Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U Srbiji oko 24.000 intravenskih zavisnika od heroina  (Pročitano 16348 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
HTC Tattoo
Možda, ali ja teško sumljam. Kao što sam pre rekao, nije kao da smo svi non stop pijani i ako imamo pristup alkoholu.
Nismo svi pijani,ali ima ih i navučenih na alkohol koliko hoćeš,mnogo više nego narkomana,baš zbog dostupnosti alkohola,a posledice su slične,samo je način uzimanja drugačiji.

Zato nikada ne bi trebali da legalizuju droge,ustvari,samo razmišljanje o legalizaciji je suludo,naprimer,ako legalizuju,onda će da bude slobodna trgovina,država ubire porez,otvoriš dućan,prodaješ legalno,narod naravno glup kao i uvek,vidi nešto se prodaje u dućanu,država stoji iza toga,pa to bi se raširilo kao epidemija,dobili bi naciju zombija.
Po većim gradovima i postoji neka svest o štetnosti droga,ali po manjim mestima,ljudi totalno needukovani,ove starije generacije da ne govorim,veze sa životom nemaju,i sad kreneš da im prodaješ drogu,pa oni bi se svi komplet navukli,i šta onda,dosadiće im,zavisnost ne može da dosadi,ne možeš da prekineš kad hoćeš,i imaš umesto 25.000 narkomanskih zavisnika 250.000.A troškovi lečenja i samo lečenje košta kao sam djavo,uz ogroman procenat neuspešnosti.Jedan od sto se izleči,što ti samo govori o jačini zavisnosti i opasnosti od ove droge. Smile

Zato zemljama gde se uzgaja mak ili proizvodi opijum,treba jebati mater,bombardovati,sravniti sa zemljom,i tako se suzbije heroin,a ako smrdljivi Avganistan proizvede količine koje premašuju godišnje potrebe cele planete šta može da očekujemo,samo narkomana koliko hoćeš i drogu po smešnim cenama,dostupnu svima. Smile

Isto važi i za druge vrste droga,ali heroin je najopasniji,ali legalizovanje bilo koje droge ne bi donelo ništa dobro,samo propast.

I onako bi se kod nas samo Mišković i Beko obogatili od toga,oni bi bili generalni zastupnici,prva ruka. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
E sad, alkohol ne samo da je dostupan već i socijano (ovde čak i kulturno) ohrabrivan. Retko ko je obavešten koliko je on štetan.

E majku mu, samo sam hteo da podelim priču o mojim drugarima, bolje da sam i ćutao.
« Poslednja izmena: 25. Jun 2011, 00:07:11 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
LG Nexus 5
Da li neko od vas licno poznaje kompletno rehabilitovanog heroinskog/pajdomanskog zavisnika? Dakle skroz cist lik, nikakvi trodoni, nikakva sranja, da se nije preorijentisao na vutru i bensedine sa rakijom? Naravno, ne mislim na nekoga ko se pukao jednom ili dva puta, vec na one sa duzim stazom.

Ja ne znam nijednog, a znam ih par koji se pucaju svim i svacim od mesanja alkohola sa tabletama pa do hemije svakakve vrste.

Da li poznajete mozda ove druge, koji se redovno pucaju? Kakve su im porodice ako ih imaju? Da li je istina da zbog jednog skota svima u uzoj porodici doslovno zivot presedne? Nikad vam se nije desilo da vam pridje lik na ulici i zicka 50 dinara za hranu, pa skuplja priloge za bolesnu sestru?

A sta je sa redovnim povratnicima u klinike za odvikavanje? Koji je procenat kompletno rehabilitovanih iz Drajzerove, na primer? Od 1057 pacijenata od marta prosle godine, do juna ove godine je leceno u 4 regionalna centra, 64% njih je staro od 25 do 34 godine, a ogromna vecina se vraca jer su ponovo poceli da uzimaju nesto. Pa ono dvoje slepaca iz mog prethodnog posta su od deteta prodali sve zlato sto je ona dobijala za rodjendane, pa baba trci ispred zgrade i proklinje ih zbog toga. I njih dvoje sada treba leciti svaki mesec po malo i tako do plus beskonacno...

