Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 16:56:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: u vezi sa deckom druge veroispovesti  (Pročitano 24168 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Wildfire S
@fahr
Tesko da bih dozvolio sebi da mi se pretci prevrcu u grobu Wink Mada.... ako bude pristala da se vrati na pradedovsku veru onda sto da ne Wink Smile

Ako si iole mushko a ne latentni gej kao ovi obrazovci, kad namirishesh zhenu, zaboravicesh i na pretke i na potomke ... poslednje o chemu cesh da razmishljash je njena veroispovest.

Sto to mora da se okarakterise kao latentni gej? Ja vise na to gledam kao da razum preovladava nagonima.
Uostalom to nas i razlikuje od zivotinja...  Smile Uzdrzanost i razum je odlika muskarca a ne geja...

Ko sto rekoh niti me zanima necija vera niti boja koze, ali razlike ipak postoje... poznate su mi posledice takvih brakova...  Smile
« Poslednja izmena: 22. Dec 2008, 16:34:04 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N97
Fahr to da li cu ja nju da *ebem ili da je setam po gradu nema apsolutno nikakve veze sa tim da li cu ja nju da zenim  Smile

Ako dovoljno dugo budesh shetao i jebao, ozhenicesh se kao bela lala ... trchacesh ko shtene ...  Smile
Svi smo takvi, samo da vidimo ko priznaje a ko ne ...  Smile

@Goa

Latentni gej je bila shala, a to razum nad osecanjima ... ja u to ne verujem shefe, odavno ...
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
@Ceso nigde ja nisam rekao da su muslimani losi ili da se sa njima ne treba druziti Wink Ali moj narod je previse patio zbog istih i ne treba im dopustiti da se sire na takav nacin Wink (sto kaze moj stric nisu nas siptari na kosovu pobedili oruzijem nego kurcem mada i to moze da se nazove oruzijem Wink )

@fahr slazem se sa Goa-om .... razum bi kod mene u takvoj situaciji preovladao a i pistolj na slepocnici bi verovatno pomogao Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N97
Ti i Goa cete morati josh mnogo 'leba da pojedete ... ali nema veze ... cenim vas obojicu, a i bio sam gori od vas u tim godinama ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15
Vi se zapetljaste oko toga ko je peder, a ko nije... ko je los covek, a ko nije... i odlutaste od teme... Smiley

Znaci... strana nazad i pozor na cesaricin post... Smiley
Slicnog misljenja sam i ja...

Izes li liberalizam i liberalni odgoj, ako pustas dete da radi sta hoce i da se druzi sa sumnjivim likovima...

U stvari... da li bi to sto on pripada Obrazu bio problem i da mu se sestra ne zabavlja sa deckom druge vere ili ne?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N97
Pa vidish mnogi misle da je problem u njoj ... shto se mene tiche ... neka se ona uda, brat neka mashe transparentima i mirna Bachka ... shta on ima da mu razbija kola i preti ... idi bre mali u pizdu materinu i kraj. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Wildfire S
Fahr to da li cu ja nju da *ebem ili da je setam po gradu nema apsolutno nikakve veze sa tim da li cu ja nju da zenim  Smile

Ako dovoljno dugo budesh shetao i jebao, ozhenicesh se kao bela lala ... trchacesh ko shtene ...  Smile
Svi smo takvi, samo da vidimo ko priznaje a ko ne ...  Smile

@Goa

Latentni gej je bila shala, a to razum nad osecanjima ... ja u to ne verujem shefe, odavno ...

Ok Fahr, nisam ukapirao da je u pitanju sala.  Smile

Samo cini mi se da ti je malo kontradiktoran post.
U prvom delu objasnjavash Orfu da se uzdrzi od nagona i "dzukelisanja" a onda meni kazesh da necesh da se urazumish i da se prepushtash osecanima.

Ne skaci, odma' molim te... moguce je da ponovo nisam dobro razumeo. Zato mi objasni Smile

Anea prelazim na temu samo da ovo razjasnim jer se meni cini kljuchnim.  Smile

Orf kakav pistolj?  Smile
« Poslednja izmena: 22. Dec 2008, 12:33:00 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Orfanelin -

Ti mene ne razumijes, a vjerovatno neces nikad. Dovoljan mi je taj tvoj ton i izbor rijeci, kad pricas o nekim ljudima, kao da su zivotinje da se kote.
Mozda i ne mislis da je neki musliman los, ali kakav god da je, za tebe nije dovoljno dobar kao srbin. A kad imas takvu, iskljucivu klasifikaciju, onda si i ti iskljuciv covjek. Bar po tom pitanju.

Prema tome, zamisljaj sta hoces i kakva god opravdanja hoces, mene ne interesuje da te prosvjetljujem ili bilo sta slicno. I toliko o tome. Smiley

* I slazem se sa Fahrenheitom u vezi s razumom i osjecanjima. Ali valjda trebas da predjes neku kilometrazu da bi to shvatio i prihvatio. Nisam ni ja bogzna sta zrela i iskusna; no toliko sam dosad naucila.
E da .. vjerovatno jer sam zensko Smiley

idi bre mali u pizdu materinu i kraj. Smile

Otp  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson W800i
@fahr
Tesko da bih dozvolio sebi da mi se pretci prevrcu u grobu Wink Mada.... ako bude pristala da se vrati na pradedovsku veru onda sto da ne Wink Smile
Dobro si im rekao  Smile
Ja znam nekoliko muslimana(muslimanki) i mogu reci da su ok,ali brak sa njima nikada(jedino u ovom citiranom slucaju Smile),jer ako su njeni roditelji liberalni,njegovi sigurno nisu,ne dao Bog da im deca ne budu muslije,pa bio bi rat u porodici...Ako si ti spremna(govorim devojci) da slavis ramazan,bajram,da ti deca budu muslimani(jer nijedan muskarac ne bi dao da mu deca budu druge vere),i da se odreknes nekih stvari(porodice,brata...) samo napred.Ja licno da sam zensko( Smile) to ne bih mogao.
Ne vidim u cemu je problem sa bratom,pa ti imas 26,tvoj decko 28,ako vam bas toliko smeta brat i ako je to sto radite ozbiljno nedjite sebi stan i osamostalite se.
Obraz nije tema!Ali cu ipak nesto reci...Nemate pravo da govorite protiv njih,jer ne znate te ljude,ja znam likove iz obraza,1389 i mnogo su dobri ljudi(naravno nisu svi,svuda ima losih).Srbiji(i svakoj zemlji) trebaju takve malo radikalnije patriote,jer da nema njih danas bi nam pederi radili gej parade itd itd.
A vi cedini zalazite se za to da srpstvo propadne...Sve Bog gleda...CCCC
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
sta je pogresno u recenici da se muslimane kote kao stoka Smile mislim dovoljno je uzeti demografske procene Smile

Citat
Orf kakav pistolj?

khm, meni je brat vrlo nezgodan lik Smile
« Poslednja izmena: 22. Dec 2008, 12:35:13 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 16:56:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.