Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 20:28:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: u vezi sa deckom druge veroispovesti  (Pročitano 24199 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
jaka stvar.....ako se gospodjica i deran vole...sto da ne Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 
Ovi liberali sa foruma mogu da pricaju sta hoce ,ali da su oni 4 godine rata zivjeli 20km od sarajeva ,da su gladovali sve te godine ,i da su iygubili neke clanove blize rodbine i ukucana. I da sad kad odu u sarajevo moraju da paze da se ne zna da su srbi ,jer ce neki napaljeni tinejdzer sa bistrika da ti zabije noz u ledja ,pitao bih ih ja..
« Poslednja izmena: 22. Dec 2008, 21:02:07 od bannnnjac33 »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
ovde postoje samo 2 puta :

1. ili da musliman ostavi muslimanstvo  Smile ....

2. ili da mladji brat sachuva chast porodice na tradicionalan nachin ....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson W800i
Citat
Ti ne podrzavas nasilje ali u svojim porukama podrzavas balavca nasilnika
nigde ne vidimo da je nasilnik. samo iskazuje svoj protest prema jednoj osobi, za koju ne znamo kakva ce sutra biti.
Citat
koji ni dupe sam ne ume da obrise
ako je ovo tacno, on nije sposoban ni bejzbolku da drzi, a kamo li da je upotrebi.
Citat
a isteruje pravdu u kuci u kojoj je njegov status iskljucivo potrosacki.
ne isteruje! iskazuje svoj revolt nezadovoljan materijalnim i drustvenim stanjem u nasoj zemlji.
Citat
Narocito u drustvu u kome su svi nasilnici...
pa da! kakvu decu onda da ocekujemo ?!
Citat
Padne niz stepenice, pretrcava ulicu van prelaza, saplete se ....
Ima raznih nacina da se neko povredi...
pa sad, nigde nije rekla da je decko mafijas.
Citat
To sto balavac ne ume da se ponasa resava se nasiljem vrlo efikasno, jer se na nasilje moze odgovoriti samo nasiljem.
da li je to trajno resenje? da li se to balavcevo nasilje samo prigusi i ceka svojih 5 minuta?
Citat
Ocigledno je dobrodosao i otac i majka su ga prihvatili...
da. verovatno je otac trpeo psihicko nasilje od emancipovanog zenskog dela porodice.
Citat
to sto ocu nije bilo svejedno na pocetku, nije narocito bitno...
da. sve za ljubav svoje mezimice.
Citat
nije bilo ni mom u nekim situacijama pa je moje pravo i misljenje ispostovao.
ok. sad razumem.
Slazem se sa tobom.
A i ocrnili ste decka,pa ko zna kakva mu je i ta sestra,ko zna sta je do sada priredila,mozda je lik zato i dodatno iznerviran...
Takvi brakovi ne treba da postoje,jer tu mora doci do odricanja vere ili da budu ateisti(jer ako ne bi doslo do toga tu bi stalno bilo sranja u kuci).Ako je neko od vas spreman ili doticna devojka,samo napred,ali ja licno nikad ne bih se odrekao hriscanstva ili zbog liberalnosti cede narkomana i tolerancije prihvatio da se u mojoj kuci slavi ramazan(sto je za njih normalno,ma koliko bili tolerantni).
Srpstvo propada,oni se sire,nemam ja nista protiv,neka mi bude komsija,bicemo ortaci,al nece da mi u Srbiji siri svoju veru.Gde god da ih ima oni se sire,maltretiraju i zele otcepljenje,a i vi mislite da taj muslija ne bi klao da pocne rat?
Eeee pa zato Srbi uvek naje*u...I bilo koga decka koji ima sestru pitajte kako bi reagovao da mu sestra dovodi decka s kojim bi da se uda a da je musliman...Niko ne bi sedeo skrstenih ruku...Razumem decka,mozda se ne slazem s tim sto je u obrazu i sto je previse radikalan po pitanju toga,ali i ja bih se bunio(mada nisam siguran,puno se toga desilo za ovih mojih 16 godina...)
Samo da pitam,sto se brisu moji postovi?
A ti razmazena nemas prava da mi govoris da sam derle,jer i kao klinac mogu biti zreliji u nekom pogledu od tebe.Devojko imas previsoko misljenje o sebi,spusti se na zemlju .
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N97
Mnogima bih ovde posavetovao ...

