Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 06:43:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ubiti za Religiju?  (Pročitano 23377 puta)
Svakodnevni prolaznik

Христос васкрсе!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 313
Zastava жарково
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 73
Raj i Pakao su u srcima nasim. kakvo nam je raspoloyenje duha u tome smo, to je najveca tama kada smo u grehu i mrznji. Nema veceg pakla ya mene do onog koji opisuju neki sveti oci da je pakao ne videti lice Boga ni bliznjeg. To je pakao i  na zemlji i u vecnosti... ili ti te svete oce nisi citao...mozda su mnogo blagi za tebe, nedovoljno revnosni?
IP sačuvana
social share
„По томе ће сви познати да сте моји ученици, ако будете имали љубави међу собом“ (Јован 13,35).

Apel za pomoc! Pomozite rad narodne kuhinje u Prekovcima!

Poklonite racunar deci Kosova!
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Pa pogledajte bilo koje ucenje od tih hriscanskih sekti, svi su puni formalizma, to ih i jedino odrzava.Njima je , vecini, u brojevima odredjeno koliko ce se ljudi spasti. Oni su prvi ti koji najvise osude imaju prema ljudima koji nisu njihovi istomisljenici. Pa zar to sve nije malo surovo i nehriscanski?
Siguran sam da nikada nisi sama lično proverila dali je to istina.Ja sam proučavao te sekte,ispitivao sam ih,pratio njihovo ponašanje i delovanje,i nikada nisam doživeo nikakve osude.Ja neidem u njihove crkve ali dalje imam dobre prijatelje i Baptista,i Adventista i iz drugih vera.Oni ako vide da ih neprihvaćaš jednostavno te puste da veruješ u ono što hoćeš,i to nikada neće osuđivati.Jedino neće da se druže sa nasilnicima koje i osuđuju,što je sasvim normalno.Jeste da imaju mane ali ne takve zlokobne mane kao što imaju neki vernici nasilnici iz redova pravoslavnih vernika koji nas okružuju.
Svaka čast izuzecima kao što je Silvanus i ti.Ali za vernike kao što je rogozub među vašim redovima ste i vi odgovorni jer ništa ne preduzimate protiv ove pojave i ponašanja,a najviše su odgovorni sveštenici koji neće da očiste crkvu od ovakvih ubica i nasilnika,jer su i oni sami takvi pa je to razlog zašto podržavaju takve ljude u crkvi.

Ja izvrcjem Bibliju? Izvini, ali u Bibliji pishe da Bog mrzi svakog chini nepravdu. Bog kazhe- Osveta je moja.
Jedina čista reč što je od Boga direktno dato nama je Jevanđelje,a pošto nam je direktno dato od Boga Isusa mnogo veću vrednost ima od reči ljudskih u ostalim delovima Biblije.Te reči kako se Bog sveti,ubija i mrzi je čisto mišljenje takvih ljudi kao što si ti,koji osećaj mržnje, osvete i zla tumače kao objava i dar od Boga.Neko to zapisao i sada isti takvi nalaze opravdanje za zlo da prave.Na isto je i crkva građena pa je zato zlo prisutno i u nju,zato i crkva čini zlo i daje utočište zlim ljudima.Jedino učenje za spasenje naše duše je Jevanđelje,i ajde probaj u Jevanđelje da nađeš zlo koje nalaziš u ostalim delovima Biblije.Mislim da nećeš naći,jer je tamo sve suprotno tvojim ubeđenjima.Po tvom ponašanju i rečima možemo samo da zaključimo da ti živiš,činiš i deluješ po zapovestima sotone a nikako Boga i Jevanđelja.

Citat
Jesam nasilnik,
Hvala na priznanje,to smo se dali zaključiti.Samim ovim priznanjem si potvrdio da nemaš ništa zajedničko sa Isusom i njegovim učenjem.

Citat
jer se od Jovana Krstitelja Carstvo nebesko nasiljem osvaja, i nasilnici ga zagobijaju.
Pričaš o Jovanu Krstitelju,a ponašaš se sasvim suprotno od njega.Koga je Jovan krstitelj ubio,ili je zapretio da će ga ubiti.
Jovan krstitelj dao svoj život bez da se otimao ili da se borio,što je opet sasvim suprotno tvojem ponašanju.

