Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ubio trudnu Srpkinju sa 100 uboda nožem!  (Pročitano 45478 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs
dobro je da nisam poslednja. do svega toga ne bi doslo da nije radila to sto je radila.

Ali kakva je to logika?! Da neko dete nije izaslo iz kuce, ne bi ga udario auto. Da neki tip nije pijan kresnuo neku devojku danas ne bi placao alimentaciju. I sta, ajde sada da se krecemo samo u nasim plemenskim zajednicama, manje su sanse da se nesto desi? Ups, ne, postoji ogroman broj takvih slucajeva samo ne zapadaju za oko jer su osobe iste nacionalnosti.

prilicno je velika razlika u mentalitetu, kulturi i vaspitanju.. ko zna kakav je na njega pritisak vrsila njegova porodica. to je ipak napaljeni klinac.
kada sam bio u turskoj vidjao sam turkinje full nasminkane u minicima i na stiklama. ovi gastarbajteri su mnogo mnogo ekstremniji. oni bi ubili i svoju cerku da se tako obuce. a zamisli da mu neko dovede trudnu srpsku ...

da ne bude nesporazuma, meni je zao i nje i njene porodice. ne osudjujem je. mladost ludost. to je problem do porodicnog vaspitanja. ne mozemo vecno da se pravimo kao da se nista nije dogodilo. dokle da oprastamo ? sta znaci oprost ? davanje nove sanse za zlocin.

Kako je ne osudjujes? Nazvao si mrtvu zenu kretenom jer se zaljubila u coveka koji je nekim slucajem pripadnik naroda sa kojim se nas par vekova ranije klao.
Mislim, ja iskreno verujem da su ljudi generalno dobri. I generalno ljude zabole odakle si i ko su ti preci ukoliko si kulturan, otvoren, normalan.
Ajde, kada vec svodimo stvari do nivoa licnih primera. Letos, na putovanju po Belgiji, u jednom hostelu naleteh na lika koji radi na recepciji, kada je uzeo moj pasos da bi me upisao, nekako me je znacajno pogledao, ali obzirom da sam bio preumoran od puta, nista bitno nisam mislio o tome. Par sati kasnije dolazim za sank, sedam da popijem pivo pre odlaska u obilazak grada i tu radi on.. Poceli spiku neku, kako i obicno ide sa barmenima kada zabodes sam u baru hostela. I tu pita mene lik, da li kontam zasto me je tako pogledao. Ja kao nemam pojma. On kao, pa vidim da si iz Srbije, ja sam sa Kosova. I ja se tu nasmejem, krenemo da pricamo.. Covek je iz Peci, radi u Belgiji vec 15ak godina, a putuje u posetu porodici za dva dana. I nista, ja kazem da me iskreno nije briga i nije problem. Kaze, naravno, politika je to, a ljudi su generalno zrtve. Poenta price? Mozda je i nema. Ali smatram da ljude generalno takve stvari ne zanimaju ukoliko 2 grama mozga imaju. Te price o genetskom materijalu, sukobima iz proslosti koji se prenose vekovima i slicno mozda pale kod malog broja napaljenih nacionalista. Svako ko je ikada pricao sa ljudima druge vere, nacionalnosti, boje koze, shvatio je da svakako postoje razlicitosti, ali nisu i ne bi trebale biti pretnja normalnom odnosu izmedju ljudi.
Eto, posto kapiram da ljudi imaju dojam kao da sam ja militantni ateista, mozda je zanimljiva cinjenica i da mi je pola godine cimer bio baptista, uzasno religiozan lik koji je pre spavanja svake veceri citao Bibliju. Ispostavilo se da je to jedno od najboljih cimerisanja do sada bilo.

