sam da mi se to desi u Novom Sadu, u školi u kojoj radim - kaže Kasa.

On napominje da ukradeni bicikl lopov ne može da proda za više od 100 evra.

- Ali, ja bih ga platio mnogo više, samo da mi bude vraćen jer mi taj bicikl mnogo znači. Ne vozim ga da bih uštedeo na autobuskoj karti ili gorivu za auto, već zato što ga mnogo volim i ne mogu opisati koliko sam sada tužan - kaže ovaj učitelj.

Zoltan Arđelan, direktor OŠ „Petefi Šandor“, kaže da su svi u školi šokirani drskošću lopova, koji je usred bela dana iz školskog dvorišta ukrao bicikl učitelja.

- Bicikl čak nije bio ni vezan za stub, već samo zaključan katancem, pa ga je lopov izneo - kaže Arđelan, napominjući da su kamere sve snimile, da je policija obaveštena, te da se nadaju da će lopov uskoro biti pronađen.

Uz policiju, neposredno nakon krađe, preko društvenih mreža alarmirani su i brojni novosadski biciklisti. Nekoliko njih se za samo desetak minuta organizovalo i biciklima krenulo u potragu, ali bez rezultata.

- Meni i mom drugaru jednom je takva potera za lopovom uspela i to pre dve godine, kada su mi ukrali isti taj bicikl. Drugarica mi je javila da ga je videla u gradu, pa smo odmah krenuli u poteru, da bismo ga pronašli ispred jedne prodavnice, gde ga je lopov parkirao - priča Kasa.

Citat
Godišnje ukradu više od 2.000 bicikala
LOPOVI - Slaviša Nedeljković iz Udruženja Novosadska biciklistička inicijativa kaže da godišnje njihovim članovima lopovi ukradu više od 2.000 bicikala, a da svega 30 odsto bude pronađeno. “Strašno je što se policija uopšte ne zalaže da pronađe ukradene bicikle i jedino se nadamo da će nam u ovom konkretnom slučaju najviše pomoći mediji”, kaže Nedeljković.

Citat
Japancu vraćen dvotočkaš, Švajcarcu još ne
BEOGRAD - Ostaje da se vidi da li će policija uspeti da pronađe bicikl i lopova, kao što je nedavno bio slučaj, kada su japanskom državljaninu ukrali bicikl u Beogradu. Tada se podigao ceo državni vrh, sve sa premijerom Daćićem na čelu, i za desetak dana bicikl je pronađen. Nažalost, Švajcarac Julijan Sabau koji se skućio u Beogradu i kome je takođe ukraden bicikl na kojem je proputovao ceo svet nije bio te sreće i još se čeka rezultat istrage.

24 Sata
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.14
mob
Nokia 6630, valjda
chodo? Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Ne znam ni koga da krivim,

зле србе фашисте Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Nokia Luvmya 520
BAHATO - Ne znam ni koga da krivim, evo ja sam kriv što sam išao biciklom na posao. Proputovao sam tim biciklom skoro celu Evropu, od Moldavije do Pariza, ostavljao sam ga ispred prodavnica i kafića i nikada ga nisu ukrali. Dočekao sam da mi se to desi u Novom Sadu, u školi u kojoj radim - kaže Kasa.

On napominje da ukradeni bicikl lopov ne može da proda za više od 100 evra.
Takav ili bolji bicikl se u Novom Sadu ne koristi ukoliko je u bilo kom momentu potrebno da se zakljuca, to zna svako ko zna sta se u Novom Sadu desava. Neshvatljivo je da su ljudi i dalje iznenadjeni ukoliko im neko ukrade bicikl.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Nacionalni park Srbija...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
mob
Sony 
Da meni neko ukrade bicikl sa kojim sam do sada prešao po slobodnoj proceni 20000km, našao bi ga i taj neko se ne bi lepo proveo.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Бицикл који није ишао даље од локалног гранапа и тај што је ишао до руба Земље су у истој опасности да буду отуђени. То не кажем ја, него закон вјероватноће.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.14
Испаде у Србији највећи проблем крађа бицикала светских путника...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
mob
Samsung SGH-E590
Jbg meni kad su obili auto i ukrali alat ja nisam izasao u novinama, mora da ima nesto u biciklama... Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Испаде у Србији највећи проблем крађа бицикала светских путника...
+1
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.