Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ucenik tuce profesoricu, Sremska Mitrovica  (Pročitano 77279 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ora ,Ora ,Oraje , ustaj mala zora je  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Hvala je Bogu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
Zastava obrenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
SonyEricsson v 600i
opet demagogija,
@1deki donekle mogu da se slozim sa tvojim prvi posto sa drugim i trecim ne. Da pojednostavimo  situaciju na minimum.
1. Snimak nije dovoljno dugacak da bi se izveli svi zaključci kako treba
2. Maloletni nasilnik ima blizu sto kilograma, nasilnicku istoriju, jedinicu iz vladanja
3. Profesorka ima jedva sezdeset kilograma i isto toliko godina
to su cinjenice a maloletni nasilnik joj prilazi sa nasilnickim gestikulacijama i ponasa se neprijateljski (narodski receni kurci se i siri se po ucionici) ugorzava njenu i bezbednost sluzbenih dokumenata,vice na nju gestikulira rukama njoj ispred lica i pokusava da joj uzme sluzbeni dkument z akoji ova odgovara pred zakonom. Tim cinom maloletni napasnik joj takodje urusava njen 30togodisnji kredibilitet kao profesora i autoritet za sve prethodne generacije koje je izvela na pravi put. Zena odbija da se povinuje pred maloletnim nasilnikom i u krajnjoj nuzdi udara maloletnog nasilnika dva puta u predelu lica, na sta ovaj zgrazen samara doticnu baca dnevnik i na sve to je pljuje dva puta. Malo mu je sto ju je osamrio toliko jako da joj je glava poletela metar unazad, nego je ponizava pred celim razredom tako sto ju je pljunuo u lice.

Maloletni nasilnik ima 15 slovima petnaest godina, postavlja se pitanje sta bi taj radio sa 25 da mu se profesorka od 62 godine nije usprotivila i da sve ovo nije izaslo u javnost. Profesorka nije prijavila maloletnog nasilnika iz samo njoj znanih razloga.Sada se zaboga nalaze nacini opravdati delo maloletnog nasilnika za koje nema opravdanja. I on treba da snosi posledice za svoja (ne) dela pa neka se i prelome na njemu kola ako ce to spasiti cast i ugled bar jednog profesora u bilo kojoj skoli u Srbiji.
Ja radim i studiram, sve svoje placam kada nemam love sedim kuci, racunar koji koristim sam ja platio, kola koja imam ja odrzavam (igrom slucaja sam ih dobio) skoro sve u zivotu sam morao da zaradim, matori me je vukao od osmog razreda da idem da radim sa njim privatno posle njegovog radnog vremena da zaradim za patike i trenerku,Svakom komsiji se i dan danas javljam sa dobar dan kako ste. Doka smo bilo klinci morali smo svakom da se uredno javimo a danas klinci 3. 4. razred prodju pored tebe gledaju te u oci i cute.Meni bi keva usi zavrtala kada cuje da se nejavis nekom koga oni poznaju. Nema vise tog sistema vrednosti. Roditelji danasnje dece koja su 90. i mladje su uglavnom od 65.-70. godista ljudi koji su bili po ratistima, koji su videli SFRJ ziveli lepo i onda im je to preko noci neko oduzeo, to su generacije prvih zavisnika od heroina u srbiji, to su post deca cveca, koja su rodjena i odrasla u izobilju i nisu uspela da se snadju u kapitalistickom drustvu koje je danas, je l jure za zaradom samo ne shvatajuci da ustedom na patikama i telefonima svoje dece mogu da nadju posao koji dozvoljava maoli vise slobodnog vremena koje bi posvetili vaspitanju svoje dece. E pa generacijo prvih heroinskih zavisnika ja ne zelim da vas razumem niti da vas sazaljevam, samo se nadam da cete svoju decu vaspitati drugacije

IP sačuvana
social share
Au al ima smarača i debila pa to je strasno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

doc.dr sva cast  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ma da. To o cemu vi pricate je preventivni udar i koristi se u ratu a ne u interakciji sa ljudima. Narocito ne u odnosu profesor-ucenik. Nije smela da ga udari ni pod razno.
To sto vi vidite sebe kao neku vrstu autoriteta pa treba ovako ili onako je sasvim druga prica, pogubnija po drustvo kao celinu, ciji su produkt taj sumo-klinac i ninja-bakuta...

Ти баш запео није смела, није смела ... Smile ... као да је жена седала у миру своје дневне собе, сркала кафицу и имала времена натенане да размисли шта сме, а шта не.  Smile

Да је неко наишао којим случајем пре њеног ударања или ти одгуривања, и да се све ту завршило, тамо негде на трећем минуту снимка, само оно што је тај клинац урадио у прва три минута је лепа основа за покретање дисциплинског поступка.
« Poslednja izmena: 26. Jun 2009, 02:25:20 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49907
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Galaxy S24
Video je obrisan...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Video je obrisan...

