Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ubio se ambasador Srbije pri NATO  (Pročitano 14514 puta)
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.91
mob
Motorola 
Ono što napisah,napisah nakon veoma pažljivog iščitavanja svake rečenice objavljene po domaćim/stranim medijima ("analitičarske" sajtove preskočih,jer ne mislim da je njegov čin posledica bilo kakvog diplomatskog nadigravanja suprotstavljenih država/organizacija).Pojedini mediji su Milinkovića jasno (,mada to nije izvlačeno u fokus) okarakterisali kao čoveka koji je imao i veoma izraženu crtu "van-nastavnih" aktivnosti vezanih za kolege iz NATO-a.
Gledano kroz prizmu onih koji ga nahvališe (i njihovu privrženost "Zapadu"),meni dovoljno.Napominjem da i dalje ne želim da se petljam u njegov konačni čin.
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ubile su ga saznanja, činjenice, uverenja, (ne)poverenja, tajne, ili je video duha. Ko zna.

Njegov posao nije ništa specijalno neobično i nije toliko stresno da bi se neko ubijao zbog pritiska. Tom logikom, imali bismo mnogo više samoubica.

Simbolika njegovog suicida je ružna, za nas kao narod. I biće upamćena kao nemio dogadjaj posle susreta Dačić-Tači.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.13
solana, u prici o diplomati na misiji pri instituciji, maj gad

torivoje, pricas ocoveku koji je slat na razne misije, u diplomatiji I donosis sud o njemu na osnovu njegovog posla u kom ga hvale nakon sto se ubio

svi imamo pravo na svoje misljenje, ali mislim da ti ne znas bas kako to funkcionise nemo se ljutis
« Poslednja izmena: 09. Dec 2012, 22:49:37 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.91
mob
Motorola 
Ne preterujmo...I ja sam lično poznavao "savetnika" Borke Vučić ,čoveka zaduženog za štancovanje svih onih ispraznih,a nadobudnih julovsko-espeesovskih govora najviših im kadrova koje si slušala devedesetih.Znaš li kakav je bio u privatnom životu ? Upravo onakav kakvi su mu bili i govori - duša uvek nađe način da "proviri". 

Wikipedia :

" Milinkovic worked for a prominent Yugoslav foreign policy think-tank. In late 1980s, Milinkovic joined other liberals who opposed the government of Slobodan Milosevic in the 90s. He established close ties with international human rights and other groups and remained active in anti-war groups."

Zato su ga DOS-ovci i gurali od 2000-te.Nije Milinković bio nikakav srpski Rihard Zorge.
Ono što je uradio je lični čin o kome ja mogu da imam ovakvo i onakvo mišljenje,ali je krajnje neobično je da su čak i dežurni teoretičari zavera (Aleks Džons...) priznali neobičan manjak informacija o ovom slučaju,a jedino opskurni "Friends of Kosova" sajt u jednoj rečenici (nakon generički prenetog članka AP-a) kaže : " Rumors are spreading that he had files against the Dutch Commander to NATO." 

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.13
ti si doneo odluku kakva su necija politicka razmisljanja na osnovu dve recenice sa vikipedije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.91
mob
Motorola 
ti si doneo odluku kakva su necija politicka razmisljanja na osnovu dve recenice sa vikipedije  Smile

Da je ovo tv-serija o advokatima,dobio bih te na sudu u 3 poteza onim što do sada iznesoh... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.13
ja ne znam sa kim se ti takmicis I kome sta dokazujes

ja sam rekla da ne znam nista o njemu licno jos odavno, uopste mene interesuje I da je bio fasista

al bas da formiram misljenje o stavu nekoga na osnovu receniceda je saradjivao sa grupama za ljudska prava, to mi je u startu fail, jer u diplomatiji svi saradjuju sa grupama za ljudska prava, I u saradni sa rusijom I kinom 
Smile

to su norme, podrazumevane aktivnosti, svaka diplomatija je saradjna I kontakti iako mislis da te u moskvi predstavljaju velike patriote I obozavaoci putina, ti ne kapiras kako radita masina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.91
mob
Motorola 
Pošto i dalje misliš da je tip bio tek običan činovnik na zadatku na kome se (nevoljko) mora svašta raditi,sačekaćemo da rikne npr. Živadin Jovanović i videti hoće li i o njemu Jelena Milić imati potrebu da kaže par lepih reči.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.17
mob
I-mate 30 Pro
Pošto i dalje misliš da je tip bio tek običan činovnik na zadatku na kome se (nevoljko) mora svašta raditi,sačekaćemo da rikne npr. Živadin Jovanović i videti hoće li i o njemu Jelena Milić imati potrebu da kaže par lepih reči.

Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.13
jel sam ja rekla negde da mislim da je bio obican cinovnik na zadatku I jel sam reklanegde da je nevoljno radio svasta

mora da pise na vikipediji da jesam

a sto se tice njegovog politickog stava, da zanemarim to da o njemu pises kao da ga znas iz skolske klupe sa sve pominjanjem po prezimenu, sa sklopom recenica ko da si trazio povredu pravilnika u skupstini, deo gde si napisao da si ga proucavao I informisao se o njemu pazljivo citajuci sta se pojavljivalo u medijima, je genijalan. toliko si ga dobro proucio I provalio iz novina, bravo  Smile ja ne znam koji je politicki stav uvezi mnogih bitnih stvari mogcaleta, ali ti znas sve o liku za koga si cuo kad se ubio I to iz novina, pa si jos odlucio da ti ga ne bude zao jer je nevaljali liberal
Smile

« Poslednja izmena: 10. Dec 2012, 03:41:09 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.