2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U susret > Evropsko prvenstvo 2005.  (Pročitano 27473 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
ma sudije, neiskustvo, losa karma, pojedose previse pasulja...  Smile

Sad posto ispadose Slovenci, navijam za Spance, red je da i oni nesto osvoje..  Smile

a btw dokazase Mythbusteri da zlatne ribice nemaju pamtjenje 3 sekunde nego mnogo duze  Smile
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Bravo za furiju! Bravo za sudije! Bravo za publiku! Bravo za FIBU!

Kako se lepo osecam....skoro pa kao da smo mi osvojili ovo EP.

Navijam za Svabe. Obozavam Novickog!
IP sačuvana
social share

Jose Mourinho - The Special One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Zao mi je slovenaca jer su izuzetno disciplinovana ekipa bez preteranog kvaliteta... samo zato sto su se trudili.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Poznata licnost

Nef Imperatoriqus Extraordinare

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 4943
Zastava
Pa to mi kazi jer stvarno nisam mogla da razumem..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
Jedan je Dirk Nowitzki !

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

dirk.jpg
(16.03 KB, 310x227)
nowitzki.jpg
(5.98 KB, 140x164)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Al' je ruzan ovaj Novicki! Smile
Ljudi puno mi je srce sto su ispali ovi *ederi hrvati, a jos mi je draze sto su se toliko nervirali!
Ja i dalje navijam za Grcku "E ViVa ElAdA"! Meni su oni kao braca, ma ko sta rekao! I nista im nije draze nego kad pobede turke, znam iz iskustva, tako da ne bi trebalo da pise svako sta mu padne na pamet!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Asovi preuzimaju KSSCG?

Proslavljeni košarkaški reprezentativac SCG Predrag Danilović potvrdio je, gostujući na TV B92, da je grupa najistaknutijih košarkaša iz „zlatne generacije“ naše košarke zainteresovano za preuzimanje nacionalnog saveza.

„Mislim da savezu nije potreban ’peti oktobar’, kao u nekim klubovima. Mi smo uvek spremni da pomognemo. Posrtanje naše košarke počelo je još 2000. godine, a pokrivano je trofejima, koji su osvajani u doba dok je još bilo sloge“, rekao je Danilović, gostujući u emisiji Timofejev.

Kako saznaje B92, u toku večeri su Vlade Divac, Aleksandar Đorđević i Ćarko Paspalj posetili počasnog predsednika FIBA Boru Stankovića, da bi od njega dobili podršku za promene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
    strana 1 od 15   idi na stranu     
23. septembar 2005.
Asovi preuzimaju KSSCG?

Proslavljeni košarkaški reprezentativac SCG Predrag Danilović potvrdio je, gostujući na TV B92, da je grupa najistaknutijih košarkaša iz „zlatne generacije“ naše košarke zainteresovano za preuzimanje nacionalnog saveza.

„Mislim da savezu nije potreban ’peti oktobar’, kao u nekim klubovima. Mi smo uvek spremni da pomognemo. Posrtanje naše košarke počelo je još 2000. godine, a pokrivano je trofejima, koji su osvajani u doba dok je još bilo sloge“, rekao je Danilović, gostujući u emisiji Timofejev.

Kako saznaje B92, u toku večeri su Vlade Divac, Aleksandar Đorđević i Ćarko Paspalj posetili počasnog predsednika FIBA Boru Stankovića, da bi od njega dobili podršku za promene.

Uskoro opširnije...
[Pošaljite komentar]    [Postojeći komentari (7)]

23. septembar 2005.
Obradović: "Kriv sam, zato što sam im verovao"

Selektor košarkaške reprezentacije SCG Željko Obradović ponovio je stav da je debakl na Evropskom prvenstvu posledica lošeg ponašanja igrača. Gostujući u emisiji Poligraf, na TV B92, Obradović je izjavio:

„Kriv sam, jer sam im sve vreme verovao, verovao sam u ideju. Nikad to nisam doživeo, da igrači imaju takvu aroganciju, da im je lično uvek važnije od ekipnog“, rekao je Obradović.

„Ne stidim se zbog svog nastupa na konferenciji posle utakmice. Ono što sam rekao novinarima, rekao sam  i igračima na sastanku, koji je trajao 40 minuta. Pričali smo samo Kapiten Bodiroga i ja, a oglasili su se i Tomašević i Radmanović. Ostali su ćutali. Gledao sam ih u oči, nikad ranije nisam pričao protiv igrača, ali sam im rekao da ne mogu više. Narod je zaslužio, branio sam ih protiv Španije, kada su skandirali moje ime, ja sam pokazivao na igrače.

