Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 00:43:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U susret: Eurosong 2011  (Pročitano 71582 puta)
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Alcatel One Touch Idol X
@ vojvodjanka

Зар нису Руси још пре неку годину почели да шаљу песме које су певане на енглеском? Дима Билан је ваљда победио са оном песмом "Believe", чини ми се...
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.53
mob
SonyEricsson k 850i
Ta pesma je bila extra,spot jos bolji..

Stvarno je glupo oko toga raspravljati,nek pevaju na kom jeziku hoce..
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Citat
Pesma Molitva, sa kojom je Srbija pobedila 2007, je bila prva pesma pobednica u celosti pevana na maternjem jeziku od kada je 1999. vraćena mogućnost pevanja na jeziku po izboru (sve pobedničke pesme u međuvremenu bile su u celosti na engleskom jeziku, izuzev Wild dances 2004, koja je imala i delove na ukrajinskom).
Izvor Wiki

u je Smile i posle se neko nadje da omalovazava sve ovo Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
U pravu si, cini mi se da su ''prodali'' sebe da bi se priblizili zapadu...

Inace jos jedna, ruska, pevana na engleskom, koje se jos uvek secam  Smile

Smile

I da... t. A. T. U
Njhova pesma pevana na ruskom...fenomenalna Smiley

Ja sam za to da kojim jezikom pricas, tim i nastupas na Esc-u...koja je zabava ako svi pevaju jednim jezikom...
IP sačuvana
social share
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom.
I stoga nikad ne pitaj za kim zvono zvoni; ono zvoni za tobom...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Citat
a sam za to da kojim jezikom pricas, tim i nastupas na Esc-u...koja je zabava ako svi pevaju jednim jezikom...

slazem se
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Qtek 小米
Citat
Opet kazem... da li je tesko shvatiti da mozes da podrzavas nesto, a da ti se ne dopada ili je takav stav nemoguc u vasm koordinantnom sistemu vrednosti?
Па сад ... ако је песма добра јавно ћу је подржавати и на страним сајтовима/форумима,а ако је песма огавна, иритирајућа ... када доживиш онај осећај срамоте што делиш национални идентитет са сподобама као што су Марко Кон, Бреговић и онај педерко са шишкама, онда једноставно игноришеш евровизију, нема потребе да пред странцима изразиш своја искрена осећања, јер тако ћеш само више привући већу пажњу.
Дакле срања ја не могу да подржавам, али опет мој вид подршке ће бити у облику игнорисања истих.

I meni je Belgija bila zanimljiva..

Francuska pobedjuje,onaj francuz operski pevac definitivno ce pokupiti glasove od zirija, a i okolnih zemalja Smile
Реално само наша песма и француска одударају од овог европског новокомпонованог смећа, поготово у овом финалном делу.
Maда ми се не свиђа аранжман њихове песме, ипак није довољан само добар оперски вокал.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Portal Eurovisiontimes.com objavio je listu 25 najboljih pesama koje su izvođene od početka organizovanja najvećeg muzičkog festivala „Pesma Evrovizije“ u poslednjih 55 godina.

Na toj listi nalaze se dve kompozicije koje su izvodili predstavnici Srbije.

Pesma „Molitva“  sa kojom je  Marija Šerifović nastupila 2007. godine u Helsinkiju kada je pobedila i donela Evroviziju u Srbiju, zauzela je treće mesto. Na sedmoj poziciji nalazi se numera „Lane moje“ sa kojom je 2003. Željko Joksimović u Turskoj  predstavljao Srbiju, osvojivši drugo mesto u finalu.

Prošlogodišnja pobednčka pesma „Satelit“ koju je izvodila predstavnica Nemačke Lena, zauzela je šesto mesto, a hit „Waterloo“ legedarne grupe Abba našao se na drugoj poziciji.

Na prvom mestu liste najboljih pesama Evrovizije koju je portal objavio, nalazi se „Nel blu dipinto di blu“ koju je predstavnik Italije Domeniko Modunjo otpevao davne 1958. godine.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Tel.Me Your.Number
Sad je na Prvoj u okviru reklama bio poziv da se glasa za Rusiju i to bez potpisa. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Sagem xg6
Boris. Ne ume covek da se potpise, jebiga.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC One
gambino vam je objasnio i jos jednom potvrdjuje da je jedan od retkih koji ovde zna nesto o muzici

Naravno, po n-ti put se potvrdjuje forumsko pravilo - onaj ko se sa mnom slaze/misli kao i ja, taj ima pojma o cemu govori.  Smile

ajd ne lupaj slave ti,nije tu rec o slaganju ili ne slaganju vec o fundamentalnom poznavanju muzicke forme

E ako je o fundamentalnom...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 00:43:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.