Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U okolini Mostara ispaljena zolja na dzamiju  (Pročitano 12343 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia ispo iz modu
kojih 99% posto crkvi je sruseno vlado? pa de nadji statistike bolan..muslimani nisu dirali boguimlje(ima izuzetaka ali ne toliko) dok su srbi rusili do prije cega stignu.imas ratne statistike pa pogledaj. cilj je bio da se protjera narod islamske vjere i sva njihova kulturna/bozija obiljezija da se smaknu..
1100 dzamija sirom BIH su srusene, postoji dokumentacija za to. ako to nije genocidni pocinak onda ja neznam sta je.

vala nakon onoga sto sma ja video i doziveo u Sarajevu pre dva dana iskreno zalim sto ih sve nisu pobili i popalili.
Toliko mrznje na jednom mestu tesko da ces videti bilo gde na kugli zemaljskoj. I ni najmanje me ne cudi sto hrvati ne mogu sa njima da zive, ne znam ko uopste sa onim sljamom i moze da zivi. Nisam jedino uspeo da shvatim da li sarajlije uopste rade jos nesto u zivotu osim sto mrze Srbe. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
kojih 99% posto crkvi je sruseno vlado? pa de nadji statistike bolan..muslimani nisu dirali boguimlje(ima izuzetaka ali ne toliko) dok su srbi rusili do prije cega stignu.imas ratne statistike pa pogledaj. cilj je bio da se protjera narod islamske vjere i sva njihova kulturna/bozija obiljezija da se smaknu..
1100 dzamija sirom BIH su srusene, postoji dokumentacija za to. ako to nije genocidni pocinak onda ja neznam sta je.
90%, a za Srpsku je tacno... Ja sam mislio da je i vise...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
90%, a za Srpsku je tacno... Ja sam mislio da je i vise...

pa de dokumentuj..daj mi neki izvor..nesto mi daj ..

@twice.
pa da su banja luku muslimani okruzili i drzali u obrucu 3 godine svaki dan , kako bi se ti osjecao prema muslimanima ? 

evo samo ovo poslusaj

http://www.youtube.com/watch?v=P1iwI4fTy1Q&mode=related&search=

a to j samo mrvica od svega sto se desavalo..pa se ti pitaj opet zasto sarajlije mrze srbe.
« Poslednja izmena: 11. Okt 2006, 13:52:41 od SavoNaSavi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Tako je savo, mudzahedini su poznati kao jako religiozni likovi koji su izuzetno tolerantni prema drugim narodima neislamske veroispovesti, oni su dosli u BiH da zastite hriscanska kulturna dobra.

Ne znam koliko je sruseno, ali izgradjeno je jos vise dzamija, umesto da daju svojoj sirotinji neku marku.
Tamo gde su Srbi pokazali zube, tamo se muslimani ne vracaju.
Dok recimo u Trebinju, gde je bilo najmanje unistenih nesrpskih kuca sada se vracaju „prijatelji“.

Kome je u interesu da se vrate izbeglice, tome je i stalo do rata.
Zato treba stvoriti sto etnicki cistije teritorije, jer ocigledno je da ti narodi ne mogu zajedno da zive, odnosno mogu samo pod pritiskom diktature.
Ako vam je stalo da rata, mesajte se i mnozite se zajedno, tu mislim i na Srbe koji zele multietnicku BiH, pa opet sutra crtajte nove mape.
Opet ce naje%ati matice, Srbija i Hrvatska, koje ce morati da u svakom smislu podrze svoje narod tamo, a balijama je sve jedno, jer nemaju svoju maticu, a islamski fundamentalizam ne moze da trpi mir.
Zato mislim da Srbima nije mesto u Bih, kao i Muslimanima i Hrvatima u RS, zbog buducnosti koja moze biti normalna samo po tom principu.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
cuj najebati matice hrvatska a pogotovo srbija? kako je to srajne boga ti..pa kome se nesvidja u bosni neka digne sidro i neka ide u svoju maticu. Ko nemoze ziviti u multietnickoj bosni neka poljubi i ostavi. Onima kojima smetaju dzamije, crkve itd neka odu..Neka idu u njihove etnicko ciste matice..netreba nista djeliti. tako bi nekako najlakse bilo..
« Poslednja izmena: 11. Okt 2006, 14:17:00 od SavoNaSavi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia ispo iz modu
cuj najebati matice hrvatska a pogotovo srbija? kako je to srajne boga ti..pa kome se nesvidja u bosni neka digne sidro i neka ide u svoju maticu. Ko nemoze ziviti u multietnickoj bosni neka poljubi i ostavi. Onima kojima smetaju dzamije, crkve itd neka odu..Neka idu u njihove etnicko ciste matice..netreba nista djeliti. tako bi nekako najlakse bilo..

