Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 19:43:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ubiti za Religiju?  (Pročitano 23536 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 388
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
Pravi Hrišćanin ne ubija
po tvojoj ovoj glupavoj rechenici, apostol Pavle nije pravi Hrishcjanin. jer je on ubio 3 osobe.

Citat
Reč Božja nemože biti mržnja,osveta,ubijanje,zlo itd.To su dela i osobine sotone i ljudi koji slede zapovesti sotone.
znachi ne odredjuje Bog shta je dobro a shta zlo, i neodredjuje Bog shta je Njegova rech a shta je, vecj ti to odredjujesh? Bog nebrojeno puta ubija, naredjuje ubistva, i pohvaljuje ubistva u starom zavetu. da li to znachi da je Stari Zavet losh? ne, to znachi da ta konkretna ubistva nisu bila losha. a to shto ti iz ove chinjenice izvlachish zakljuchak da je Stari Zaver losh, samo pokazuje da necjesh da Hrishcjanstvo tebe promeni, nego ti menjash Hrishcjanstvo. Stavljash sebe iznad Boga, jer odredjujesh shta je dobro a shta loshe, umesto da prihvatish odredjenje koje je Bog dao.

Citat
Reči Gospoda u Jevanđelje su da ljubiš neprijatelje svoje,da blagosiljaš koji te kunu,i činiti dobro onima koji te mrzi.
gde pishe da volim neprijatelje Boga i mog blizhnjeg? gde pishe da blagosiljam one koji kunu Boga i mog blizhnjeg? gde pishe da chinim dobro onima koji mrze Boga i mog blizhnjeg? GDE?

Citat
Reči Gospoda u Jevanđelje su da ljubiš neprijatelje svoje,da blagosiljaš koji te kunu,i činiti dobro onima koji te mrzi.
odgovori mi na pitanje- da li je apostol Pavle Hrishcjanin? da znam da li uopshte da ti citiram Bibliju, ili ti prihvatash samo chetiri Jevandjelja?

Citat
Samo ti propovedaj ubijanje daleko ces da doguras.
stvarno me mrzi da po 100 puta odgovaram na jedne iste rechenice.
http://www.godhatesfags.com/written/reports/20060331_god-loves-everyone-lie.pdf
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
BlackBerry Torch
Pravi Krscanin ne bi trebao ubiti, sesta Bozja zapovijed je JASNA - Ne Ubij!

A ovo s godhatesfags - ne vrijedi ni komentirati sta extremnodesnicka bagra propagira.  Smile
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
Pravi Hrišćanin ne ubija
po tvojoj ovoj glupavoj rechenici, apostol Pavle nije pravi Hrishcjanin. jer je on ubio 3 osobe.
Da odgovorim na tvoje glupavo razmišljanje.Apostol Pavle ne da je ubijao već je proganjao prave Hrišćane,sve dok ga svetlost od Isusa nije obasjao,i Isus ga upita.Pavle što me proganjaš.I od tada Pavle prestao da ubija i bude nasilan.I čik pogodi zašto.Zato što je Hrišćanstvo i Jevanđelje je vera nenasilja i ljubavi. I od tada Pavle prestao da ubije,da bude nasilan,da mrzi i da se sveti,i počeo da propoveda i da živi ljubav i Jevanđelje.
Ali to jedino sotona nemože da razume,jer sotona nepoznaje ljubav,niti njegovi sledbenici.Zato i ti pričaš suprotno primeru apostola Pavla.Baci oružje,i baci misli ubijanja,mrženje i osvete,kao što radio i apostol Pavle,ili nemoj sebe nazivati Hrišćaninom.Pa čak ni pravoslavnim vernikom nezaslužuješ da se zoveš, jer ni sa braćom u veri nemožeš biti u miru.A to je velika sramota za jednog vernika.
Po ovom tvom razmišljanju i Amerikanci,pa i Islamski fundamentalisti imaju pravo da pobiju svakog ko nije u njihovoj veri,samo zato što smatraju ljude druge vere grešnicima.

Citat
znachi ne odredjuje Bog shta je dobro a shta zlo, i neodredjuje Bog shta je Njegova rech a shta je, vecj ti to odredjujesh?
Grešiš.U Jevanđelju tačno stoji šta je dobro i šta je zlo.Samo je jasno onom ko čita Jevanđelje.

