2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U susret > Evropsko prvenstvo 2005.  (Pročitano 27438 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
mob
Nokia 6120c
za sudije se slazem sa tobom ali mislim da ste ipak pukli pod pritiskom, hteli to vi da priznate ili ne... o nasim necemo, popizdecu...
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

You become what you despize!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 340
mob
Siemens CX65
Ta zlata govore o jednim legendama...i košarci u kojoj sam uživao, a ovo što vam se sad dogodilo je reko bi i sramotno!!! i ne želim gledati u prošlost jer, npr. u rukometu, ako postanemo najlošiji na svijetu - ziher neću govoriti kako smo mi osvajali ovo ili ono da bi ispravio sadašnjost!!! Ja govorim o ovome trenutnom - i zamisli o atmosferi da vi igrate u centru Zagreba kao mi sad u Beogradu i nemožeš mi tu atmosferu uspoređivati sa Grčkom i to dobro znaš!!! A vidim da tu neki od vas nazivaju Grke braćom sad!!!

p.s. - puno poštovanje bivšim Srpskim reprezentativcima!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 340
mob
Siemens CX65
za sudije se slazem sa tobom ali mislim da ste ipak pukli pod pritiskom, hteli to vi da priznate ili ne... o nasim necemo, popizdecu...

Pukli jesmo - u produžetcima - i samo u produžetcima, stvarno nisu mogli više - jer 2 dečka (Tomas i Ukić) od 20 godina kad povedu utakmicu tako kako su to oni učinili treba im skinut kapu!!! I kakav pogled na budućnost im daju oni gadovi od sudaca?!?! Njih mi je najviše žao...a Giriček je izjavio da - hvala Bogu što ne igra u Fibi i da joj se nikad neće ni vraćati - i tako treba!!! a jednoj redakciji su se javili Litvanci koji su rekli kako ih je sram što je onaj sudac iz njihove zemlje i da je u njihovoj ligi još prije radio sranja!!! i uglavnom iz raznih zemalja smo dobivali pisma žalovanja što je tragikomično!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 340
mob
Siemens CX65
E i zaboravih reći - jel ko primjetio da su sve košarkaške nacije ispale iz natjecanja?!?! - Europska unija želi prevlast u svemu!!! kad pogledate kakvi smradovi su u polufinalu mrak mi padne na oći jer znaju i oni i mi i svi da se najljepša košarka igra na Balkanu i oni se mogu j... sa svojim parama i moći!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ta zlata govore o jednim legendama...i košarci u kojoj sam uživao, a ovo što vam se sad dogodilo je reko bi i sramotno! i ne želim gledati u prošlost jer, npr. u rukometu, ako postanemo najlošiji na svijetu - ziher neću govoriti kako smo mi osvajali ovo ili ono da bi ispravio sadašnjost! Ja govorim o ovome trenutnom - i zamisli o atmosferi da vi igrate u centru Zagreba kao mi sad u Beogradu i nemožeš mi tu atmosferu uspoređivati sa Grčkom i to dobro znaš! A vidim da tu neki od vas nazivaju Grke braćom sad!
1. Poslednja 2 zlata je osbojila reprezentacija koja i dan danas igra, samo sto je pesic bio trener.
2. Apsolutno se moze porediti kako je u Atini i Istambulu a kako u Beogradu ili Zagrebu.. druge gradove i nekako, ali i Grci i Turci su fanatici.
3. Nazivanje grka bracom ima veze sa nekim drugim stvarima.. freshest memory Nato Agresija 99' ...

Citat
Pukli jesmo - u produžetcima - i samo u produžetcima, stvarno nisu mogli više - jer 2 dečka (Tomas i Ukić) od 20 godina kad povedu utakmicu tako kako su to oni učinili treba im skinut kapu!
Ukic definitivno ima sansu da postane izuzetan igrac

Citat
E i zaboravih reći - jel ko primjetio da su sve košarkaške nacije ispale iz natjecanja?!?! - Europska unija želi prevlast u svemu! kad pogledate kakvi smradovi su u polufinalu mrak mi padne na oći jer znaju i oni i mi i svi da se najljepša košarka igra na Balkanu i oni se mogu j... sa svojim parama i moći!
Jesi ti primetio da su sve kosarkaske nacije odigrale ocajno celo prvenstvo.. i da su uopste utakmice na prvenstvu toliko dosadne i mucne za gledanje... gubim nadu u evropsku kosarku.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 340
mob
Siemens CX65
Ispričavam se za ovo jer se jesam jednim djelom zaletio za ovo oko vaše repke, ali sam jednim djelom mislio na reprezentaciju predvođenu Đorđevićem koja mi je bila najbolja i najljepšu košarku su igrali...a i ovo oko braće Grka sam krivo shvatio jer nisam to gledao sa te strane, ali eto - moje mišljenje je da nijednu državu netreba tako zvati jer državu vode političari i odlučuju o svemu - danas ti je brat, a sutra neprijatelj!!!

