Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 16:55:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: u vezi sa deckom druge veroispovesti  (Pročitano 24196 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
Ti ne podrzavas nasilje ali u svojim porukama podrzavas balavca nasilnika
nigde ne vidimo da je nasilnik. samo iskazuje svoj protest prema jednoj osobi, za koju ne znamo kakva ce sutra biti.
Citat
koji ni dupe sam ne ume da obrise
ako je ovo tacno, on nije sposoban ni bejzbolku da drzi, a kamo li da je upotrebi.
Citat
a isteruje pravdu u kuci u kojoj je njegov status iskljucivo potrosacki.
ne isteruje! iskazuje svoj revolt nezadovoljan materijalnim i drustvenim stanjem u nasoj zemlji.
Citat
Narocito u drustvu u kome su svi nasilnici...
pa da! kakvu decu onda da ocekujemo ?!
Citat
Padne niz stepenice, pretrcava ulicu van prelaza, saplete se ....
Ima raznih nacina da se neko povredi...
pa sad, nigde nije rekla da je decko mafijas.
Citat
To sto balavac ne ume da se ponasa resava se nasiljem vrlo efikasno, jer se na nasilje moze odgovoriti samo nasiljem.
da li je to trajno resenje? da li se to balavcevo nasilje samo prigusi i ceka svojih 5 minuta?
Citat
Ocigledno je dobrodosao i otac i majka su ga prihvatili...
da. verovatno je otac trpeo psihicko nasilje od emancipovanog zenskog dela porodice.
Citat
to sto ocu nije bilo svejedno na pocetku, nije narocito bitno...
da. sve za ljubav svoje mezimice.
Citat
nije bilo ni mom u nekim situacijama pa je moje pravo i misljenje ispostovao.
ok. sad razumem.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 19882
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Fino je pricati o mjesovitim brakovima i govoriti da je svejeddno. Medutim, u proteklom ratu smo bili svjedoci brojnih cijepanja familija, da li je tim ljudima svejedno? A sta sa djecom iz tog braka? Sta se njihovim problemom identiteta? Na kraju, svaka mjesovita veze to na kraju ne ostane, uvijek se jedno prilagodi drugom. Cak je i u staroj Jugi bilo tesko biti dijete iz mjesovitog braka, ali su identitet mogli naci kao Jugosloveni. A sta sad da budu? Marsovci? Jedno je teorija, drugo praksa.

Slazem se s ovim misljenjem!
Tu djecu, kod nas zovu mućci.... Smile

Da li je doticna gospodjica spomenula kako je ona prihvacena od strane njegovih roditelja, njegove familije... ( nisam sve citala  Smile )..?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
nigde ne vidimo da je nasilnik. samo iskazuje svoj protest prema jednoj osobi, za koju ne znamo kakva ce sutra biti.
Pretnje i unistena imovina su prilicno lep dokaz.
Citat
ako je ovo tacno, on nije sposoban ni bejzbolku da drzi, a kamo li da je upotrebi.
Takvima unistavanje obicno ide lako od ruke, problem im je stvaranje.
Citat
ne isteruje! iskazuje svoj revolt nezadovoljan materijalnim i drustvenim stanjem u nasoj zemlji.
Normalna osoba u toj situaciji sedne pa uradi nesto da se to stanje popravi, ne preti onima koji mu nista nisu krivi.
Citat
pa da! kakvu decu onda da ocekujemo ?!
Normalnu. Ako je moja generacija mogla vecinski biti normalna a odrasla je u vreme rata, ja isto ocekujem i od ovih "revolucionarnih".
Citat
pa sad, nigde nije rekla da je decko mafijas.
Ni ja nigde nisam rekao da bi to on uradio, niti da on to treba da uradi.
Ako tako preti nekom ko je decko njegove sestre, vrlo su realne sanse da ce zapretiti i nekom kome ne treba.
Citat
da li je to trajno resenje? da li se to balavcevo nasilje samo prigusi i ceka svojih 5 minuta?
U slucajevima ljudi koje sam ja poznavao, uglavnom je bilo trajno resenje...
Izuzetaka ima...
To sto je neko dete ne znaci da treba da bude glup... ako on misli da zbog 5 minuta isterivanja neke kosmicke pravde i izivljavanja treba da bude necija kucka u zatvoru tako mlad nevin i zelen, nije problem...
Dok leze izlomljeni, ljudi razmisljaju o mnogim stvarima...
Neki kako da se osvete... neki kako da opet ne zaglave u bolnicu ili zatvor...
Citat
da. verovatno je otac trpeo psihicko nasilje od emancipovanog zenskog dela porodice.
To je samo njegova stvar.
U mom slucaju nije.
Citat
da. sve za ljubav svoje mezimice.
Ljubav ili postovanje njenog izbora, kakav god on bio.
Ako to moze neko ko ju je napravio, othranio, vaspitao da istolerise, ne vidim zasto ne bi mogli drugi.