Citat
Gospod je mislio na trud, podvig, govorecji nasilje.
Nađi mi u jevanđelje gde je Gospod govorio o nasilju.Pa sam primer Isusovog života govorio protiv nasilje.
Šta je Gospod mislio to je nama preneo Isus u Matej 5,44. Samo što si ti zaslepljen mržnjom i zlom kako bi ti to video.

Citat
Ja nisam osvetnik, ja samo opominjem
Greška.Ti ne opominješ ,već pretiš,jer ti svetiš celom svetu koji nema etiket pravoslavnog vernika.A kakva je opomena pročitaj u Jevanđelje.Ali moraš da budeš pun ljubavi blag i pozitivan što je kod tebe nemoguće.Što više kod tebe je to smrtno opasan da budeš blag i pun ljubavi.Đavola ljubav u čoveku mnogo peče,pa mora tu ljubav da ubije,pa ako treba zajedno sa čovekom koji nosi tu ljubav.
Pa i  đavo kaže da je  ljubav sentimentalnost i za slabiće koji treba iskoreniti sa zemlje,sa svim ljudima koji nose i najmanji znak ljubavi u sebi.
Prijatelju tvoj profil je jako jako poznat kao profil protivnika Božjeg i svega dobrog na zemlji.

Citat
Nisam uopshte gnevan, samo nisam mlak,
Nisi gnevan,samo si nasilan kako si priznao i lak na ruku da ubiješ bližnjeg i za najmanje ispoljavanje ljubavi kao slabosti. Smile

Citat
Ko zna kako biste reagovali da ste prisustvovali kad je sveti Nikola rukom udario Arija tako jako da mu je ostala utisnuta na licu do kraja zhivota.
Reagovali bismo onako kako nas Isus učio u Jevanđelje.Ali naravno,ti si protivnik Jevanđelja i Isusa i Boga,pošto je to za slabiće.

Citat
Ljubav nije povladjivati slabostima voljenog, vecj ga pozivati na popravljanje. vi ljubav meshate sa sentimentalizmom.
Pitam se dali si i jednom pročitao Jevanđelje,ili je to za slabiće koje treba ubiti ako budu proičitali.
U Jevanđelje češ naći savršen odgovor šta je ljubav.Ali jedno sam siguran,da ljubav koji nas uči Isus sigurno nemože da ekzistira sa mržnjom i zlom u tvom srcu.Što znači promeniti moraš ti da bi prihvatio Jevanđelje u srce.

U srcu čovekovom gde je prisutno mržnja,osveta i zlo,Bog nemože biti prisutan,stoga takav čovek nemože da govori u ime Boga. Takođe u crkvi u koju ovakvi nasilni,zli vernici nalaze svoje mesto, nemože biti Boga.Jer Bog ljubav i dobrota nemože da ekzistira zajedno sa mržnjom i sa zlom.

Evo, evo da znas da bih. Hvala ti na veoma casnom i plemenitom komplimentu. Smile Smile Smile
Nema na čemu.Iz iskustva govorim. Smile

« Poslednja izmena: 11. Apr 2008, 01:46:12 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Zbog takvih NE-vernika je Crkva na losem glasu a ima ih dosta. Chetnici su ubijali zbog religije, takvi danas prete klanjem svakoga ko nije pravoslavac Etnicko i versko cisto. Samo neko da zucne da nije i imam da vadim Drazine citate.
Pop Pecanac isto tako.
Za dobrog coveka bi u vatru i vodu, za loseg bih bar pokusao da pomognem. Dok los bi pobio ceo svet.

Pirox-e dobar si ti covek.
pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2008.0)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Reagovali bismo onako kako nas Isus učio u Jevanđelje.
Zasto onda sada ne reagujes po jevandjeju.Zasto ti vadis trn iz oka prada svog a brvno u svom oku ne vidis.Da li ti sebe meris jevandjeljem.Koliko si ti moj brate daleko od tok jevandjelja na koje se pozivas.Ja znam da sam daleko i to mnogo daleko. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Хммм... убити за религију...
Једно време је то било веома модерно, чак се убијало за оно што неки зову "деноминација" - различити облици исте цркве. А то и јесте убиство због религије, јер можемо рећи да су хришћанство и ислам еволуирали у потпуно одвојене културе/цивилизације (онда би убиство у том смислу било убисто за културу)... Убити да би нека земља била протестантска, а не католичка... или обрнуто - е, то је убиство за религију. Слично томе је и убиство за атеизам, јер атеизам увек следи из неке религије.