Zasto me ovo ne cudi .. verovatno je sud naredio da se to izbrise da se ne bi brukala zemlja kao i narod
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
Apple 15
Postoji na sajtu Pressa. Postavljac sam moze da povuce snimak sa youtube. Nista sokantno.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Škola odbacila predlog Pokrajinske prosvetne inspekcije
Profesorka bez kazne, đak pred isključenjem

Autor: Narcisa Božić | 26.06.2009. - 08:11

Sremska Mitrovica - Nastavničko veće Srednje tehničke škole ‘’Nikola Tesla’’ u Sremskoj Mitrovici, u kojoj je pre deset dana na času hemije učenik O. M. (15) šamarao profesorku Mariju Mošić, juče je odlučilo da neće pokrenuti disciplinski postupak protiv ove nastavnice kako je predložila Pokrajinska prosvetna inspekcija. Nastavničko veće je utvrdilo da ona nije kriva za incident, a takođe je pokrenut postupak za isključenje iz škole učenika O. M.

- Podržali smo je kao koleginicu, dok je protiv učenika O. M. koji je već imao jedinicu iz vladanja, pokrenut postupak za isključenje iz škole, o čemu ćemo odlučiti u zakonskom roku - rekao je Radovan Miljković, direktor Srednje tehničke škole ‘’Nikola Tesla’’.
Mada je otac učenika još u četvrtak, 18. juna, preuzeo dokumentaciju uz pismenu izjavu da O. M. napušta školu, što je konstatovano u đačkom dnevniku, dečak ispisnicu još nije dobio.
Maloletnika osumnjičenog za nasilničko ponašanje prekjuče je saslušala istražni sudija za maloletnike Milica Cvejić. Iako je za juče bilo predviđeno saslušanje osmoro učenika koji su 16. juna bili u učionici, to je odloženo jer troje đaka nije došlo. Kako saznajemo, za 14. juli je zakazano saslušanje profesorke, direktora i razrednog starešine E-1 odeljenja. Nakon toga, slučaj se vraća tužiocu za maloletnike Borki Jovanović koja bi trebalo da predloži vaspitnu meru, koju zatim sudija izriče.
Policija još radi na utvrđivanju odgovornosti direktora Radovana Miljkovića i profesorke Marije Mošić i očekuje se da krivične prijave protiv njih zbog sumnje da su prikrili krivično delo budu podnete narednih dana.
Profesorka Marija Mošić od incidenta se nije pojavila u javnosti. Roletne na svim prozorima njene kuće u centru grada danima su spuštene, vrata zatvorena.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia N8-00
Smile
Ustvari, isla je rock top 50 lista na VH1 (govno od liste)

Pa nije bas da ne menja. Mislim da ne bi ni on nju udario da ona njega nije prva. Cak mislim da se i sam poprilicno iznenadio i pogubio kad ga je opaucila. Tu je malo zastao pa je tek onda govno palo na ventilator. I to da je bila saterana u cosak bas i nije potpuno tacno. Uvek je mogla da pusti dnevnik i kaze: Dobro, otvoris li dnevnik povescu disciplinski protiv tebe. Ne, ona zena odlucila da je ona i zrtva i sudija i porotnik i egzekutor. Drugim recima: Debelo je prekoracila svoja ovlascenja time sto ga je udarila i mislim da je i sama bila svesna toga pa samaranje nije sama prijavila (delom i zbog sramote naravno). Vidim mnogi ne kapiraju sta hocu da kazem pa ispada da ga branim. Rekoh vec: Svako od njih dvoje treba da odgovara za svoj deo krivice shodno propisima! Mene vise plase komentari tipa:i ''da pomislim da je neki danasnji majmun bije kao ovu zenu... pa raskomadao bih ga, majku mu...............  seckao bih ga na sitne komade....... Smile Smile Smile Smile'' i smeta mi to licemerstvo i hipokrizija u drustvu gde moze biti samo jedna zrtva i jedan krivac kome treba prosuti creva i pustiti na dnevniku da svi vide...(taj fazon). O odsustvu svagog pokusaja razumevanja i oprastanja (najvaznije) da i ne govorim. Porazavajuce za ''religioznu zajednicu'' gde vlada Pravoslavlje za kakvom se izjasnjavamo da jesmo. Mnogi mi ovde zvuce kao da su oni imali problem sa profanima u skoli te iako su imali zelju da ''pokazu profanu svoje'', nisu to ucinili iz ovog ili onog razloga, pa sad istresaju te komplekse koji su ostali u njima godinama nakon toga. I ovo prebacivanje lopte roditelji-skola mi deluje tragikomicno. Problem je mnogo kompleksniji od toga.

neverovatno kakvi komentari se ovde mogu procitati.. sto nije pustila... pa zato sto je karakter! zato sto zena ima obraza! zato sto ta zena zna vrednost tog dnevnika!  ti koji bi pustili dnevnik su isti oni sto bi upisali ocenu za 50 eura, oni koji su isfrustirirani, oni koji ne treba da se bave prosvetom....

karakter, moral, cast je ocigledno nesto sto je danasnjim mladima nepoznato.... to je srz problema.. sve moze.. jace ljubi u dupe, slabije udri, nista nije sveto, prodaj koga god mozes...

sociopate!

