Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U zemlji migova i vozova gde deca gladuju do smrti...  (Pročitano 43920 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
toliko su uspesni da su presli na marihuanu...

sve su to biljke...

mislim princip poslovanja je isti...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
  Eu nema ništa, od resursa pa do ljudi. Sveža upumpana  krv iz Bulgarije ili Romanije će odložiti propast dok ih ne zamene emigranti i to je uglavnom to. Najlepše od svega je što je eu priča Potemkinovo selo, kulisa iza koje se kriju englezi i ameri.

Članice eu preko nato pakta još mogu da pljačkaju Bliski istok ili Afriku a to im stiže za naplatu. I to je druga priča.

Neko je jednom opisao ovu gospodu kao hordu koja pljačka sve i vraća se po ostakte. Bolji opis nisam video.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Fiat je mogao da ne uloži u Srbiju i da je ostavi da pravi Floride, Zastave, Yuge i slične krševe koji danas ne bi imali prođu nigde, pa čak ni u Srbiji. Jer kad ljudi mogu da odvoje malo više para i kupe neki strani auto, što bi se mlatili sa Jugom. Čak je i jeftina Dačija Sandero mnogo bolja od Juga.

Ne kažem da treba da im budemo zahvalni što su došli ovamo da upregnu našu jeftinu radnu snagu da im radi za male pare. Ali ne vidim kako bi to bilo bolje po Zastavu i Srbiju da Fiat nije došao?

Evo Zastava Kamione nisu preuzeli stranci. Šta je bilo s njom? Pa pukla je ko dulek, eto šta je bilo. Šta je bilo sa FAPom? Pa ista priča. Zašto? Pa zato što im nisu odgovarali Nemci, nisu im odgovarali Kinezi, nisu im odgovarali Finci... eto, sad im odgovara katanac na kapiji.

Citat
Da batalim ameriku, šta nam rade hrvati i njihove firme u Srbiji. Koliko njihovih firmi posluje jkod nas a koliko naših kod njih ?

To je bilo tako još davno pre nego što su Hrvati ušli u EU. Uzrok toga? Naše domaće korumpirane stoke koje za flašu viskija pristaju na sve.

Citat
Koliko je eu dobra najbolje zna Grčka ili jedna Rumunija iz koje je emigriralo preko 4 miliona ljudi.

Kolko se ljudi ovde pecaju na te priče o Grčkoj. Ta Grčka postoji upravo zato što je EU vadi iz blata već dugi niz godina. Grci su, po pitanju rada, uređenja i discipline, isti kao i mi. Imaju pedeset plata, prenapumpanu birokratiju, fiktivne projekte, brda poreskih dužnika i hiljade šema preko kojih su muzli fondove EU sve ove godine. I to je tako bilo lepo i normalno sve dok EU nije puko film i dok nije skresala kesu. I eto huligančina na ulicama (po 1000. put...) , Ciprasa na podijumu i Srba po netu koji mu kliču i tripuju kako će on da otera EU, kako će da napravi samostalnu a jaku Grčku. Oće patku. Čim je došao na vlast, objasnili su mu kako radi sistem, i na šta će da mu liči zemlja ako odluči da izađe i da preseče sve veze s njima. I naravno, preko noći to revolucionarsko kurčenje postade istorija.

Što se tiče Rumunije, ona je vukojebina, bila i ostala. Al uporedi tu vukojebinu u ovom sadašnjem stanju s onom kakva je bila pre 30 godina.
I opet, šta se svi uvek vatate za tu Rumuniju i Bugarsku? Što se ne setite Češke, Poljske, Slovačke ili Mađarske? Šta kao oni se ne važe? Nemoj da me zezate, nego šta nego se važe. To su zemlje kojima smo mi pre 30 godina bili san snova. A sad su svetlosnim godinama ispred nas u svemu. Šta je sa Finskom, koja je 90ih bila u ozbiljnoj krizi, pa je deset godina kasnije postala primer uspešne države? Šta je sa Litvanijom, Letonijom i Estonijom?