Citat
Bog nebrojeno puta ubija,
Gde to ima u Jevanđelje da Bog ubija? Kada je Isus izjavio da njegov otac ubijao? Dali to Isus greši ili čovek koji pripisao satanske osobine Bogu?

Citat
samo pokazuje da necjesh da Hrishcjanstvo tebe promeni, nego ti menjash Hrishcjanstvo. Stavljash sebe iznad Boga, jer odredjujesh shta je dobro a shta loshe, umesto da prihvatish odredjenje koje je Bog dao.
Normalno da neću pustiti da me ubede kako ja moram ubijati,mrziti i činiti zlo.Nepokušavam ja menjati Hrišćanstvo.Hrišćanstvo treba da bude Hrišćanstvo ljubavi i dobrote.Jedino sotona i njegovi pomoćnici i ti želiš menjati Hršćanstvo ljubavi, dobrote i svetla,u Hrišćanstvo mržnje,zla i tame.Samo nekima knez tame nedozvoljava da to spoznaju.
Citat
gde pishe da volim neprijatelje Boga i mog blizhnjeg? gde pishe da blagosiljam one koji kunu Boga i mog blizhnjeg? gde pishe da chinim dobro onima koji mrze Boga i mog blizhnjeg? GDE?
Izvini prijatelju,nisam znao da ti je Jevanđelje nepoznato.
Evo stihove koje tražiš.
Matej 5,43 "Čuli ste da je kazano:ljubi bližnjega svoga,i mrzi na neprijatelje svojega." -ovo si ti
Matej 5,44 "A ja vam kažem,ljubite neprijatelje svoje,blagosiljajte one koji vas kunu,činite dobro onima koji na vas mrze i molite se Bogu za one koji vas gone"  -ovako treba živeti.
Matej 5,45 "Da budete  sinovi oca svojega koji je na nebesima,jer on zapovjedi suncu,te obasjava i zle i dobre,i daje dažd i pravednima i nepravednima"
Matej 5,46 "Jer ako ljubite one koji vas ljube,kakovu platu imate? Ne čine li to i carinici"
Matej 5,47 "I ako Boga nazivate samo svojoj braći,šta odvište činite? Ne čine li tako i neznabošci?"
Luka 6,32 "I ako ljubite one koji vas ljube,kakva vam je hvala? Jer i grešnici ljube one koji  njih ljube."
Matej 19,19 "Poštuj oca i mater,i ljubi bližnjeg svog kao samog sebe"
Mark 12,33 "I ljubiti Boga svim srcem i svim razumom i svom dušom i svom snagom,i ljubiti bližnjeg kao samog sebe,veće je od svih žrtava i priloga."
Luka 6,35 "Ali ljubite neprijatelje svoje,i činite dobro,i dajte u zajam ne nadajući se ničemu,i biće vam velika plata,i bićete sinovi Najvišega,jer je On blag i neblagodarnima i zlima"
Jovan 13,34 "Novu vam zapovest dajem da ljubite jedan drugog,kao što ja vas ljubih,da se i vi ljubite među sobom."
Jovan 13,8 "I ne budite nikome ništa dužni osim da ljubite jedan drugog,jer koji ljubi drugog zakon ispuni"
Matej 7,12 "Sve dakle što hoćete da čine vama ljudi,činite i vi njima,jer je to zakon i proroci"

Piše,koji ljubi drugog, zakon ispuni.A ti vidi dali ispunjavaš zakon?

Citat
odgovori mi na pitanje- da li je apostol Pavle Hrishcjanin? da znam da li uopshte da ti citiram Bibliju, ili ti prihvatash samo chetiri Jevandjelja?
Pavle je bio Rimljanin dok ga svetlo Isusovo nije obasjao.I poštedi me citiranja sve dok ljubav u Jevanđelju zamenjuješ za mržnju i zlo.
Ja prihvaćam ono što je Bog dao za spasenje moje duše.A to je Jevanđelje.A ti se hvataš za smo jednu reč u Bibliji.A to je ubiti,ubiti  i ubiti.I hvataš se za tu reč kao pijan plota. Jesi ti ikad razmišljao da posetiš psihologa.Jer opsednutost za ubijanjem baš i nije bezopasan problem.