Škola odbacila predlog Pokrajinske prosvetne inspekcije
Profesorka bez kazne, đak pred isključenjem

Autor: Narcisa Božić | 26.06.2009. - 08:11

Sremska Mitrovica - Nastavničko veće Srednje tehničke škole ‘’Nikola Tesla’’ u Sremskoj Mitrovici, u kojoj je pre deset dana na času hemije učenik O. M. (15) šamarao profesorku Mariju Mošić, juče je odlučilo da neće pokrenuti disciplinski postupak protiv ove nastavnice kako je predložila Pokrajinska prosvetna inspekcija. Nastavničko veće je utvrdilo da ona nije kriva za incident, a takođe je pokrenut postupak za isključenje iz škole učenika O. M.

- Podržali smo je kao koleginicu, dok je protiv učenika O. M. koji je već imao jedinicu iz vladanja, pokrenut postupak za isključenje iz škole, o čemu ćemo odlučiti u zakonskom roku - rekao je Radovan Miljković, direktor Srednje tehničke škole ‘’Nikola Tesla’’.
Mada je otac učenika još u četvrtak, 18. juna, preuzeo dokumentaciju uz pismenu izjavu da O. M. napušta školu, što je konstatovano u đačkom dnevniku, dečak ispisnicu još nije dobio.
Maloletnika osumnjičenog za nasilničko ponašanje prekjuče je saslušala istražni sudija za maloletnike Milica Cvejić. Iako je za juče bilo predviđeno saslušanje osmoro učenika koji su 16. juna bili u učionici, to je odloženo jer troje đaka nije došlo. Kako saznajemo, za 14. juli je zakazano saslušanje profesorke, direktora i razrednog starešine E-1 odeljenja. Nakon toga, slučaj se vraća tužiocu za maloletnike Borki Jovanović koja bi trebalo da predloži vaspitnu meru, koju zatim sudija izriče.
Policija još radi na utvrđivanju odgovornosti direktora Radovana Miljkovića i profesorke Marije Mošić i očekuje se da krivične prijave protiv njih zbog sumnje da su prikrili krivično delo budu podnete narednih dana.
Profesorka Marija Mošić od incidenta se nije pojavila u javnosti. Roletne na svim prozorima njene kuće u centru grada danima su spuštene, vrata zatvorena.

Izvor: Blic

Bravo! Odlicna odluka skole! Svaka cast!  Smile Smile Smile Smile Smile

A tuzilastvu predlazem da ove budalastine od krivicne prijave protiv profesorke automatski odbace. Ovo je bruka! Inace masovni protesti! M`rs bre goveda, pustite zenu na miru!
« Poslednja izmena: 26. Jun 2009, 12:34:21 od Rasha_Zemun »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.33
Da ne bi sitirao neke postove u ovoj temi koje govore o tome kako ste vi koji ste odrastali u 90-tima zlatni,a mi huligani, razmazena derista. . . . Jeste mnogo takvih stvarno postoji ,ali ima i izuzetaka. . . . Ja naprimer rodjen sam 95 ,cale mi je sa sela ,dosao je u grad bez preb.  pare a sada ima lanac firmi. . . Al ja ipak kupujem kod kineza i na buvljaku. . . i toga se ne stidim. . . . dok moj brat . sin rodjene sestre mog tate ima dva tri para patika od po 100 i vise evra,ima sve kvalitetno kao i njegova sestra ,dok  moja tetka,njegova keva kupuje na pijaci tamo gde cigani prodaju polovnu robu. . . i oni glume neki standard. . . ja se nikad nisam kurcio takvim stvarima jer moj drug naprimer na svaka dva meseca kupuje patike iz total sporta,(to je u Boru i tamo je sve skupo ko vrag,al ima nikke,attidas,pura)kao i carape od 300 dinara i drugo. . . a ja imam laptop od hiljadu evra i jeste bogat sam al ne trosim pare na gluposti ko lud,pa me oni pitaju odakle mi pare za laptop.

svuda je takva situacija roditelji nemaju za hranu,voze jugica,il peglicu,dok im deca idu u patikama od po 100,200 evra. . . pa se kasnije zale

sada ce neko od vas reci da sam i ja razmazeno deriste,al taj neko je u stvari kivan jer  dok je on odrastao  nije imao pare za skupe patike,pa sad kad vidi klinca na ulicama da nosi NIKE on odmah popizdi . . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.706 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.