Možete vi da maštate o panslavizmu, nesvrstanima, savezu sa Rusijom... kao što sam i ja nekad maštao. Ali svidelo se to nama ili ne, EU će biti i ostati glavni faktor i dirigent na ovim prostorima još bar narednih 20 godina. I umesto da opet sviramo kurcu i glumimo neko mudo sa praćkom, bolje da malo smirimo strasti i gledamo kako da izvučemo korist kolko god možemo. A posle kad ljosne EU rado ću da čujem planove za OKDB, Panslovensku uniju, Šangajsku uniju, i uopšte šta god želite.
« Poslednja izmena: 23. Feb 2017, 02:02:59 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
P.S. Obavestite me kad neka zemlja izađe iz te EU. Britišere ne računam, pošto su oni uvek bili američka leva smetala. Al pustite me onoga ''pa eto, Češki desničar je rekao da ako on bude vlast...''  Nego mi javite baš kad neka zemlja zvanično prestane da bude član.

A kad se to desi, onda lepo uzmemo pa pratimo aktivnosti i razmenu te države sa ostatkom sveta. Pa da vidimo može li stvarno neko da otkači taj zapad a da mu bude super. Pošto smo sto puta čuli predlog kako treba da budemo kao Švajcarska, koja eto nije u EU. Pa sam ja objasnio, prvo, da su Švajcarska i Srbija uporedive ko dupe i oko. I drugo, da čak ni ta ''neutralna'' i ''samostalna'' Švajcarska nije toliko neutralna i samostalna, nego itekako zavisi od Evrope u svakom pogledu.

Eto mislim da je pošteno. Znači ako mi neko pokaže da jedna prosečna zemlja može da otkači tu EU, a da joj nakon toga bude bolje, ja mu iste sekunde stisnem ruku, kažem ''svaka čast!'' i menjam mišljenje. Jer verovali ili ne, ni meni se sviđa ova situacija u kojoj smo. Ali jbg dovoljno mi je da se osvrnem oko sebe i da shvatim da trenutno imamo dve opcije : povinuj se pa životari nekako ili propadni odmah.
« Poslednja izmena: 23. Feb 2017, 02:26:21 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
"Čak je i Dačija Sandero bolja od Juga."

Dacia 1300 je bolja od juga

Dacia Solenza i Dacina nova su klasa Floride i mnogo su bolji auto od nje

Dacia Sandero ti nije neko poredjnje posto je auto vrlo solidan tu na nivou Punta Clia i slicnih gradskih auta
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Seze slažem se u potpunosti. Nego sam naveo Dačiju jer ona, prvo, ipak ovde ima reputaciju ''auta za radničku klasu''. A drugo, dolazi iz Rumunije, koja se uzima kao primer ''eto šta ti bi sa državom kad je uguraš u EU!!!''
Pa šta joj bi? Eto prave Renoe. I lepo im. Jesu među zadnjim u toj EU al im opet trista puta bolje nego pre 30 godina. A šta je nama bio adut industrije? Krš od auta koji se nije menjao 30 godina i koji je postao svetska sprdnja.

Al ne zato što ga je EU držala dole, nego zato što je fabriku bolela patka. Bolela ih je da se modernizuju 80ih, bolela ih je da smišljaju nove modele, bolelo ih je da traže stranog partnera, kao što svi danas rade. Ej, jedni Rusi dovedoše desetine kompanija da zajedno rade i budu konkurentni... A Srbi (bi da) glume elitu sa krševima od Juga i Zastava.

Eno izašle skoro slike FAPa koji je kupljen za VS pre par godina. Izbija mu rđa sa svih strana. Nekad su pičili 2 decenije bez ijedne fleke, a sad se raspadaju posle par godina. Znači neko je svesno pustio taj kamion da takav ode kupcu? I to ni manje ni više nego sopstvenoj Vojsci!? I onda neko namerava sa takvim kamionom, sa takvom fabrikom i sa takvim pristupom, da uspe na današnjem tržištu? Da da, oće to.

