Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jun 2025, 15:35:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ubicu se...  (Pročitano 16924 puta)
23. Jan 2014, 17:19:10
Zodijak
Pol
Poruke 3
Browser
Chrome 32.0.1700.99
Sabrao sam i oduzeo sve sto imam u zivotu i vidim da sam u debelom minusu.  .  .  

Pvo pozdrav, ime imate, imam 17 godina i vise informacija bi bilo suvisno.  .  
Moji veci poblemi pocinju u leto 2013 (Do tada sam ziveo kol'ko-tol'ko normalno sa ostalim problemima).  .  .   Naime, zaljubim se u jednu devojku, dosla u goste kod rodjaka na dve nedelje.  .   Odlepim maksimalno, nikada se u zivotu nisam ni zaljubljivao a kamoli tako jako.   Druzio sam se sa njom svaki dan, odmah je dodao na fb itd.  .  .   Smisljao kako da joj kazem da mi se svidja, da je ona sve sto zelim u zivotu.   Svaki put kada dobijem priliku za to izgubim "hrabrost" (konkretnije popuste mi muda) a znam da ni ona nije bila ravnodusna.  .  .   Zivi nekih 80km daleko, nisam mogao da zamislim dan bez nje.  .  .   Otisla je a ja sam zazalio.  .   Cekao danima da mi se javi, plakao, kukao, propio se, napustio sedam godina fudbala, tri godine teretane, ceo septembar nisam ni isao u skolu, majka me moli, kumi, place samo da joj kazem sta mi se dogadja, u 12 doruckujem, rucam i veceram, vratim se u krevet i ceo dan i noc budan lezim, kad i "izadjem" negde obavezno se potucem sa nekim makar i znao da cu batine da dobijem, dva puta je policija dolazila.  .  .   Zbog cega? Zbog klinke.  .  .   Napravio sam zivotinju od sebe.  .  Onda mi se javila negde krajem oktobra, istog trenutka zavolim sve oko sebe, izvuce me iz depresije za sekund, u trenutku resim da se promenim, da pocnem ponovo, mozda ima nade da ce se i ostali problemi resiti.  .  .   Ali nisam ja te srece, da, pricali smo par minuta i zdravo.  .   Ponovo ista stvar samo par dana posle, ponovo placem i ponovo je sve kao pre.  .  .   Ja, naravno, nemam gore pomenutu stvar da joj se javim, a sve bih dao da da smo zajedno.  .  .   Onda mi se ponovo javila u novembru, pa dopisivali smo se skoro pola sata.   Rekla je da ce doci i sledece godine (zavisi od jedne stvari koja je naravno propala) tad resim da se promenim, cekacu je i sve ce biti drugacije.  .   Vracao sam se starim aktivnostima, resim da se promenim bez obzira sta mi se dogadja mimo toga.  .  .   I negde u decembru na putu do skole srecem jednu (drugu) devojku (ponovo klinka, ima 15 godina i lepa kao san), nisam obracao paznju dok nisam primetio da nam se pogledi susrecu cesto, OPET se zaljubim, "gledali" smo se u skoli svaki dan, kao da smo centar sveta jedno drugom, smeskali se jedno drugom i nista vise.  .  .   Onda dobijem poruku od, meni tada, nepoznate osobe, naravno bila je to njena drugarica i rekla mi je da ce me ubiti ako nekom kazem da smo se culi i da se svidjam toj devojci koju srecem u skoli, nisam mogao da verujem, resio sam da ne propustim ovu priliku.  

I vi sada zakljucujete da sam ja u stvari jedan srecnik kome fali metar i dlaka do ljubavi koja bi ga ucinila srecnijim nego ikoga.  .  .   Da, bilo bi to lepo.  .  .   Pre tacno tri dana (zbog glasicnog magarcenja i k***enja u teretani) s*ebao sam kicmu, ujutru nisam mogao da se pomerim uopste, umirao sam od bolova, snimili su mi kicmu i naravno vratna diskus hernija (pukao disk ili kako god, rehabilitacija je dugotrajna i dosadna a obicno se zavrsi operacijom), pijem tablete jacine morfijuma i nista teze od kasike ne smem da podignem, nisam isao u skolu jos uvek, sutra bih trebao uprkos povredi da odem, da je vidim posle dvadeset i pet dana.  .  .   I otisao bih.  .  .   Da mi se seboreicni dermatitis na licu nije pogorsao do te mere da ne smem iz sobe da izadjem.  .  .   Sve lekove probao, medicinske, prirodn, natprirodne i nista leka nema.  .  .   Stanje moze da se za sat vremena pogorsa ili popravi potpuno.  .  .  .   Zadnje sto zelim je da me vidi ovakvog.  .  .   Takav zivot mi ne treba, lomio sam dva puta ruku, jednom rebro, iscasio palac, jedva preziveo saobracajnu nesrecu, ostao bez slezine, imao potes mozga, ziveo sa ekcemom, ziveo sa bronhitisom, majicu ne smem da skinem koliko oziljaka imam, jednom recju sudjeno mi je da umrem na te nane .   Ima li nesrecnije osobe od mene? Ostao sam nesposoban, unakazen, nesrecan u svakom pogledu.  .  .   Kunem se, znam gde je caletov pistolj, sve sam isplanirao i resio, samo treba da uradim, poslacu po poruku obema, napisacu sve sto mi je na dusi i gotovo, ne mogu vise, ne mogu i gotovo! Sto se meni dogodilo za 17 godina nekom nije za ceo zivot.  .  .   I ne znam kakav odgovor ocekujem, recite mi nesto sto ne znam, ne vidim izlaz, osvrcem se i u svugde je crno.  .  .   Pre samo pola godine sam ziveo skroz drugi zivot uprkos problemima koji su me s vremena na vreme potkopavali, ali ovo je previse.  .   Hvala na bilo kakvom odgovoru.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
ljubav je ljepa....kad ispuni cijelo tijelo....kao da lebdis osjecas se..i sve tada mozes....i to sve  stoji...
ali ona i boli....kada napusta tijelo....

