Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U zemlji migova i vozova gde deca gladuju do smrti...  (Pročitano 43759 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Bio je, ali hoću da kažem da neke političare motiviše isključivo pohlepa, a njega je motivisala i ta ideja da će da bude novi Tito. Da će da napravi novu ili produži staru Jugoslaviju, i stare Nesvrstane, i da bude neko mudo u svetu u kome padaju čitavi blokovi, i u kome niko ne da ni pet para za njega i Srbiju.

Ljudi njega najčešće brane pod parolama ''pa bar nije bio kao DS'' i ''on je puko pokušavajući da uradi nešto dobro''. Samo što to nije nikakav argument, jer ja ne biram političara, i ne dajem mu pare, privilegije i moć da bih se divio njegovim lepim željama i idejama, nego da bi on postigao neke rezultate. Pa ipak, kad se radi o demokratama, njima samo što i jaja ne stave pod lupu. A kad se radi o Slobi, pa i Vučiću, onda je sve u fazonu ''dobro de, trudi(o) se čika, nemoj si negativan''. Ma zabole me za njegov trud, zanimaju me rezultati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
moguce da si u pravu. ja licno ne smem da tvrdim da razumem slobinu ili vucicevu motivaciju.
plasim se da je veliki faktor kod njih volja za moc. zele vlast i zato udovoljavaju lopovima koji ih podrzavaju itd..

a ti sy=to i navodis da imaju razlicite kriterijume za kritiku dosa i spsa su jednostavno pristrasni neobavesteni i glupi
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
  Jasno ti je da je đinđolina otvorila sezonu i da su svi posle njega na eu putu. U čemu se razlikuje av kao trenutono poslednji u nizu od đinđoline osim što je preuzeo štafetu i započeo novu etapu. Scena i komad su isti, različiti su samo glumci.

Kada započneš neki posao valjda je logično da posle nekog vremena podvučeš crtu i vidiš da li je to dobro i da li se isplati. Tako je radila SFRJ, tako su radile druge države, tako radi svaki domaćin.

Pisao sam o tome kako su Srbija i C.Gora posle bombardovanja imala oko tri puta manji budžet od budžeta Srbije. A bili smo mombardovani i imali smo vojsku. O teritoriji da ne pišem. Možda bi znali kako se to desilo kada bi se obelodanio budžet ondašnji i sadađnji. Razmisli o tome.

Račun plaćam tako što iznajmljujem svoju radnu snagu i razlikujem se malo od ostalih jer ne dozvoljavam da me neko kupi. Može da zavrbuje mene i moju radnu snagu, ne može da me kupi. To što neko žerli da se proda ili se prodaje ili misli da mu treba staratelj je njegova stvar. Za sada je stanje takvo a pošto mislim na ono što nam vreme donosi pišem o onom šta nam sledi ukoliko nastavimo da pomažemo sirote eu radnike i gazde. Imun sam na dabišatitis i sve ono što donosi.

Čika Orban jeste u eu a ne radi sve što mu se kaže, Srbija je naputu u eu i ima obaveze kao da je članica. Ima obaveze a ne prava kao članica zahvaljujući ovima što žive na račun priče o putu u eu.

Аутопут Приштина-Ниш или како Вучић гради коридоре „Велике Албаније“

Napisah na ulaganje u Pirotu a ne videh nijedan osvrt na kapitalnu pomoć naših prijatelja iz eu. Sad pošto su nam pomogli da se rešimo Kosmeta red bi bio da se još bolje integrišemo.

Baš nam treba ovaj koridor Smile

Toliko o tome.

« Poslednja izmena: 25. Feb 2017, 17:18:20 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Đinđić je prvi pokrenuo EU priču. Đinđić nije prvi pokrenuo uništavanje privrede i stvaranje političke scene prepune svega najgoreg što Srbija može da iznedri. Počelo je to mnogo pre njega. Još 80ih, a kulminiralo 90ih.

Citat
Kada započneš neki posao valjda je logično da posle nekog vremena podvučeš crtu i vidiš da li je to dobro i da li se isplati. Tako je radila SFRJ, tako su radile druge države, tako radi svaki domaćin.

