Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U okolini Mostara ispaljena zolja na dzamiju  (Pročitano 12444 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia ispo iz modu
pa to je samo deo vaseg odnosa prema Srbima iz Vojvodine, a ti bolje od mene znas kakav je odnos prema Srbima iz BiH Smiley
Nigde u administraciji ne mozes zavrsiti nikakvu papirologiju jer te svuda odjebu na salteru uz obrazlozenje da ti nesto fali, a naravno ne fali ti nista. Komentari i pogledi na ulici su... Evo dodji ti u Srbiju i budi moj gost ja cu te provesti kroz Novi Sad i Beograd da setas 7 dana ulicama pa mi posle reci jesi li igde na ulici cuo recenicu citiracu jednu sa bascarsije "ove Srbe sve trba poklati" Smiley
Moja jedina sreca u celoj prici je sto ste vi balije poznate picketine pa svoje potajne zelje i svoju mrznju nemate muda realizovati ako vas nema 10 na jednog.

Citat
pa sto se ti moras praviti budala i iznositi gluposti bezvezne i netraziti "bosansku kahvu"..sljedeci put malo se upristoji pa ces vidjeti kako to sve lagano ide

zato some sto sam prvi put otisao u Sarajevo neopterecen mrznjom prema muslimanima i ne znam da se obicna crna kafa (koju svuda zovu turska) kod vas mora specijalno nazvati "bosanska kahva", ja sam se trudio da nikoga ne uvredim i ne nazivam je turskom. Sto samo govori da sma ja bio pristojan. Smiley

Joj ja sam sa ZG tablicama svako deset dana u Bosni , nije tačno da je tako.I naručujem kavu i zahebavam se sa njima i nema nikakvih problema , a ako bidne problema ~ CZ 99 je pod majicom za svaki slučaj  Smile Smile pa da vidimo ko je ko ako je to toliko bitno u životu  Smile

Pa sta sad ti mene zelis ubediti da sam ja to sanjao? Smiley
« Poslednja izmena: 11. Okt 2006, 14:56:54 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa to je samo deo vaseg odnosa prema Srbima iz Vojvodine, a ti bolje od mene znas kakav je odnos prema Srbima iz BiH Smiley
Nigde u administraciji ne mozes zavrsiti nikakvu papirologiju jer te svuda odjebu na salteru uz obrazlozenje da ti nesto fali, a naravno ne fali ti nista. Komentari i pogledi na ulici su... Evo dodji ti u Srbiju i budi moj gost ja cu te provesti kroz Novi Sad i Beograd da setas 7 dana ulicama pa mi posle reci jesi li igde na ulici cuo recenicu citiracu jednu sa bascarsije "ove Srbe sve trba poklati" Smiley
Moja jedina sreca u celoj prici je sto ste vi balije poznate picketine pa svoje potajne zelje i svoju mrznju nemate muda realizovati ako vas nema 10 na jednog.

pitanje..koliko je tebi godina? dali si uopste vidio s od sarajeva? dali si ovde samo da prosipas svoje frustracije? ja eto rodjeni sarajlija..jos iza rata na ulici cuo nisam da ljudi pricaju o pokolju srba...lupass gluposti..al licno vjerujem da nisi uopste bio u sarajevu.
nisi ti ni bio na bas carsiji samo prosipas gluposti ovuda..ali dobro neka bude po tvom..
ali jos jedno..pa normalno da neces cuti "ove muslimane treba poklati" na u lici u beogradu, kada su to vec pojedinci pokusali i vidjeli da neide..zatim  Smile ali dodji ti meni u sarajevo..nece ti niko nista..ja cu ti pokazati kako je u sarajevu..ozbiljno
« Poslednja izmena: 11. Okt 2006, 15:02:29 od SavoNaSavi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia ispo iz modu

pitanje..koliko je tebi godina? dali si uopste vidio s od sarajeva? dali si ovde samo da prosipas svoje frustracije? ja eto rodjeni sarajlija..jos iza rata na ulici cuo nisam da ljudi pricaju o pokolju srba...lupass gluposti..al licno vjerujem da nisi uopste bio u sarajevu

slusaj beno turska, bio sma u Sarajevu, citirana recenica je izgovorena na bascarsiji iz usta jednog u plavo ofarbanog balije koji po mojoj proceni ima nekih 24-26 godina. To se desilo dok sam jeo sarajevski cevap u Mrkvi, preko puta nje je Hodzic, i nista ne izmisljam jer je moj prvi utisak kada sam usao u Sarajevo bio zaista EXTRA. Izuzetno me je iznenadila lepota grada i to je trajalo sve do prvog kontakta sa mestanima Sarajeva.  I dalje imam taj utisak da je grad kao grad prelep a da ste vi kao mestani obicno smece.

