Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 20:07:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U šta verujete a čemu se nadate?  (Pročitano 43098 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Da znaš da i ja verujem u kumstvo  Smile

Jeednom je neko odavno reko Bog je na nebu na zemlji kum.  Smile

Verujem da postajem sve bolji u sportu u kome se bavim a nadam se da uzmem medalju na sledecem takmicenju.   Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
verujem da cu uzivati u narednim danima i nadam se tome..

verujem da ce mi naredni meseci biti srecni i nadam se da necu nikoga ubiti ..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sloboda nije slobodna!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 515
Zastava Leskovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Sloboda, mir, ljubav, poštovanje... u to verujem, a tome se i nadam.
IP sačuvana
social share
Čudiš se što me ponovo vidiš. Ali da…To sam ipak ja, tvoj pali anđeo, tvoj prognani sin, onaj sa mnogo imena...
Beliog, Asterox, Belfabio, Aplexas, Mefistopulos, Satana… Sećaš se, zar ne? Ti i ja imamo jedan hitan razgovor starče! Slušaj me dobro sada!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
u oci.... nisu me nikad slagale....
a nadam se da cu to sve brzo zaboraviti...i da cu se jos brze skulirati....i da cu imati onaj moj mir...tj da ce se vratiti brzo....
u ovakom stanju se ne osjecam prirodno..nije to "moja zivotna sredina"....
osjecam se ko riba na suvom...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Verujem u jedinu, sveobuhvatnu, nepromenljivu i večnu Istinu.

Nadam se osvešćivanju ljudi na svim nivoima i kreaciju bolje budućnosti bez manipulacije velikih nad malim.
Исто.

Лепо би било доживети освешћивање огромног броја људи. Када медији буду почели да приказују љубазност људи једних према другима, уместо што константно бомбардују умове истих насиљем-онда ће овај свет бити дивно место за живот.
 На моју неизмерну жалост, људи су кварљива роба и тако ће изгледа бити до краја света јер они, насупрот принципијелним људима, морају да постоје ради равнотеже, ради учења.
 Свако од нас представља шраф у огромном механизму универзума. Свако има неки свој пут. 
  Мислим да смо овде како би нешто важно научили, како би схватили најважнуију ствар: Ко смо.  И као што Морфијус у Матрикс филму рече: "Ником не може бити објашњено шта је Матрикс" тако и ми, нико нам не може објаснити Ко смо, морамо то сами откривати упознајући себе. Мислим Аријада да је то кључ свега. Одлична тема успут..
-------------

Верујем у Љубав и Добро.
 Позитивну енергију, да се све враћа.
 Моја максима је:
Очекуј Добро, буди спреман на најгоре.

« Poslednja izmena: 29. Sep 2012, 15:53:19 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Verujem u jedinu, sveobuhvatnu, nepromenljivu i večnu Istinu.

Nadam se osvešćivanju ljudi na svim nivoima i kreaciju bolje budućnosti bez manipulacije velikih nad malim.
Исто.

Лепо би било доживети освешћивање огромног броја људи. Када медији буду почели да приказују љубазност људи једних према другима, уместо што константно бомбардују умове истих насиљем-онда ће овај свет бити дивно место за живот.
 На моју неизмерну жалост, људи су кварљива роба и тако ће изгледа бити до краја света јер они, насупрот принципијелним људима, морају да постоје ради равнотеже, ради учења.
 Свако од нас представља шраф у огромном механизму универзума. Свако има неки свој пут. 
  Мислим да смо овде како би нешто важно научили, како би схватили најважнуију ствар: Ко смо.  И као што Морфијус у Матрикс филму рече: "Ником не може бити објашњено шта је Матрикс" тако и ми, нико нам не може објаснити Ко смо, морамо то сами откривати упознајући себе. Мислим Аријада да је то кључ свега. Одлична тема успут..
-------------

Верујем у Љубав и Добро.
 Позитивну енергију, да се све враћа.
 Моја максима је:
Очекуј Добро, буди спреман на најгоре.

Hvala.
Ostalo dobro rečeno, još kada bismo se svi pridržavali po malo, bilo bi još bolje.
Čovek nije kvarljiva roba, on je samo svakodnevno izložen iskušenjima koje je dužan da prevazidje obzirom da ima višu svest od svih oblika života na planeti. E tu nastaje problem. Bez obzira na medije i sve ostale trovače okolo, dužni smo da u svakom momentu prepoznajemo istinu i da se nje držimo, što naravno nije baš jednostavno. I upravo taj čin, polaženja od sebe i pokušaj promene na ličnom nivou (o čemu često pišem) je najteži ali ujedno i najbolji put egzistiranja sada i ovde (a potom i tamo negde).
Nije teško biti dobar i činiti prave stvari kada se ego i sujeta ne bi ubacivali u te radnje. Pobeda nad njima je pobeda nad zlim kodom ljudskog roda.

Elem, dobra maxima.

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Овим светом корача поприличан број "људи" који буквално не поседују душу. Такође, велики број изузетно болесних људи, озбиљно поремећених који знају да функционишу у систему, чак се пењући на највише функције.
----------------------------
Предлажем ти да истражиш тематику: Енергетски Вампиризам.
« Poslednja izmena: 01. Okt 2012, 01:07:19 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini

Предлажем ти да истражиш тематику: Енергетски Вампиризам.

Plašim se te tematike  Smile

Šalim se, nije mi nepoznata ali ja tome ne pridajem neki značaj. Neko će te "iscrpljivati" tačno onoliko koliko mu dozvoliš. Ako poseduješ više vrlina nego mana i ako se trudiš da budeš pozitivan, ne postoji energetika koja može da ti naškodi, tog tipa.

Podsetiću te Isusuvih reči nesebičnog davanja jer ljubav, dobrota, plemenitost, nemaju ograničen kapacitet  koga možeš potrošiti. Baš naprotiv - samo ćeš ga uvećavati, samim tim jačati.

*Ne verujem ni u andjele ni u demone. Verujem samo u svedrživo jedinstvo. I nadam se da čovek ima veće šanse da se popravi nego da se pokvari.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
vjerujem u svoj instikt...i jos neka cula....
i nadam se da neceM vise nijedno culo a niti taj instikt... stavljati pod upit..
i sumnjati u njihovu valjanost....
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
da cu zaspati konacno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 20:07:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.