Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 20:59:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ubicu se...  (Pročitano 17111 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.1
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Apple 15
Ne, ozbiljno... jako je lako naci izgovor da budes nesrecan...

Хоћеш један? Јуче сам пао испит за пола поена. Хоћеш додатак? Оборила ме је мама мог пријатеља, која ме зна.

Нешто ми се чини да сам требао да запретим самоубиством, мој живот је једна тужна прича.

Mozda se nismo razumeli...

Decko trazi razlog da bude nesrecan.
Postoji uzasno mnogo takvih ljudi.
Ti ih ne razumes, ja pokusavam... ali na kraju... sve se svodi na nezrelost...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.63
ja mislim...da on nije to tako mislio....markane... Smile
nego..nesto kao... kad je ljudima najteze u zivotu.... znaju da im se dese iznenada  najbolje stvari....u zivotu...

a u sutini...i inace....kad ti je najteze ....tada si najjaci.... Smile

Pa to je OK. I to razumem

"Chaos isnt a pit, chaos is a ladder"  Smile

Samo sto je malo konfuzan kada kaze da je stremljenje stabilnosti cemer.  Smile

Evo i sam kaze sta i kako...

Ja sam tebi davno rekao da ti nemas kapacitet za bilo sta ozbiljno....i da sam te precenio...sto je dobro...

Stabilnost...je cemer...propast...nista dobro iz toga ne proizilazi...to je za miseve...da se zavuku u rupu...i tamo cekaju sudnji dan....ili nekog da ih spasi...

I nisam ja to izmislio...ima gomila ljudi koji su govorili o tome kroz istoriju...

A to je zalosno da nekome u zivotu bude cilj da bude stabilan...i zarad toga....covek je spreman...da proda sve...i svoje snove...

Zato ja jedan svoj dan ne bih menjao za neciji celi zivot...

Prirodno stanje stvari...nije uredjenost...stabilnost....jel na to se trosi mnogo energije...koja je po meni...uzalud potrosena...takav covek radi protiv prirode...prirodno stanje je haoticno...ili bar tako izgleda...mada u tom haosu...ima vise reda nego sto se na prvi pogled cini...treba malo vremena da se to razume...

Nisam ja tebi kriv sto ti to ne mozes da razumes...

Jebes ti taj zivot gde ti je cilj da se zabijes u cetri zida...i pletes dzemper do kraja zivota...

Mislim...zamisli koji je to mentalni sklop koji to moze da podnese....

Tu nema nista kvalitetno...

Vi u ovom coveku vidite nekoga ko se predao....

Ja u vama vidim nekoga ko nista i nije pokusao u zivotu....

U tome i jeste razlika...

Vidis, postoji razlog sto covek tezi stabilnosti. A to je zato sto to jeste generalno dobro stanje stvari. To tvoje stremljenje ka nekom "punk" modu iako je nekim ljudima zivot, generalno i nije dobro. Mir, stabilnost, ljudi idu ka tom zato sto to jeste dobro stanje stvari. Zamisli kad bi imao stres svaki dan i neka cimanja, to nije zivot. Mislim jeste, posto se desava, ali se tezi nekoj stabilnosti zato da ne bi imao stresove i cimanja po ceo dan.  Smile

Inace ti govoris o ekstremu. Naravno da covek tesko postize da bude toliko miran u zovotu i da nema uopste neka cimanja. Ali se stremi ka tome jer to jeste generalno stanje stvari gde je covek srecan. Tezi da dovede zivot u balans, u stanje ravnoteze, ne da ga jos vise sjebe i napravi haos od istog da bi mu bilo dobro u zivotu...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.102
Ја сам био ироничан са овим да је мој живот тужна прича Smile , управо се слажем са тобом да увек можеш да нађеш разлог да будеш несрећан и да да кажеш како никоме није тешко као теби и како живот не вреди и како се треба самоубити. Можеш седети и самосажаљивати се, то је увек лакше него да прихватиш ствари и покушаш да промениш.

Ауф, а ја сам па много зрелији од њега, старији сам две године. Ово што Бобак каже у његовим годинама, па то су моје године. Зато сам ти и написао ово за испит, по логици аутора бих требао да баталим факултет и размишљам о самоубиству.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 537.73.11
mob
I-mate 30 Pro
ja mislim...da on nije to tako mislio....markane... Smile
nego..nesto kao... kad je ljudima najteze u zivotu.... znaju da im se dese iznenada  najbolje stvari....u zivotu...

a u sutini...i inace....kad ti je najteze ....tada si najjaci.... Smile

Pa to je OK. I to razumem

"Chaos isnt a pit, chaos is a ladder"  Smile

Samo sto je malo konfuzan kada kaze da je stremljenje stabilnosti cemer.  Smile

Evo i sam kaze sta i kako...

Ja sam tebi davno rekao da ti nemas kapacitet za bilo sta ozbiljno....i da sam te precenio...sto je dobro...

Stabilnost...je cemer...propast...nista dobro iz toga ne proizilazi...to je za miseve...da se zavuku u rupu...i tamo cekaju sudnji dan....ili nekog da ih spasi...

I nisam ja to izmislio...ima gomila ljudi koji su govorili o tome kroz istoriju...

