Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 07:47:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: u vezi sa deckom druge veroispovesti  (Pročitano 24068 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Wildfire S
Sve Bog gleda..

Jao fuj... koji voajer...  Smile     zezam se Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
.Ako si ti spremna(govorim devojci) da slavis ramazan,bajram,da ti deca budu muslimani(jer nijedan muskarac ne bi dao da mu deca budu druge vere),i da se odreknes nekih stvari(porodice,brata...) samo napred

A ti kad bi procitao uvodni post bilo bi sjajno.
Decko nije religiozan. Sta sad ?
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N97
A da je taj musliman neki sheik iz Dubaija bilo bi do j.

@Goa

Sizhe: Ja sam za to da chovek prati osecaj, a ne da robuje nekim legendama.
Otkud ja znam da li bi mi chukundeda zamerio shto sam ozhenio muslimanku ? U stvari znam da ne bi, al 'ajde.
Pozivaju se na pretke, a na utakmicama se poglaju sa sovjim komshijama i opijaju se alkoholom i lakim drogama ... ko koga ovde zajebava ?  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
nije mi jasno poredjenje izmedju tuca sa komsijom i pozivanjem  na pretke ... i ti pretci su se tukli sa komsijama pa nista Smile

Realno zar ne bi bila sramota da u lozi jednog od velikih srpskih vodja bude muslimanka Smiley 1 Smiley 1 ??
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat

E sad sam ovo htela da kazem ...

Ne obracaj paznju na brata... (izvini) ludaka koji te ne voli i ne postuje .
Gledaj sebe i svoj zivot!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Wildfire S
@Goa

Sizhe: Ja sam za to da chovek prati osecaj, a ne da robuje nekim legendama.
Otkud ja znam da li bi mi chukundeda zamerio shto sam ozhenio muslimanku ? U stvari znam da ne bi, al 'ajde.
Pozivaju se na pretke, a na utakmicama se poglaju sa sovjim komshijama i opijaju se alkoholom i lakim drogama ... ko koga ovde zajebava ?  Smile

Ne nisam na to mislio... posebno ne da tupave navijace (bez uvrede Orf, pametan si decko ali vecinu navijaca koju poznajem su debili  Smile )
Mislio sam na uzdrzavanje od nagona. O tome da nas to razlikuje od zivotinja. Da nema toga verujem da bi bio haos na sve strane... mozda bi bilo zabavno prvih par dana ali kasnije bi bilo opste rasulo... mislim hej! Svi smo mi imali zelju da goli prosetamo glavnom ulicom naseg grada, i da nam pimpek vijori na vetru... ali jebeni sistem nam ne dozvoljava...  Smile zezam se...  Smile Ocu da kazem, velicina uzdrzavanje je po meni merilo coveka. Ali moguce da je to samo moje misljenje... uostalom to nije tema...  Smile

Miko... dusho... oteraj brata u pizdu materinu...  Smile i budi sigurna da zelish brak... dobro razmisli i probajte malo da zivite zajedno da vidish kako ce to ici...   Smile

To je sto se tice ovog slucaja... generalno... protiv sam ovakvih brakova...  Smile
« Poslednja izmena: 22. Dec 2008, 12:51:22 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N97
Realno zar ne bi bila sramota da u lozi jednog od velikih srpskih vodja bude muslimanka Smiley 1 Smiley 1 ??
Naravno da ne bi ... bilo bi sramota da u bilo kojoj lozi bude kurva ... to da.

@Goa
Mora chovek u odredjenoj meri da se suzdrzhava. Smile Nije isto ozheniti muslimankku i mlatiti pimpekom Smile
« Poslednja izmena: 22. Dec 2008, 12:50:14 od Fahrenheit »
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson W800i
Citat
.Ako si ti spremna(govorim devojci) da slavis ramazan,bajram,da ti deca budu muslimani(jer nijedan muskarac ne bi dao da mu deca budu druge vere),i da se odreknes nekih stvari(porodice,brata...) samo napred

A ti kad bi procitao uvodni post bilo bi sjajno.
Decko nije religiozan. Sta sad ?

Vidi ne moras biti ekstremista da bi slavio to.Ne znam sta je sa tim mislila,da li je on ateista ili nije previse religiozan(dzihad i tako to)?Svaki musliman slavi i postuje njihove obicaje.Njihova deca moraju biti muslimani,zbog njegove porodice,oni nisu tako liberalni kao mi,i zato nas svuda i je*u,i na kosovu,i u bosni,jer mi njima popustamo,bratstvo i jedinstvo,ljubav,sve je to ok,ali posle ti taj isti zabode noz u ledja.Ako je spremna da se odrekne svoje vere(ili da svoje potomke navede na islam) samo pravo.Nemam nista protiv,licni izbor.To kako bih ja postupio to je moja stvar,ono je njena,neka radi sta joj je volja.
Donekle i razumem njenog brata,ni meni nije bilo svejedno kada je moja sestra pocela vezu sa jednim ciganom(navijac cz)Smile

Fahrenheit to sto se radi na tekmama...pa sta ako neko popije ili ne znam ti ni ja sta?Ja licno ne pijem kada je tekma,a za peglu,opusteno,niko nikog ne ubije... Uvodis tu neke nebitne stvari nevezane sa temom...
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Naravno da ne bi ... bilo bi sramota da u bilo kojoj lozi bude kurva ... to da.
ne znam sta da ti kazem Smile Wink To se valjda podrazumeva Smiley 1

SUludo je da uopste pricamo na ovu temu kad niko nikome nece moci da promeni misljenje .... Svi smo odrasli u razlicitim sredimana i svi imamo razlicita iskustva!

Ja pricam o ovome sa cisto prakticnog stanovista i znam kako je bilo pre i znam kako ce opet biti ako ne budemo postavili neku barijeru Wink Znam sta se desavalo u bosni i desava se jos uvek znam sta se desavalo na kosmetu i desava se jos uvek i znam sta se desava upravo u franuskoj .... znam da ih ne treba pustiti da se mnoze kao mravi posto u velikoj vecini slucajeva samo to znaju da rade Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson W800i
Citat

E sad sam ovo htela da kazem ...

Ne obracaj paznju na brata... (izvini) ludaka koji te ne voli i ne postuje .
Gledaj sebe i svoj zivot!
Nemoj da lupas da je on tupav i da je ne voli,decko je samo ogorcen zbog toga,sto je bas njegova sestra(a on se zalaze i veruje u srpstvo ciscenje zemlje) sa muslimanom,i sto mora da vidja u kuci tog muslimana.Ona zna da joj je brat takav kakav je, sta koji q tu dovodi tog musliju?Nisu vise klinci neka iznajme stan,neka pale od svojih porodica i neka krenu svoj liberalni zivot pun tolerancije bez vere.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 07:47:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.