Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 17:33:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ubijen Oliver Ivanović  (Pročitano 77192 puta)
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
mob
SonyEricsson xperia m2

- U redu, mi se nećemo povući, iza nas u ovim brdima imamo toliko oružja i pružićemo toliki otpor da će svi stradati. I vi, i mi i Albanci. Ništa neće ostati od naših minobacača - rekao je Ivanović.

O boze.  Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
mob
Motorola 
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
neki dan sjedim u kafanici...i gledam neku televizuju..ne mogu se sjetiti da li je pink ili hepi ili prva
sjede neki analiticari...ima medju njima i advokata ikriminologa...profesora sa bezbjednosnog i sa fpn ima i sdbovaca
bio i jedan bivsi oficir voa...
i slusam ih....

gledao sam ih dok jedan kriminolog nije rekao eto vidjet cemo u ponedeljak sta ce to siptari objaviti o slucaju ivanovic....

puko sam se smejati...i prebacio sam na neki muzicki kanal.....

ne mogu da razumijem da su svi ti kurcevi analiticari..profesori..i ostali zaista mislili da ce
bilo ko objaviti u medijima bilo sta o istrazi...
ili da ce im siptari zaista ustupiti bilo kakva operativna saznanja...
pre nego zavrse istragu...ili barem prvu fazu istrage...

a takodje isto sam znao   da sluzbe sigurno vec imaju dosta operativnih podataka i da su sigurno vec identifikovvali ono zapaljeno vozilo....

ubica ako je pobjegao ..ako nije jos uvijek na cistoj i sigurnoj lokaciji u mitrovici,..
onda je prebacen na sigurnu lokaciju izvan mitrovice....i to vozilima eulexa ili kfora....
a svejedno svaki pedalj kosova je pokriven na vise nacina..pa i satelitski....ne moze ni muva da umakne...tj da ne bude primecena...
tako da..smjesno mi je pricati o tome da vjerovatno sve sluzbe u regionu znaju u kojem pravcu se uputio ubica posle atentata...a kamoli da to znaju i eulex i kfor i svi ostali....
a ako ne znaju....

jasno je sto ne znaju....

zalosno je sto srbija nema kontakte... tako jake ....u pomenutim mirovnim snagama na kim....koji bi ustupili bar satelitske snimke...

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
gde si ba... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
"Ivanović je upozoravao, ako sve strane razmotre zašto..."

Profesor univerziteta Džon Hopkins Eduard Džozef je izjavio da posle ubistva Olivera Ivanovića Srbija mora da shvati da mora odustati od severa Kosova.

U intervjuu za Radio slobodna Evropa (RFE) Džozef je rekao da je važno da se SAD uključe u dijalog Kosova i Srbije kako bi strane postigle sporazum, kao i da Albanci koji su počinili zločine nad Srbima treba da odgovaraju pred Specijalnim sudom.

Govoreći o ubistvu Ivanovića Džozef je rekao da "ako sve strane učine korak nazad i razmotre kako i zašto je ubijen Oliver Ivanović, ispada da je razlog ono oko čega se brinuo Ivanović – kriminal i nedostatak vladavine zakona na severu".

"Ne da nema kriminala i na jugu Kosova, ali na severu ne postoji potrebna vlast. Tamo nemaju vlast ni Vlada u Prištini, ni Vlada u Beogradu...Oliver Ivanović je na to upozoravao. Govorio je o otvorenoj prodaji droge, o kriminalcima u okolini, o nedostatku policijske vlasti, o mogućoj saradnji policije sa kriminalcima ili o infiltraciji kriminalaca u policiju. On je o svemu tome govorio u intervjuu za Vreme u septembru prošle godine", kazao je.

Ivanović je ubijen i sada je, dodao je Džozef, "mogućnost za Beograd da shvati da ovo više nije sprovodljivo i da izvrši napore da postigne sporazum sa Prištinom.... a to je zaista moguće ukoliko se uključe SAD".

​Na pitanje zašto misli da je moguće da je Rusija orkestrirala ubistvo Ivanovića Džozef je rekao da "nema dokaza da je Rusija uključena u ubistvo, ali se zna da je bila zainteresovana da destabilizuje region" i dodao da je on zaparavo citirao jednog srpskog opozicionog lidera, ali da njegove optužbe moraju da se shvate ozbiljno.

"Znamo da je Rusija izvršila napore da organizuje puč u Crnoj Gori. Želela je da destabilizuje region i to je pravi način da se tako nešto postigne – da se odstrani čovek koji je bio poznat po tome što se zalagao za dijalog sa Albancima. Govorio je tečno albanski, iako je bio odan srpskom cilju. Verovao je u dijalog", rekao je Džozef.

Na pitanje o dijalogu Beograda i Prištine Džozef je rekao da je dijalog "koristan za tehnička pitanja, ali ne i za rešavanje ozbiljnih, političkih pitanja između Kosova i Srbije".

On je dodao da u tom dijalogu ne može da se reši pitanje severa Kosova.

