Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U zemlji migova i vozova gde deca gladuju do smrti...  (Pročitano 44117 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Ma bitno da si ti opalio u venu i sad ti leeepooo do neba i nazad.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 389
Zastava
mob
Palm 
Чудно ми је да и даље постоје сањалице које верују да је могућа стварна  интеграција између Србије са једне стране  и Холандије/Белгије/Шведске, са друге стране .Србија има ГДП од неколико хиљада долара по становнику, а развијене чланице ЕУ имају ГДП од неколико десетина хиљада долара по становнику.Србија има 10 пута мањи ГДП од поједних развијених чланица ЕУ.Ми смо негде у рангу Намибије, Азербејџана, а испод већине латиноамеричких земаља.

Немогућа је успешна економска интеграција између земаља које се толико разликују по степену развијености.Могуће је интеграција једино тако што ће слабије развијени партнер(у овом случају Србија) постати  тржиште за робу из развијенијих учесника интеграције, што ће слабије развијен партнер бити дезиндустријализован и постепено испражњен од радно способног становништва.

ЕУ води јединствену царинску, спољнотрговинску и монетарну политику и немогуће је да јединствена политика може одговарати и Србији и Луксембургу, који има 20 пута већи ГДП од Србије.

Такође постоји проблем што је наш ГДП пренапумпан и није реалан.Садашњи ниво ГДП-а одржавамо тако што држава обилато субвенционише стране компаније, тако што порески обвезници плаћају плате за раднике у приватном сектору за неколико година(10 000 евра по 1 радном месту).Такође имамо и прилично нереалан курс динара, који се одржава тако што НБС стално интервенише на тржишту и троши новац да би се курс "бранио".Неће заувек бити новца за "отварање радних места" и "одбрану курса" то ће све једном морати да пукне.

Када се све то сведе на реалне оквире, Србија нема ГДП од 5 000 долара по становнику(номинално) , него 2-3 хиљаде по становнику.То је на нивоу подсахарске Африке.

5000 долара по глави становника значи да сваки становник Србије има око 400 долара месечно.Сви знамо да то није реално, јер постоје незапослени који имају 0 долара месечно, пензионери који примају пензије испод 25 000 динара.
« Poslednja izmena: 21. Feb 2017, 00:14:03 od milanb2014 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Чудно ми је да и даље постоје сањалице које верују да је могућа стварна  интеграција између Србије са једне стране  и Холандије/Белгије/Шведске, са друге стране .Србија има ГДП од неколико хиљада долара по становнику, а развијене чланице ЕУ имају ГДП од неколико десетина хиљада долара по становнику.Србија има 10 пута мањи ГДП од поједних развијених чланица ЕУ.Ми смо негде у рангу Намибије, Азербејџана, а испод већине латиноамеричких земаља.

Немогућа је успешна економска интеграција између земаља које се толико разликују по степену развијености.Могуће је интеграција једино тако што ће слабије развијени партнер(у овом случају Србија) постати  тржиште за робу из развијенијих учесника интеграције, што ће слабије развијен партнер бити дезиндустријализован и постепено испражњен од радно способног становништва.

ЕУ води јединствену царинску, спољнотрговинску и монетарну политику и немогуће је да јединствена политика може одговарати и Србији и Луксембургу, који има 20 пута већи ГДП од Србије.

Такође постоји проблем што је наш ГДП пренапумпан и није реалан.Садашњи ниво ГДП-а одржавамо тако што држава обилато субвенционише стране компаније, тако што порески обвезници плаћају плате за раднике у приватном сектору за неколико година(10 000 евра по 1 радном месту).Такође имамо и прилично нереалан курс динара, који се одржава тако што НБС стално интервенише на тржишту и троши новац да би се курс "бранио".Неће заувек бити новца за "отварање радних места" и "одбрану курса" то ће све једном морати да пукне.

Када се све то сведе на реалне оквире, Србија нема ГДП од 5 000 долара по становнику(номинално) , него 2-3 хиљаде по становнику.То је на нивоу подсахарске Африке.

5000 долара по глави становника значи да сваки становник Србије има око 400 долара месечно.Сви знамо да то није реално, јер постоје незапослени који имају 0 долара месечно, пензионери који примају пензије испод 25 000 динара.

