Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Učenik prebio bivšu devojku u školi, i to pred očima profesora  (Pročitano 2725 puta)
07. Okt 2017, 19:54:00
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
PESNICOM U POTILJAK, PA GLAVOM O ZID Učenik prebio bivšu devojku U ŠKOLI, i to pred očima profesora

Policija obavila uviđaj u školi i očekuje se krivična prijava protiv mladića
Foto: RAS Srbija Policija obavila uviđaj u školi i očekuje se krivična prijava protiv mladića

Kako navodi naš izvor iz škole, do incidenta je došlo posle časa. Momak je prvo, posle verbalne rasprave, devojčicu udario pesnicom u potiljak, ali tu nije bio kraj. Kada je ona počela da se brani, dobila je i udarac glavom o zid. Pojedinci koji su prisustvovali događaju tvrde da je ona posle prvog udarca skočila na njega, a on je bacio sa sebe, prilikom čega je ona udarila glavu, dok drugi kažu da je mladić namerno udario njenom glavom o zid pošto je počela da mu pruža otpor.

Naš izvor dodaje da je nemilu scenu video i profesor, a da je razredni starešina povređenu učenicu odvezao u Urgentni centar, gde je utvrđeno da nije zadobila teže povrede.

- Sve se to odigralo posle časa koji su imali. Oni su ranije bili u vezi, a ona ga je ostavila. Međutim, nešto mu je dobacila, da bi je on posle toga udario. Kratko je trajalo, ali je ipak nasilje kakvo se baš retko viđa u našoj školi - navodi naš izvor.

Kako saznajemo, zbog incidenta su u školu na sastanak pozvani roditelji oba đaka. U školu je nakon tuče takođe pozvana i policija koja je sastavila zapisnik, dok će protiv momka, kako nezvanično saznajemo, biti podneta krivična prijava za nanošenje lakih telesnih povreda.

Iz gimnazije u Sremskim Karlovcima nisu odgovorili na naša pitanja o incidentu, kao ni o merama koje su eventualno preduzeli protiv učenika.

Smanjen broj krivičnih dela u južnobačkim školama

Broj krivičnih dela koja se dešavaju u školama i njihovoj blizini u Južnobačkom okrugu pod koji spadaju i Sremski Karlovci smanjen je za 14 odsto u odnosu na prošlu godinu, dok je broj otkrivenih prekršaja u koje se najčešće podvode svađe i verbalni sukobi đaka, kao i sukobi u kojima ne dolazi do ozbiljnijih povreda smanjen za polovinu.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
mob
SonyEricsson k750i
 Smile ruku na srce, mozes samo da gledas jer zakon brani nevinu decicu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Do 14 godina. U gimnaziji imaju vise.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
Da ga je prebio kao vola kao sto je i trebao opet bi bio "zli, zli profesor koji udara jadnu decicu" i plus bi dobio otkaz pride. Tako da, pusti idiote nek se biju pa nek se tuze posle medjusobno.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
To i ja mislim, ali ne bih mogao samo da gledam.
Pustio sam klince u osnovnoj da se malo tuku preda mnom jer je delovalo bezopasno. Ali za sve ozbiljno...
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
ma ne mozes ih pustiti da se tuku....

to su najgora doba...niti ih mozes stegnuti i kaznjavati
niti im smes ostaviti 'odresene ruke' da rade sta zele...

ali treba ih kaznjavati za ovakve stvari..i uopste za nasilje...
i to malo zesce...

susretao sam se sa ovakvim situacijama ... sigurno jedno 4-5 puta za  neko vreme mog  'odraslog zivota'...
ne znaju klinci...treba ih nauciti neke stvari...
ocigledno je da ovog malog idiota
nije imao ko da nauci...

nista to nije cudno .... danas imas razne 'heroje lokalne' koji i u poznim godinama rade ovakve pa i jos gore stvari...
a klinci to sve kupe i upijaju..i u ovim godinama uvijek zele da budu 'neko drugi'
i cesto zele da budu kao pomenuti lokalni antiheroji ....

kad sklonis sa ulice..lose uzore... ili bar uradis sve da klinci shvate da su to losi uzori...
onda nece biti ni ovakvih niti mnogo gorih stvari...

mnogo mladih ljudi je sjebalo svoje zivote
upravo zbog toga...  jer su se lozili  na  lose uzore...
a u takvom nakaradnom  ambijentu.... lose stari za njih postaju dobre ...a dobre stvari postaju lose...

naravno u tim godinama klinci ne znaju sta je dobro a sta lose...
a izgleda da  nema ko da ih uci... Smile

« Poslednja izmena: 08. Okt 2017, 11:02:59 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
mob
Qtek 小米
Људи то је либерална демократија, сасвим је нормално да јачи бију слабије, да нико не сме да се умеша, да професори/наставници су третирани као крпе.
Па и на развијеном западу је исто или још горе, зависи како где.

Шта сви режими путем својих медија представљају њима као друштвени узор ... па знамо вљада сви.

Све су то производи демократије.
« Poslednja izmena: 08. Okt 2017, 13:43:35 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ne budi smesan. I u malijy je demokratija
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste
nije
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
mob
SonyEricsson k750i
iz prvog posta izgleda da ima dve verzije dogadjaja... u jednoj on je nju prebio sa sva udarca ! u drugom su se tukli i mala je izvukla deblji kraj. da mi lepo sacekamo razresenje i izjave pa da komentarisemo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.