Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 16:39:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: u vezi sa deckom druge veroispovesti  (Pročitano 24093 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
nisam znao da si strucni analizator... i da 'procene otprilike' znace da mozemo da tvrdimo nesto sa sigurnoscu toliko da procene drugih vrede manje
pa niko drugi nije izneo bilo kakvu procenu samo si ti osporio moju Smile lako je osporiti nesto i reci to nije tako a ja ne znam kako je Smile

Citat
pricali su ti i da deda mraz postoji... nesto ipak odlucis sam za sebe.. strahopostovanje koje osecas kao klinac u crkvi nije nuzno vezano sa verom... ostalo pricas iz licnog iskustva, mnogo toga utice na nas, ali ja svejedno (opet licno)cenim kad mi je data mogucnost izbora a imam averziju prema nametnutom, sto nema direktne veze sa verom u nesto.
pricali su mi da deda mraz postoji i onda sam video da mi deda mraz uvek donese ono sto ja hocu i da je isti moj prvi komsija Smile jesam bio mali ali nisam bio retardiran Wink

I ne pricam o licnom iskustvu pricam ti o onome sto sam citao u knjigama i o nacinima na koje dete uci Smile

Sve sam ti do detalja objasnio kako to funkcionise a ti si onda poredio deda mraz i Boga Smile Smile

Ocu reci siguran sam da ti u RL ne pricas ovu pricu koju pricas ovde nego samo meni teras inat Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
ukrao si mi 10 min sna

Citat
pa niko drugi nije izneo bilo kakvu procenu samo si ti osporio moju Smile lako je osporiti nesto i reci to nije tako a ja ne znam kako je

ako pazljivo procitas videces da nije tako... osporio sam osporavanje misljenja

Citat
deda mraz uvek donese ono sto ja hocu i da je isti moj prvi komsija

ovo cu da precutim  Smile

Citat
Sve sam ti do detalja objasnio kako to funkcionise a ti si onda poredio deda mraz i Boga

ako si citao toliko trebao bi da znas za analogiju kao stilsku figuru.. ili evo, nacrtacu... moze da ti prica ko sta hoce, ako si pametan, i nesto ti ima smisla... to si ti.
kako deca uce, to cemo ostaviti za neki drugi put, slozices se... imao si coveka koji ti je rtekao da je vernik a pritom je dete ateista a znas i sam za obrnut slucaj, dakle nema pravila... opet ponavljam da ne bih insistirao na bilo cemu u vaspitavanju deteta kad je vera u pitanju...

Citat
Ocu reci siguran sam da ti u RL ne pricas ovu pricu koju pricas ovde nego samo meni teras inat

naravno, nocu sam maskirani osvetnik a teranje inata tebi je moja dusevna hrana, bez tebe ja ne bih postojao...  Smile

no taj strip je offtopic Smiley
kao i sve ovo
« Poslednja izmena: 23. Dec 2008, 18:05:42 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
ako pazljivo procitas videces da nije tako... osporio sam osporavanje misljenja
kao prvo on nije odgovorio da li su njegovi bili ateisti koji ne slave hriscanske praznike ili su ih pak slavili kao drugo ja nisam nigde osporio da je njegov zivotni put takav nego sam rekao da je on jedan od retkih .... ja citam vrlo pazljivo i zbog toga u globalu mrzim ovakve rasprave gde jedan na sve nacine pokusava da spusti drugog time sto ce na svaku recenicu govorit i nije tacno Smile

Citat
ako si citao toliko trebao bi da znas za analogiju kao stilsku figuru.. ili evo, nacrtacu... moze da ti prica ko sta hoce, ako si pametan, i nesto ti ima smisla... to si ti.
ako te celog zivota roditelji uce da bude cetnik i da terajute da pustas bradu da ides u crkvu i svake godine te vode na ravnu goru i nabijaju sajkacu na glavu ti ces sa svojih dvadeset godina 99,9999999999999999% biti ljuti cetnik koji ce ubiti za veru !