Tako da je pozeljno ubediti narod da je glup, da treba da ostane siromasan i neobrazovan ( i da je to lepo).

Naravno obozavanje Vodje i crkve se podrazumeva.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Pa logicnije je da neobrazovani ljudi zele u EU.
Ko zna koliko je samo EU utrosila para da ispere mozak ljudima.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Kažu da ima HAARP u Rakovici koji hipnotiše raju i usmerava joj misli ka EU.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Prem da ti ne pisem, i opet ti malo malo pa se napravis pametan na neki moj post koji inace nema veze sa tobom  Smile

Ali nema veze.

EU trosi milione na svoj marketing pogotovo na zemlju kao sto je nasa Smiley Ne mislim samo na novac koji guraju raznim politicarima da zastupaju njihovu politiku sto rade kao dobar dan..Zastupaju brdo nevladnih organizacija, otvaraju razne kutke i savetovalista vezana za EU.
Imaju svoje medije u svim oblicima. Poklanjaju razna prevozna sredstva samo da bi reklama mogla da ide preko njih poput "Donacija EU" i slicna sranja (primer hitna pomoc i sl).

Skoro sam prolazio gradom, naiso sam na ovo u sred centra grada :

http://euinfo.rs/o-nama/eu-info-kutak-nis/

Pa na osnovu toga legitimno zakljucujem da su im cilj maloumni debili podlozni manipulaciji.

Ako zivis u mestu gde su oko tebe EU zvezdice, drzavi gde su svi politicari "ZA EU" ne vidim kako to debil moze da izbegne.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Znam, ti sa mnom održavaš taj neki status uvređene curice već jedno dve godine.  Smile Imaš duži period durenja nego većina žena koje znam.  Smile
A moram da reagujem na ovakve tvoje postove kad su puni gluposti i neistina.

Elem, jesi ti bacio pogled na ono što sam pisao i kačio? Ili ćeš i to da ignorišeš po sistemu ''ako dovoljno dugo držim zatvorene oči i pravim se da ga nema, jednog dana će zaista nestati i biće onako kako ja volim''?

Dakle stoli me bojko za EU kutke, Transatlanske savete, trte mrte... Zabole me da promovišem bilo koga i bilo šta. To što sam ja za dobre odnose sa zapadom ne znači da volim taj zapad. Nego između nestanka i neke vrste postojanja, biram ovo drugo. Bar do daljnjeg. Elem, pitam konkretno vas ovde, što stalno drobite o EU, da li imate ikakvog kurčevog pojma o tome koliko ovde projekata, poslova, infrastrukture pa i pojedinaca, zavisi od te mrske EU i od zemalja pod njenom kontrolom? I konkretno vas pitam koju alternativu vi nudite umesto nje. Jer ono kao, mi ovde pričamo o državi i spoljnoj politici. Ne o biranju koji ćemo film da gledamo u bioskopu, pa ako nema jedan gledaćemo drugi i rešen problem. Nego se radi o nečemu što zahteva jasan i dugoročan plan šta i kako. A ja ne videh nikakav plan i obrazloženje koji idu dalje od stadijuma ''Odjebemo EU! Upadnemo na Kosovo!'' Super. I, šta onda?
« Poslednja izmena: 21. Feb 2017, 19:49:11 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
kola hitne pomoci, strasno  Smile

da nema tih ino donacija i kredita, ova drz. bi sutra "cao zdravo"

edit - i doznaka

Mislim, meni ok da ih nema, nemam nikakve veze sa tim  Smile
« Poslednja izmena: 21. Feb 2017, 19:50:56 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Naravno da preskacem gluposti sa parolama "EU donacije"  Smile  

Mene boli kurac za EU Smiley Ja ne zmurim, ja odlicno znam za koju platu rade ljudi u tim firmama iz EU koje imaju ovde neke svoje ispostave Smiley
Isto tako sam kompletno svestan kako se zivi u odredjenim drzavama EU. Bio, video, pricao. I isto tako znam da se u EU zivi dobro samo u onim drzavama koje bi bile jake i bez EU. Jer ne verujem da bi neko iz Srbije izbego u Rumuniju jer je Rumunija u EU.  Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.