Клинцу практично не могу ништа. Не могу га послати у затвор без правоснажне пресуде суда. Пошто у вријеме извршења кривичног дјела није навршио 14 година суд му не може судити. У психијатрији га не могу држати без дијагнозе коју не могу дати.
Što ne mogu? Zar ne mogu da ga proglase ludim iako nije?
Нисам студирао медицину па не знам много о томе. Али ако је дјете урачунљиво вјештаци га не могу и неће прогласити неурачунљивим. Плус што дјеци такве дијанозе не дају. Не знам на коју фору ће га држати у установи затвореног типа. Ако си опасан по околину брате треба да идеш у затвор. Можда ће га предати органу старатељства који тек неће знати шта са њим.
« Poslednja izmena: 16. Maj 2023, 18:03:48 od Magic Master »
Клинцу практично не могу ништа. Не могу га послати у затвор без правоснажне пресуде суда. Пошто у вријеме извршења кривичног дјела није навршио 14 година суд му не може судити. У психијатрији га не могу држати без дијагнозе коју не могу дати.
Нисам студирао медицину па не знам много о томе. Али ако је дјете урачунљиво вјештаци га не могу и неће прогласити неурачунљивим. Плус што дјеци такве дијанозе не дају. Не знам на коју фору ће га држати у установи затвореног типа. Ако си опасан по околину брате треба да идеш у затвор. Можда ће га предати органу старатељства који тек неће знати шта са њим.
ali..ovaj..kako bih reko..samim time što je POBIO OSMORO SVOJIH VRŠNJAKA je dokazao da je neuračunljiv,prebolestan i prepsihopatičan zar ne?
Ja sam čuo za primere da zdravi ljudi budu proglašeni za bolesne jer to koristi rodbini ili supružniku.. a i doktoru
И мене Вучић почео да нервира прљавом манипулацијом, покушајем да све свали на двојицу убица тако што ће ударати шаком о сто и тобоже пријетити смртном казном. Као и кампањом довлачења народних маса меса и прављењем живог зида да не би одговарали његови људи. А некад сам га чак и готивио као човека коме је можда стало до Србије.