Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U Sarajevu pretučena petorica mladića iz Čačka  (Pročitano 1986 puta)
01. Jun 2015, 15:32:25
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Browser
Mozilla Firefox 38.0
U Sarajevu pretučena petorica mladića iz Čačka

U Sarajevu su pretučena petorica mladića motorista iz Čačka, a jedan od mladića je sa teškim povredama zadržan u bolnici Istočno Sarajevo, javio je RTRS.

SARAJEVO -  U Sarajevu su pretučena petorica mladića motorista iz Cacka, a jedan od mladića je sa teškim povredama zadržan u bolnici Istočno Sarajevo, javio je RTRS.

Mladić, koji je dovezen sa najtežim povredama, nije životno ugrožen, izjavio je za RTRS doktor Đorđe Pejić sa ođeljenja Otorinolaringologije.

Kako prenose "Nezavisne novine", napadnuti mladići su slučaj prijavili u policijskoj stanici Pale, rekavši da ih je u Sarajevu napala grupa od dvadesetak mladića.

To je potvrdila portparol Centra javne bezbednosti Istocno Sarajevo, Danka Tešić.

Ona je izjavila da je reč o motoristima iz Čačka, koji su ucestvovali na motorijadi i koje je policija Kantona Sarajevo nakon incidenta samo propratila do entitetske linije, navodi RTRS.

Izvor http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=181800
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Pretučeni bajkeri: Tukli nas zbog grba Srbije

Stef je ležao na pločniku, go do pojasa i krvav kao da je zaklan, priča Goran Milosavljević, jedan od četvorice bajkera koje je u Sarajevu brutalno tuklo više od 20 ljudi.

Jedva smo izvukli živu glavu iz Sarajeva! Njih više od dvadeset tuklo nas je na Baščaršiji jer je jedan od nas imao majicu s grbom Srbije. Vikali su nam: „Majku vam četničku, sve ćemo vas poklati!“

Ovo je po povratku iz Bosne za “Kurir” izjavio čačanski bajker Goran Milosavljević (54), koji je sa četvoricom kolega brutalno pretučen u subotu nedaleko od Begove džamije. Milosavljević, Milan Stefanović, Zoran Protić, Nebojša Cicović i Boban Čvaks iz Kosjerića krenuli su s Pala, gde su u petak uveče došli na „Motorijadu“ i na ćevape kod čuvenog „Želja“ na Baščaršiji.

“Imali smo nameru da ručamo, kupimo neki suvenir, prošetamo i mirno odemo iz Sarajeva, kao što smo i ranije činili. U jednom trenutku primetio sam da je Stef obukao majicu s grbom Srbije. Kazao sam mu da je prekrije jaknom, a da sam ranije video, rekao bih mu da je skine. Ipak, nedaleko od Begove džamije primetili smo da nas ljudi gledaju”, priča Milosavljević.

Bajkerima iz Čačka potom je prišla grupa ljudi iz jednog kafića.

“Jedan od njih, koji je bio visok više od dva metra, Stefu je rekao da skine majicu, što je on i učinio. Oni su zatim majicu iscepali i gazili je nogama, a onda su krenuli na nas, naočigled pune Baščaršije. Udarci su stizali sa svih strana... U jednom trenutku video sam Stefa kako leži na pločniku, go do pojasa i krvav kao da je zaklan. Bilo je užasno”, priča sagovornik, koji je zadobio nekoliko udaraca u glavu.

Milosavljević ističe da mu je prijatelj mnogo iskrvario jer je dijabetičar i ima visok krvni pritisak.

“Kad sam se malo pribrao, uspeo sam da uhvatim Stefa za ruku i počeli smo da bežimo. Ubrzo potom došle su policija i Hitna pomoć. Stef je odbio da ostane na bolničkom lečenju u tom delu Sarajeva. Pošto je kolega iz Kosjerića pobegao čim su nas napali, nas četvoricu je policija ispratila do kantonalne granice, gde nas je prihvatila Hitna pomoć Istočnog Sarajeva”, objašnjava Milosavljević.

On ističe da je šokiran stepenom nasilja koji su doživeli, dodajući da je proteklih godina najmanje 30 puta bio u Sarajevu kao bajker, a poslednji put vodio je i suprugu i ćerku.

“Međutim, sad sam doživeo da mi starica koja ima više od 70 godina, usred Sarajeva, dok sam vodio isprebijanog druga, psuje majku četničku. Svi su nam pogrdno dobacivali. Jedan čovek nam je iz auta doviknuo da nas treba sve poklati”, ispričao je Goran Milosavljević dok ga je bez prestanka grlila ćerkica.