Rekao sam im na kraju da mogu da mi kažu sve, neću im više biti trener. Nisu rekli ništa. Svi sada govore da meni ništa ne zameraju. Rekao sam im da se pogledaju u ogledalo i vide da li su pošteni prema sebi. Najvažnije je da budemo ljudi. Ovo je sport, o ovome će se pričati još deset dana, setiće se toga sledeće godine pred Svetsko prvenstvo“.

Kompletan razgovor sa Obradovićem čitajte u Intervjuu B92.
[Pošaljite komentar]    [Postojeći komentari (1)]

23. septembar 2005.
Španci i sudije izbacili Hrvatsku

AP

Košarkaška reprezentacija Španije plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva, pobedom nad Hrvatskom 101:85 (18:11, 15:14, 20:30, 20:18, 28:12).

Španci nastavljaju borbu za medalje, dok će Hrvati sa slovencima u subotu voditi borbu za plasman na Svetsko prvenstvo.

Najbolji u pobedničkom timu bio je Huan Karlos Navaro, koji je postigao 36 poena, dok je Vaskes do napetog finiša predvosdio svoju selekciju i završio meč sa 26 pogodaka.

U hrvatskom timu Gordan Giriček je ubacio 17 poena, a Marko Popović i Roko Leni Ukić po dva manje.

Utakmicu je obeležilo skandalozno suđenje, kakvo godinama nije viđeno na najvišem nivou evropske košarke. Tokom celog meča Španija je imala podršku sudija (odnos faulova 38-14, odnos slobodnih bacanja 48-12!), a u odlučujućim trenucima bilo je i smešnih odluka.

Reuters

Poslednji minut produžetka Španci su proveli na liniji slobodnih bacanja, zbog niza tehničkih grešaka klupi i igračima Hrvatske. Tada je razlika sa pet skočila na nerealnih 16 poena razlike. Meč su pre kraj zbog pet ličnih grešaka završili Popović i Giriček, dok su još petorica Hrvata imala po četiri faula. Nasuprot njima, među Špancima dva igrača završila su meč sa po tri faula.

Hrvati su utakmicu počeli mnogo bolje, brzo stekli desetak poena prednosti i konstantno vodili do kraja treće četvrtine. Tada su Španci uhvatili priključak, pa se igrala neizvesna završnica. Zapadni susedi su imali tri poena viška u poslednjem minutu, ali je španski  tim akcijom bacanje + skok pod košem i pogodak (uz sumnjiv kontakt)stigao do izjednačenja tri sekunde pre kraja.

U produžetku tri minuta se igralo bez promašaja, iz igre i sa linije slobodnih bacanja. Onda, usledile su dve vezane sudijske odluke u korist Španije, meč je prelomljen, da bi u poslednjih pedesetak sekundi španski košarkaši sa linije penala podigli razliku.

Incidenata u hali nije bilo, a publika je očekivano vatreno navijala za Špance, koje je na kraju ispratila ovacijama.
[Pošaljite komentar]    [Postojeći komentari (Smile]

23. septembar 2005.
Nemci bolji od Slovenije!

AP

Košarkaška reprezentacija Nemačke plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva, pobedom nad Slovenijom 76:62.

U borbi za finale Nemci će se sastati sa pobednikom meča Španija – Hrvatska, koji se igra od 21 čas.

U prvom polufinalu Grčka će igrati sa Francuskom. Polufinala se igraju u subotu, a finale u nedelju.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Dirk Novicki sa 22 poena, a sledio ga je Paskal Roler sa 15. Primož Brezec i Sani Bećirović postigli su po 13 poena za Sloveniju.

Nemačka je do velikog trijumfa došla disciplinovanom igrom i dobrom odbranom, a publika u Beogradu ponovo je, kao i u ostalim četvrtfinalnim mečevima, gledala tvrdu utakmicu sa mnogo grešaka.

Nemačka je počela jako dobro i povela je sa 13:4 sredinom prve četvrtine, da bi u drugoj došla i do 13 poena prednosti.

Slovenci su tada zaigrali nešto bolje, zatvorili reket i počeli da pogađaju ispod koša, tako da su sredinom druge deonice prišli na samo dva poena zaostatka. Tada se zaigrala ravnopravna utakmica, sa mnogo grešaka na obe strane.