Vaspitanje je vrlo bitan faktor u ono sto te roditelji uce je vrlo bitno mozes ti reci sta oces kad i sam znas da je to tako Smile

I samo pazi da te neko u Sarajevu ne cuje da pricas sa beogradskim naglaskom  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Došla sam do pete strane ove teme i dalje ne mogu ni da maknem. Muka mi je.  Smile

Da vidimo: mrzimo, dakle, pedere, muslimane, Hrvate, Šiptare, mrzimo sve što nije nebesko i 'srpsko', mrzimo sve i svja što se ne uklapa u naše zatucane kalupe...  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Apple 15
I nismo jedini u toj mrznji...
Svaki narod mrzi onaj drugi...
To je prosto... ljudski...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
To je primitivno. Smile

Vidim da su se pojedinci na početku teme pozivali na rat u Bosni, i tadašnju sitaciju među srpskim i muslimanskim življem.
A da li su poznati podaci koliko je taj rat bio samo proizvod vešte propagande? Manipulacija naroda da ustanu jedan na drugi kako bi se zadovoljili ''viši'', politički ciljevi?

I koliko je samo brakova između Srba i muslimana sklopljeno pre nego su glavešine donele odluku da ratujemo?

Ne, nikome to nije palo na pamet, cenim. Cenim i to da većina ne zna taj podatak.

Evo sad opet jasno vidim razlog zašto ni u ludilu ne idem na politički forum. Smiley 1

I zašto sve mora da se meri kroz te političko-ratne okvire? Nismo u stanju da posmatramo svet na nivou pojedinca, ili šta?!  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
i koliko je tih porodica koje su sklopljene pre rata opstalo?

meni ne smeta da pisem sve iz pocetka ali je prezvakana prica na ovom forumu bar deset puta sa sve istim stavovima istih ljudi Smile
« Poslednja izmena: 23. Dec 2008, 18:51:42 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Čak i da nije nijedna, to je produkt tog glupog i besmislenog, sadističkog i neljudskog rata.
Što je najgore, u umovima pojedinaca ostaje ta ista slika, kako su tamo neki zli muslimani i Hrvati digli kuku i motiku na nas, sirote i poštene.
Niko se i ne trudi da zađe malo dublje, malo dalje od ratne propagande i plasiranih informacija.

Imam drugaricu koja je u vreme rata došla ovde. Tata joj je musliman, mama Srpkinja. Otišli su odande jer je sadvim sigurno da bi imali problema zbog same činjenice da su u meštovitom braku.

Danas žive zajedno, u jednom mestu u Vojvodini, i koliko znam, imaju sasvim normalan i skladan brak.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 339
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Nokia 

I samo pazi da te neko u Sarajevu ne cuje da pricas sa beogradskim naglaskom  Smile Smile

Zasto?!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
i kako se izjasnjava ta tvoja drugarica sta je ona po nacionalnosti ?  Smile Smile

Bosanka, Vojvodjanka, Makedonka, Crnogorka ili mozda treba da izmislimo jos neku naciju  Smile

Citat
Niko se i ne trudi da zađe malo dublje, malo dalje od ratne propagande i plasiranih informacija.
ocigledno ti nisi zasla malo dublje  Smile npr zasto su tamo neki siptari pravili po desetoro dece dok su Srbi pravili po dvoje zasto su tamo neki Hrvati pobili preko 500 hiljada Srba u jednom ratu koji se desio ne tako davno, zasto su tamo neki muslimani iz bosne proterali ili pobili skoro celo stanovnistvo(srpsko) u Sarajevu  Smile Smile

Neki decko je na ovom forumu nedavno rekao parafraziram : nemojte pricati gluposti o velikoj Srbiji jer to jednostavno nije tacno mi da smo imali plan da napravimo veliku Srbiju potamanili bi ih kao miseve ali takav plan a ni volja za to nije postojala .... Svi drugi su se tih 50 godina komunizma pripremali za nacionalne drzave samo su pusti Srbi verovali u Titu i u jugoslaviju Smile pa nek nam zene i dalje radjaju male muslimane daleko cemo dogurati  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 16:39:17
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.