Sta sam hteo reci... Dok god znas granice, dok god shvatas da ljudi generalno nisu isti niti trebaju biti, dok god se sa svima odnosis sa postovanjem, neces bilo gde imati problema. Iskreno verujem u to.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Citat
Kako je ne osudjujes? Nazvao si mrtvu zenu kretenom jer se zaljubila u coveka koji je nekim slucajem pripadnik naroda sa kojim se nas par vekova ranije klao.
da, u pravu si. pisah na brzinu i pogresno se izrazih. osudjujem je, ali se ne radujem. nisam rekao da je kreten, nego glupaca. da nije bila glupaca, mozda bi jos uvek bila ziva.

ostalo:
ljudi su po prirodi agresivni. beba kada se rodi, da bi udahnula vazduh, mora da zaplace. sto je prvo ispoljavanje agresije.
sreo si siptara u drugoj drzavi ... sta mislis kako bi bilo da si ga sreo na Kosovu ?
dok sam ziveo u "inozemstvu" u "mojoj ekipi" sam imao nekoliko bosanskih muslimana i nekoliko hrvata. super smo saradjivali. vise sam verovao njima nego braci rusima i grcima. od kako smo se vratili, ne cujemo se vise.

Citat
Ali smatram da ljude generalno takve stvari ne zanimaju ukoliko 2 grama mozga imaju. Te price o genetskom materijalu, sukobima iz proslosti koji se prenose vekovima i slicno mozda pale kod malog broja napaljenih nacionalista
o ovome ce mo da raspravljamo za neku godinu.

dakle, da ju je ubio evropljanin, to bi bio ludak.
ubio ju je ne evropljanin. kod njih je to nekako normalno.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs
ljudi su po prirodi agresivni. beba kada se rodi, da bi udahnula vazduh, mora da zaplace. sto je prvo ispoljavanje agresije.
sreo si siptara u drugoj drzavi ... sta mislis kako bi bilo da si ga sreo na Kosovu ?

Sticajem okolnosti i zbog posla nisam proslog meseca otisao na Kosovo, ali otislo je par dobrih prijatelja. Pre nedelju-dve je poseta uzvracena. Apsolutno nikakvih problema niko nije imao. Nije sve u tome gde si, vec i sa kakvim se ljudima kreces. I ovde mozes najebati ako ides sa zastavom Albanije po gradu, kao sto mozes i na Kosovu ukoliko nosis zastavu Srbije. To su problemi koje ovo podneblje nosi pre svega zbog svih stvari koje su se prethodnih godina desavale. Ali to ne znaci da ces, ako ispunis uslove o kojima sam pisao u prethodnom postu, dakle ukoliko se prema svakome odnosis sa postovanjem, doziveti bilo kakvu neprijatnost.

Citat
dakle, da ju je ubio evropljanin, to bi bio ludak.
ubio ju je ne evropljanin. kod njih je to nekako normalno.

Ludak je ludak svuda. U Evropi, Turskoj, Srbiji, Kosovu, Indiji ili Kolumbiji. Apsolutno ne vidim bilo kakvu razliku, niti smatram da su neki narodi vise ili manje predodredjeni za agresivnost ili nasilje. Sve zavisi od pojedinca. Ukoliko sve smestas u istu kategoriju, rizikujes da utices na veci broj pojedinaca da menja svoje ponasanje. Ukoliko se prema svakome odnosis kao posebnoj jedinki, individui svesnoj da razmislja i rezonuje za sebe, takvi problemi ce izostati. Uglavnom se netrpeljivost javlja u onim drustvima gde postoji jak kolektivizam, iako to ne mora biti slucaj (primer Japana, pre svega jer je u pitanju korporativni kolektivizam, ne nacionalni).

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Znas....moja drugarica je udata za turcina. I letuju svake godine kod njegovih. I jaaako je voli. I imaju jedno a na putu drugo dete. I vole se. I postuju se. I njegovi nju srpkinju postuju. Jako mi je tesko da prihvatim da smatrate da je ubio zato sto je srpkinja.

tvoja drugarica je izdajnik naroda i rase . shta god da joj se desi - zasluzila je .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

One for all,all for one

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson C902
Citat
Sticajem okolnosti i zbog posla nisam proslog meseca otisao na Kosovo, ali otislo je par dobrih prijatelja. Pre nedelju-dve je poseta uzvracena. Apsolutno nikakvih problema niko nije imao. Nije sve u tome gde si, vec i sa kakvim se ljudima kreces. I ovde mozes najebati ako ides sa zastavom Albanije po gradu, kao sto mozes i na Kosovu ukoliko nosis zastavu Srbije. To su problemi koje ovo podneblje nosi pre svega zbog svih stvari koje su se prethodnih godina desavale. Ali to ne znaci da ces, ako ispunis uslove o kojima sam pisao u prethodnom postu, dakle ukoliko se prema svakome odnosis sa postovanjem, doziveti bilo kakvu neprijatnost.

