Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 05:30:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U zadarskom devetom krugu  (Pročitano 24337 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Nokia 3720c
Nije jednak ucinak. HDZ-ovci su ostali u svojim stanovima. Zivi i zdravi.
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Citat
U nekim slučajevima jesu dobivali otkaz a u nekim nisu.

Ало бре! Цела породица у истом дану отказ плус претње смрћу... Побегли су главом без обзира и заменили четворособан стан за двособан са "поштеним Хрватом" из Београда!

Они су вероватно драговољно отишли јел да? Ви сте бре феноменални! Увек ћете остати исти!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
SonyEricsson G 502
Чмелка мојне да једеш г....
Ортакова породица у Загребу, сви истог дана попили отказ! Деда, отац, мајка, тетка...
Да не причам о претњама смрћу које су уследиле... Болесно!

Продајте те ваше лажи некоме другоме...

Možda su g.... redovito na tvom jelovniku,kod mene nisu,ako ništa bar ribe imam u izobilju,kužiš!!!
I šta ti meni imaš pričati o Rijeci i riječkim Srbima,koje je kamo bio i šta promjenio sa kim itd!!!
Šta si ti pokupio svu pamet svijeta i sve znaš čovječe!!!!
Pitaj malo Hrvate iz BL koji su prošli Manjaču kako su mijenjali sa Srbima iz Hrvatske stanove!!
Neki nisu promjenili ništa jer odozdo gledaju travu!!Na Manjači!!

Bitno je da samo ti istinu pričaš i da je tvoja istina istinitija od bilo čije!!!
Koji lik iz bajke!!
 Smile Smile
« Poslednja izmena: 17. Nov 2008, 19:19:09 od čmelka »
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
И добро шта сад? Срби присиљавани да оду и Хрвати присиљавани да оду и балије присиљаване да оду... Поента?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Nije jednak ucinak. HDZ-ovci su ostali u svojim stanovima. Zivi i zdravi.
Ak nisu osli iz stanova jer nemaju para da ga otplate jer su ostali bez posla  Smile

И добро шта сад? Срби присиљавани да оду и Хрвати присиљавани да оду и балије присиљаване да оду... Поента?
Pa humano preseljenje  Smile
Nehumano brate kad narod nece komsiju tudje nacije, stvarno...  Sto ih siliti  Smile

[Edit by RASMC: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
« Poslednja izmena: 17. Nov 2008, 22:06:33 od RASMC »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Ма то је ОК. Ал ми није јасна ова полемика горе:
Ви сте педери, ја знам људе из Загреба откази ово оно...
Ма ви сте педери, ја знам људе из Бања Луке, Мањача ја. . . Ја теби ти мени....

ПОЕНТА??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Kakva sad poenta, svako zivi gde moze na miru i ide zivot dalje, nema tu mnogo filozofije, ko osta ziv osta ko ne, nema ga. I sta, nikom nista  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
BlackBerry Torch
Citat

Ало бре! Цела породица у истом дану отказ плус претње смрћу... Побегли су главом без обзира и заменили четворособан стан за двособан са "поштеним Хрватом" из Београда!

Они су вероватно драговољно отишли јел да? Ви сте бре феноменални! Увек ћете остати исти!

Jbg treba bit pismen kad se loguje na Forum. Vidim da ti ili ne čitaš kako spada ili ne razmiješ, ili namjerno ne želiš razumjeti.
Ajd da prevedem:
Ne kažem da se to nije desilo toj porodici, niti drugim porodicama, ali isto tako se nekim porodicama to nije desilo.
Ja znam nekoliko porodica koje su još uvijek tamo gdje su bile i prije rata. Moji susjedi, tip koji je radio samnom u istoj firmi. Da Srbi, da nije im bilo lako ali i da - još su u Zagrebu. 
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG Frizider
Navedi mi neki slucaj porodice, hrvatske porodice, koja je popila otkaz ili je "dobrovoljno" iseljena iz Beograda? Onaj praznivideo oce poentu, evo ti je poenta: uporedite broj Hrvata koji je prisiljen da napustu Srbiju i broj Srba koji je raseljen iz Hrvatske. Uzmimo cak kao primer gradove koji nisu bili zahvaceni ratom. Moj kolega je ziveo u Zagrebu do 92, koji ce on qrac u Beograd ili bilo gde u Srbiju ako niko na njega ne vrsi pritisak da se iseli? U gradovima je to radjeno kulturnije, izgubis posao, negodovanje komsiluka, izrazena netrpeljivost. Svaki drugi covek ovde u Srbiji zna licno nekog ko je morao da se iseli iz Hrvatske, Ja licno znam tri porodice, a koliko vi Hrvati znate vasih sugradjana koji su proterani iz Srbije? I jer 100 puta moramo da pricamo o istom sranju, iznova i iznova, gluvi telefoni, i cigla bi do sad zapamtila neke stvari. Jednostavno Hrvati ne vole Srbe u njihovom okruzenju, end of story, to su nam dokazali sad, to nam dokazuju ceo vek tako da dosta te palamudjevine o miroljubivim odnosima i budalastina tipa "e ja znam jednu babu sto se iselila a bila Hrvatica iz donje Pizde materine". Ko zivi u Hrvatskoj, Srbin mu je problem, tebe Sale zabole ti si vec navikao da ne zivis medju svojima........... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Ало бре...  Smile

Цело своје обитавање на форуму користите да се представите као жртве злих Срба!!!
Ја само кажем да су и вама крваве руке до лаката... Само кукате, невине жртве, запаљен Дубровник, ово, оно... Мука нам је од вашег пренемагања...
Хтели сте рат и добили сте га... Имајте образа да признате своју жељу и учешће...

Само ево наш се председник извинио, ваши немају потребу... Иста багра, била и остала...

Citat

Мој пост је био намењен овој релативизацији најјасније могуће намере да се истерају сви Срби из Хрватске на било који начин! Шатро у неким случајевима!  Smile
Циљ сте остварили, само престаните да кукате више... Нисте јагњад и тачка!  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 05:30:44
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.