Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 18:38:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U stroj Srbijo!  (Pročitano 25351 puta)
Hronicar svakodnevice

Bog cuva Srbe,a sreca prati hrabre!!!

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 933
Zastava Novi Sad,Srbija i Crna Gora
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 6080
Ne dam svoju teritoriju i tacka.Ko nece da ide ne mora,ali ima nas mnogo,mnogo koji "cemo ici"!
Svaka cast svima,ali Srbija se saginjati nece!
Znam da vam je dosta svega,verujte i meni je,ali ja imam jos snage  :yes:
IP sačuvana
social share
D...o

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
Nije vazno samo ucestvovati u ratu, treba ponekad i pobediti u ratu!
Mozemo li mi u ovom trenutku pobediti ne Sipuse i OVK, vec pre svega Amere na Kosmetu?
Ko je jaci vojno Mi ili Ameri?
Ko je jaci finansijski Mi ili Ameri?
Ko je jaci medijski Mi ili Ameri?
Ko je jaci politicki Mi ili Ameri?
Ja se drzim one Barklijeve: Sto ulazis u frku kada si slabiji!
Lako je biti hrabar, treba ponekad biti i mudar, u ovom trenutku jedino pametno sto mi mozemo da uradimo, jeste da proglasimo okupaciju (ako bude nezavisnosti, a nesto i nisam siguran u to) i da strpljivo cekamo povoljan trenutak za siloviti povratak, a dotle treba da dovedemo sebe u red, to je prioritet, pravna drzava, korupcija, finansije ima gomila stvari koje treba srediti, treba imati srce al niko u rat ne ulazi goloruk bez gaca...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Samsung S7
Nije vazno samo ucestvovati u ratu, treba ponekad i pobediti u ratu!
Mozemo li mi u ovom trenutku pobediti ne Sipuse i OVK, vec pre svega Amere na Kosmetu?
Ko je jaci vojno Mi ili Ameri?
Ko je jaci finansijski Mi ili Ameri?
Ko je jaci medijski Mi ili Ameri?
Ko je jaci politicki Mi ili Ameri?
Ja se drzim one Barklijeve: Sto ulazis u frku kada si slabiji!
Lako je biti hrabar, treba ponekad biti i mudar, u ovom trenutku jedino pametno sto mi mozemo da uradimo, jeste da proglasimo okupaciju (ako bude nezavisnosti, a nesto i nisam siguran u to) i da strpljivo cekamo povoljan trenutak za siloviti povratak, a dotle treba da dovedemo sebe u red, to je prioritet, pravna drzava, korupcija, finansije ima gomila stvari koje treba srediti, treba imati srce al niko u rat ne ulazi goloruk bez gaca...

Najbolje receno ...nemam reci  Smile Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 933
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 6080
Konkurs za policajce u Presevu, javite se, nemaju dovoljno ljudstva... .... ....

Molim te mi reci gde moze da se prijavi za taj konkurs!Ako bilo ko zna nesto o tome,neka mi javi!!!

Smile
IP sačuvana
social share
D...o

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Okupacija nie resnje problema vec stvaranje veceg. Treba biti mudar i razgovarati sa svima,a ne ici glavom kroz zid,dosta je tih picana sto pozivaju u rat . Kad je muka ajde djuka a kad se jebete djuku ne zovete

[Edit by Anea: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 14. Feb 2006, 11:16:53 od Anea »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Note 10+
A sta ako proglase nezavisnost,sta bi onda ti radila Anea i vi ostali koji mislite da je ovo bio pogresan potez?
Bilo bi vam svejedno ili...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dutch,
naravno,da nikome nije svejedno sto je,uopste,doslo do ovakve situacije i niko od nas ne bi bio srecan da se proglasi nezavisnost,ali ne moze se svaki put kilaviti 20,30,50...godina,gurajuci probleme pod tepih,a kada dodje stani-pani,ajmo muski svete Srba u boj.
Nije samo problem kakav ce status dobiti Kosovo,vec i kako izmeniti Ustav za buduca vremena...
Ako proglase nezavisnost,dici Kineski zid,i bukvalno i fizicki,da se cela stvar opet ne ponovi,jer se,i ako dobiju nezavisnost,Siptari nece smiriti...A,ako i ostanu u sastavu Srbije,veliko pitanje je-sta uraditi da sacuvamo Srbiju u naredih 100-200 godina,jer ce Siptari nastaviti da radjaju po 10-oro dece,pa ako i ne dobiju deo drzave sada,dobice je,odn. preuzece je,sigurno za 100-tinjak godina...Nije samo u pitanju teritorija,vec ,uopste, opstanak Srba na ovim prostorima kao naroda...Za ostale je manji problem,jer svi vec imaju maticne drzave,pa ako i ne otcepe deo teritorije,nije neka frka,ali kako je krenulo-Srbi ce postati manjina svuda i dao Bog da ne zavrsimo kao Jevreji...
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Note 10+
Ako se to desi vratiti kontrolu nad Kosovom,proterati sve siptare koji nemaju regulisan status boravka,odnosno one koji nisu rodjeni na kosovu,a sta ostatkom to je pitanje.
Da su oni normalan narod pa ajde da zivimo zajedno,ali [posto su to sto jesu tesko.
Zato svako ko ne prihvata Srbiju kao  svoju zemlju napolje iz nje,pravac albanija.
A ne smemo da razmisljamo boli me za kosovo,pa kad ti za neku godinu dosju ispod avlije,onda frka,a?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 933
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 6080
Ako mi postanemo manjina u svetu,onda ce svi ostali zajedno da stanu pod jedan maslacak i to bez da se guraju! Smile

Smile
IP sačuvana
social share
D...o

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ako se to desi vratiti kontrolu nad Kosovom,proterati sve siptare koji nemaju regulisan status boravka,odnosno one koji nisu rodjeni na kosovu,a sta ostatkom to je pitanje.
Da su oni normalan narod pa ajde da zivimo zajedno,ali [posto su to sto jesu tesko.
Zato svako ko ne prihvata Srbiju kao svoju zemlju napolje iz nje,pravac albanija.
A ne smemo da razmisljamo boli me za kosovo,pa kad ti za neku godinu dosju ispod avlije,onda frka,a?