budi musko..a ne mis....
kad si imao muda da se zacopas tako..bez mozga i snazno i halapljivo....
budi muskarac pa i podnesi to sve stojicki....

nema za to savjeta....sem onog sto sam ti reko..
budi musko....ako sad budes u tim godinama fickica.... takav ces do kraja zivota da budes...

s nekim stvarima se tesko pomiriti....
ali dok se ti s njima ne pomiris...te stvari te se nece okanuti do tada....

svi smo mi to prosli....bices ti dobro.... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.1
Browser
Safari 537.73.11
mob
I-mate 30 Pro
Ko nije pokusao makar jednom da se ubije taj nije ni ziveo....to je moje misljenje...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
I ako tako doživljavaš, tvoji problemi nisu tako ozbiljni. Ne bedači se, nego izguraj do kraja sa povredom. Znam da gadno boli, ali to može da se resi. Drugar je imao sličnu povredu pre pola godine sada je ok.
U međuvremenu pusti poruku ovoj drugoj devojčici, ako joj se sviđaš, prihvatiće dopisivanje. To bi te povadilo i skrenulo misli.
Potrudi se samo da ne kukaš i izigravaš žrtvu, devojke to ne vole.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Ubi se ako si budala. Smiley

Ti u 17 godina ne da nisi prosao mnogo nego nisi prosao skoro nista od zivota. A kamoli sve nesto sto mislis da si prosao.  Zivot i neki pravi problemi u zivotu su tek pred tobom. To sto ti sada mislis da su problemi i zbog cega hoces da se ubijes su obicno nista. Tako da, ako si budala da se ubijes zbog nicega, ubij se...

Inace, ti tvoji problemi su tako nista da to ne mogu da ti opisem. Te tvoje lomljave i to se da srediti a te devojke dodju i prodju. Da je lako nije, ali u odnosu na probleme ljudi to tvoje je nista sa nista i da se srediti dosta brzo.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
prvo i osnovno ti si budala
zljubio se sa 17 godina i to dva puta i oce da se ubije sto znaci da si se ubio na vreme drugi put se ne bi ni zaljubio sto opet znaci da posle drugog ima i treci tako da ni tu nemas valjani razlog
drugo zamoli roditelje da te izdevetaju kao vola u kupusu posto su taj deo preskocili kad si bio mali inace ti sad ne bi padale gluposti na pamet
trece povrede ce proci mlad si i zaboravi na teretanu jer je ona za seka perse kao sto si ti koje nemaju muda da pridju zenskinjama sto opet znaci da moras da se menjas na bolje
cetvro seboroicni dermatitis jeste neizleciv al se stim zivi potpuno normalno imam ga vec 19-20 godina i ozenio sam se,a nisam probao acne intensive formulu doktora vidovica, blu cap krema je efikasna jeste da je cena 1600 pa navise al jebiga i traje kad se povuce ti prestanes sa mazanjem kad krene ti namazes i jebiga
suma sumarum nije sve tako crno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
druze, to je zivot  Smile  ti mislis da niko nije proso to sto si ti sa 17, a svakog muci sto muka i misle da su njihovi problemi najgori..
prolazis skoro sve kao i svaki momak, osim sto si imao saobracajku i ostao bez slezine, sto se desava.. nije pozeljno, ali se desava.. preziveo si, to je cool
diskus hernia je nesto sa cim zive hiljade, radices ezbe sa manjim tezinama i jacati kicmenu muskulaturu, imas prednost sto volis teretanu, vecinu ljudi sa kicmenim problemima ne mozes da nateras da vezbaju.. pritom ces biti odlicno gradjen, sto je svakako plus Smiley

tvoj zivot se normalno nastavlja, vezbaces, ucices, druzices se i zaljubljivati jos sto puta

nemoj samo te depresivne periode mnogo da oduzavas, sve sto ti se ruzno desi u zivotu i zavrsi se - to je lekcija i posle promenis neke stavove itd..

mnogi bi voleli da imaju tvoje probleme umesto svojih koji su stvarno zajebani.. izdigni se iznad tih sitnih sranja i budi faca koja je jaca od iskusenja.. to vide i drugi ljudi, a sebe ces mnogo vise ceniti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5701
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
Necu da pisem dugacak tekst, mozda se ubio pa da mi propadne.  Smile

Da se ubijes zbog djevojke?  Smile
''dosla u goste kod rodjaka na dve nedelje.'' Dakle, nisi imao vremena ni da je upoznas a kamoli sta drugo. Ne glupiraj se.
IP sačuvana
social share
- Besramno, Mefisto, zaista besramno - reče zgađeno Gospodar Raja i stade pred mene, ne skrivajući docrtane rupe od zarđalih eksera. Apostolke rupe, masna kosa preko ramena i belo haljinče. Gospodar Raja. Tužno i smešno u isti mah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.76
ako se još uvek nisi ubio, otvori stranicu na fejsu da ti lajkujemo.
i daj nam link ovde.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Nokia krntija
3 године у теретани Smile

Citat
majicu ne smem da skinem koliko oziljaka imam

Не стиди се ожиљака, поноси се њима. Они су ти подсетник да си и даље жив. Што је већи ожиљак, то је већа твоја победа.

Citat
zaboravi na teretanu jer je ona za seka perse

Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jun 2025, 15:35:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.