Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Huligani napadaju jer nema kazni  (Pročitano 398 puta)
16. Jun 2015, 21:57:24
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Huligani napadaju jer nema kazni

NOVI SAD -

Učestale pucnjave i napadi u Novom Sadu pokazali su da nasilje postaje normalna stvar i stil života, jer huligani ne osećaju nikakve sankcije zbog svog ponašanja, kaže kriminolog Milo Bošković i dodaje da bi država trebala da preduzme još rigoroznije mere. ...

Da bi kazna bila kazna, ona mora biti stroga, blagovremena i sasvim izvesna, što u našem pravosuđu nije slučaj, kaže Bošković, i dodaje da država sada, umesto da preduzima sukcesivne mere, mora početi još strože da kažnjava.

"Mi prema našim huliganima i nasilnicima imamo samo propisanu kaznu i ništa drugo što znači da prvenstveno pravosuđe ne funkcioniše, jer pravosuđe ima takvu funkciju u društvu da ako ništa ne funkcioniše, a pravosuđe funkcioniše, ono će i ostalo dovesti u red", kaže Bošković.

Da bi se sve dovelo u red i nasilje prestalo da bude stil života, svi moraju da rade svoj posao-skupština, pravosuđe, fudbalski klubovi, pa i pojedinci, poručuje Bošković.

"Da bi pravosuđe funkcionisalo moramo imati kritičnu masu uticaja javnosti, a mi to nemamo. Javnost je pasivna jer ni skupština ne radi svoj posao. Kad smo mi čuli da neko kaže imamo problem na stadionima, ljudi ginu, nasilničko ponašanje među omladinom. Ništa od toga", poručuje naš sagovornik.

Ako se ovako nastavi, Bošković napominje da je pitanje gde i kada će se nasilje završiti, pa sporadične pucnjave na ulicama ubuduće mogu izgledati banalno.

Izvor http://rtv.rs/sr_lat/drustvo/huligani-napadaju-jer-nema-kazni_610609.html
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
vazno je da su oni provalili uzrok problema..samuo srz.. nasilja.. Smile
i to je zato sto nema kazni   Smile Smile Smile

a pitam se da li  uopste mogu da provale profil nasilnika... Smile
i da li im je poznato da je najveci broj povratnika u izvrsenju krivicnih dijela..tu iz pomenute huligansko-nasilnicke  oblasti... Smile

uzrok takve vrste nasilja je najcesce dosada...kad ti je previse dosadno - djavo te brzo zabavi... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.111 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.