Usput, evo par posledica Ruske saradnje sa zapadnjačkim kompanijama u autoindustriji :

Ural + Iveco :

GAZ + Iveco :

GAZ + Chevrolet :

Kamaz + Daimler :

GAZ + Ford :

GAZ + Volkswagen :

GOLAZ + Scania

Avtotor iz Kaljiningrada + Ford

Avtoror + BMW

Davno zatvoreni pogon u Petrogradu + Scania

I pošto ni sam bog ne može da isprati sve Ruske fabrike i projekte, evo kompletne liste pa nek gleda koga zanima.
https://en.wikipedia.org/wiki/Automotive_industry_in_Russia
Znači pričamo o Rusiji, koja (šatro) ne može biti više slovenskija, anti-NATOvska, anti-EU, anti-sve zapadnjačko. Njima ne smetaju da im zapadnjaci budu partneri.

Minvajl, u nekoj alternativnoj ponosnoj nezavisnoj i najpametnijoj Srbiji koja je odbila sve zapadnjačko...

« Poslednja izmena: 23. Feb 2017, 02:13:20 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
  Da se vratim malo unazad kada je Srbija takođe imala veliki izvoz u sjedinjenje države. Beše to onda kada je US Steel kupio železaru u Smederevu što je bio dobar potez za njih a ne za nas. Tada su pretopili tenkove, topove...ukratko, oružje i oruđe. Čelik je završio kao izvoz.

Fijat nije morao da se pojavi kod nas, nije ni MUra, nisu mogli ni braća arapi koji su kupili aerodrom. Za BGH2O ne znam čiji je. Ugovori su tajna a iza svega stoji, gle čuda, dinkara koji je oslobođen svih optužbi. Da se ne ponavljam, zna se kako su takvi isplivali a dokle će silna i napredna eu da se dreži a da se ne raspadne videće se.

Eto zaboravih na Poljake koji su takođe napustili matičnu državu. A napuštali su je tako da su za njih uvedene posebne mere.

Sve što eu i mmf ovde radi radi samo sa jednim ciljem a u tome im kompradori pomažu. To da smerna i čedna eu ne zna šta se ovde radi je priča za decu baš kao što je priča o panslavizmu. Rusija je kapitalistička zemlja i manje je zlo od eu atlanske braće koja na silu natura sve i svašta.

Ulaganja, nova radna mesta, cefta, briselski sporazum preko koga nam prijatelji uzimaju ono što je naše...samo je delić onog što se da videti. Zaista je lepo doći u neku stranu zemlju gde ti obezbede radnu snagu za dž i još ti istu plate za naredne tri godine 10 000 po radnom mestu.

Progres samo za nas nema cenu a zahvaljujući instaliranim kompradorima Srbija nezadrživo srlja u progres.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
A da, čuvena priča o topljenju tenkova. Na koju sam se nekad čak i ja primao. Da te pitam ja nešto... Jel si ti ikad video neki voz natovaren tenkovima ili delovima tenkova kako ulazi u taj US Steel? Jesi ikad video makar neku fotografiju toga? Pretpostavljam da nisi. A znaš zašto? Zato što nijedan tenk nije istopljen u tom Smederevu. Topljene su Prage, topljeni su matori topovi, oklopnjaci, kamioni. Ali tenkovi ne. Sve T-55ice koje su povučene iz upotrebe 2004. godine stoje i dan danas u istim kasarnama i depoima gde su odvežene još pre 10 godina. Par desetina njih koje ''fale'' je ZDPR prepravljao, remontovao i prodavao afričkim zemljama za neku sitnu lovu. Ostatak i dalje stoji po vojnim posedima. Najviše ih je u Smederevskoj Palanci. Čak i da je kojim slučajem, u nekoj velikoj tajnosti, nešto sečeno i topljeno u Smederevu, to nema šanse da premašuje 200 komada. Jer dovoljno je da odeš na net i da vidiš stotine njih poređanih u Jakovu, Smederevu, Smederevskoj Palanci, Velikoj Plani i ne znam gde behu preostali depoi. Imaš čak i sveže slike tih depoa koje kače vojni entuzijasti. I na njima se lepo vide naređane te T-55ice za koje se pričalo da su nestale.