Pa,to i  jeste najveci problem,koji nisu uspeli da rese do dana danasnjeg  Smile
Nikome nije svejedno sto je ovakva situacija,ali nije resenje srljati u rat-prvo zato sto nemamo snage za rat(ni ljudstva,ni opreme,ni podrske bilo koga),a i do sada se pokazalo da sve sto smo u ratu dobili-to smo u miru izgubili…
Siptari imaju novac kojim lobiraju na sve strane,a mi novca nememo,bar ne dovoljno.
Svi znamo da smo u pravu,ali to kod mocnika ne igra bas neku ulogu,jer smo i do sada bili u pravu,pa nismo imali nista od toga.
Siptari radjaju po 10-oro dece i vec sada su vecina,a ako ostanu u sastavu Srbije,za 100 giduna ce nas sve nadmasiti brojem,a onda i preuzeti drzavu bez problema.Pa,pogledajte sta je bilo u Bosni-vecinski zemlja je bila Srpska,ali vecinsko muslimansko stanovnistvo i dobise drzavu.
Mi se zanosimo da mozemo sve sami,umesto da se dozovemo pameti i potrazimo pomoc,jer sami ovo ne mozemo resiti,a da bude dobro po nas i Srbiju.
Meni nije jasno kako nisu ukljucili i Miroljuba Jevtica medju saradnike,jer je covek doktorirao na islamu i bolje poznaje sve to od bilo kog naseg politicara,pa bar kao savetnika,jer ako ides u borbu sa necim(mislim figurativo borba),moras prvo da znas s kim imas posla,a ovi nasi se i dalje zanose da mogu sami nesto da urade,ego im ne dozvoljava da vide da se ne mogu osloniti samo na svoju pamet,stranacku podrsku i oratorske sposobnosti,vec da je stvar mnogo,mnogo ozbiljnija.
Ako nisi primetio-Siptari su vec pred avlijom i vec nam svima gori pod nogama odavno.
Nije problem rata kao rata,ali svi politicari koji su predstavljali Srbe do sada,su dokazali da jedino to umeju-poslati narod u rat,dok oni pljackaju(nisu im dovoljne malverzacije u miru),a za sve to vreme,nisu sposobni medijski opravdati pred svetom te postupke,niti upravljati drzavom i problemima ni posle rata.Najlakse je reci-nas niko ne voli…
Mene ne zanima ko nas voli,a ko ne,ali ako sve male drzavice imaju zaledjinu,sto je ne bi imali i mi?! Eeee,ali tu je problem,bitno je biti slobodan,a ovi nasi ne shvataju da mi ni sada nismo slobodni,jer smo siromasna zemlja,a da bi bio slobodan-moras biti na svojim nogama,finansijski nezavisan i stabilan-a,i kada si slobodan,opet se moras uklapati sa vecinom(EU i slicno),ne mozes vrsljati po svom.
Ni Slovenija,ni Hrvatska,ni muslimani u Bosni,nisu bili face,ali su znali kome se obratiti za pomoc i sada imaju svoje drzave,bez problema sa Siptarima i ostalim manjinama,i sada se najvise zanimaju oko toga kako unaprediti ekonomiju,a ne kao mi cela istorija nam je u odbranjivanju nacionalnog integriteta,i to prilicno bezuspesno.
Treba ostaviti ego po strani i trezveno razmisliti kako da se situacija najbolje resi po nas,a ako ne bude bilo sanse da se to resi na normalan nacin i ako se bude moralo birati izmedju zemlje i golih zivota,definitivno glasam za ljudske zivote,a politicari neka vide kako ce objasniti zasto su tek sada kad nam je dogorelo kao nesto aktivnije cackali po tom pitanju(i to samo zato sto je Albancima dosadilo da cekaju,inace bi cekali da se namnoze po celoj Srbiji).
Ako stranci daju nezavisnost Kosovu,to znaci da podrzavaju Albance i ako se Srbija odluci na rat-pitam ja vas-Kome treba Srbija i Kosovo bez Srba?
Ako i bude rata,neka svi politicari posalju svoje sinove,bracu,rodbinu na Kosovo,pa ce im se pridruziti i ostali  Srbi.E,ali vecina njih ima maloletnu decu i ne interesuje njih dugorocna sudbina Srbije i srpskog naroda,jer nece oni tada biti na vlasti,te ih ne interesuju buduci nerodjeni biraci,vec kako da svoje pozicije sacuvaju,a posto nisu dorasli zauzetim foteljama,kad dodje do pravih problema oni racunaju na patriotske emocije.Najlakse je poginuti i srljati kao Bosko Buha,narocito kada su tudja deca u pitanju!
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 18:38:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.