Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U Srbiji se ostari kod mame i tate  (Pročitano 16994 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
Citat
Ima li vlada nekakvu strategiju za ovaj problem?
Ima  Smile
Da nam pruzi normalne uslove do 2123 godine mada ce vec 2115 da se oseti poboljsanje kako u ekonomiji tako i u proizvodnji  Smile

Ja se zajebavam al' ovo je veca istina od one sto oni pricaju  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 
A gde bi ziveli mladi ljudi saovakvom situacijom u zemlji?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.0
Ne mislim  da su razmazena deca, vec da nema posla ili ga ima sa ulaznicom koja je kod nas stranacka pripadnost + veza!
Svako dete zeli da se sto pre osamostali...samo kako?!
Roditelj je egoista kad zadrzava svoju decu uz sebe,a deca su spremna da se osamostale...snadju se...kao sto sam rekla...strancka pripadnost + veza..ili 5 'iljade jevreja  Smile

Uzas!!!

Resenje za omladinu...nazalost retko ko vidi, ne sto su ih roditelju upropastli, vec nam je ovako kako smo birali...A, mi smo birali da nasoj deci bude bolje...evo sta smo uradili, tj sta su nam uradili!
Deca zive sa roditeljima, nemaju posla, i ne mogu da se osamostale...ni da zasnuju porodicu.
Mnoge znam koji imaju po 30 i kusur godina zive sa roditeljima i rade sve..samo ne ono sto su zavrsili i nisu razamzeni, vec nisu adekvatno placeni....i nema sanse da se osamostale.
Konkretno, znam momka koji radi 7 dana u nedelji, ima platicu oko 25 'iljada..ne radi posao u struci..gazda ga kaznjava, izivljava se..i sta ce on, cuti i trpi...jer ima tih 25000(zvanicno, ako ga ne kazni,a kazne su stalne  Smile)
Kako taj momak da zasnuje porodicu...?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
u ovom tekstu u uvodnom postu, stvari komentarise ocigledno neko ko je "imao gde" ili je imao srece ... to je sve cesca pojava ovde, da se skupe oni koji mogu i da pljuju po onima koji ne mogu... meni se to gadi do koske  Smile

sta koga boli kurac jel ja zivim sa mamom i tatom u 40 godina, idi gledaj svoje dvoriste i svoja posla. To sto ti zivis ispravno sam u svom stanu i sam si svoj covek sa 25 godina jel to znaci da si bolji covek? Ma idi... to tako treba, to znaci da su tvoji roditelji pravi ljudi, izbacili su te na vreme i snalazio si se ko klosar i sad si postao covek, cestitam.

Kad nas budu pravili na fabrickoj traci, dozvoljavam da mene ili bilo koga kritikuje neki takozvani strucnjak ... dok zivimo u Srbiji gde u gradskom domacinstvu u proseku zivi 6 ljudi sa platama/penzijama od 20 000 dinara, moze samo da odjebe od mene sa svojim komentarima i od ostatka Srbije ... idi brate jebi i zivi u svom stanu daleko od mame i tate... koji su te zlostavljali verovatno, obzirom na nacin sagledavanja ovog socijalnog problema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Nije ovde problem u ljudima koji tako zive, vec u drzavi zbog koje moraju tako da zive. A ovakav problem povlaci za sobom milion drugih.

Retki su omladinci koji su sami sebi, od svog rada kupili stan u 20-21 godini. Oni kojima su tate i mame kupili stan, oni mogu biti veci kreteni nego bilo ko iz grupa sa kojima se porede.

Mnogo veci problem je ziveti sa roditeljima u 40-50 kvadrata. Tu je sve problem, pocev od malog prostora, do dovodjenja decka/devojke, pa i zenidbe ili cega jos. Ja nisam siptar da mogu da zivim sa jos 6-7 ljudi u 50 kvadrata, pa se radije ne bih zenio nego da se pretvaram u sardinu u konzervi.

Da stanje bude crnje i gore, ne razmisljam samo ja tako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Otkrili su toplu vodu... Sa našim standardom i Dinkićevom ekonomijom, dobro je da imamo gde da živimo...

