2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U susret > Evropsko prvenstvo 2005.  (Pročitano 27433 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Poznata licnost

Nef Imperatoriqus Extraordinare

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 4943
Zastava
NIje bilo slavlje malo su trubili i toliko  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Tekme su bile fenomenalne..
Navijao za Grke i Nemce.. haos...
Neatraktivno do zla boga.. ali poslednje cetvrtine izuzetne...

Grčka – Francuska 67:66
Nemačka – Španija 74:73
Slovenija - Hrvatska 89:80
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Zlato za Grcku - maramica za Novickog (i pehar MVP-a)! Smile
Sutra idem da bodrim plavo-bele svim srcem, kao da su ove nase jade!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
Eeee, ako ti tako kazes...ali, sve nesto mislim da ce one ciganshture sutra da ispushe.
IP sačuvana
social share

Jose Mourinho - The Special One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Kod nemaca sve zavisi kako ce ih ici sut.. ali bukvalno sve.... svaki rezultat mogu da stignu ako ih krene...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Ma ljudi samo znaju da pogode otvorene suteve, za razliku od nasih nesrecnika!
U 1/4 finalu 49% sut za 3 poena, a u 1/2 finalu 39% Smile Sta dalje reci Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
1/8 finalu 41%
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Da, ali to je stvar koja moze najlakse da te izda. Ako oni od 60 poena daju 45 iza linije za 3 ... to moze da bude vrlo problematicno.
A grco znaju da igraju odbranu. Ako nesto umeju, umeju to. Nisu znali protiv navara, ali protiv nemaca gde imas jednog igraca koji je ceo tim.. znaju
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
U utakmici za sedmo mesto na 34. Evropskom prvenstvu u košarci reprezentacija Hrvatske je savladala Rusiju sa 92:74 (25:19, 17:22, 33:12, 17:21).
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
25/09/2005 | Izvor: B92
Đorđević: "Pogled u budućnost"

Bivši legendarni reprezentazivac Jugoslavije Aleksandar Djordjević obratio se povodom debakla nacionalne selekcije na EP domaćoj javnosti i medijima na konferenciji za štampu koja je održana u nedelju u Beogradu.

Djordjević je pored neuspeha plavih u Novom Sadu, govorio i o glasinama da se vraća na teren, ali i želji da pomogne našoj košarci kojoj je u ovom trenutku pomoć veoma potrebna.

Evo i najzanimljivijih delova iz govora Aleksandra Djordjevića...

“ Godinama smo ostvarivali odlične rezultate i tada se znalo da kada se slavi da se zahvaljujemo svima. Svi su podjenako zaslužni: trener,igrači,fizioterapeut,ekonom... Medjutim, posle ovog neuspeha počelo je prozivanje po novinama koje ne doliči ozbiljnim ljudima i edukovanim sportskim radnicima. Izgovori igrača tipa „nije mi dodao loptu“ meni je to neverovatno, to su stvari za obdanište i takve stvari i takvi igrači nemaju mesta u konstrukciji naše budućnosti. Razočarenje je toliko veliko da smo se prepustili niskim strastima. Nije baš sve za televiziju, i ranije je uvek bilo epizoda ovog tipa.

Moralo je da se sačeka da se završi evropski šampionat, ne samo zato što dok traje šampionat uz prisustvo celog sveta taj neuspeh izgleda još veći , već i iz poštovanja prema kremu evropske košarke koji nastupa u Beogradu".

O teškom porazu...

“Mi moramo da znamo i da gubimo. Da to bude dostojanstveno. Mi nismo izgubili na dostojanstven način.
Ovo mora da se reši, svi mi, ljudi iz košarke, košarkaški radnici moramo da se sastanemo i sve kažemo. Ne završava se naša košarka 2006.godine. Moramo slušati ljude koji znaju mnogo više od nas, funkcionere koji čitav svoj vek rade u košarci, koji imaju ogromno iskustvo. Treba već danas da počnemo da razmišljamo o budućnosti.

Djordjević je pozdravio odluke Stručnog saveta i selektora da podnesu ostavke i ocenio je da je to "časna" odluka. Mediji i deo javnosti počeli su da nagadjaju da bi Djordjević ili Vlade Divac mogli da preuzmu selektorsku funkciju.

"Ja sam bivši igrač, i igrački posao je jedini koji ja znam. Nemojte me terati da radim posao koji ne znam. Tu sam da pomognem u svemu što treba i što mogu. Koristite nas, ali nas nemojte istrošiti", objasnio je on.

U pojedinim medijima pojavila se informacija da se bivši igrač Armani Džinsa koji je u junu imao nezaboravan oproštaj od košarke u beogradskom „Pioniru“, razmišlja da se vrati na parket jer ima otvorenu ponudu milanskog kluba:

“Dao sam intervju italijanskim novinarima u kojem sam rekao da mi laska interesovanje kluba za koji sam igrao samo 3 meseca ali sam uspeo da dodjem do finala plej ofa i postanem najbolji šesti igrač lige. Bivši klub bi želeo da me angažuje, medjutim svi mi igrači mislimo da možemo da igramo do 50-te godine. Treba biti realan, ja sam bivši igrač“.

Jedan od najboljih plejmejkera Evrope svih vremena ponovo se vratio na rešavanje problema u našoj košarci i našem savezu:

“Moramo da profesionalizujemo košarkaške strukture i da ga vode oni koji imaju košarkaški „background“. Ja samo gledam napred i na taj način, da sam dužan da pružim šansu juniorima koji su ovde osvojili zlatnu medalju na EP do 18 godina da igraju na velikim takmičenjima, istu šansu koja je svojevremeno omogućena meni.

Na pitanje da li ima ideju kako bi se angažovao, Djodjević kaže:

“Ja nemam pravo da tražim mesto, i nisam ovde niti pričam sa vama da bih to tražio. Ja želim da pomognem, zavisi i od ponude ako je bude,kao i od porodice. Nemojte me terati da radim ono što ne znam.

Odnos prema nacionalnoj selekciji:

“Bilo je tih 12 igrača, a kao da su verovali da su jedinih 12, i kao da iza njih nema i drugih.Prisetite se EP do 18 godina u Beogradu. Bila je krcata hala,došli su ljudi da gledaju plave dresove, a oni su bili momci koji još uvek nisu skoro ni kročili na profesionalni parket. Ljudi su došli da gledaju reprezentaciju, mi se u njoj razlikujemo samo po brojevima“.

Djordjević je na promociji knjige profesora Šapera izjavio da je vreme za novi početak:

“Imamo kvalitetnih igrača, košarkaških radnika u savezu,oni postoje i treba na tome graditi. Treba da promenimo pristup i strukturu, jer odatle potiče neuspeh na Evropskom prvenstvu, a ne sa priprema.Ima sjajnih igrača koji nisu osvajali medalje, ali su gladni uspeha. Ponavljam, treba da se okrenemo ljudima koji ceo vek rade za našu košarku, kao što je Bora Stanković“, rekao je Djordjević.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.