Milanu Stefanoviću, koji je najgore prošao, huligani su polomili nos i izbili zub. On je zbog veoma visokog pritiska i visokog šećera morao da ostane u bolnici u Istočnom Sarajevu. Posetio ga je ambasador Srbije u RS, koji je obećao da će ambasada platiti troškove lečenja.

“Zbog incidenta koji se nikada ranije nigde među bajkerima nije dogodio juče nas je na Palama posetio predstavnik sarajevskog udruženja bajkera, žaleći zbog neprijatnosti koja nam se dogodila”, kaže Milosavljević.

Milosavljević ističe da sarajevska policija nije sačinila nikakav zapisnik, niti ih je bilo ko u vezi sa incidentom u centru Sarajeva saslušao.

“Dok su nas sprovodili do kantonalne granice, policajcima je preko motorole rečeno samo da nas isprate iz grada i da ne pišu nikakav izveštaj. Policiji je slučaj prijavila Hitna pomoć s Pala, a jedinu izjavu dali smo u istočnom delu Sarajeva”, kaže Goran Milosavljević za “Kurir”.

Izvor http://mondo.rs/a799728/Info/Drustvo/Pretuceni-srpski-bajkeri-u-Sarajevu-Tukli-nas-zbog-grba-Srbije.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
Kakva napeta prica...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 42.0.2311.152
Ништа мање напетија од одисеје по Хрватској Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
mob
LG G3
Ih par matorih hipika popilo zaslužene batine i sad je to vest  Smile I ja bih isto uradio da vidim nekog u Srbiji da fura balijsku majicu i šta je problem ?

Nego ti hipici u krizi srednjih godina još maštaju da ližu Titova muda,sve to treba  Smile ako išta drugo,onda što ej tako lako predao obeležija da spostvene zemlje da ih gaze balije.

IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0

Ljudi su tamo otišli kao turisti a ne da provociraju, bar tako kažu. Napala ih je tamo rulja od dvadesetak ljudi koja je htela da ih linčuje dok je policiju bolelo uvo za to.

Ih par matorih hipika popilo zaslužene batine i sad je to vest  Smile I ja bih isto uradio da vidim nekog u Srbiji da fura balijsku majicu i šta je problem ?

Nego ti hipici u krizi srednjih godina još maštaju da ližu Titova muda,sve to treba  Smile ako išta drugo,onda što ej tako lako predao obeležija da spostvene zemlje da ih gaze balije.

Svaka čast ako si spreman da isto ovo uradiš nekom turisti koga vidiš ovde pod istim uslovima. Tu nemam komentar jer je suvišan. Pod uslovom da si iz Srbije a ne iz Bosne ili Hrvatske, u tom slučaju razumem ovakvu reakciju.

« Poslednja izmena: 04. Jun 2015, 18:35:34 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
mob
Nokia 33-10
Sarajlije, najveći kompleksaši i najveće kukavice, samo znaju da udaraju 20 na jednog golorukog. Smeta im zvaničan grb Srbije, mamu im piramidašku na grbu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
"mladića"

"Goran Milosavljević (54)"

Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 6220
"mladića"

"Goran Milosavljević (54)"

Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
jbg....sta god da kazem...bit ce suvisno... Smile

sarajevo ko sarajevo...tako batine... kako su oni dobili ..mogli su u po banjaluke ili u po bilo kojeg drugog grada na svijetu  - da dobiju... Smile
pogresno vrijeme..pogresno mjesto..i pogresna se ekipa klinaca...nasla... u tom vremenu i na tom mjestu  Smile

to sto su iz srbije..to je bila  sekundarna vatra-ekspolzija-kakogod
dobili bi po picki i da su iz australije...a ne iz srbije...

skoro sam ja rekao...na nekoj temi.-...kad se je onaj smrad...razmahao ratnom zastavom bih-a po banjaluci...
da je tako nesto uradio neko u sarajevu - sa 4 s..da bi bilo mrtvih glava...

a eto... banjalujka drzi do svoga imidza...jednog od najgostoljubivijih gradova u evropi...

mada ..da ne serem previse...smrad da je pokusao da se seta gradom ...sa tom zastavom...
i da je naletio na neke mladice...koji imaju velike glavice..napunili bi ga svuda s  glavici... Smile Smile Smile
i sumnjam da bi citav dospio na klinicki... Smile

i smrad jos pljuje po policiji... i naziva ih neonacistima..a oni mu glavu sacuvali...  Smile

a da se razumijemo... Smile nema to veze( ratna zastava abih-a i grb srbije)  jedno s drugim..uopste... Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
"starica koja ima više od 70 godina"

a on mladic u 54 Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.