Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ubio suprugu, pa pucao sebi u glavu  (Pročitano 5830 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Prvo sebe.

видех наслов и отворих тему само да видим да ли је овај пост ту ...  Smile

додуше очекивао сам ''увек прво себе'' ... ал ајд поента је иста  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
LOVĆENAC 14. 07. 2011

PRESS

Porodična tragedija - U Lovćencu sahranjen bračni par Stanojević
Ubio suprugu i sebe da bi se spasli bolesničkih muka

U Lovćencu je juče sahranjen bračni par Dragutin (88) i Marta (81) Stanojević, žrtve porodičnog zločina koji je potresao ovo mirno vojvođansko selo u opštini Mali Iđoš.
 Meštani još ne mogu da poveruju da je Dragutin, za koga imaju samo reči hvale, iz pištolja ubio svoju suprugu Martu, a potom presudio i sebi u porodičnoj kući u ulici Đure Strugara 26.

Lovćenčani svi do jednog ističu da su pokojni Stanojevići bili divni ljudi, koji su živeli u skladnom braku i u najlepšim odnosima sa sinom, dvema ćerkama i unucima. Motiv tragedije zbog toga nije jasan, ali se pretpostavlja da je Dragutin pucao supruzi u grudi, a potom sebi u glavu kako bi oboje poštedeo muka u starosti. Ubistvo i samoubistvo dogodilo se bez svedoka, a obdukcijom je potvrđeno da su supružnici preminuli na licu mesta.

Među meštanima ispred kapele na seoskom groblju juče se pričalo da je Drago, kako su svi u selu zvali Dragutina, potegao oroz jer nije mogao da se pomiri sa posledicama moždanog udara koji je preživeo pre nekoliko meseci. Jedan od bliskih rođaka pokojnog bračnog para rekao je za Press da je Draga nervirala sopstvena, ali i ženina bolest.

- Ona je bila sklerotična, gubila se i vraćala u prošlost. Nije bila svesna i stalno je ponavljala neke događaje iz mladosti kao da se dešavaju danas. Njega je to strašno pogađalo, a nije mogao da se pomiri ni sa šlogom koji ga je zadesio. U bolnici, a potom i u banji vraćene su mu skoro potpuno funkcije noge i ruke, ali mu je od bolesti ostao otežan govor. On je čovek koji je uvek bio vitalan i moćan, zbog čega su ga u selu zvali Don Korleone. Jednostavno, nije mogao da podnese nemoć ni svoju ni svoje supruge i hteo je oboje da ih spase muka, kao i da ne padnu na teret sinu i snahi koji su s njima živeli u istoj kući - ispričao nam je taj rođak.

Pre nego što je počinio tragediju, Drago Stanojević je prekjuče sinu Zdravku prepisao svu svoju ušteđevinu u banci, što je znak, kažu Lovćenčani, da je isplanirao ubistvo i samoubistvo.

Press
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 
želeo je da sina poštedi muka a ostavio mu je najcrnji legat. Kako će taj sin da uzme krvave pare. Kako će da uđe u krvavu kuću kao u roditeljski dom.   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
HTC Wildfire S
Citat
U Lovćencu

Ma ovo je "tradicionalna" stvar kod Crnogoraca. xD (Još su i zakasnili u ovoj 80oj 90oj godini.)
Neka vrsta lapota.
« Poslednja izmena: 15. Jul 2011, 10:23:23 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Буразер је у војсци имао неког лика из Ловћенца ... каже Црногорац - Црногорац ... и понашање и нагласак као да је јуче дошао са Цетиње ... парче Црне Горе у равној Војводини  Smile

Иначе ... што се мене тиче имао је свако право на овако нешто, осим да одлучи и у женино име.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Da ga nije zena varala  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 
Imao je pravo da ubije sebe negde na njivi, da ubije ženu i da okrvavi kuću nije imao pravo.
« Poslednja izmena: 15. Jul 2011, 10:42:49 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
HTC Wildfire S
парче Црне Горе

A čuj... nije ni original nešto velik, da jebo oca. Smile

To selo im dođe ko jedan od... značajnijih gradova iz dijaspore.  Smile

Imao je pravo da ubije sebe negde na njivi, da ubije ženu i da okrvavi kuću nije imao pravo.
Иначе ... што се мене тиче имао је свако право на овако нешто, осим да одлучи и у женино име.

Ma ljudi, ne radi se tu o "pravu" i ko ga je imao ili nije imao...
... da pitate nekoga od njegovih komšija, s kojima je verovatno proveo veći deo života... dobar deo bi vam sigurno rekao da je imao pravo.
Dođavola, ne bi me čudilo kad bi njegova žena rekla da je imao pravo da ste je kojim slučajem pitali dok je još bila živa i mentalno zdrava.
Ne jebu oni pravo i ko ga ima 2%.
Cela ta stvar, kao što je lapot i njegove varijacije... je danas mnogima besmisleno kad pogledaju unazad. (Jedan od razloga zašto Živka Nikolića Crnogorci nisu mogli da smisle xD jer ih je predstavio kao najgore kretene. xD )
Ali je tim starijima bilo sasvim normalno.
Pa i kod nas isto nekad davno praktikovano.
Kao što rekoh nekad davno, na uvek aktuelnoj temi (svekrive Smile ) koja je vidim ponovo podignuta iz mrtvih:  Smile

Uostalom, ubistvo nekog člana familije je duboko ukorenjeno u tradiciji našeg naroda i nije loše u ovim globalizovanim vremenima podsetiti se nekih starih običaja. 
A i ponovo bi bila cela porodica na okupu

Smile

Doduše, dosta ređe nego kod montenigera... Smile
« Poslednja izmena: 15. Jul 2011, 11:21:55 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Лапот беше оно ... мацола и не убијам те ја него овај лебац ... Голема је разлика између одлуке да окончаш свој и да окончаш туђи живот ... без улажења у мотивације и разлоге.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
šta im je bilo u glavama,kakav je bio dogovor i da li je uopšte dogovor postojao..ne znamo. moj deda ima 80 i kusur i  vitalan je čovjek. frka ga je kad se razboli jer  ruku na srce odavno nema 20-30....50 godina,ali se nikad ne bi ubio. jedan deda mi je u 94-oj umro od moždanog,isto jedna baba....i sad dok ovo kucam,shvatam da se udaljavam od teme i zaključujem nešto drugo  Smile

uglavnom,žao mi je što je bio bolestan,osjetio nemoć,izgubio dostojanstvo...ali što bre nju Smile

jedan par kod mene u selu živi X godina zajedno. ona je  poludjela,kao dijete je..a on tako pažljivo i sa puno ljubavi brine o njoj,kupa je,šeta...ne da na nju. jer nije te neko nosio 9 ili manje mjeseci ,dao ti život i izveo  te na put da bi ti drugi presudio i odlučio kad ti je dosta da živiš. nije trebalo tako...ali jbg
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.