Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 19:39:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: u vezi sa deckom druge veroispovesti  (Pročitano 24288 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Nije tačno to da na vaspitanje presudno utiče društvo. Ono jeste jedan od najbitnijih faktora, ali nije presudan.

Bitniji su vaspitni stilovi i postupci roditelja, njihova responsivnost na detetove potrebe, metode kojima ga vaspitavaju, unutrašnje i spoljašnje okolnosti porodice... Wink
pa sta sam ja rekao Smile Smile
rekao sam da su porodica i drustvo najbitniji faktori u razvoju coveka

@ytp stvarno ne mogu vise da pricam sa covekom koji je izjavio ovo

Citat
sta je to pa uradila ova drzava za mene pa da je ja toliko volim ?
Citat
ali zato si ti proziveo i kosovski boj sudeci po prici..

postoje pisani izvor rece goa Smile

ima vas mnogo vise jbg Smile sledeci put cu da preskocim slicnu temu Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson W800i
Vidi 90% muslimana su fanatici,i sada ako neciji cale i keva nisu fanatici,znaci da njihova cerka opusteno treba da popusti i da bude muslimanka?I da onda njena deca budu muslimani(jer sa muslijama u braku je skoro nemoguce da vlada ateizam) ? I tako njihov broj raste,a nas se smanjuje...Srbija kao zemlja je pravoslavna,muslimani su ti koji trenutno nas ugrozavaju i zele svuda otcepljenje.Svake godine opadamo za 35000,i ako ce i te devojke,koje nece da radjaju,i pored toga preci da radjaju muslimane,pa gde cemo mi jbt biti?Treba misliti unapred,sta ce tvoja deca,unuci moci da rade kad se muslimani prosire?Vidis oni ne bi dali nama da se u turkoj tako opusteno sirimo,jer oni previse postuju svoju veru.
To sa 2 vere u kuci se moze izvesti,ali ne sa muslimanima,jer oni su previse nalozeni na veru da bi tako lako popustili pred pravoslavnim krstom.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Porodica, pa društvo. Wink

No, da ne cepidlačimo. Očito da je ovde došlo do nesporazuma.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 3Gs
@Ina,
hvala za odgovor..  Smile

Vidi 90% muslimana su fanatici,i sada ako neciji cale i keva nisu fanatici,znaci da njihova cerka opusteno treba da popusti i da bude muslimanka?I da onda njena deca budu muslimani(jer sa muslijama u braku je skoro nemoguce da vlada ateizam) ? I tako njihov broj raste,a nas se smanjuje...Srbija kao zemlja je pravoslavna,muslimani su ti koji trenutno nas ugrozavaju i zele svuda otcepljenje.Svake godine opadamo za 35000,i ako ce i te devojke,koje nece da radjaju,i pored toga preci da radjaju muslimane,pa gde cemo mi jbt biti?Treba misliti unapred,sta ce tvoja deca,unuci moci da rade kad se muslimani prosire?Vidis oni ne bi dali nama da se u turkoj tako opusteno sirimo,jer oni previse postuju svoju veru.
To sa 2 vere u kuci se moze izvesti,ali ne sa muslimanima,jer oni su previse nalozeni na veru da bi tako lako popustili pred pravoslavnim krstom.

A ti ne shvatas da se uopste ne razlikujes od bilo kog "muslimanskog fanatika". Ti si pravoslavni vehabija... nista bolji i nista gori od njih.. Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Porodica, pa društvo. Wink

No, da ne cepidlačimo. Očito da je ovde došlo do nesporazuma.
pa to sam upravo i ja rekao Wink
on je meni rekao da porodica nije jedini bitan faktor ja sam onda dodao i drustvo Smile

Mnogo manje od tebe poznajem tu materiju ali cak i u onoj knjizi za pripremu prijemnog ima detaljno o tome  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Nemoj se na tu knjigu oslanjati, i ti sam znaš da ona ima tek blage veze sa psihologijom. Tj. ona je tek jedan milioniti deo cele psihologije. Wink

@kokota
Nema na čemu, i drugi put.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
@ytp stvarno ne mogu vise da pricam sa covekom koji je izjavio ovo
Citat
sta je to pa uradila ova drzava za mene pa da je ja toliko volim ?
Citat
ali zato si ti proziveo i kosovski boj sudeci po prici..
postoje pisani izvor rece goa Smile
ima vas mnogo vise jbg Smile sledeci put cu da preskocim slicnu temu Smile

1. nisi mi odgovorio, sta je drzava bez ljudi ? ljude volim, brda volim, planine i reke... ne drzavu... to sto se to tako zove ili onako, meni je svejedno... mozda nisam logican ? doduse ja sam cudan... ja bi na ovoj lopti zemlji hteo da vidim samo jednu drzavu, bez ratova i nacija... siguran sam da je to glupo...
2. izjavio si da su tvoji izvori relevatniji od mojih... sigurno moja izjava nije losija od te
3. ja sam samo jedan ovde, zar te sramota da pricas svoje misljenje jer ce ga neko videti ?