Иначе, често на политици они који су "за сарадњу" тврде да су патриоте, чак веће патриоте од нас којима је до правде... То ме је довело до једне линије размишљања. Шта је уопште патриотизам?! Ако желиш да твоја земља буде боља у неком смислу - у смислу твојих идеја. Онда је патриот био Енглез који је био спреман да убије или погине зато да би Енглеска била католичка или протестантска. Или Шпанци који су се убијали да би Шпанија била република или монархија. Тако гледано и грађански рат је израз патриотизма.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13

Za dobrog coveka bi u vatru i vodu, za loseg bih bar pokusao da pomognem. Dok los bi pobio ceo svet.
Tačno,i to je put koji nama Isus dao.Truditi se pomoći svom bližnjem bez obzira kakav je, jer time i samima sebi pomažemo i na taj način ispunjavamo i Jevanđelje.Lepo Isus rekao sveštenicima,pre će carinici i kurve ući u Carstvo Nebesko nego li sveštenici.Jer grešni čovek mnogo otvoreniji za dobrotu i ljubav i za priznavanje sopstvenih grehova,i samim tim Jevanđelje u životu takvog čoveka lakše dolazi do izražaja.A zao čovek je zatvoren za spoznaju i promenu. Lepo rekao Isus za sveštenike.Stojite na ulazu Nebeskog Carstva,sami ne ulazite,a nedate ni drugima da uđu. Ako neko poznavao tadašnje i današnje sveštenike to je Isus.A kavi su sveštenici takvi su i njihovi vernici.

Citat
Zasto onda sada ne reagujes po jevandjeju.Zasto ti vadis trn iz oka prada svog a brvno u svom oku ne vidis.Da li ti sebe meris jevandjeljem.Koliko si ti moj brate daleko od tok jevandjelja na koje se pozivas.Ja znam da sam daleko i to mnogo daleko. Smile
Izvini neshvaćam tvoje razmišljanje jer nema veze sa mojim odgovorom . Gde ti ovde vidiš brvno??? Dali je tebi brvno ako se neko trudi da reaguje po učenju Jevanđelja Isusovog??? Gde si ti video u mojim postovima da se ja zalažem za nasilje,ubistvo,mržnju,osvetu,rat pa da kažeš eto to brvno i u mom oku??? Jesi se upitao iz kog cilja,razloga i šta te nateralo da postaviš takvo pitanje.Da nije iz cilja pokušaja ponižavanja??? Razmisli malo.  Smile
« Poslednja izmena: 11. Apr 2008, 12:27:26 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 388
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
od reči ljudskih u ostalim delovima Biblije.
ti si kao Hrishcjanin, ili?  Smile Biblija nije cela rech Bozhija?

Citat
Pričaš o Jovanu Krstitelju,a ponašaš se sasvim suprotno od njega.
to su rechi Gospoda Isusa Hrista koje sam napisao.

Citat
Koga je Jovan krstitelj ubio,ili je zapretio da će ga ubiti.
kako volite sektivno da citirate.  Smile
pa Jovan Krstitelj je ubijen je "vredjao" greshnike, i pozivao ih na pokajanje, nazivao ih porod aspirinim, i upozoravao ih na pakao ako se ne pokaju, bash zato je i ubijen, zbog onogo shto vi zovete "nasilnost", "agresivnost", "vredjanje", "osudjivanje"! a kad vam govorim o pokajanju onda se ne setite Jovana Krstitelja, nego sebe opravdavate pogreshno tumachecji rechi "ne sudite da vam se ne sudi".
pa JOVANA KRSTITELJA su vojnici pitali SHTA DA RADE, i NIJE im rekao da prestanu da budu vojnici, NIJE im rekao da okrenu drugi obraz, NIJE im rekao da vrate mach u korice, vecj im je rekao da budu vojnici i dobri ljudi, jer to JESTE mogucje u isto vreme. kako vam se djavo ruga. ni ne primecjujete. sopstvene recji cje vas osuditi.

Citat
A kakva je opomena pročitaj u Jevanđelje.
da li je Hristos blag? da li je bio blag kada je rekao da je On stena na koju ako ne padne slomicje se, a ako ona padne na nekoga samlecje ga? da li je bio blag kada je rekao ako se ne pokajete, svi cjete izginuti? da li je bio blad kada je rekao da bi bolje bilo choveku da okachi kamen o vrat i skochi u vodu da se udavi nego da chini greh? da li je bio blag kada je rekao da ko pogleda zhenu sa zheljom ide u vechnu vatru? da li je bio blag kada je pozivao na pokajanje pretecji Bozhijim gnevom i vechnom mukom u paklu?