o kakvoj ti multietnickoj bosni pricas teletabisu jedan pa u svom postu gore si sa rzumevanjem pisao o mrznji sarajlija prema srbima?! cemu vodi multietnicko sarajevo i povratak srba i hrvata u njega ako balije ne mogu ocima da vide ni Srbe ni Hrvate? kome odgovara takva bosna? sigurno ne nekome ko ne zeli rat zar ne?
busate se u prsa kako je sarajevo grad s dusom u koji su svi dobrodosli... tu demagogiju prosipajte nekom drugom jer toliko mrznje na jednom mestu nigde nema. vi ste najobicnija gamad gora od svih pacova i bubasvaba zajedno! balije nisu mogle zajedno da zive samo sa srbima i hrvatima, a evo ti primer Vojovodine, dela Srbije u kome ja zivim. Ovde mirno zive Srbi i Hrvati zajedno sa muslimanima i jos preko 25 raznih naroda. Mirno zivi 30ak naroda razlicitih vera, e to je primer multietnicke sredine, a sa vama bosanskim poturicama ni medvedi ne bi mogli u miru ziveti koliko ste zadojeni mrznjom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54

vala nakon onoga sto sma ja video i doziveo u Sarajevu pre dva dana iskreno zalim sto ih sve nisu pobili i popalili.
Toliko mrznje na jednom mestu tesko da ces videti bilo gde na kugli zemaljskoj. I ni najmanje me ne cudi sto hrvati ne mogu sa njima da zive, ne znam ko uopste sa onim sljamom i moze da zivi. Nisam jedino uspeo da shvatim da li sarajlije uopste rade jos nesto u zivotu osim sto mrze Srbe. Smiley

šta je bilo , reci nam .
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia ispo iz modu

šta je bilo , reci nam .

idi u Sarajevo progovori ekavicu i pitaj nekoga da ti objasni kako da dodjes do mesta za koje svako dete zna gde se nalazi, naprimer pitaj ekavicom kako da stignes do bascarsije pa ces se sam uveriti u ljubaznost. Zatim probaj u nekom lokalu kad sednes i da narucis obicnu crnu kafu (dobices espresso samo zato sto pricas ekavicu i nisi trazio bosansku kaHvu)... I na kraju nedaj boze da te kao mene zaustavi policija, ne mozes platiti prekrsaj jer ga nisi ni napravio ali neces otici dok zelenom zandaru ne budes dao bar 30-50 eura. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

šta je bilo , reci nam .

idi u Sarajevo progovori ekavicu i pitaj nekoga da ti objasni kako da dodjes do mesta za koje svako dete zna gde se nalazi, naprimer pitaj ekavicom kako da stignes do bascarsije pa ces se sam uveriti u ljubaznost. Zatim probaj u nekom lokalu kad sednes i da narucis obicnu crnu kafu (dobices espresso samo zato sto pricas ekavicu i nisi trazio bosansku kaHvu)... I na kraju nedaj boze da te kao mene zaustavi policija, ne mozes platiti prekrsaj jer ga nisi ni napravio ali neces otici dok zelenom zandaru ne budes dao bar 30-50 eura. Smiley

ja stvarno su te maltretirali...auuuuu..zao mi te je...glupost cista.. Smile jel ti fali dlaka na glavi ? jeli te iko pretuko? obicaj u bosanskim kaficima kada narucis kaficu da dobijes expresso....pa sto se ti moras praviti budala i iznositi gluposti bezvezne i netraziti "bosansku kahvu"..sljedeci put malo se upristoji pa ces vidjeti kako to sve lagano ide
« Poslednja izmena: 11. Okt 2006, 14:50:44 od SavoNaSavi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Joj ja sam sa ZG tablicama svako deset dana u Bosni , nije tačno da je tako.I naručujem kavu i zahebavam se sa njima i nema nikakvih problema , a ako bidne problema ~ CZ 99 je pod majicom za svaki slučaj  Smile Smile pa da vidimo ko je ko ako je to toliko bitno u životu  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.