A to je zalosno da nekome u zivotu bude cilj da bude stabilan...i zarad toga....covek je spreman...da proda sve...i svoje snove...

Zato ja jedan svoj dan ne bih menjao za neciji celi zivot...

Prirodno stanje stvari...nije uredjenost...stabilnost....jel na to se trosi mnogo energije...koja je po meni...uzalud potrosena...takav covek radi protiv prirode...prirodno stanje je haoticno...ili bar tako izgleda...mada u tom haosu...ima vise reda nego sto se na prvi pogled cini...treba malo vremena da se to razume...

Nisam ja tebi kriv sto ti to ne mozes da razumes...

Jebes ti taj zivot gde ti je cilj da se zabijes u cetri zida...i pletes dzemper do kraja zivota...

Mislim...zamisli koji je to mentalni sklop koji to moze da podnese....

Tu nema nista kvalitetno...

Vi u ovom coveku vidite nekoga ko se predao....

Ja u vama vidim nekoga ko nista i nije pokusao u zivotu....

U tome i jeste razlika...

Vidis, postoji razlog sto covek tezi stabilnosti. A to je zato sto to jeste generalno dobro stanje stvari. To tvoje stremljenje ka nekom "punk" modu iako je nekim ljudima zivot, generalno i nije dobro. Mir, stabilnost, ljudi idu ka tom zato sto to jeste dobro stanje stvari. Zamisli kad bi imao stres svaki dan i neka cimanja, to nije zivot. Mislim jeste, posto se desava, ali se tezi nekoj stabilnosti zato da ne bi imao stresove i cimanja po ceo dan.  Smile

Inace ti govoris o ekstremu. Naravno da covek tesko postize da bude toliko miran u zovotu i da nema uopste neka cimanja. Ali se stremi ka tome jer to jeste generalno stanje stvari gde je covek srecan. Tezi da dovede zivot u balans, u stanje ravnoteze, ne da ga jos vise sjebe i napravi haos od istog da bi mu bilo dobro u zivotu...

Sta je stres....razlog stresa nije u sredini...nego u tebi...znaci nemogucnost da psihicki uravnotezeno podneses neku situaciju...drugim recima...ti nisi imao kontakt sa time...i to je uzrok tog stresa...najslicnije je strahu...

Znaci...jedna totalna nezrelost....

A ti sebe obmanjujes...

Sta je stabilnost...to je ponavljanje...bez nekih ispada u bilo sta sto pre toga nije iskustveno podrzano...

Balans i ravnoteza su dve totalno razlicite stvari...tebi se mozda cini da je to isto...

Problem nije u tvojoj okolini...ona ne treba da se namesta za tebe ...nego ti za nju...da se prilagodis...

Sto kaze brus li....budi kao voda...u casi budi casa...u flasi flasa...u moru more...

To je evolucija...peti razred osnovne skole...

Nauci nesto u zivotu...necu ja da zivim hiljadu godina... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
mislio sam to su takve godine...za zezanje..uzivanje s rajom..popiti koju i tako...
a ne sve da batali...

normalno je da raja tih godina pocinje da izlazi...i duze ostaje...navecer...i  fura neku svoju furku....
to sam i ja radio i svi drugi koje znam....

ne trazi on razlog da bi bio tuzan...
njega je taj razlog odavno snasao... i on jeste tuzan....

druga je stvar sto to iz ugla nekoga starijeg 10-15 godina izgleda bezveze...

ali njemu je to trenutno najveci problem..prvi onaj...udarac u zivotu ....takve prirode...

jednostavno decko nema samopuzdanje...
da toj maloj kaze sta osjeca prema njoj.
plasi se da ce ga oduvati i da ce ispasti govno u raji...
i plasi se vise od svega...da mu to nece biti uzvraceno sto on osjeca..prema njoj....

i ne  zna sta da radi...

s jedne strane je zaljubljen do usiju..
sa druge je pomalo mozda i svjestan da nema sanse....
i plus se plasi njene reakcije...

to je sve normalno u njegovim godinama...

ali nije normalno da zbog toga neko zeli da se ubije..

mada sam ja siguran da je to vise ono rekao fora...kao hocu da se ubijem ....
nego sto je on na to pomislio-....

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 537.73.11
mob
I-mate 30 Pro
Marko ce da vaspitama decu preko samara....tata zaljubio sam se u curu koja me nece...on mu lupi samar i kaze...ljubav je za pickice.... Smile

Ili tako nekako.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.102
mob
Nokia 
...vidis ovo dete ime kancer, sta mislis kakva je njegova sudbina?
O cemu li razmisljaju njegovi roditelji? Cemu strepe? Cemu se nadaju?
I sta mislis koja je njegova jedina zelja................................................................................................?

A koja je tvoja?

Zapitaj se ili zapitaj te se cemu zivot bez zdravlja...
« Poslednja izmena: 31. Jan 2014, 00:01:12 od leonora87 »
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.966.0
mob
Samsung Galaxy S III
Jeste i juce je jedan pit bul stradao na Prokletijama .. sto ce vjerovatno poremetiti biocenozu
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
Ал' га је овај иницио објаснио свака ти дала  Smile...лепо је рекао Брус Ли...

« Poslednja izmena: 31. Jan 2014, 00:36:15 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
steta sto su ludnice odavno popunile kapacitete  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 20:59:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.