Citat
ok. sad razumem.
Nista ti ne razumes...
Da razumes ne bi napisao onakvu poruku i imao ovakvu raspravu...

Postovanje roditelja treba zasluziti...
Ja sam postovanje svojih zasluzio...
Mislim da su divni, da bolje roditelje nisam mogao dobiti, iako se svakih par dana oko necega pokacimo, iako se jako cesto oko nekih stvari ne slazemo u misljenjima...
Ja postujem njih, oni postuju mene...
Postuju moje misljenje i moju odluku jer je u pitanju moj zivot kakav god on bio...
Postovali su mnoge odluke koje im se na prvi pogled ne bi svidele, niti su se drugima u okruzenju svidjale, jer su imali poverenja.

Nisam imao ovakvu situaciju u kuci, niti je mogu imati, ali sam imao druge situacije koje bi u mnogim porodicama izazvale meltdown...
Sa 18 sam odlucio da predjem na vanredno u srednjoj, sa 16 sam trazio da odem u inostranstvo kod devojke mesec dana od novca koji sam sam zaradio, sa 19 sam odlucio da ne upisem fakultet iako sam bio medju najboljima u srednjoj i medju 10 nagradjenih ucenika Beograda u osnovnoj i sl...
Da li mislis da im se svaka odluka svidela?
Naravno da nije.
Ali to sto se njima ne svidja je njihova licna stvar.
Ja u svojoj porodici imam zasluzeni respekt, nisam parazit koji se izlezava i besan je na ceo svet... nisam to bio ni sa 18 ni sa 15 godina...
Postovanje nije nesto sto dolazi po defaultu...

A veruj mi, primera ovakve "mladje brace" znam i previse...
I ne znam ni jednog od njih koji nije klasican lezileb i parazit...
A znam primere gde su ljudima unistavali raznu imovinu, pravili paljevine, slali pretnje, ostavljali uvredljive poruke po kolima, vratima, fasadama i slicno.
"Bio je veliki kao bik i skoro isto toliko pametan".

E, posto takvi svoje misljenje saopstavaju kroz pretnje i nasilje, moze im se, samo nasilje i pretnje ih mogu pokazati da nisu u pravu...
Jer, mnogo je bolje da ga neko isprebija i posalje u bolnicu... nego da, pre nego sto odraste i dodje mu iz dupeta u glavu, budala nekog izbode i ode na robiju.
Inace... uglavnom mnogo prete i nerviraju se a malo sta rade... ali jednom kad naprave sranje kakvo prete da ce napraviti mogu da provedu ceo zivot kao necija kucka...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N97
Ne, ne admine ... nisi u pravu ... tebi je zapadna propaganda isprala mozak ... znash, mi mozhemo mirno da spavamo dok oni chuvaju Srbiju ...  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
ok. necu vise da se raspravljam. autor teme je i dosao na pola sata da napise propagandni tekst, da bi mi mogli da nastavimo sa nasom slogom.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Ne stvarno, tekst je tako slozen da ne trazi nikakvu raspravu i pomoc vec od nas trazi samo da se zgrazavamo. Mislim da to nije uloga psiholoskog dijela foruma.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
nisam citao celu temu , ima dosta gluposti...

licno osudjujem brata (koji je bilde zesci) a i roditelje jer ga trpe i izdrzavaju tj. podrzavaju... ti devojko ako citas, osami se i pozdravi sa roditeljima kad svratite kod njih, sa bratom nemoj jer ti ne postojis za njega i pomiri se sa time da se nece taj 'u skorije' vratiti na pravi put, pa ako se nekad izvini za 20 godina onda vidi sta ces.

Ne slusaj ove gluposti da je bitna vera, pigment, boja kose, nacin odevanja ili nacionalnost, vas dvoje ako ste 'normalni' , nema tog rata, sranja, ljudi i situacija koji ce moci da vas razdvoje.
Te razlike su bitne samo labilnim i nesugurnim ljudima... jaka i dobra veza sa tolerancijom ne oseca los put pod sobom ... sredjovekovna drvena kolica se pak cesto zaglave i u baricama.

Zelim vam srecu.
« Poslednja izmena: 22. Dec 2008, 16:48:34 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Apple 15
Citat
Ocigledno je dobrodosao i otac i majka su ga prihvatili...

Ja mislim da nije, ali eto... trpe zbog dece...
Da jeste, ne bi trpeli takvo ponasanje svog sina...

Inace... i roditelji jako dobro znaju da se smeskaju zetu\snaji u lice, a da iza ledja bacaju drvlje i kamenje...

Takodje... ovde smo culi samo jednu stranu price... njena porodica se ne slaze...
Kako je sa njegovom... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Citat
Inace... i roditelji jako dobro znaju da se smeskaju zetu\snaji u lice, a da iza ledja bacaju drvlje i kamenje...
Ovo je aksiom za mjesovite brakove/veze
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
mozda ga gledaju kao spasioca "samo da nam izvede ovaj teret iz kuce"  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 16:55:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.