Citat

ne znas dovoljno muslimana da bi pricao o nekih 90% (zapravo cim se spomenu procenti kod mene pada kredibilitet izjave)... sve sto pricas je neka prica koja se vrti po srbiji... veruj mi, i ja sam zazirao od druge vere... ali skapiras da kao sto ima pravoslavnih budala ima takvih i kod muslimana...
... samo sta nama ne smeta krstaski rat ali nam smeta dzihad.. ljudi su radili grozne stvari u ime vere, da li su svi takvi ? ne.
« Poslednja izmena: 23. Dec 2008, 23:54:44 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson W800i
@Ina,
hvala za odgovor..  Smile

A ti ne shvatas da se uopste ne razlikujes od bilo kog "muslimanskog fanatika". Ti si pravoslavni vehabija... nista bolji i nista gori od njih.. Smile
Sto vredjas?Ja nisam nikakav fanatik,samo kazem da ne bi trebali da se zenimo/udajemo sa njima jer nam se to vec nekoliko puta obilo o glavu.
Ja bih pre za vas neke ovde rekao da ste zapadnjacke vehabije,jer se zalazete za neke njihove ideje koje ni oni ne postuju...
Srbija vam je na poslednjem mestu,ok,ljubav je ljubav,al pored miliona srba,bas mora sa mujom?Ok,neka al onda ne mora da krivi brata ako se bude odrekla pravoslavlja i uzela islam."Gorski vijenac"...Ako budu ateisti,ili nekako odrade neku kombinaciju,svaka im cast,mada ja ne znam kako bi se u mesovitom braku naslo resenje,jer deca ce uvek biti ono sto im je i otac,ako je otac musliman,bice i dete,tako da ako je ta zena spreman da izda veru,neka cepa napred.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Nemoj se na tu knjigu oslanjati, i ti sam znaš da ona ima tek blage veze sa psihologijom. Tj. ona je tek jedan milioniti deo cele psihologije. Wink
Pa ne pise u njoj nista pogresno makar se nadam.... znam da nije previse opsirna ali i iz nje moze nesto da se nauci ....

a jesi li citala od kanta - vaspitavanje dece ili kako se vec zove  Smile Smile

Citat
1. nisi mi odgovorio, sta je drzava bez ljudi ? ljude volim, brda volim, planine i reke... ne drzavu... to sto se to tako zove ili onako, meni je svejedno... mozda nisam logican ? doduse ja sam cudan... ja bi na ovoj lopti zemlji hteo da vidim samo jednu drzavu, bez ratova i nacija... siguran sam da je to glupo...
pa uskoro ce ovo biti drzava bez ljudi ... odnosno bice drzava u kojoj ce siptarska stoka da se nakoti Smile volim i ja ljude ali vise volim "moje" ljude nego one druge Wink

Citat
2. izjavio si da su tvoji izvori relevatniji od mojih... sigurno moja izjava nije losija od te

organski ne podnosim kad neko prica da je istorija nebitna Wink i da moras nesto da dozivis da bi mogao da pricas o njemu ... posle toga stvarno nisam za raspravu !

Citat
3. ja sam samo jedan ovde, zar te sramota da pricas svoje misljenje ?

ne stidim se naprotiv ali ovako preko foruma moze vrlo lako da se izvrce recima sto ti vrlo vesto koristis i plus ti jos deset njih skace u pomoc ....
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson W800i

Citat

ne znas dovoljno muslimana da bi pricao o nekih 90% (zapravo cim se spomenu procenti kod mene pada kredibilitet izjave)... sve sto pricas je neka prica koja se vrti po srbiji... veruj mi, i ja sam zazirao od druge vere... ali skapiras da kao sto ima pravoslavnih budala ima takvih i kod muslimana...
... samo sta nama ne smeta krstaski rat ali nam smeta dzihad.. ljudi su radili grozne stvari u ime vere, da li su svi takvi ? ne.
Znam neke muslimane,ok sam sa njioma,mnogo dobri ljudi,ali se nikad ne bi odrakli vere.Ja ne kazem da je nasa vera savrsena,i da nema budala kod nas!Sto bre pricas o necemu sto nisam ni pomenuo?JA samo kazem da bar mi pravoslavci,nas 300000000 treba da budemo slozniji,meni smeta dzihad,jer on je njima po kuranu,i on nalaze da ja ostavim moju veru,a krstaski rat je samo tu da bi se vratio jerusalim,tako da ne lupaj,jer po tvojim postovima se vidi koliki si patriota,ko natasa kandic...
Ako oni nece da se mi spajamo i da njihove zene radjaju nasu decu i da ta deca budu pravoslavci,sto bi nase zene,radjale muslimane pored toliko srba?
Vidim da tebe zabole za nasu drzavu,veru,nego da si sam sebi ubaco u glavu da si borac zza ljudska prava...Bolje vise ne kucaj,kada si pomenuo:sta je to pa uradila ova drzava za mene pa da je ja toliko volim ? time si dokazao da nemas pravo da pricas u ime srba,jer ako ne volis svoju drzavu,onda i nisi srbin.
IP sačuvana
social share
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 19:39:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.