Citat
ali dodji i meni u sarajevo..nece ti niko nista
Niko mene nije fizicki napao niti sam se ja toga uplasio, samo govorim o vasem odnosu prema Srbima i koliko ste vi to "normalni i ljubazni".
« Poslednja izmena: 11. Okt 2006, 15:02:46 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Ja nisam imao problema nikada u SA , nije da te ubjeđujem samo kažem kako je meni tamo .
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Joj ja sam sa ZG tablicama svako deset dana u Bosni , nije tačno da je tako.I naručujem kavu i zahebavam se sa njima i nema nikakvih problema , a ako bidne problema ~ CZ 99 je pod majicom za svaki slučaj  Smile Smile pa da vidimo ko je ko ako je to toliko bitno u životu  Smile
E I izljube te kad dodjes... Dodji malo na Pale preko ljeta pa da vidis gdje ce ti taj CZ zavrsiti... a gdje auto sa ZG registracijama. Isto kao kad BG dodje u Zagreb. Sve je to isto.
O ovome ne treba diskutovati, kad se zna ko koga i koliko mrzi, sve ostalo je suvisno. Sta vi ocete ovdje uopste da dokazete!? recite glasno i jasno, a ne nesto izmedju redova...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia ispo iz modu
E I izljube te kad dodjes... Dodji malo na Pale preko ljeta pa da vidis gdje ce ti taj CZ zavrsiti... a gdje auto sa ZG registracijama. Isto kao kad BG dodje u Zagreb. Sve je to isto.
O ovome ne treba diskutovati, kad se zna ko koga i koliko mrzi, sve ostalo je suvisno. Sta vi ocete ovdje uopste da dokazete!? recite glasno i jasno, a ne nesto izmedju redova...

U ns-u mozes sresti hrvatskih tablica iz cele HR sto ni u BG nije retkosti nijedan auto nisam video ni izlupan ni izgreban, a tvrdim da u ns-u neces cuti ni da ih neko psuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Pale?? Šta ću tamo ko da je Silicijska dolina  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220

pitanje..koliko je tebi godina? dali si uopste vidio s od sarajeva? dali si ovde samo da prosipas svoje frustracije? ja eto rodjeni sarajlija..jos iza rata na ulici cuo nisam da ljudi pricaju o pokolju srba...lupass gluposti..al licno vjerujem da nisi uopste bio u sarajevu.
nisi ti ni bio na bas carsiji samo prosipas gluposti ovuda..ali dobro neka bude po tvom..
ali jos jedno..pa normalno da neces cuti "ove muslimane treba poklati" na u lici u beogradu, kada su to vec pojedinci pokusali i vidjeli da neide..zatim  Smile ali dodji ti meni u sarajevo..nece ti niko nista..ja cu ti pokazati kako je u sarajevu..ozbiljno
Istina je da u Sarajevu nisu bas gostoprimstveni prema ekavici. Do vecih problema samo moze doci kada su u pitanju navijaci... ovako sigurno nece. Ja znam toliko ljudi u Sarajevu i svaki dan sam dole, ali nikad nisam imao ni jedan problem. Ljudi sa kojima radim me cak zovu "Brate"... Normalno je to sto nas mrze kao naciju i normalno je sto mi njih mrzimo kao naciju, ali to nije razlog da se sticu prijateljstva i okrecu glave...
Pale?? Šta ću tamo ko da je Silicijska dolina  Smile Smile
Smile Samo ti dodji pa kad vidis "prave" Cetnike bice ti jasno. Ovo nije sala ni provokacija, ovo je istina. A to sto je Pale tebi Silicijska dolina,to je tvoj problem.

Ps i samo da znas da je ovdje vazdusna banja i najjace turisticko mjesto u BiH Jahorina...  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 11. Okt 2006, 15:13:06 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia ispo iz modu
i jos nesto sarajlijo, dodji bilo gde na teritoriju Srbije i zatrazi obicnu crnu kafu ja ti tvrdim da ti nigde nece doneti espresso i reci ti nisi trazio srpsku kafu.
A jos manje ce ti neko kao ti meni objasniti kako si nekulturan i nevaspitan jer ne znas da je to srpska kafa. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
u srbiji su i prema srbima na salterima odvratni.

twice, ista stvar je i u hrvatskoj, ili bar priblizno ista. bio sam u rovinju-multi etno, nacionalno mesto i opet isto. uzas.
u vojvodini i u BG-u mozes pricati ijekavicu i ikavicu kolko hoces. cak se ja zajebavam pa nekad trazim kruha Smiley
kod suseda ce se cesto desiti  da te prozovu cetnikom. mene napala neka matora konjina od 35 god. samo sto ja nisam imao pistolj. Smile
najbedniji su oni koji su kao skepticni da sam bio u HR. kao nemoguce, to se nikaad nije desilo ovde, kako bas tebi???

ja svakog dana ovde u NS-u vidjam HR registracije. ama bas svakog. nisam jos video razlupana kola.
dok sam bio u pancevu i dok sam svakodnevno odlazio u BG takodje sam vidjao HR tablice. nasi su previse okupirani svojim problemima. boli ih za susede. dok na hr televiziji svakodnevno posvecuju par sati pricom o srbima.
citao sam naslov: srbin umro od sexsa sa konjem, raskinuli prederi iz srbijie... boze, cime se sve narod bavi. strasno. garantujem da u celoj srbiji nema ni jedan slican naslov posvecen hrvatima ili turcima.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.