Da se to uistinu radilo, ne bi naše, a i tuđe EX YU fabrike prošle tako kako su prošle. Ili se možda i radilo, ali niko ni prstom nije mrdao da spreči propadanje. Jer dokle god država daje platu, šta kog vraga ima neko da se tangira. Mislim aj se ne lažemo, traje to ovde već decenijama.

Citat
Pisao sam o tome kako su Srbija i C.Gora posle bombardovanja imala oko tri puta manji budžet od budžeta Srbije. A bili smo mombardovani i imali smo vojsku.

Naravno da smo imali vojsku kada su par godina ranije udbaši preko Dafine i Jezde izmuzli narodu milione dolara da bi svojim Pretorijancima nabavili nove igračke. Za to vreme narod ide na posao ne znajući da li ga uopšte više i ima, pa trči u poštu da primi platu pa posle pravac u radnju da pokupuje brašno i šećer dok dinar opet ne ode u božju mater. Uveče je bilo vreme za sreću uz Srećne ljude a onda i meditaciju u mraku i svežini doma, jer srpska sila od države izvozi struju i mazut po regionu, al na uštrb svojih ljudi i ekonomije.
Al dobro, bitno je da se imalo za Arkana i DB.

Što se tiče Crne Gore, ne znam za tebe, ali ja uopšte ne žalim za njom. Štaviše, sanjam dan kad će svi Crnogorci da se vrate u svoju maticu. Ali teško, jer ipak je srpska grbača slađa od onog zabitog pustog kamenjara.

Citat
Račun plaćam tako što iznajmljujem svoju radnu snagu

Kome? Državi ili privatniku?

Citat
Za sada je stanje takvo a pošto mislim na ono što nam vreme donosi pišem o onom šta nam sledi ukoliko nastavimo da pomažemo sirote eu radnike i gazde. Imun sam na dabišatitis i sve ono što donosi.

Čekaj, znači 30 zemalja je imalo korist od te EU, a ti sad kažeš da će Srbija biti prva koja će imati štetu?

E što vole naši ljudi da glume tu posebnost srpskog naroda... Ono, ceo svet se prilagodi uslovima igre, samo Srbi uvek moraju da glume neke prosvećene inovatore i revolucionare.

Čika Orban ponekad radi nešto na svoju ruku jer čika Orban ima uspešnu državu koja predstavlja neki faktor. Srbija nije nikakav faktor, te stoga mora da radi šta joj se kaže.

Citat
Baš nam treba ovaj koridor  Smile

Ne taj, taj je glupost. Ja pričam o 10 i 11. Znaš ona dva, onaj jedan što stoji nedovršen već 30 godina, i onaj drugi što je do skora imao titulu najsmrtonosnije magistrale u regionu...
« Poslednja izmena: 25. Feb 2017, 17:56:06 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
  Naravno da nije, đelić, beba i svi ostali su došli samoinicijativno. On je otvorrio sezonu.

Srbija ima korist od prijatelja koji otimaju Kosmet, Srbija ima korist što se zadužuje i što podiže poreze da mi investitrima iz eu obezbedila 10.000 evra koji lovu iznose iz Srbije a sve se to predstavlja kao kapitaolan izvoz, Srbija ima korist što tako pomaže hrvatsku, sloveniju i pitaj Boga koju siromašnu zemlju iz eu i belog sveta. Ima se, može se, ne treba da se zna kako se troše pare iz budžeta.

Super.

Vidim da se engleska usrećila pa na vreme istupila iza kulise zvane eu koju na okupu drže američke vojne baze.

Bio sam u državnim službama a sad radim kod privatnika. To uostalom nije bitno.

Sve što eu preko svojih marioneta ovde radi nije da bi se pomoglo famoznom građaninu već da bi se izmuzlo što više. I ti putevi koje grade nisu za naša vozila koja mogu da istrpe i tursku džadu, to su putevi za njihove kamione i automobile. A možda i za vojsku kao što je ovaj koridor sa Albanijom.

I MIloš Obrenović je bio okupiran 'a Srbija posle njegove smrti nije bila teritorijalno manja ni zaostalija.

Sada nema zlog slobarha i vadilica na tu priču.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Mislim da sam ti već rekao ranije na ovoj temi - nađi nekog ekonomistu pa ga pitaj šta bi bilo kada bi Srbija na mesec dana otkačila EU.
Inače nigde ja nisam rekao da Srbija ima samo koristi od EU. Rekao sam da smo mi trenutno u situaciji sa dva izbora : životarenje uz EU ili propast.