Drugo, da ponovim ono što su mnogo upućeniji ljudi od mene pisali i govorili sto puta do sad (ali očigledno uzalud). Te T-55ice, čak i da su sve ispravne, danas ne bi imao ko da vozi i održava. Jer jeste to Sovjetski tenAk iz hladnog rata koji radi kao sat, ali i taj tenak traži neko održavanje i neku obuku i neku posadu da bi se koristio. A s obzirom da VS ima problem da nađe posade, delove, opremu i mehaničare čak i za ovo postojeće, skresano stanje, ajde razmisli šta bi tek bilo da mora da održava još 800 T-55ica? Ili nek bude čak i 100 njih.
Jedina smislena ideja za T-55ice je bila konverzija malog broja, 10-20 komada, u inženjerska vozila Munje.

Citat
Fijat nije morao da se pojavi kod nas

Tačno. I Zastava Automobili završila bi isto kao Zastava Kamioni - na otpadu.
Za Aerodrom se u potpunosti slažem. I to što sam ja za saradnju sa EU ne znači da bih na mestu naših pustio da nam ovde uplivavaju svakakvi prevaranti da nam kažu kako aerodorm koji zaradi 20 miliona evra nije profitabilan. Dakle za takve stvari se potpuno slažem s tobom.

Inače Dinkić jeste kriv za mnoge pizdarije, al on nema veze ni sa privatizacijom Aerodroma ni sa Beogradom na Vodi.

Citat
Eto zaboravih na Poljake koji su takođe napustili matičnu državu. A napuštali su je tako da su za njih uvedene posebne mere.

Jbg, kad zemlja ima 40 miliona ljudi koji znaju da postoji nešto bolje, a imaju slobodu kretanja, naravno da će deo njih da ode. Ali ono, činjenica da je i dalje ostalo njih 38 i kusur miliona, govori da ipak ta Poljska u EU nije tolika rupa kao što se ovde može izvući zaključak iz postova pojedinaca. Inače bi se ili odavno ispraznila, ili bi bila na nivou Moldavije. Ili Ukrajine.

Citat
Rusija je kapitalistička zemlja i manje je zlo od eu atlanske braće koja na silu natura sve i svašta.

Ma kako da ne. Ti Rusi upravo rade na tome da svojoj najbližoj braći, Belorusima, preotmu MAZ, koji je jedan od glavnih aduta njihove privrede. Usput joj uzurpiraju vojne resurse i čim Lukašenko kaže ''E ajde dosta!'' oni se naljute i osuju paljbu po njima. Ako se oni tako ophode prema toj svojoj najbližoj braći odakle ti ideja da bi bili išta bolji prema Srbiji?
Mislim aj se ne zajebavamo. Dragi su meni oni, i poštujem mnogo toga kod njih. Ali niko se od njih nije ovajdio.
« Poslednja izmena: 23. Feb 2017, 03:01:06 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
  Nisam bio ni blizu Smedereva kada se to dešavalo, bio sam blizu livnice u Vršcu gde se uništavalo oružje. Stizali su vagoni i vagoni sa sečenim cevima i ostallim delovima.

Toliko o tome i izvozu čelika u ameriku.

Nisi primetio da sam napisao da je bilo bolje da su radnicima iz Kragujevca pomogli tim parama da se prekvalifikuju, osamostale...Sve drugo je bilo dobro osim bespovratne pomoći italijanskim radnicima. Čak i da su svi oni sedeli kod kuće i čekali nekoliko godinja kintu ništa ne radeći.

Fijat nije jedina firma, on je poslužio kao primer zbog epohalnog izvoza u Italiju.

Poljaci su toliko počeli da beže da su morali da im zabrane kretanje u slobodnoj eu. Ne bi inače ostalo ni tih 40 miliona.

Dinkić je bitan jer je on dovukao arape, zato je i bio savetnik kod premindžera.

Napisao sam kako se pare iz inostranstva izvlače iz zemlje, nisam napisao šta se sve prodaje i kroz šta su sve prošli madžari.

ARAPI počeli da kupuju reke po Srbiji! Prva je “pala” VLASINA!

Madžari su prvo prodali a onda po većoj ceni kupili svoj vodovod. Došlo je vreme kod nas da se neće moći stati pored reke jer je privatno vlasništvo.

Vidiš, Ruje će da kupe nešto ali neće terati nikoga da na silu kliče gej je okej i slične nebuloze. Zato sam napisao da je Rusija kapitalistička država i dodajem da su tvrdi kada su pare u pitanju. A bili bi uništeni da nisu ulagali u naoružanje umesto u nvo na primer.