Upravo to su mnogi pricali a mi smo veliki nacionalisti inače ja imam veoma dobre prijatelje u Kosovskoj Mitrovici.Kazu da se tamo odlično zivi ako nikog ne diras niko te ne dira,a mediji malo napumpavaju stvari.Tako da odavno je to otislo to je druga drzava a to sto mi sad mozemo da pricamo i da budemo patriote to je druga stvar.
IP sačuvana
social share

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good earth, I bid you stand, Men of the West!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

One for all,all for one

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson C902
Citat
tvoja drugarica je izdajnik naroda i rase . shta god da joj se desi - zasluzila je .

Znaci ja kao Srbin ne smem da ozenim neku devojku druge vere ?To je razmisljanje iz praistorije. Smile
IP sačuvana
social share

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good earth, I bid you stand, Men of the West!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Kokota da je taj tvoj barmen Šiptar toliko čovek širokih shvatanja on ne bi ni pogledao drugačije tebe nego nekog studenta iz Klagenfurta ili Marselja. Međutim iako on ličnio nije ubica i verovatno ne bi želeo da se nađe u situaciji da nekog ubije, otme, rasprodaje mu organe ipak je on verovatno jedan od onih milion koji za svoj fis plaćaju desetak, koji po potrebi valjaju drogu i podvode šiptarke.

Naravno tebi to nije palo na um da proveriš. Drugi put pokušaj da saznaš pa tek kad budeš siguran da razgovaraš sa moralnim čovekom donesi zaključke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Znaci ja kao Srbin ne smem da ozenim neku devojku druge vere ?To je razmisljanje iz praistorije. Smile

ne druge vere , nego druge rase . i to je razmishljanje za sva vremena (iz praistorije , istorije , sadashnjosti i buducnosti ) .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Nokia 
Citat
Znaci ja kao Srbin ne smem da ozenim neku devojku druge vere ?
Генерално,можеш,али само ако је православне вере, али избегавај та национална мешања. Smile
« Poslednja izmena: 27. Feb 2011, 19:28:23 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs
Kokota da je taj tvoj barmen Šiptar toliko čovek širokih shvatanja on ne bi ni pogledao drugačije tebe nego nekog studenta iz Klagenfurta ili Marselja. Međutim iako on ličnio nije ubica i verovatno ne bi želeo da se nađe u situaciji da nekog ubije, otme, rasprodaje mu organe ipak je on verovatno jedan od onih milion koji za svoj fis plaćaju desetak, koji po potrebi valjaju drogu i podvode šiptarke.

Naravno tebi to nije palo na um da proveriš. Drugi put pokušaj da saznaš pa tek kad budeš siguran da razgovaraš sa moralnim čovekom donesi zaključke.

Pogledao me je cudno jer sam izmedju ostalog bio u dresu Partizana obzirom da se igrala utakmica sa Anderlehtom za ulazak u LS. Dakle, mislio je da sam ja taj koji ce praviti problem.

I da, otisao sam na odmor, ne da proveravam da li covek koji ima dvoje dece radi nesto sto ocigledno vazi za stereotip kod nekih osoba ovde.

ne druge vere , nego druge rase . i to je razmishljanje za sva vremena (iz praistorije , istorije , sadashnjosti i buducnosti ) .

To je razmisljanje primitivnih likova koji imaju obicaj da masturbiraju na Blud und Boden ideologije.

Citat
Znaci ja kao Srbin ne smem da ozenim neku devojku druge vere ?
Генерално,можеш,али само ако је православне вере, али избегавај та национална мешања.

http://www.facebook.com/pages/Џабе-се-Палиш-на-мене-Када-ниси-Православна/194329603919820
« Poslednja izmena: 27. Feb 2011, 19:17:44 od kokota »
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.