Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 17:06:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: u vezi sa deckom druge veroispovesti  (Pročitano 24346 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Wildfire S
Boki ti si zivi primer zasto mi Obrazovci idu na vec pomenuti pimpek.  Smile U cemu je fazon praviti srpski talibanizam. Onda se uopste ne razlikujemo od njih!  Smile

Poenta je da ja znam iz prve ruke koje su posledice ovakvog braka i kakvi se sve konflikti javljaju kad prodje euforija ljubavi... ti si protiv toga samo zato sto si procitao rec musliman bez prethodnog analiziranja tog braka i njegovog toka.  Smile
« Poslednja izmena: 22. Dec 2008, 12:59:53 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N97
@ Orf
Ja i ne pishem da bih tebi promenio mishljenje, vec zato shto trenutno nemam posla, a i da ova devojka vidi da ima ljudi kojim njen izbor ni malo ne smeta ...

@Goa
Kako to razlikujemo od njih ? Shta us oni ? Ljudozhderi ? Nisu muslimani problem. Problem su primitivni ljudi.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ipak je on bio UF nekada Smile
« Poslednja izmena: 22. Dec 2008, 13:02:32 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ja bih prvo obratio paznju na brata.
Steta je da jedan mlad momak unisti zivot na taj nacin. Bolje da se upisao na neki sport, ili u teretanu, kad vec ne studira.
Ja sam veliki zagovornik liberarnog vaspitanja i davanja deci odredjeni stepen slobode, ali kroz period formiranja licnosti je kljucno da u porodici postoji facija koja postavlja granice i odredjuje pravila preko kojih je opasno preci.
Kad roditelj napravi dobar balans izmedju ta dva, konstantno vodeci racuna o potrebama i potencijalima deteta, ne moze da ispadne lose. Kad god pretera u jednom od ta dva pravca... ili ga potpuno razmazi, ili ga optereti obavezama, pravilima, kaznama... ono "pukne". Mislim da je to greska tvojih roditelja kad je u pitanju mladji brat.

Sto se drugog tice, ja ne vidim problem u vezi sa momkom druge veroispovesti.
Veruj mi, ko god je rastao u Srbiji, od Subotice do Vranja, ima jako slican mentalitet. I Rom, i Srbin i Hrvat i Musliman.
To sto nije religiozan moze eventualno da bude prednost u ocima sredine, znam mnogo ljudi koji nisu religiozni, sto znaci da ga tvoj brat ne voli samo zato sto ima "takvo", razlicito ime.

Sta je resenje?
Dovoljno ste dugo u vezi, a i imate dovoljno godina da zapocnete zivot sami. Pa vec si spomenula da ste razgovarali o braku. Odlicno. Sta vas sprecava da iznajmite stancic i probate?

By the way, da sam na mestu tvog decka, definitivno bih ga tuzio. Nekoliko meseci u popravnom domu, i ne bi mu vise palo na pamet ni da cuka tudja kola, ni da se druzi sa nasilnicima.

IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Wildfire S
Problem su primitivni ljudi.

Zato sam i rekao talibanizam.

Obrazovci me podsecaju na ove ludake

Smile

...zbog ovakvih je rec nacionalista danas bezobrazna rech  Smile

Ipak je on bio UF nekada Smile

Jos uvek se stidim...  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N97
Oni se pozivaju na islam kao i oni afrikanci kad sakate devojchice, iako se obrezivanje devojchica ne spominje nigde u Kuranu ...

A i budimo realni, momak sa pochetka priche, teshko da je ovakav. Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
A da je taj musliman neki sheik iz Dubaija bilo bi do j.

E sad sam ovo htela da kazem ...

Ne obracaj paznju na brata... (izvini) ludaka koji te ne voli i ne postuje .
Gledaj sebe i svoj zivot!
Nemoj da lupas da je on tupav i da je ne voli,decko je samo ogorcen zbog toga,sto je bas njegova sestra(a on se zalaze i veruje u srpstvo ciscenje zemlje) sa muslimanom,i sto mora da vidja u kuci tog muslimana.Ona zna da joj je brat takav kakav je, sta koji q tu dovodi tog musliju?Nisu vise klinci neka iznajme stan,neka pale od svojih porodica i neka krenu svoj liberalni zivot pun tolerancije bez vere.

Derle, nemoj ti meni da govoris da ja lupam zato sto imam svoje misljenje jel ti jasno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Oni se pozivaju na islam kao i oni afrikanci kad sakate devojchice, iako se obrezivanje devojchica ne spominje nigde u Kuranu ...

A i budimo realni, momak sa pochetka priche, teshko da je ovakav. Smile
pa on nije takav sada !! Sta bi se desilo kad bi doslo do nekog konflikta ? Kao sto je bio onaj u Bosni ? Ne dao Bog da se tako nesto desi ali kako vidim ni to nije daleko ....

@mazo kako bi tvoj burazer reagovao kad bi mu rekla da se udajes za muslimana bas me interesuje? Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Sto se tice tih veza gde je ukljuceno vise religija, nisam za to, znam gde vodi, znam kako na to gledaju u sredinama gde je to cesta pojava i koliki to problem moze da bude u kriznim vremenima.
Ne znaci da ce to uvek biti problem, u svakoj pojedinacnoj vezi, ali nije nesto oko cega covek bas moze da se raduje, narocito ako je ozbiljno i vodi ka braku.
Ateista sam, trudim se da budem tolerantan prema nacionalnostima i veroispovestima, ali ne znam kako bih se ponasao u ovakvoj situaciji.

No dobro...

Saglasan sam sa svima koji su rekli da bi trebalo da se osamostalite...
Ako trenutno nemate nacina - nadjite ga.

Sto se brata tice...
To je period u zivotu kada se pojedina deca ponasaju tako...
Postoji nekoliko razvojnih prica koje se dese u narednih par godina... odraste i smiri se, polome ga dobro i smiri se, zaglavi neku kracu robiju pa se smiri ili ga neko ubije pa onda bude bas bas miran i tih.
Vecina odrastu.

U tvom slucaju bih definitivno ako ti veza znaci, otisao iz tog okruzenja, mozda cak u drugi grad ako postoji mogucnost za posao.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Mени је жао тог момка, муслимана.
Ни крив ни дужан, постао проблем једне породице.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 17:06:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.