Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 02:19:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U stroj Srbijo!  (Pročitano 25366 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Ovo je stvarno van svake pameti. Srbi su na Kosovu decenijama prodavali kuce shiptarima po duplo vecim cenama nego sto vrede, dolazili u Beograd sa tim parama, a ja koji nisam prisao Kosovu blize od 300 kilometara sad treba da idem da ginem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ovi sto su rasprodali imovinu,videli su,na vreme,da se ne mogu osloniti na drzavne vlasti,pa su uzeli sudbinu u svoje ruke.To sto su prodavali kuce,ja im ne zameram,i ja bih je prodala po duploj ceni,a i upola cene,da zivim na Kosovu u takvoj situaciji.Nije njihova duznost da vode racuna o srpstvu kada su u pitanju njihovi zivoti i zivoti i buducnost njihove dece,dok drzavne vlasti zmire na probleme i pasivno se ponasaju.Meni je zao ljudi koji nisu imali priliku da na ljudski nacin odu odatle i onih koji su,jos uvek,dole.
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Bog cuva Srbe,a sreca prati hrabre!!!

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 933
Zastava Novi Sad,Srbija i Crna Gora
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 6080
Ovako nekako ja razmisljam: ne bih isao ja tamo samo zbog ljudi,vec prvenstveno zbog teritorije koju hoce da oduzmu!Teritorija koju su nasi preci davno odbranili i to od mnogo vece sile.I sad mi treba da je predamo?Kao mirno cemo spavati,nece nas Ameri bombardovati.Pa da,nece nas bombardovati,ali zato im daj prst oni ce hteti celu saku.Razmislite o tome.
Ne damo Kosovo i tacka.Uostalom,kao sto ne bi dali bilo koji deo nase drzave,bez obzira gde ziveo!

Smile
IP sačuvana
social share
D...o

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
A, kakve veze ima sve to kad cemo za koju godinu\deceniju svi biti u Evropi...
Zar to nije poenta globalizacije.. Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S9+
Milosava je u pravu.Rat je u ovom trenutku nemoguc jer bi izgubili vise nego sto bi dobili.A i ratovali bi sa Amerikom i EU a ne samo sa Albancima.Proterati one sto nemaju drzavljanstvo ne mozemo jer nam ne bi dozvolili Amerika i EU.Mi smo takva zemlja da uvek docekamo kraj.Tako smo 99 dozvolili da dobijemo ultimatum koji naravno nismo mogli ispuniti.Klinton je rekao da su namerno dali sporazum Slobi jer su znali da to niko ne bi prihvatio.A i sada smo docekali da na pregovore dodjemo bez platforme i bez ikakve podrske(osim Rusije ali i oni ce nas ispaliti kao sto su i 99).Mi sada jedino mozemo da im kazemo da necemo prihvatiti nezavisnost i necemo potpisati da predajemo Kosovo.Cak i malo dete vidi da su pregovori farsa i da je Tadic doveden da potpise nezavisnost.Verovatno ce biti pritisaka da necemo uci u EU ako ne potpisemo nezavisnost.Ovo je stvarno tezak posao jer su Albanci najgori narod u celoj Evropi i sa njima se stvarno ne moze ziveti.Ne smemo  da im  potpisemo nezavisnost i tako damo nagradu za 6 godinu ubijanja i proterivanja civila i rusenja crkava i manastira.Ako je cena da udjemo u EU da potpisemo nezavisnost Kosova a ne kakav nam je standard gradjana i pravosudje i ekonomija onda ne treba ni da idemo u EU.Svakako cemo ziveti isto a Kosovo u tom slucaju nece nikad biti  sastavni deo Srbije
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ne bih isao ja tamo samo zbog ljudi,vec prvenstveno zbog teritorije koju hoce da oduzmu!Teritorija koju su nasi preci davno odbranili i to od mnogo vece sile.

