Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U Tisi se udavilo 15 kosovskih Albanaca?  (Pročitano 20628 puta)
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Ja sam rekao da mi je zao dece u bilo kom slucaju i bilo gde u svetu  jer ne mogu da brinu o sebi,
i kao otac tom osecanju ne mogu da pobegnem.
Ali u isto vreme moram da priznam da svaki put kada gledam vesti i cujem o nekoj katastrofi razocaran sam sa malim brojem mrtvih.
236 hiljada ljudi u svetu je prosle godine izgubilo zivot u prirodnim katastrofama,zemljotresi,vulkani,reke blata, poplave,oluje,tsunamiji i vatre. Njih mi je zao i  mislim da zasluzuju pomoc.

Dok to sto je 400 hiljada amerikanaca imalo saobracajnu nesrecu prosle godine ,tesko da je bilo kome zao oni su najomrzenija nacija na svetu i boli nekog pampur za njih a ako se nesto stvarno interesantno desilo siguran sam da ce napraviti film od toga.

Ovi imigrantii sto placaju po 10 hiljada dolara gangsterima da dodju do neke zapadne zemlje su potrosna roba
rizikuju sve i nemaju nikakve garancije.
Pa i na meksickoj granici mnogi bi zavrsili mrtvi pre nego sto je predju i to od ruke upravo onih koji treba da im pomognu da predju.
Ovaj kineski kriminalni sindikat "zmijske Oci" prvo ih dovedu ovde u UK pa ih koriste poput robova ,
a ko prezivi put prezivi.
Albanci koriste super brze brodove za svercovanje ljudi u Italiju ali ako naidje obalska straza sve odmah izguraju u more,jer prioritet je uvek prvo spasiti zivot brodolomnika pre nego  juriti kriminalca.
Imigranti na brodovima i splavovima iz Sri lanke u Australiju ili iz Afrike u Spaniju sami unistavaju svoje splavove u roku od tri minuta da bi ih obalska straza pokupila i to bez obzira da  li neko nezna da pliva ili ima male dece cak i beba.
« Poslednja izmena: 25. Okt 2009, 04:11:01 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
да ли то значи да кроз Србију може проћи ко год хоће, имамо ли ми полицију?
ne moze da stigne Ivica, nemoj da ste na kraj srca .. on sad pretresa jednog po jednog navijaca svakog kluba u Srbiji .. i licno zaustavlja na raskrsnicama..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
да ли то значи да кроз Србију може проћи ко год хоће, имамо ли ми полицију?
ne moze da stigne Ivica, nemoj da ste na kraj srca .. on sad pretresa jednog po jednog navijaca svakog kluba u Srbiji .. i licno zaustavlja na raskrsnicama..

Па има истине, толика група навијача не може никако да прође неопажено од стране полиције и да избегне цимање, легитимисање, претерес... изгледа је тајна несметаног проласка кроз Србију да се маскираш у шиптара па ти је пролаз слободан.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC 
Ја сам уистину потресен, због трагедија која је снашла Тису.

ja takodje  Smile

mi srbi koji jos uvek verujemo u hrista upucujemo saucesce porodicama nastradalih

ovo pokazuje licemerje nasih vlasti, nemastinu na kosovu i dvostruke standarde EU koja dozvoljava nama ono sto istovremeno ne dozvoljava albancima na kosovu - a to je olaksani vizni rezim

клићо...да ли ти је тешко?суза сузу стиже? Smile Smile Smile

ja verujem da mu je zao posto se sam izjasnio kao polu albanac, nista cudno sto mu je zao svojih sunarodnika.
najjace je kad klico kaze mi Srbi  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mi srbi dok nismo dosli pod komuniste umeli smo da budemo cojstveni, a danas je druga stvar
naravno ovi lazni srbi - koji se podsmevaju tudjoj nesreci su odavno izdali i svoju veru i naciju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC 
jel dosao neko do nekih informacija da li ce vlada albanije da nam plati ili se bar javno izvini za nastalu ekolosku katastrofu?
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
mi srbi

Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
mi srbi

Smile

Шта се смејеш видиш да је клиторис постао шаљив. Ко зна можда једног дана постане и нормалан мада ми то ипак делује као утопијска визија.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung 
Заиста ми није јасно, како они дођоше уопште до тамо.

Петнаест Шиптара на једном месту, небитно ради ли се о старима или младима, мушкарцима или женама, може једино значити да се спрема терористички напад или да се нешто шверцује (оружје, дрога, људи, у овом случају они сами).

И прођоше поред полиције тек тако.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Заиста ми није јасно, како они дођоше уопште до тамо.

Петнаест Шиптара на једном месту, небитно ради ли се о старима или младима, мушкарцима или женама, може једино значити да се спрема терористички напад или да се нешто шверцује (оружје, дрога, људи, у овом случају они сами).

И прођоше поред полиције тек тако.

Ја то питах још на почетку теме. Значи да кроз Србију може да прође гомила терора, кримоса..и вероватно и пролазе стално, а Ивица даје изјаве за штампу уместо да мало то припазе. Најугроженија су мала места и споредни путеви, јер сматрају да су тако мање шансе да их нахватају.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.