Što se tiče Engleske, naravno da se usrećila, jer da nije, ne bi čak pola ljudi bilo ZA ostanak u EU. Nego bi Englezi svi do jednog bili za ćozdra vozdra. A Engleska sebi može da priušti da izađe jer je Američka pudla koja usput ima uticaja i ex-kolonije širom sveta. Mada nemoj previše da se raduješ, jer to što su izašli ne znači da neće naći način da se opet oklembese Evropi. Njihov izlazak iz EU ne znači ekskomunikacija, nego samo veća samostalnost. I dalje će oni trećinu svoje razmene da vrše sa tom podlom kontinentalnom Evropom. Nisu ni oni veverice koje padaju na priče o Jucheu i ''samostalnosti'' u ovom velikom globalnom selu.

Citat

Bitno je jer kad se otkači EU i zatvore granice, preživele bi samo državne firme i par odabranih privatnih koje bi imale posla. Jer primera radi, džaba nekoj firmi i to što pravi najbolje PVC prozore na svetu, i to sve bez sirovina iz EU, kad će vremenom biti sve manje Srba koji će dobijati plate, i moći da kupe te njene proizvode.

To je ono što vi pojedinci odbijate da shvatite. Nema više one priče imaš zemlju A, zemlju B, zemlju C, i svaka priča za sebe. Nema, sve je sada povezano. I jedini način da se preživi je da se razmenjuje i komunicira sa spoljnim svetom.

Citat
I ti putevi koje grade nisu za naša vozila koja mogu da istrpe i tursku džadu, to su putevi za njihove kamione i automobile.

Pa ništa, ti ih onda sruši. Sruši i pruge. I obustavi sve prelete iznad Srbije koji nam donose 300 miliona evra.

Mislim ne znam šta da ti kažem na ovako nešto. Ti se duriš što ti neko ovde gradi autoput. Brate mili...  Smile  Smile

Citat
I MIloš Obrenović je bio okupiran 'a Srbija posle njegove smrti nije bila teritorijalno manja ni zaostalija.

Miloš Obrenović se nije decenijama zajebavao a onda čudio kad mu sve to dođe na naplatu.
« Poslednja izmena: 25. Feb 2017, 18:09:52 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 25. Feb 2017, 17:56:01
 Sve što eu preko svojih marioneta ovde radi nije da bi se pomoglo famoznom građaninu već da bi se izmuzlo što više.
sta bre da izmuzu odavde kad su ovi nasi zlotvori vec sve sjebali. ostalo samo da prodamo oranice arapima.
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602

Mislim da sam ti već rekao ranije na ovoj temi - nađi nekog ekonomistu pa ga pitaj šta bi bilo kada bi Srbija na mesec dana otkačila EU.
Inače nigde ja nisam rekao da Srbija ima samo koristi od EU. Rekao sam da smo mi trenutno u situaciji sa dva izbora : životarenje uz EU ili propast.

Što se tiče Engleske, naravno da se usrećila, jer da nije, ne bi čak pola ljudi bilo ZA ostanak u EU. Nego bi Englezi svi do jednog bili za ćozdra vozdra. A Engleska sebi može da priušti da izađe jer je Američka pudla koja usput ima uticaja i ex-kolonije širom sveta. Mada nemoj previše da se raduješ, jer to što su izašli ne znači da neće naći način da se opet oklembese Evropi. Njihov izlazak iz EU ne znači ekskomunikacija, nego samo veća samostalnost. I dalje će oni trećinu svoje razmene da vrše sa tom podlom kontinentalnom Evropom. Nisu ni oni veverice koje padaju na priče o Jucheu i ''samostalnosti'' u ovom velikom globalnom selu.

Citat

Bitno je jer kad se otkači EU i zatvore granice, preživele bi samo državne firme i par odabranih privatnih koje bi imale posla. Jer primera radi, džaba nekoj firmi i to što pravi najbolje PVC prozore na svetu, i to sve bez sirovina iz EU, kad će vremenom biti sve manje Srba koji će dobijati plate, i moći da kupe te njene proizvode.

