Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 14:28:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U Srbiji raste broj neudatih žena  (Pročitano 21073 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
teorija evolucije itekako objashnjava mushko-zenske odnose: npr za zenu je veoma vazno da "smota" nekog mushkarca u neku brachnu zajednicu ,zato shto zena nosi plod 9 meseci i josh mora da ga odgaja posle toga vishe godina (30-35 u srbiji Smile) . zato se uvek vishe ceni "fina" devojka od neke "fuxe" Smile
s druge strane mushkarac moze da ide na kvantitet (vishe zena,vishe shanse za potomstvo) ili kvalitet (jedna zena ,dobro potomstvo,siguran brak ...)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Stvar principa i sopstvenog htenja. Naravno da raste broj neudatih zena, jer je sve manje pripadnika muskog pola koji su spremni uzdignute glave da koracaju rame uz rame sa pripadnicama zenskog pola kojima nije iskljucivo cilj da se "dobro" udaju, izradjaju decu i budu "upucene" na svog izabranika u svakom pogledu, vec su prilicno samostalne.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple 15
Udaja po svaku cenu -> neskladni brakovi -> razvod ili zivotarenje -> deca koja su najveca zrtva jer imaju dva nenormalna roditelja...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Dobar deo zasluge ostaje ipak na socijalnom okruzenju - pritisak okoline i cuveno "tako treba", "valja se" i ostale fraze slicnog tipa cesto teraju mlade ljude da zapocinju nesto u cemu se ne snalaze bas najbolje. Emotivno nezreli ulaze u brak jer su eto vec X godina u vezi pa bi trebalo to da urade - onda se prave deca jer mame i tate hoce unucice - i sve to da sami sebe ne zapitaju sta je sto oni sami zele od zivota. Sta je svrha njihove realnosti i sta je to sto sami zele.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Ih bas me nasmeja slatko.

A ko je rekao da ja sve to mislim sto ti napisa???

Poenta mojih pitanja je sledeca - da li ti mislis da je zakonska udaja "normalnije" stanje zivota nego samostalan zivot van braka??? Da ti pomognem - "socijalno prihvatljivije" mozda jeste ali to ne znaci da nesto nije u redu sa nekim ko ne zeli da se uda/ozeni. To moze da ukaze na neke licne dileme i probleme ali u sutini ne znaci nista. Emotivno zrela i samostalna ljudska osoba bilo kog pola moze da zivi sama a da time ne propusta nista u zivotu niti gubi.

Опет погрешно.

Не постоји женка која не жели да се уда. У томе и јесте поента.

Данас постоје женке које неко хоће да ожени и оне које нико неће.

Човек није асоцијално биће - произилази - социјално је прихватљивије да човек није сам.

Законска удаја или ванбрачна заједница - по мени је то исто.

IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
E pa vidis Davidovac - i ja sam do skora bio ubedjen da ljudi kao sto si ti ne postoje - da su izumrli negde u periodu Jure ali me ti svaki put ponovo ubedis u tvoju egzistenciju koja me uvek iznova fascinira. Samim tim ti ja svecano obecavam da postoje zene koje ne zele da se udaju i imaju decu (bar u jednom periodu svog zivota). Covek isto tako ne mora da bude asocijalno bice ako nije u braku - cak sta vise dapache - moze da bude mnogo socijalniji nego neko u braku.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Davidovac,
Zaboravljas da danas ima i muskaraca koje zene ne bi ni pogledale pa makar oni bili poslednji na ovom svetu Smile Prema tvojim postovima ispada da ste vi savrsena bica i da prosto moramo svako vece i jutro da se molimo ne bi li nas makar krajickom oka okrznuo neki muski pogled  Smile juuu jeee Gde li sad ti zivis?

Davidovac, danima vec ustajes na levu nogu, nije to bas dobro  Smile pokusaj da promenis nacin ustajanja  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
meni se dopalo ono sto je janaa citirala... sta cu kad volem ducica  Smile

ali, cika nije iz nasih vremena... a opet je pomeuo neke momente koji su, cini se, ipak svevremenski i ljudski

zena, kada zaista zaista voli, pozeli dete izabranika svoga srca... to je ono biolosko u njoj i tu nema dileme
a sta ako nikog ne zavoli tako da oseti tu potrebu? jel' da se udaje za prvog, drugog, treceg na koga naidje zato da je ne bi nazivali babadevojkom?  Smile

i ono drugo je lepo receno- svi toliko na sva usta o ljubavi, a ljubavi ima vise u jednom ljubavnom romanu nego...

i tako...  Smile

nije lose biti ni udavaca koja ne namerava da se uda, ako vec nije srela nikoga s kim misli da bi bila srecna
tj. nije lose biti 'udavaca' koja ce se udati i radjati decu samo onome zbog koga je i postala 'babadevojka'
ma veci je bioloski promasaj pravljenje dece reda radi od ne pravljenje dece uopste...
« Poslednja izmena: 03. Okt 2006, 11:06:43 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
@decky999

"svecano obecavam da postoje zene koje ne zele da se udaju i imaju decu (bar u jednom periodu svog zivota)"

Тешка срца, али овде се слажем са тобом. Наравно тај период живота је од рођења па до 18-19. год. живота.

@Oblachak

Све ми нешто хладно о око срца када морам да се не сложим са тобом. Smile

Не постоји мушкарац кога ни једна жена неће или који не може да се ожени, ако хоће. Smile.

А, то где ја живим. Ту сам ја међу вама. Види ме. Smile
« Poslednja izmena: 03. Okt 2006, 11:10:58 od Davidovac »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
 Smile jeste da je namenjeno oblaku, ali ne postoji ni zena koja ne moze da se uda, ako to hoce
nije to nista komplikovano  Smile
da citiram svoju maman 'najlakse je udati se'  Smile

da dopunim: ljudi toliku famu prave oko braka, kao da je to ne znam sta- i jeste i nije
s jedne strane, uvek se nadje neki ili neka, tako da nista lakse nego stati pred maticara ako je nekome samo to cilj
s druge, izbor partnera je odluka sa dalekoseznim posledicama i drago mi je da postoje ljudi , muski i zenski, koji to ne shvataju tako olako
ista je prica i sa seksom- toliko se buke dize oko toga bez potrebe  Smile

p.s. jednako sa brojem neudatih zena, raste i broj zena koje su spremne da SVOJE potomstvo SAME odgajaju...
« Poslednja izmena: 03. Okt 2006, 11:20:45 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 14:28:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.