Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U Srbiji oko 24.000 intravenskih zavisnika od heroina  (Pročitano 16294 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Qtek 小米
Понекад ми је стварно жао пар наркомана из мог краја, јер то су момци који су од рођења у мом крају, дакле добро се знамо. Оно што је занимљиво да се навуку и крену путем криминала искључиво добри момци, не добри него најбољи ... некако барабе се увек извуку. Знам пар проблематичних момака који су увек правили нека срања, навукли се и некако скинули са допа. Да ли је у питању јачи карактер, ментална снага или јача воља, не знам, али тако је.

Тај некада дечко за пример, је сада протува која у сваком тренутку је спремна да опљачка, повреди или убије било кога.
Не помаже мурија, робијање, ништа ... очигледно је да само строга изолација је решење, али за то ми морамо да имамо независну државу која ће имати снаге да стане иза својих одлука.

Нико ти не брани да се дрогираш, али ако постанеш проблем за друштво, следи изолација и свакодневни рад у тој заједници попут ове из Црне Реке. Ако прекршиш зацртана правила следи лопата ... јесте мало брутално на први поглед, али они који подржавају хумане и званичне методе, њима желим да их наркомани покраду и избоду ... јбга то су болесни, ваљда их не би пријавили мурији.
Што би их ја жалио, када родитељи кажу '''поломите им ноге ако треба само нека се скину са дроге'',капирам да је боље да имају и инвалида него да обилазе гроб свог сина или ћерке.

« Poslednja izmena: 24. Jun 2011, 19:53:06 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
To je ekstremno, zapravo nikad nisam cula ni od koga da je bio fizicki zlostavljan sem u crnoj reci... u reto centrima toga nema
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Malo su prebrojali narkomana, ima ih vise sigurno.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Samo u Crnoj Reci koliko sam i ja čuo, raspitao sam se na par stranih foruma gde ljudi prizanju da su bili na lečenju.

Citat
Нико ти не брани да се дрогираш
Molim?  Smile

Citat
али они који подржавају хумане и званичне методе, њима желим да их наркомани покраду и избоду ... јбга то су болесни, ваљда их не би пријавили мурији.
Zbog čega narkoman nekog izbode? Uglavnom jer mu treba kinta za drogu, a ne zato što je poludeo od jedne doze bilo čega (dobro sad, PCP može da izazove takve reakcije). Zašto mu treba kinta, zato što je droga skupa. Zašto je skupa, zato što je na crnom tržištu. Legalizovanje ovoga bi smanjilo i broj narkomana koji bodu ljude na ulici.

"ali onda bi se svi gudrali i niko ništa nebi radio" Misliš kao što smo svi mi nonstop pijani, pa nikakvog progresa nije bilo u poslednjih...hmmmm 20000 godina od kad se koristi alkohol, a da ne pominjem da je prohibicija droga stara samo 70 godina (jako mali period ljudske istorije), mora da su svi bili naduvani u mračnom dobu.

Onaj ko se pojavi nadrogiran na posao trpi iste posledice ko da se pojavio pijan. Automobilske nesreće bi ostale iste, jer bi mnogi zamenili alkohol sa drugim supstancama i isti kurac na kraju. Takođe, automobil je luksuz, oni nisu opet razlog da se lišava lična sloboda po meni.
« Poslednja izmena: 24. Jun 2011, 22:00:15 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Qtek 小米
Citat
Molim?
CvijaFaQ, цитирао сам размишљање данашњег јудеолибералног друштвеног поретка, мој поредак би више личио на СССР и трећи рајх, посебно када је у питању ова тематика.
 Smile

Citat
Legalizovanje ovoga bi smanjilo i broj narkomana koji bodu ljude na ulici.
То је посебна тема, ја говорим да је ''Црна Река'' једини излаз у условима када дрога и даље није легализована.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
Citat
Kažeš da jedna čaša kole ili piva ne može da škodi, e pa njemu koliko sam pročitao i gusti sok može da škodi, mada on je specijalni slučaj (možda sam ga pomešao sa nekim).

помешао си нешто цвијице Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia 
Nasilje u Crnoj Reci ne znam da li podrzavam. Roditelji narkomana sigurno da. Ja kao neko ...ko nema veze sa tim...ne znam...Kao da im je to jedino sto im do mozga dopire...
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Opet tema od narkomanima i o batinama kao vidu izlecenja  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Samo u Crnoj Reci koliko sam i ja čuo, raspitao sam se na par stranih foruma gde ljudi prizanju da su bili na lečenju.

Citat
Нико ти не брани да се дрогираш
Molim?  Smile

Citat
али они који подржавају хумане и званичне методе, њима желим да их наркомани покраду и избоду ... јбга то су болесни, ваљда их не би пријавили мурији.
Zbog čega narkoman nekog izbode? Uglavnom jer mu treba kinta za drogu, a ne zato što je poludeo od jedne doze bilo čega (dobro sad, PCP može da izazove takve reakcije). Zašto mu treba kinta, zato što je droga skupa. Zašto je skupa, zato što je na crnom tržištu. Legalizovanje ovoga bi smanjilo i broj narkomana koji bodu ljude na ulici.

"ali onda bi se svi gudrali i niko ništa nebi radio" Misliš kao što smo svi mi nonstop pijani, pa nikakvog progresa nije bilo u poslednjih...hmmmm 20000 godina od kad se koristi alkohol, a da ne pominjem da je prohibicija droga stara samo 70 godina (jako mali period ljudske istorije), mora da su svi bili naduvani u mračnom dobu.

Onaj ko se pojavi nadrogiran na posao trpi iste posledice ko da se pojavio pijan. Automobilske nesreće bi ostale iste, jer bi mnogi zamenili alkohol sa drugim supstancama i isti kurac na kraju. Takođe, automobil je luksuz, oni nisu opet razlog da se lišava lična sloboda po meni.

Vidiš upravo si sam pobio svoj liberalni stav. Narkoman u krizi, posebno heroinoman, je teško mentalno neuračunljiv, u bolovima, panici i jedini način da sebi pomogne je da uzme heroin ponovo. Zato će ubiti taksistu sa 2000 dinara u novčaniku, prisiljavaće svoju devojku ili sestru da se prostituišu, opljačkaće svoje roditelje, sestru, brata, rođake i najbolje prijatelje. Ubiće bez svesti da je to zlo samo da bi se dočepao novčanika radnika u noćnoj smeni. Narkoman će beskrupulozno mamiti što mlađu i naivniju decu u narkomaniju samo ako misli da ta deca mogu da dođu do novca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 11.0.696.68
24 soma, mnogooo...
Ko zna koliko jos ima zavisnika od malo laksih  droga i jeftinijih...
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.