Nije ovde problem u ljudima koji tako zive, vec u drzavi zbog koje moraju tako da zive. A ovakav problem povlaci za sobom milion drugih.

Retki su omladinci koji su sami sebi, od svog rada kupili stan u 20-21 godini. Oni kojima su tate i mame kupili stan, oni mogu biti veci kreteni nego bilo ko iz grupa sa kojima se porede.

Mnogo veci problem je ziveti sa roditeljima u 40-50 kvadrata. Tu je sve problem, pocev od malog prostora, do dovodjenja decka/devojke, pa i zenidbe ili cega jos. Ja nisam siptar da mogu da zivim sa jos 6-7 ljudi u 50 kvadrata, pa se radije ne bih zenio nego da se pretvaram u sardinu u konzervi.

Da stanje bude crnje i gore, ne razmisljam samo ja tako.

Tačno tako. Ko je bre bio u stanju sa 20 godina da kupi sebi stan - ne znam čime da se bavi, teško će zaraditi za auto, a ne stan (legalno, naravno). A neko da zasniva porodicu iz prisustvo roditelja i unesrećene tetke iz Bosne + strica sa Kosova - to ne biva Smile
IP sačuvana
social share
Jedina nagrada vrline je vrlina, jedini način da imaš prijatelja je biti prijatelj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.0
Naravno da nije kriva omladina vec drzava!
Kao sto  i nema sanse da klinac od 22- 25 kupi sebi stan!
Skoro je bila tema kako ima posla...ja znam da ga nema...i za najgori posao (recimo neka kladionica..lupam) treba neko da posalje klinca..(jer zna tog ciku koji je vlasnik kladionice..) koji ce da bleji sav dan za bednu platicu od koje ce imati samo cigarete i dorucak.Izlaska nema... sve su to kucne varijante, gde su naravno roditelji tu, koji osecaju da vec  smetaju...
« Poslednja izmena: 16. Maj 2011, 00:57:32 od _enigma_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
- Covek posteno sa svojih deset prsta da radi za ceo zivot u nasoj zemlji moze da zaradi za jedan dobar auto.Pricam o obicnom coveku,ne-preduzetniku i ne nekom baji koji radi na nekoj dobroj poziciji.
Pricam o obicnom coveku sa srednjom strucnom spremom.Jer je takvih u nasoj zemlji najvise.
A ja nzm kojom magijom jos da kupis stan,zasnujes porodicu..i tako dalje.To kod nas moze samo Cak Norris ili neko kome ce to Tole da namesti.
-Realno ne isplati se da zivis  Smile
Mene je licno sramota da se grebem od mojih pa izbegavam.Samo nesto sto je najhitnije i sto mora.Za ostalo se snalazim.Ali da kupim ili iznajmim stan  Smile Verovatno bi me pronasli u nekom stanu obesenog o sijalicu ili kako sam umro gladan  Smile

Citat

Ub'o si sustinu.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
ma ko moze da kupi stan ... ja mislim da ovaj pametnjakovic iz uvodnog posta prica o iznajmljivanju, tipa, bitno je samo odvojiti se od roditelja i osamostaliti se. On dakle upucuje na to da treba da radimo i iznajmljujemo tudj stan.

Tukla bih ga bejzbol palicom, samo toliko  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
ma ko moze da kupi stan ... ja mislim da ovaj pametnjakovic iz uvodnog posta prica o iznajmljivanju, tipa, bitno je samo odvojiti se od roditelja i osamostaliti se. On dakle upucuje na to da treba da radimo i iznajmljujemo tudj stan.

Nije da neki nisu pokušali... Posle su se žickali od roditelja samo da vrate dugove za stanarinu Smile Možda je rešenje u bankarskom kreditu za stanarinu? Smile Pitam se da li su se već setili toga?

Tukla bih ga bejzbol palicom, samo toliko  Smile

Lepo od tebe. Ja bih to čekićem, prst po prst, da ne piše više gluposti Smile

IP sačuvana
social share
Jedina nagrada vrline je vrlina, jedini način da imaš prijatelja je biti prijatelj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.