AP

Nemci su uglavnom vodili, ali je i Slovenija krajem prvog poluvremena na kratko došla do prednosti, koja, međutim, nije dugo trajala. Nemačka nije mnogo promenila igru u napadu i uglavnom je išla na Novickog, i kada njega nije služio šut tim je stajao. Patrik Femerling je uglavnom dobro zatvarao reket i terao rivala na šuteve iz daljine.

Nemačka je do izjednačenja 34:34 na poluvremenu došla trojkom Jake Lakoviča u poslednjim sekundama deonice. Slika na terenu nije se mnogo promenila u drugom delu igre - ekipe su poentirale u serijama, a Nemačka je uglavnom imala vodjstvo.

Evropski prvak iz 1993. godine odlučujuću prednost stekao je početkom poslednje četvrtine, kada je napravio seriju od 14:2 i "odlepio" se na velikih 66:49.

Slovenija je pokušavala da se vrati u igru trojkama, ali je Nemačka, sigurnim izvođenjem slobodnih bacanja, uspela da poveća prednost na 72:54 četiri minuta pre kraja. U tom trenutku utišali su se brojni slovenački navijači, a publika u Areni mogla je da čuje malobrojne pristalice Nemačke. Na kraju je cela hala pozdravile pobedničku ekipu.

Statistika sa meča
[Pošaljite komentar]    [Postojeći komentari (5)]

23. septembar 2005. | Izvor: Beta
Beržo: "I moji igrači su bili egoisti..."

AP

Selektor košarkaške reprezentacije Francuske Klod Beržo izjavio je da je njegova ekipa mnogo naučila na Evropskom prvenstvu u Stokholmu i da joj je to iskustvo pomoglo da stigne do polufinala kontinentalnog turnira u Beogradu.

"U timu smo imali mnogo egoista, koji nisu mogli da se dogovore i da funkcionišu zajedno. Nisu radili kao tim i zato ja od početka priprema insistiram da svakodnevno provodimo bar pola sata zajedno na druženju, van košarkaških tema", rekao je Beržo agenciji Beta u "Beogradskoj areni".

Francuska je u četvrtak pobedila aktuelnog evropskog prvaka Litvaniju i plasirala se u polufinale. Francuska je u Stokholmu bila četvrta, iako je imala mnogo dobrih igrača i bila jedan od favorita.

"Nekada je dobro imati egoiste u timu. Igrače koji će u odredjenom trenutku da viknu 'daj mi loptu' i da ubiju protivnika, ali ne treba taj ego da bude iznad tima. Čini mi se da su igrači to shvatili i da zato sada igramo bolje. Nećemo se zadovoljiti četvrtim mestom, želimo da idemo do kraja sada kada smo pronašli svoju igru", objasnio je Beržo.

Francuska je loše počela turnir i posle dva poraza u prvoj fazi i slabe igre, eliminisala je domaćina Srbiju i Crnu Goru u osmini finala, a onda je bez problema pobedila Litvaniju. Cela ekipa je zaigrala bolje, ali javnost najviše primećuje poboljšanje u igri Tonija Parkera, prve zvezde tima.

"Želeo sam da Toni bude taj koji će 'vući' ekipu, ali sam mu verovatno napravio i preveliki pritisak. Zato sam ga u osmini i četvrtini finala uvodio sa klupe kao šestog igrača. To mu je očigledno pomoglo da se opusti i počeo je da igra kako zna", objasnio je Beržo.

Francuski selektor je i ranije izjavljivao da voli košarku u SCG i kazao je da dva ili tri puta godišnje dolazi u zemlju na seminare i utakmice. Beržo je ocenio i da je SCG bila žrtva "NBA sindroma".

"Ne znam kako je izgledalo u timu, ali mi se čini ovako sa strane da su se igrači ponašali kao u NBA. Okupe se samo za utakmice, a van terena se ne druže, nisu ekipa, nego se rasture svako na svoju stranu. SCG ima izuzetne igrače, ali to više nije dovoljno da bi se dobijale utakmice, jer mora da se igra timski", objasnio je Beržo.

Francuska se u subotu sastaje sa Grčkom u polufinalu EP.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
Za koju, ber Grcku? Za onu koja nam uvek zvizdi kad igramo na njihovom terenu protiv neke trece ekipe?
Pre cu da navijam za ustashe. Ne mogu nikad da zaboravim onu toplu atmosferu u finalu sa Litvanijom `95.

Zato - Go Deutscheland!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4416
mob
Nokia N70,6303,K610...
Ja navijam za Spaniju.
IP sačuvana
social share
Grand shitovi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.