Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 02:54:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U stroj Srbijo!  (Pročitano 25470 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Porazgovaraj ti malo sa pravim ljudima iz Bosne i Hrvatske, pa ces videti gde ih je to cuveno srpsko junacenje dovelo Wink

Srbi u Hrvatskoj su naj... ne zbog junacenja,vec zbog pokusaja da ocuvaju glave.Srbi nisu hteli rat da bi se ratovalo i okupiralo druge,vec zbog toga sto su,kako je kasnije i ispalo,u Hrvatskoj proglaseni manjinom,i proterani sa ognjista,koja su bila srpska i u Bosni,zato sto su muslimani,pod izgovorom unitarne drzave vadeci se na bratstvo i jedinstvo,pokusali da *poklope* Srbe nadglasavanjem,poturice su htele da od srpske zemlje naprave svoju muslimansku drzavu...

Navodim ovo,jer nije isto braniti svoje ognjiste,gde vekovima zive Srbi,od gole zemlje koju je vecina Srba napustila,isterana...,kako god,ali vec dugo vremena nije nista ucinjeno na Kosovu,a sada bi politicari da i preostale prezivele Srbe salju u rat...Zasto nisu ranije nista preduzeli,ako je Kosovo tako bitno-sto zbog istorije,sto zbog prirodnih bogatstava?
Kad vec glume face,nek sada budu dzekovi,pa politicki i diplomatskim nacinima vrate sve to na svoje,a ne pozivima-Ajmo u rat braniti srpstvo.Kad su Srbi proterivani sa Kosova,nisu se bas pretrgli da to sprece,niti da te ljude zbrinu,a sad se KAO brinu...
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 5800 XM
@kkoo
Ja jesam Srpkinja i to poreklom sa Metohije i sa Banije, ali nerazumna nisam...
Jednostavno.. necu da gledam svoje prijatelje kako ginu...
Dovoljno sam gledala svoje rodjake, porodicne prijatelje kako odlaze na smenu od po mesec dana... jednostavno iz toga su izasli kao drugi ljudi... vijetnamski sindrom postoji i kod nas...
Ovaj put sam dovoljno odrasla da kazem: Dosta!

нажалост, налазиш се на погрешној страни планете, на погрешној географској дужини и ширини..нико тебе неће слушати кад дође до стани-пани.. (ако икад дође).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
@milosava

pod Bosanci - sam mislila na ove nove Bosnjake...
Hrvati su hteli novu NDH sa svim "povjesnim" granicama... Muslimani samo svoju drzavu, a ludi Srbi samo Jugoslaviju.. to je tacno..
sa ostatkom se slazem.. Wink

@ElRadisa

Ni Amerika nije svemocna... kad-tad ce da se saplete i padne... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 5800 XM
једном има да падне и да се више не подигне.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
једном има да падне и да се више не подигне.

Al treba prezivet do tad! Nemamo mi nista od toga da propadne Amerika,kao i sva druga carstva,ako pre toga budu istrebljeni Srbi,a kako je krenulo,ne fali nam puno.Malo nas ukinu Hrvati,malo balije,malo ameri,a ostatak ce odraditi ovi nasi politicari saljuci preostalo stanovnistvo u odbranu gole zemlje!
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Šanse Srbije su dovedene na minimum i malo ko će nju da pita bilo šta.Kasno Marko na Kosovo stiže...
No da li će Kosovo zavazdan ostati Albansko to niko ne može tvrditi jer ako se gleda istorija... i turci su vladali...pa dobiše po glavi.Nek vam Bog pomogne pobratimi,i neka vas čuva.nadam se da će Albanci jednoga dana biti ukinuti kao slijepo crevo jer su oni nacija koja predstavlja ne civilizaciju,ne kulturu,i ne pismenost...ne mogu daleko da doguraju obični prodavači droge...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bravo radisa!!!!!! Objasni jim malo kakvi su srbi nekad narod bili a kakve su izdajice danas.Ne mislim da treba srljati u rat po svaku cenu al dostojanstvo glave gore ovo je nasa zemlja Kosovo je Srbija i bice uvek.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bravo radisa!!!!!! Objasni jim malo kakvi su srbi nekad narod bili a kakve su izdajice danas.Ne mislim da treba srljati u rat po svaku cenu al dostojanstvo glave gore ovo je nasa zemlja Kosovo je Srbija i bice uvek.

Sram te bilo! Srbi nisu izdajice.Uvek je bilo kukolja,ali to nije merilo za ceo narod.Dostojanstvo ne znaci gubiti glave uzalud.Da su nam svi preci isli glavom kroz zid,danas ne bi bilo ni nas...

U poslednje vreme razmisljam-koliko su zasluzni dezerteri i oni koji nisu bili sposobni za rat za potomke koji danas zive...Posto je vecina predaka *slavno* izginula,ko li je,uopste,pravio decu ciji smo potomci...  Smile
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 161
Zastava hr.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 

Zanimljiva ta vaša sbska dvoličnost kad ste nas tamanili u Nasšoj zemlji to je bilo ok zato što vi tu živite ali sad kad ste vi ti kojim hoće da otmu dio domovine onda treba u rat barnit dedovini i ostalo!!!

Možda sad razumjete zašto smo se borili protiv Vas!
Vjerovali ili ne ja sam za to da Vam kosovo ostane Srbsko jer to je Vaša zemlja kao što je (Vukovar ,Knin,.... ) Moja zemlja!
IP sačuvana
social share
E moj druže Beogradski...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Nokia 6260
Srbija bi bila najlepsa zemlja na svetu.....
Srbija bi bila najbogatija zemlja na svetu....
Srbija bi bila najcivilizovanija zemlja na svetu...
Srbija bi bila naj...

Samo da u njoj ne zive Srbi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 02:54:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.