« Poslednja izmena: 13. Apr 2008, 01:59:44 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
danasnji hriscani bi trebali da budu bolji od hriscanja iz proslosti, i da se ne izgovaraju, pa ovaj je ubio i onaj je ubio to moram i ja Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia C3
A sta je sa Dzihadom ?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Everybody lies.The only variable is about what." 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
nista nije, mora da su ucil takvo ponasanje od hriscana, po sistemu moja vera je bolja i moj bog zahteva da te ubijem
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
A sta je sa Dzihadom ?  Smile Smile
Džihad je sveti rat u ime Alaha protiv nevernika Islama koje smatraju i grešnicima,stoga moraju da ih istrebe sa zemlje.Džihad je najzastupljeniji upravo kod Islamskih fundamentalista,i potpuno su identični inkviziciji crkve ranog Hrišćanstva ili današnjih kvazi Hrišćana koji isto tako imaju sveti rat,čiji vernici u ime Boga i Isusa Hrista ubijaju sve nevernike koje smatraju grešnicima.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 388
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
Pravi Krscanin ne bi trebao ubiti, sesta Bozja zapovijed je JASNA - Ne Ubij!
prichash o 10 zapovesti, jel si nekada prochitao taj deo Biblije? Bog je Mojsiju dao zapovesti, medju kojima je i Ne ubij, a onda mu odma na sledecjoj stranici Biblije naredjuje da ratuje i ubija.

Citat
A ovo s godhatesfags - ne vrijedi ni komentirati sta extremnodesnicka bagra propagira.
Bog i mrzi pedere. prochitaj prvu glavu poslenice Rimljanima. vishe puta.

Citat
I od tada Pavle prestao da ubija i bude nasilan.
A Simon, Ananija i Sapfira? njih troje je Pavle ubio od kada je postao Hrishcjanin.

Citat
Kada je Isus izjavio da njegov otac ubijao?
kada je prichao o Noju i potopu, i kad je prichao o Sodomi i Gomori, i kada je prichao o mnogim gradovima koji su nestali i svi ljudi iz tih gradova izginuli, i tada je govorio- ako se ne pokajete, i vi cjete tako izginuti.

Citat
kako ja moram ubijati,mrziti i činiti zlo.
ko kazhe da morash da mrzish i da chinish zlo. jel imash ti decu? da neko dodje u tvoju kucju da ti siluje i ubije decu, shta bi uradio? odgovori mi na ovo pitanje.

Citat
Izvini prijatelju,nisam znao da ti je Jevanđelje nepoznato.
Izvini "prijatelju", vidim da se pravish lud, ili namerno zajebavash. citirao si 12 stihova, i nijedan od njih ne govori da treba voleti neprijatelje Bozhije i neprijatelje nashih blizhnjih.

Citat
A to je ubiti,ubiti  i ubiti.
ako ti neko upadne u kucju da ti siluje, muchi i ubije decu, a da je jedina mogucjnost da ga sprechish- da ga ubijesh- da li bi ga ubio?

Citat
inkviziciji crkve ranog Hrišćanstva
Crkva nikada nije imala inkviziciju, imali su je rimokatolici. rimokatolici nepostoje u vreme "ranog Hrishcjanstva", nastali su 1054. godine.
« Poslednja izmena: 13. Apr 2008, 14:58:24 od rogozub »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Bosch ima centrifugu
I ti ne vidis nikakav roblem u tome sto Bog na jednoj stranici prica jedno a drugoj drugo. Ti i dalje to vidis kao apsolutnu istinu koji ti ocigledno selektivno primenjujes u zavisnosti kako to lezi tvojoj tastini. Znaci ispada da Bozije zapovesti cine gresku u Bibliji - ili ih samo ti smatras greskom pa si resio da ni prvu zapovest ne postujes.

I ti sebe zoves hriscaninom. Zanimljivo - svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujem - vazda novotarije vidjam na ovom svetu - ljubicaste slonove i hriscane koji ne postuju bozije zaposvesti
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 388
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
I ti sebe zoves hriscaninom.
da. svaki Hrishcjanin prihvata Bibliju kao apsolutnu istinu. to shto Bog zabrajunje ubistva, a odobrava neka, znachi da su zabranjena nepravedna ubistva. npe, ako cje se time sprechiti ubistvo, i ako nema drugog reshenja, nije zabranjeno ubiti.
« Poslednja izmena: 13. Apr 2008, 16:07:10 od rogozub »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 19:43:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.