Zaboravih da dodam za Rumuniju. To je bila država sa 25 miliona stanovnika, država sa više prirodnih bogatstava od nas, država jedina u svetu koja nije nikom dugovala ni cent. To što im je mentalitet takav da daju i da se ne bune kada ih tlače je druga stvar. Rusko Rumunska trgovina opisana u anegdoti gde Rumuni Rusima daju žito a oni njima zauzvrat uzmu naftu postala je naša eu kob.

« Poslednja izmena: 23. Feb 2017, 03:16:15 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Ovako izgleda top tenka

A ovako telo tenka

Kao što se da primetiti, postoje ogromne vidljive razlike između ta dva. Takođe, fora sa telom tenka, posebno ovim centralnim delom, je što je toliko tvrdo, debelo i prepuno svakakvih aditiva, da traži ogromne, neisplative količine hemije i rada da bi se iseklo. A kad se i stavi u peć, pravi probleme zbog tih aditiva koji reaguju, ometaju proces i oštećuju peć.

Tako da to što si ti video su verovatno bili topovi D30. T-55ice? Čisto sumnjam.

Inače moram da dodam, sudeći prema pisanju Dezinformera, 250 T-55ica je otišlo za Pakistan. Za vreme Vučićevog mandata. Koliko je to tačno, ne znam. Al eto, da precrtamo 250 od 800. Još par desetina otišlo je u Afriku. Opet ostaje oko 400 njih koji se i dan danas mogu videti na snimcima Google Eartha a i ljudi koji ih lično slikaju u depoima. Znači još uvek nijedan dokaz o tom masovnom američkom komadanju u Smederevu.

Citat
Nisi primetio da sam napisao da je bilo bolje da su radnicima iz Kragujevca pomogli tim parama da se prekvalifikuju, osamostale...Sve drugo je bilo dobro osim bespovratne pomoći italijanskim radnicima. Čak i da su svi oni sedeli kod kuće i čekali nekoliko godinja kintu ništa ne radeći.

Ok, i onda šta?

Citat
Poljaci su toliko počeli da beže da su morali da im zabrane kretanje u slobodnoj eu. Ne bi inače ostalo ni tih 40 miliona.

Ajde opet - da je u toj Poljskoj tako loše kao što ovde pričate, i da 38 Poljaka hoće iz nje da ode, ne bi bilo te sile koja bi mogla da ih spreči. Tako da manite me tih zajedljivih srbendaških priča.

Citat
Vidiš, Ruje će da kupe nešto ali neće terati nikoga da na silu kliče gej je okej i slične nebuloze.

I neće ti dati ni dinara nego će da te nagovaraju da im sa par migova i 30.000 vojnika glumiš branik, a da oni pritom ne ulože apsolutno ništa. I slaće ti ambasadora da ti soli pamet kako su ''međusobni odnosi na neprijatno niskom nivou'' zato što se Srbija usuđuje da u svoj svojoj bedi, problemima i izazovima ne misli na Rusiju 24/7 i ne glumi joj taj branik sa tih par ispravnih migova i tenkova.

Citat
Zaboravih da dodam za Rumuniju. To je bila država sa 25 miliona stanovnika, država sa više prirodnih bogatstava od nas, država jedina u svetu koja nije nikom dugovala ni cent. To što im je mentalitet takav da daju i da se ne bune kada ih tlače je druga stvar. Rusko Rumunska trgovina opisana u anegdoti gde Rumuni Rusima daju žito a oni njima zauzvrat uzmu naftu postala je naša eu kob.

Sve to stoji, samo, ako je toj Rumuniji lošije u EU, što onda ne izađe iz nje?

Što se tiče Arapa, slažem se da od njih treba bežati kao od kuge. Samo što EU ne šalje ni nama ni Mađarima te Arape. Arapi dolaze sami. Posebno sad kad su napunili bulje parama od nafte. EU kompanije generalno ne vole Arape. Posebno ne u Srbiji, gde će da im predstavljaju konkurenciju i otimaju radnu snagu i tržišta.
« Poslednja izmena: 23. Feb 2017, 03:24:28 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.