Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U Srbiju stiže "pilula za pobačaj"  (Pročitano 9526 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Da ispravim prevod od proslog puta, niko ne radi na uzrocima vec samo na posledicama. Dakle dok ja nemam nista protiv kontracepcije, imam problem sa ljudima koji uzimaju sex prelako, i smatraju da je to samo da izvinete "jebanje" i da je to samo mehanicki cin. Kazem ja, gde je prokleti meteor vec jednom
svaka cast, to je poenta cele price Smile
Očekujem od rejvena da objasni šta je seks,ovako mi nepotpuno  Smile
Ako ja moram da ti objasnjavam da su vodjenje ljubavi i sex su dva slicna ali korenito razlicita principa, onda jebi ga stvarno. Smile

Oces meni da objasnis koja je razlika?  Smile
If you let me demonstrate, sure I will  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 35.0.1916.141
jajna celija moze biti oplodjena do 72h nakon odnosa, moze valjda i kasnije, neka me isprave medicinari.. zato je pilula za dan posle zapravo kontraceptivna u vecini slucajeva, iako se primenjuje nakon odnosa

ova pilula za ciscenje je indukovani pobacaj.. ja ne bih mogla svesna to da prozivljavam iako je navodno manje invazivno od kiretaze.. meni deluje previse stvarno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Oces meni da objasnis koja je razlika?  Smile
If you let me demonstrate, sure I will  Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 30.0
jajna celija moze biti oplodjena do 72h nakon odnosa, moze valjda i kasnije, neka me isprave medicinari.. zato je pilula za dan posle zapravo kontraceptivna u vecini slucajeva, iako se primenjuje nakon odnosa

ova pilula za ciscenje je indukovani pobacaj.. ja ne bih mogla svesna to da prozivljavam iako je navodno manje invazivno od kiretaze.. meni deluje previse stvarno  Smile
Meni je to samo oznaka da idemo ka propasti, jer ce ovo do kraja da bude, "eto pijem Moku, drndam telefon, bila sam pijana sinoc, popila jutros tableticu, zapalila cigaru i sad sam cool."  Vidim da ce ovako nesto postati standardan deo drustva, kao konzumacija alkohola, jer niko ne zeli da razmislja.  Ja nemam problem da zene imaju potrebnu negu i sve to, ali ovo je samo odobrenje da se poveca broj zarazenih sa polnim bolestima, da se jos vise materica urnice, i da sex jos vise bude nista.

@hkj
Smiley
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Po meni, najveci problem sto se kontracepcija svodi na abortus a druge zastite ko kondomi izgleda slabo koriste, trudnocu ce ukloniti abortusom ali neku bolestinu bas i nece  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Pa to i ja kazem.  Vecina koristi kondom zbog trudnoce, to sto mozes da zakacis herpes, HPV i kojekave druge bolecine nije vazno.  Sama kultura je napravila od necega vaznog, intimnog i posebnog u nesto beznacajno i bezvredno.  Klinci na primer u Americi (a koliko vidim i u Srbiji) se rokaju ko stuke, i vec stavljaju decu od 9-10 godina na Depo inekcije zbog kontracepcije.  Ja i dalje ne mogu da shvatim sta prolazi kroz glavu roditeljima, a i tim osobama koje bi isle na abortus svaka dva meseca jer im se moze.  Debili
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Nokia 6630, valjda
Laza je jedna najobicnija neznalica. A ako ide u medicinsku da mu se profesori odmah obese.

Prvo, pilula za dan posle nije kontracepcija.
Kontraceptivne pilule se uzimaju kako ne bi doslo do zaceca, one blokiraju ovulaciju.
Pilula "za dan posle" se koristi 24h posle nezasticenog seksualnog odnosa, odnosno ako je ejakulat zavrsio u unutrasnjosti vagine i postoji opasnost od nezeljene trudnoce. Posle dan ili dva dolazi do vanrednog krvarenja, tj. opet dobijas menstruaciju i time "cistis" oplodjenu celiju pre nego sto dodje do materice.

Ova konretna pilula, sa ove teme, je nesto sto ubija plod. Kazu lepo do 10 nedelja starosti. Sa decet nedelja moze da tezi oko 5 do 7 grama, velicine oko 40mm. Da bi se plod izbacio vestacki moraju da se indukuju naponi materice. To je ide bez bolova. Sta god vam neko pricao.

То што ти ниси упућена, не значи да сам ја незналица, Сандра.  Smile

Пилула за дан после и даље спада у контрацепцију, и она спречава да дође до оплођење, додуше на мало другачији начин од осталих контр. средстава и за разлику од осталих узима се након секса.  

Ако мени не верујеш, стетоскопу би могла, и професори нас саветују да одемо некад на стетоскоп, јер је поуздан. (Клик)

Тако да, слободно можеш да се охладиш.  Smile

Zapravo sprechava usidrenje jajne celije...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Samsung GT-S7580
Да, Лере, код неких спречава ако дође до оплођења, а код неких то није ни потребно јер није дошло да оплођења, па делује само тако што омета овулацију. Та пилула се и даље у медицинским школама учи под делом хормонска контрацепција. Без обзира на Сандрино мишљење, или неког другог стручњака.

Citat
Vecina koristi kondom zbog trudnoce, to sto mozes da zakacis herpes, HPV i kojekave druge bolecine nije vazno.  

Океј, али ХПВ се може пренети и кад користиш кондом. 
« Poslednja izmena: 26. Jun 2014, 19:07:03 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 35.0.1916.141
sta ako dodje do zaceca u prvih 15 min nakon odnosa, a tableta za dan posle se popije recimo kroz 6 ili 10 casova..

to znaci da i ona izaziva izbacivanje oplodjene jajne celije napolje, jer takodje izaziva nasilno krvarenje, hormonski

tako da je tableta za dan posle u stvari kontraceptivna ukoliko jos nije doslo do zaceca ili izaziva pobacaj u najranijoj fazi trudnoce odmah nakon oplodnje  Smile

ispravite me ako gresim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Nokia 6630, valjda
tableta za dan posle:
nema nasilnog krvarenja, oplodjena jajna celija se ne ugnezdi u matericu i umre od gladi, ochisti se sa sledecim ciklusom...

tableta za abortus:
ubije plod, i odradi podbachaj...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.