To je ono što vi pojedinci odbijate da shvatite. Nema više one priče imaš zemlju A, zemlju B, zemlju C, i svaka priča za sebe. Nema, sve je sada povezano. I jedini način da se preživi je da se razmenjuje i komunicira sa spoljnim svetom.

Citat
I ti putevi koje grade nisu za naša vozila koja mogu da istrpe i tursku džadu, to su putevi za njihove kamione i automobile.

Pa ništa, ti ih onda sruši. Sruši i pruge. I obustavi sve prelete iznad Srbije koji nam donose 300 miliona evra.

Mislim ne znam šta da ti kažem na ovako nešto. Ti se duriš što ti neko ovde gradi autoput. Brate mili...  Smile  Smile

Citat

Miloš Obrenović se nije decenijama zajebavao a onda čudio kad mu sve to dođe na naplatu.

Šta bi bilo kada bi Srbija zatvorila granice ali stvarno, ne kao slobarh. Nema plovidbe Dunavom, nema prolaska kroz Srbiju. Garantujem da ne bi pocrkali za mesec i više dana. Uostalom, testirani smo na to. Do toga neće doći jer ima više njihovih firmi koje rade u Srbiji od naših.

Što se preleta tiče, čiji ono beše aerodrom i pod kakvim uslovima je promenio vlasnika. Nešto mi govori da je sve prošlo po poznatom modelu privatizacije.

Ne potcenjuj ni sebe ni narod od koga potičeš. Najlakše je oboleti od dabišatitisa.

Propašćemo u svakom slučaju ako nastavimo ovim putem.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Ne bismo pocrkali za mesec dana. Samo bismo postali ko Somalija.

Jedna Jugoslavija u onom dobu, pre ere interneta, kompjutera i globalizacije, nije mogla da se održi duže od par meseci pod sankcijama. A ti maštaš da bi to mogla jedna Srbija, koja je danas desetostruko više zavisna od spoljnog sveta.

Ti si očigledno zaboravio dešavanja 90ih i tadašnji život čim ti ideja o izolaciji deluje tako, kao ništa posebno.

Inače Dunav je međunarodni plovni put koji ne može da se blokira.

Citat
Do toga neće doći jer ima više njihovih firmi koje rade u Srbiji od naših.

Jaka stvar. IT se preko noći premešta i prilagođava. Firmama i fabrikama bi trebalo mesec dana, dok naprave nove pogone i prostore u zemljama u okruženju.
Za dva tri meseca Srbija bi uočila manjak u razmeni u iznosu od nekoliko milijardi dolara.
Voleo bih da vidim tog Isusa koji bi uspeo da objasni ljudima da ne očekuju plate narednih godinu dana i da žive od ljubavi i optimizma.

Citat
Što se preleta tiče, čiji ono beše aerodrom i pod kakvim uslovima je promenio vlasnika. Nešto mi govori da je sve prošlo po poznatom modelu privatizacije.

Babe i žabe. Aerodrom nema veze sa preletima. Aerodrom služi za prijem i otprem aviona i putnika. Prelet je suma koja se plaća zemlji čiji se vazdušni prostor koristi. Avioni mogu da preleću Srbiju a da se uopšte ni ne približe njenim aerodromima.
Takođe, Aerodrom je prošle godine prihodovao 20 miliona evra. Preleti nam prihoduju 300 miliona.

Sve zemlje sveta uvek gledaju kako se uključe u međunarodne puteve i saobraćaj. Samo Severna Koreja i prepametni Srbi glume ludila i ''posebnost''.

Citat
Propašćemo u svakom slučaju ako nastavimo ovim putem.

Znam znam, slušam te priče već 17 godina.

Citat
Ne potcenjuj ni sebe ni narod od koga potičeš. Najlakše je oboleti od dabišatitisa.

Ne potcenjujem ga ali mi ne pada na pamet da budem naivan i padam na priče kako 30 zemalja greši, a samo mi pametni.

Otkako postoje, Srbi pate od onoga što zovu ''veliki kompleksi malih naroda''. Večito mi moramo da glumimo neka muda, neke genije, neke revolucionare... i onda kad nam sve to stigne na naplatu onda se čudimo i krstimo.
« Poslednja izmena: 25. Feb 2017, 18:49:10 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.