... bar jednom u 6 meseci ...  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 339
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Nokia 
Bolje biti frustrirani mješanac,nego čistokrvni idiot! Smile

Hvala jednoj moderatorki na ovome! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson W800i

Niko ne krivi decu koja se radjaju u takvim brakovima,tako da ne seri(ovo cenzurisite ako vam smeta).
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Apple 15
Citat
Inace... i roditelji jako dobro znaju da se smeskaju zetu\snaji u lice, a da iza ledja bacaju drvlje i kamenje...
Ovo je aksiom za mjesovite brakove/veze

Ne samo mesovite... u bilo kojoj situaciji kada se partner ne dopadne roditeljima...
To je onaj fazon... "ja sam je\ga gajio od kile mesa, a sad ovaj\ova ga odvodi od mene jadnoga" Smile

Nazovite me najneromanticnijom osobom na svetu, ali... ja ne verujem u ono "ljubav ce pobediti sve" u situacijama kada je porodica protiv...
Mislim... najgori primer koji je znam je taj da je ona do smrti svoje svekrve bila omrazena, on postao alkos, a deca su im postala emotivno labilna jer su rasli u porodici koja je stalno bila na klackalici... od ocevog pijancenja i psihickog nasilja, preko smicalica koje je draga baka priredjivala, ...
Doduse... najzanimljivije je da su ta deca (unuci matore ostrokondze), posli roditeljskim stopama... umesto ljubavi su odabrali porodicu...
Kad bolje razmislim... tako je bolje... sve to (nesreca) je ostalo u njihovoj kuci...  Smile

Inace... jos jedna stvar koju primecujem je ponovno savetovanje presecanja veza sa maticnom porodicom...
"Odselite se... zivite sami... sami ste sebi dovoljni... sta vas briga za brata... |"
Jeste... a sta kad\ako veza pukne? Smiley
Kome ona da se vrati? Smiley
On ima gde da se vrati... boli ga cosak... on ce biti zrtva... posebno na nacionalnoj osnovi... heroj sto je sve to trpio...
Mislim... meni je totalno nejasno to odsecanje od maticne porodice... mi zivimo i nama je lepo, roditelji su smaraci, a braca\sestre moraju da se najave dva meseca ranije ako zele da dodju...
I zar to nije bezanje od problema... guranje pod tepih... Smiley

Opet se vracam na to da su roditelji zakazali i oni to treba da rese... da naprave kompromis izmedju svoje dece...
Znam da je manje emocija kada su deca razlicitog pola, ali valjda se vole... nisu rodjeni i vaspitavani da budu krvni neprijatelji kakvi ce sasvim sigurno postati ako ona ode...
A potencijalni zet je slepo crevo u celoj prici... on ce doci i proci, a stvarni problem ce ostati...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
jer ce neki napaljeni tinejdzer sa bistrika da ti zabije noz u ledja

inace, deca su ovde jako fina...

*bf, ti si jedini koji moze da provocira ubistvo i da se smeska... tebi ne mogu nista da zamerim jer si lud  Smile

Citat
zbog liberalnosti cede narkomana
Citat: potpis
I LOVE YOU ALL"
dosta si rekao nemoj vise  Smile

cudno kako sve neki tamni i crni likovi protiv takvih brakova no ovoj temi... jedan ima mrtvacku glavu u potpisu... jedan ima crn avatar od glave do pete, jedan je crni gavran... zadnjii je klinac navijac koji je selektivno tolerantan... da, isto crn avatar...
bf je opicen on se ne racuna  Smile

anea je standardno najneromanticnija  Smile navela si neke primere... naravno da im nece uspeti ako su im roditelji kreteni, veca je sansa da i oni vuku neke falinke iz te lose porodice... naravno da je bitno i da se tvoji sloze... a ako se ne sloze da imaju neke stvarno, prave razloge... ali znam i za slucajeve koji su se odvojili od kretena roditelja, mada stvarno... jako, jako retko i to su izuzetni ljudi.

« Poslednja izmena: 22. Dec 2008, 21:38:18 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 339
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Nokia 

Niko ne krivi decu koja se radjaju u takvim brakovima,tako da ne seri(ovo cenzurisite ako vam smeta).

Moram da kakim Smile,zacepljenje crijeva je opasna boljka!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 20:28:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.