kkoo,
ta teritorija je odavno zaposednuta i sada je prilicno kasno razmisljati o precima,nakon visedecenijskog pasivnog ponasanja.A,ova danasnja sila se ne bije macevima i toljagama,vec vrlo modernim oruzjem.
Vidno je da nisi upucen kako izgleda kad je covek pogodjen dum-dum metkom,iako je zabranjen konvencijama,i kakva je izlazna rana,sve razvaljeno kud je takav metak prosao.Verovatno nisi sreo mlade zene,koje su bile trudne kada su im muzevi izginuli,a beba tek pocela da se mrda,ni tu decu koja ne pamte oceve...
Nisi ni citao,gledao slike kako su muceni ljudi u prethodnim skorim ratovima,kroz sta su sve prolazili...
Rat nije igra shvaba i partizana oko zgrade sa drugarima,vec jedna strahota za koju ne postoji adekvatrna rec u nasem jeziku.
Mlad si jos,bolje se pozabavi sta da kvalitetno uradis sa svojim zivotom,a ako vec zelis da nesto posebno ucinis za srpstvo-nadji sebi finu devojku i idi da pravis decu,jer je to najvece herojstvo,koje traje celi zivot.
Razmisli malo o tome.Ako se desi da pogines,a u ratu se gine(onaj ko i ostane ziv,vise nije onaj covek,svakom ostanu psiholoske posledice),nista nece ostati iza tebe,a zivot ide dalje,osim roditelja-ko ce te se secati?Drugi momci ce juriti devojke,sa kojima si mogao biti,neko drugi ce lomiti case po kafani,a ti ce mozda(NE DAJ BOZE)biti 2m pod zemljom.Nemoj se zaletati,dobro razmisli,patriota se moze biti i drugacije,ziv i zdrav mozes dati doprinos Srbiji,a u drugom slucaju si samo meso za potrosnju metaka,zato sto neko na vlasti nije vodio racuna o patriotizmu na vreme…
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
bora82
ni slucajno ne bi trebalo da se potpisuje nezavisnost!
Ako oni nametnu-to je drugo,ali potpisivanje bi znacilo da pristajemo na to,a i Evropa bi odahnula(ne zbog nas,vec zbog sebe).
Pa,vidis sta rade u Bosni,vrse pritisak da se nesto prihvati,a posle ce reci-to ste sami prihvatili i potpisali,nije nametnuto.
Cim se potpise,znaci da nije nametnuto,posle niko nece spominjati pritiske,bitan je potpis.
Ne treba potpisati,a nek onda vide sta ce...I ne treba zapocinjati rat,mi smo,svejedno,vec uhodani sa ovom situacijom,samo treba videti sta sa preostalim Srbima dole...
Nek se EU muci kako da resi problem droge i ostalog,jer im je najzgodnije da sve puca preko Srbije,mi im dodjemo kao tampon zona odbrane od islama.Nek se puse,ovaj put necemo,pa ako nas i poklope,poklopice i ostale,a kad to shvate-preduzece nesto da nam pomognu...
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 933
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 6080
@milosava
priznajem da ovi moji postovi zvuce,blago receno,detinjasto.To je zato sto ne izgovaram cinjenice,a ja drugacije ne znam da objasnjavam.Ti si potpuno u pravu!!!Slazem se sa tobom!!!Ali mi moras verovati,kada ti kazem da sam ja tamo bio.U sumi se druzio sa vevericama na -27.Nisam skidao pancir sa sebe po nekoliko dana(i spavao u njemu),nisam se tusirao po par nedelja,jeo konzerve mesecima.Ne zakljucuj po onoj kratkoj biografiji.
Vise necu odgovarati na ovu temu.Za mene je ovde kraj.
I jos jednom naglasavam: slazem se sa tobom!!!
IP sačuvana
social share
D...o

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kkoo
ja ne znam da li sam u pravu,ali znam da cvrsto verujem u sve sto sam napisala i nisam to uradila da bih te zezala,jer si mlad ili slicno,vec sto sam davno nekada toliko bila zagrizena u ideju odbrane srpstva,dostojanstva i slobode,da je to vec ponekada prelazilo u sovinizam.A,onda sam,vremenom,na moju veliku zalost,shvatila da je jedno sto pricaju politicari,a drugo se radi,dok neduzni svet gine,biva proteran na potpuno neljudski nacin, sa svojih ognjista i da su sve te price jedno veliko sr...Samo uzalud izgubljeni zivoti,i ne samo zivoti,vec i cele porodice koje su mogle biti,su izginule s njima,a ta se steta ne moze popraviti.
Shvatila sam da se svi ratovi vode,iskljucivo,zbog ekonomije,a sve ostale price su laz kojom se zamazuju oci narodu(kako bi ih,inace,ubedili da je rat neophodan).
Zato sam napisala sve ono gore,cisto da razmislis,jer ovo je zivot,a ne njegova generalna proba!
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 933
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 6080
Rekao sam da necu,ali moram:
opet si u pravu,ali moras da znas jednu cinjenicu: ima ljudi koji vise nista ne mogu da izgube.I oni nisu glupi,niti maloumni,mozda samo malo pokusavaju da pametuju tj. da se sklope sa okolinom.Ima ljudi koji veruju u rat,jer su ga preziveli i znaju da postoji.I jednostavno se ne predaju,bez obzira na sve!
Moram priznati,da odavno nisam cuo nekoga da tako pametno govori.Tako osecajno,a tako edukativno.Mislim naravno na Milosavu!
Puno pozdrava za Milosavu!!!
IP sačuvana
social share
D...o

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 02:19:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.