A što se tiče europske košarke - i ja gubim nadu jer nije da su košarkaške nacije loše odigrale nego su - SVI loše odigrali i žalosno je da je ovo jučer bila najbolja utakmica do sada na cjelom europskom prvenstu, a i teško mi je za povjerovati da će biti bolje u daljnjim susretima!! a posebno me zanima slo-cro susret jer ne znam ko je demoraliziraniji?!?! reko bi da smo mi, al eto - to je subjektivno!!!
Al uglavnom - čini mi se da za puno stvari europa postaje "prefina" i cjeli smjer kud to sve vodi mi nejde na najbolje!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ispričavam se za ovo jer se jesam jednim djelom zaletio za ovo oko vaše repke, ali sam jednim djelom mislio na reprezentaciju predvođenu Đorđevićem koja mi je bila najbolja i najljepšu košarku su igrali...a i ovo oko braće Grka sam krivo shvatio jer nisam to gledao sa te strane, ali eto - moje mišljenje je da nijednu državu netreba tako zvati jer državu vode političari i odlučuju o svemu - danas ti je brat, a sutra neprijatelj!
Da je zemlja ostala na okupu... tih godina od 92 do recimo 2000... ja stvarno ne znam ko bi mogao da pobedi tu reprezentaciju..
Da Drazen nije poginuo... da je sve ostalo u redu.. 3 dzordana da su imali na olimpijadama ne bi videli zlata.... ali.. jebiga...
To je definitivno bila generacija kakva se nece ponoviti... mozda ce doci uspesnije.. ali takva nikad...
A sto se brace tice.. kako ko voli.. ja nikog nisam zvao bracom sem makedonaca .. a za njih nikad to necu poreci.. svi ostali.. rusi, grci, englezi i koga sve ne zovu tako.. ne hvala...

Citat
A što se tiče europske košarke - i ja gubim nadu jer nije da su košarkaške nacije loše odigrale nego su - SVI loše odigrali i žalosno je da je ovo jučer bila najbolja utakmica do sada na cjelom europskom prvenstu, a i teško mi je za povjerovati da će biti bolje u daljnjim susretima
Ne bih mogao reci da li je bila najbolja.. mada se ne secam da je bilo utakmice sa vise poena.. mada mozda gresim...
Sve u svemu.. spanci su par puta dokazali da umeju po nesto odigrati, al da im fale igraci.. jebes ti reprezentaciju u kojoj se sve vrti oko navara.. ako on ne igra dobro sve tone...
Nemci isto tako.. mogu da uzmu prvenstvo.. ali povredi im li se novicki nece 40 poena preci ...
Francuzi su smesni.. al stvarno smesni.. ako onakav tim treba da igra u polufinalu... (na stranu sto su i nas i litvance izbacili, na tome im svaka cast, al to samo znaci da smo mi i litvanci odigrali sramno!)
Jedino grci mislim da su tu zasluzeno, jer oni realno imaju taj kvalitet, nemaju oscilacije, nemaju ekstra igrace, imaju odlican kolektiv.

Citat
a posebno me zanima slo-cro susret jer ne znam ko je demoraliziraniji?!?! reko bi da smo mi, al eto - to je subjektivno!
Mislim da ce dobiti slovenci samo zbog toga sto su im svi igraci zdravi, ne znam koliko su ozbiljne vase povrede.. al ko zna...
Imaju slovenci odlicnu centarsku liniju .. i imaju milica koji je lud Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 340
mob
Siemens CX65
Rekao bi da mi je malo vjere ostalo za ovu utakmicu sad, ali ipak opet nebi rekao to jer vjerujem u te dečke i to da prije prvenstva smo si zadali cilj da budemo među prvih 6 za svjetko prvenstvo i još uvijek se nadam tome!!! Kasun gotov (peta), Planinić isto (skočni zglob), a pazi ovo - navodno da suci nisu ni prijavili Popovića da ne igra danas i ako je to istina to sve govori o njihovoj grižnji savjesti jer svatko drugi bi mu zabranio igru u sljedećoj utakmici!!! Al uglavnom - Španci su razbili Slovence, a mi smo s njima bili u egalu tako da - sve je moguće!!! A sad - na utakmicu!!!!! Slovenci je prenose tako da - ko hvata neka gleda;)

Lijep pozdrav!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nemci su razbili slovence.. ali...
Slovenci su promasili 3 polaganja u kontri i 12 slobodnih bacanja uz to rasa nije dao ni jedan poen ili je dao 2-3, nesto sitno uglavnom.. a nemci su imali 55% sut za 3... tako da...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 340
mob
Siemens CX65
tako da...čujemo se poslije utakmice...a znaš kako je - nada umire zadnja!!! pogotovo kad tvoji igraju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.379 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.