O alkoholicarima ne treba trositi reci, a narocito o onima sto od ranog jutra cekaju da se otvori kiosk da bi zaboli po jedno "unuce".

Lecenje alkoholicara i narkomana uopste ne treba da bude obuhvaceno nikakvim osiguranjem, samo cist kes.

I sta je najbolje resenje?
Leciti ga neprekidno, ma sta se desilo i ma koliko se vracao nazad ili neka "crna reka" gde te ceka samo kopanje i fizicki rad i kazna ako nesto useres?

Neka je pola od ovih 24000 pokusalo sa lecenjem u drzavnim ustanovama, uopste nije tesko izracunati otprilike koliko kostaju drzavu, a posle se svi rastuzimo potresnih prica na Prvoj televiziji kako neka mala Milica treba hitno na operaciju u Moskvu ali ne moze jer to kosta 30k evra.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Citat
Da li neko od vas licno poznaje kompletno rehabilitovanog heroinskog/pajdomanskog zavisnika? Dakle skroz cist lik, nikakvi trodoni, nikakva sranja, da se nije preorijentisao na vutru i bensedine sa rakijom? Naravno, ne mislim na nekoga ko se pukao jednom ili dva puta, vec na one sa duzim stazom.

Kako mozes da poznajes nesto sto postoji samo u knjigama Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
E sad, alkohol ne samo da je dostupan već i socijano (ovde čak i kulturno) ohrabrivan. Retko ko je obavešten koliko je on štetan.

E majku mu, samo sam hteo da podelim priču o mojim drugarima, bolje da sam i ćutao.

Nemoj da se ljutiš samo pričamo nemoj da se ljutiš. Ja lično smatram da je neophodno da država jasno stavi do znanja građanima šta je dozvoljeno a šta zabranjeno. Država postoji zbog bezbednosti njenih stanovnika i onog časa kad prestane da se bavi svojom funkcijom država propadne. Većina ljudi nisu ni fiziolozi ni psihijatri da bi mogli da ocene efekte deistva pojedinačnih droga, alkohola i tableta na ljude.

Crowz ja nisam upoznala nikog ko se skinuo sa heroina i nikog ko je bio na steroidima a da nije zauvek lud
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Citat

da
poznajem 4 - slovima cetiri
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
HTC Tattoo

Samo iznosim mišljenje po pitanju legalizacije droge,a alkohol je užasno loš primer,jer upropašćenih porodica i života zbog alkohola je mnogo više nego od droge.

Ni jedna vrsta proizvoda koji stvaraju bilo koji vrstu zavisnosti ne bi trebale da budu legalne,jer zavisnost nije dobra,bilo koje vrste.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Citat

da
poznajem 4 - slovima cetiri
Pa dobro mozda mi malo preterujemo, i ja sam npr slusao takve price. Odnosno slusao sam kako su se ljudi izvlacili  i ceo njihov put. Ali do sada nisam upoznao licno ni jednog takvog...

IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
HTC Tattoo
Znam ja jednog koji je rehabilitovan,navukao se kao klinac,sad ima trideset i neku i deset godina se ne drogra,život mu je skroz u normali,ali on je bukvalno jedina osoba za koju pouzdano znam da je prestao da se drogira,a kad se setim koliko je narkomana u kraju bilo,i ni jedan se nije izlečio,taj jedan potvrdjuje pravilo da je procenat izlečenosti veoma,veoma mali,što samo govori o kakvom se opasnom sranju radi.
« Poslednja izmena: 25. Jun 2011, 00:47:32 od diletant »
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
A bio je na horsu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.333 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.