"To je jedno strateško pitanje za Kosovo i može da se reši samo u kontekstu jednog sveobuhvatnog sporazuma Kosova i Srbije. Za to je potrebno da se uključe SAD", dodao je.

Džozef je rekao da je "Beograd kriv zato što gaji iluzije da može da podeli Kosovo i preuzme severne opštine", ali da "iluzije ima i Priština", a jedna od njih je da može da pobegne od odgovornosti za zločine koje su Albanci počinili protiv Srba.

"Albanci su takođe počinili zločine nad Srbima, ne na isti način, ne istog stepena, ne u istom periodu, ali – to su zločini, a oni koji su ih počinili – treba da odgovaraju za to. Specijalizovana veća su formirana i neophodno je da svi organi i sve političke partije u Prištini sarađuju", rekao je.

Upitan da li misli da su SAD prepustile Balkan Rusiji Džozef je rekao da su SAD "mnogo toga prepustile EU koja nije u poziciji da se suoči sa ruskim uticajem u regionu".

"Sjedinjene Države su, zbog toga što nisu dovoljno prisutne i nisu dovoljno aktivne na Balkanu, zbog toga što su mnogo prepustile EU, otvorile prostor Rusiji", rekao je Džozef u intervjuu za RSE.

Kome još uvek nije jasno kojoj je strani bilo potrebno ubistvo Olivera Ivanovića taj nije mnogo bistar.

Zločinački atentat na Ivanovića Zapad danas koristi kao alibi za likvidaciju Severa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
pa kad ce da ga likvidiraju? mislim sever
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Pa mogu bilo kad.. Smile

Nije nacistickoj Evropi strano da ubija ljude po etnickom kljucu  Smile Cak sta toliko su ubili i proterali Srba u zadnjih 100 godina ..da ciscenje severa Kosova bi bila smejurija.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
pa onda im je oliver ivanovic nebitan
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Ja bas mislim da jeste Smiley
Mi se ovde proseravamo ko majmuni..jer ne znamo celu pricu Smiley

Da bi mogli bilo sta i da predpostavimo morali bi da imamo bar deo slike. Sto nemamo, i onda ova njegova likvidacija sluzi:

1. Da vlast skuplja poene na osnovu njegove smrti
2. Da opozicijia krivi vlast za njegovu smrt i skuplja poene
3. Da oni sto mrze Rusiju...okrive Rusiju za destabilizaciju ( ko da je Kosovo bili stabilno zadnjih 50 godina)
4. Da oni sto mrze EU i USA krive njih

Ja samo kazem..da je njega skinula neka obavestajna sluzba. Ne mora da sam u pravu..ali ne iskljucujem obavestajce Albanije, Srbije, USA, EU, Rusije. Ko zna sta se desva.
Konstanto napinjanje da se USA ukljuci u dijalog..Pa nam USA stalno preti da uklonimo humanitarni centar...Pa se skorasnja poseta Vucica kod Putina gde trazi da se Rusija uljucici u dijalog.

Prosecan gradjanin Srbije sem Ivanovica i ne zna za nekog uticajnog politicara sa Kosova. Samim tim on nije nebitan.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 190
neki dan sjedim u kafanici...i gledam neku televizuju..ne mogu se sjetiti da li je pink ili hepi ili prva
sjede neki analiticari...ima medju njima i advokata ikriminologa...profesora sa bezbjednosnog i sa fpn ima i sdbovaca
bio i jedan bivsi oficir voa...
i slusam ih....

gledao sam ih dok jedan kriminolog nije rekao eto vidjet cemo u ponedeljak sta ce to siptari objaviti o slucaju ivanovic....

puko sam se smejati...i prebacio sam na neki muzicki kanal.....

ne mogu da razumijem da su svi ti kurcevi analiticari..profesori..i ostali zaista mislili da ce
bilo ko objaviti u medijima bilo sta o istrazi...
ili da ce im siptari zaista ustupiti bilo kakva operativna saznanja...
pre nego zavrse istragu...ili barem prvu fazu istrage...

a takodje isto sam znao   da sluzbe sigurno vec imaju dosta operativnih podataka i da su sigurno vec identifikovvali ono zapaljeno vozilo....

ubica ako je pobjegao ..ako nije jos uvijek na cistoj i sigurnoj lokaciji u mitrovici,..
onda je prebacen na sigurnu lokaciju izvan mitrovice....i to vozilima eulexa ili kfora....
a svejedno svaki pedalj kosova je pokriven na vise nacina..pa i satelitski....ne moze ni muva da umakne...tj da ne bude primecena...
tako da..smjesno mi je pricati o tome da vjerovatno sve sluzbe u regionu znaju u kojem pravcu se uputio ubica posle atentata...a kamoli da to znaju i eulex i kfor i svi ostali....
a ako ne znaju....

jasno je sto ne znaju....

zalosno je sto srbija nema kontakte... tako jake ....u pomenutim mirovnim snagama na kim....koji bi ustupili bar satelitske snimke...

Daj molim te budi jasniji koliko je gostiju bilo u emisiji . Ne razumijem
I đe ćeš ti mjenjati kanal u kafanici . Nije ti to babovina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 17:33:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.232 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.