Citat
Nađi mi u jevanđelje gde je Gospod govorio o nasilju
Carstvo nebesko se osvaja nasiljem, i nasilnici ga zadobijaju.

Citat
znam kako biste reagovali zato shto se licemeri i kukavice. reagovali biste kao i oni koji su tada prisustvovali- koji su odmah skochili na svetog Nikolu, kako nije Hrishcjanin, kako nema ljubavi, bla bla bla, i onda ga je patrijarh izbacio iz Crkve, rekao kako ne mozhe da bude Episkop. ali se onda sam Gospod javio tom istom patrijarju i pitao ga- shto odbaciste Nikolu koji je JEDINI ustao u Moju odbranu? svi ostali koji su slushali hule na Gospoda, i nisu se sa njima slozhili, ali nisu ni reagovali, vecj su smishljali kako da "objasne" Ariju da nije u pravu, niko od njih, nego jedino Nikola koji je udario hulitelja je ustao u odbranu Gospoda, po rechi Samog Gospoda!!!

Citat
U Jevanđelje češ naći savršen odgovor šta je ljubav
vecj sam ja nashao. "ako tvoj brat chini greh, idi i izgdi ga. ako necje da te poslusha, dovedi josh dvojcu ili trojcu. ako ni vas ne poslusha, reci Crkvi da ga opomene. a ako ni Crkvu ne poslusha, neka ti bude kao bezbozhnik"
nigde ne pishe "ako tvoj brat chini greh, idi i reci mu- nema veze brate, voli tebe Bog iako ga vredjash chinjenjem greha"- tako neshto ste vi izmislili!

Citat
Samo neko da zucne da nije i imam da vadim Drazine citate.
uf, ajde molim te. bash me zanima. naravno, sve ozbiljno i profesionalno- sa podacima gde je i kada to drazha izrekao/ napisao, i gde si taj citat nashao.

Citat
Truditi se pomoći svom bližnjem bez obzira kakav je
a pomocji mu da ne ode u pakao, to ne treba? dobro je pomocji mu da ne bude gladan i zhedan, to da li cje da zavrshi u vechnoj vatri ne treba da nas zanima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
(Koncept "Homogena Srbija" nastao je juna 1941, u njemu se zagovara "Velika Jugoslavija" i u njoj "Velika Srbija" do linije Karlobag-Virovitica.Ta država bi kontrolisala sve oblasti javnog života. Bitan cinilac je srpski narod koji se "nesme deliti po klasama". Predvida se jedna država, monarhisticka i centralisticka, jedno društvo bez politickog pluralizma pod jednim vodom "Cicom", sve u "Novoj Evropi". Draža je u naredbama zastupao iste stavove: "Cišcenje državne teritorije od svih narodnih manjina i nenacionalnih elemenata". Hrvati i Slovenci ce u njoj imati svoje oblasti, a "nacionalnih manjina nece biti". "Neko vreme" (?) ce jedini nosilac vlasti biti cetnicka organizacija. Svi cinovnici i sudije bice iz cetnickih redova. Vojska i žandarmerija pod direktnom kontrolom cetnicke organizacije...
evo ti sajt sa potpison 10 Doktora koji su istrazivali ovu temu
(http://p071.ezboard.com/Srpski-istricari-protiv-Drazine-rehabilitacije/fbalkansfrm87.showMessage?topicID=485.topic)
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
od reči ljudskih u ostalim delovima Biblije.
ti si kao Hrishcjanin, ili?  Smile Biblija nije cela rech Bozhija?
Reč Hrišćanin znači prihvatiti i slediti Jevanđelje od Isusa Hrista. Hrišćanin je onaj koji se trudi ispunjavati Jevađelje i tu nema niti postoji kao.
Pravi Hrišćanin ne ubija,mrzi,ne sveti,nije nasilnik,nije divljak,nije grub i nije zao.
Reč Božja nemože biti mržnja,osveta,ubijanje,zlo itd.To su dela i osobine sotone i ljudi koji slede zapovesti sotone.
Citat
to su rechi Gospoda Isusa Hrista koje sam napisao.
Reči Gospoda u Jevanđelje su da ljubiš neprijatelje svoje,da blagosiljaš koji te kunu,i činiti dobro onima koji te mrzi.Samo pitanje dali želimo slediti Isusovo Jevanđelje ljubavi ili sotonino Jevanđelje mržnje,rata i osvete.

Citat
kako volite sektivno da citirate.  Smile
pa Jovan Krstitelj je ubijen je "vredjao" greshnike, i pozivao ih na pokajanje, nazivao ih porod aspirinim, i upozoravao ih na pakao ako se ne pokaju, bash zato je i ubijen, zbog onogo shto vi zovete "nasilnost", "agresivnost", "vredjanje", "osudjivanje"! a kad vam govorim o pokajanju onda se ne setite Jovana Krstitelja, nego sebe opravdavate pogreshno tumachecji rechi "ne sudite da vam se ne sudi".
pa JOVANA KRSTITELJA su vojnici pitali SHTA DA RADE, i NIJE im rekao da prestanu da budu vojnici, NIJE im rekao da okrenu drugi obraz, NIJE im rekao da vrate mach u korice, vecj im je rekao da budu vojnici i dobri ljudi, jer to JESTE mogucje u isto vreme. kako vam se djavo ruga. ni ne primecjujete. sopstvene recji cje vas osuditi.
I šta smo zaključili,da Jovan krstitelj nije iskazao mržnju,niti se svetio,niti je bio nasilnik pa digao ruku na bližnjeg, niti se branio.On je greh nazvao imenom i zato bio spreman da da život.A dali se mi tako ponašamo? Ili sasvim suprotno Jovanovom primeru.
Kako rekao Isus. Matej 7,12 "Sve dakle što hoćete da čine vama ljudi,činite i vi njima,jer je to zakon i proroci"
Takođe u Mateju 25,34 do 25,46. opisuje ponašanje i stav koji je apsolutno suprotno delima nasilja. Lepo piše ono što činimo našem bližnjemu, njemu,Isusu Hristu činimo.I na šta smo mi spremni da činimo bližnjemu.Ako bližnjeg mrzimo,svetimo,ubijemu,činimo zlo itd,to sve činimo Isusu.A dali to želimo??? Dali pravi Hrišćanin to želi???

Citat
znam kako biste reagovali zato shto se licemeri i kukavice. reagovali biste kao i oni koji su tada prisustvovali- koji su odmah skochili na svetog Nikolu, kako nije Hrishcjanin, kako nema ljubavi, bla bla bla, i onda ga je patrijarh izbacio iz Crkve, rekao kako ne mozhe da bude Episkop. ali se onda sam Gospod javio tom istom patrijarju i pitao ga- shto odbaciste Nikolu koji je JEDINI ustao u Moju odbranu? svi ostali koji su slushali hule na Gospoda, i nisu se sa njima slozhili, ali nisu ni reagovali, vecj su smishljali kako da "objasne" Ariju da nije u pravu, niko od njih, nego jedino Nikola koji je udario hulitelja je ustao u odbranu Gospoda, po rechi Samog Gospoda!!!
Jeste,kao što sam pre rekao.Život po Jevanđelju je za neke licemerstvo i kukavičluk.Ko god pokuša da živi Jevanđelje ljubavi,treba ga ubiti.

Citat
vecj sam ja nashao. "ako tvoj brat chini greh, idi i izgdi ga. ako necje da te poslusha, dovedi josh dvojcu ili trojcu. ako ni vas ne poslusha, reci Crkvi da ga opomene. a ako ni Crkvu ne poslusha, neka ti bude kao bezbozhnik"
nigde ne pishe "ako tvoj brat chini greh, idi i reci mu- nema veze brate, voli tebe Bog iako ga vredjash chinjenjem greha"- tako neshto ste vi izmislili!
To je u Isusovom Jevanđelju Matej 18,15,16,17. I gde je u ovom stihu ubij,sveti ili čini zlo  bratu svome??? Božji Duh jedanko zrači i na pravednike i na nepravednike. Ako pravednik neće da sluša,nije na nama da mu sudimo,pogotovo ne da ga osudimo na smrt ili muke.Evo kako nas uči Jevanđelje:
Matej 10,14 "Ako vas ko ne primi niti posluša reči vaše,izlazeći iz kuće ili iz grada onog,otresite prah sa nogu svojih"
Znači ostaviti grešnog da mu Bog sudi a ne mi.

« Poslednja izmena: 12. Apr 2008, 01:03:36 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ako trazis izgovore nacices ih. Zato tumacis Bibliju tako Rogozube.
Samo ti propovedaj ubijanje daleko ces da doguras. Ko se maca lati od maca ce poginuti.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 06:43:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.