Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U novom Ustavu BiH - referendum o otcepljenju !!!  (Pročitano 17439 puta)
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
ima. trebao bi da ih poznajes, na TV-u su cesto.. bili su uglavnom u srbiji dok je bio rat, sad su na polozajima, doveli ih stranci.  Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1826
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple k750i
Bosna ne moze opstati,zbog cega se rat vodio,svako je hteo svoje,pa cak i vise,ratovali jer nisu hteli vise zajedno,a dobili posle rata isto to sa medjunarodnim nadzorom,nece da moze drugovi Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
varas se. silajdzic lagano uspijeva. je li ti poznato koliko muslimana se vratilo u RS? nije ni meni. samo znam da ih je odvratno puno. vec drze pojedine "srpske " gradove. firmama, lokalima, radnim mjestima, mjestima u opstinskim upravama, kupovinom placeva, kupovinom srba...
mi smo ti kojima se mazu oci...
Šta je odvratno, to što su se ljudi vratili na svoje, nisu uzeli ništa što je tvoje nego su se vratili tamo gdje su živjeli godinama, a to što sada vidiš da od priče o otcjepljenju RS i RS kao čisto srpskom prostora nema ništa to je tvoja stvar, za promjenu pokušaj malo misliti kao civilizovano biće
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
 Smile da, vidis, nisam rekao da je odvratno sto su se vratili, nego da ih je odvratno mnogo. ali moze i tvoja formulacija, svidja mi se. ionako smrde nekako, na loj... na nuzdu isl.  Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung U900
varas se. silajdzic lagano uspijeva. je li ti poznato koliko muslimana se vratilo u RS? nije ni meni. samo znam da ih je odvratno puno. vec drze pojedine "srpske " gradove. firmama, lokalima, radnim mjestima, mjestima u opstinskim upravama, kupovinom placeva, kupovinom srba...
Šta je odvratno, to što su se ljudi vratili na svoje, nisu uzeli ništa što je tvoje nego su se vratili tamo gdje su živjeli godinama, a to što sada vidiš da od priče o otcjepljenju RS i RS kao čisto srpskom prostora nema ništa to je tvoja stvar, za promjenu pokušaj malo misliti kao civilizovano biće
Он је просто огорчен,као и ја и многи.Муслимани и Хрвати имау тоталну слободу и сва права кад се врате у РС,а Срби кад се врате на подручије где су већином Хрвати или муслимани буду изоловани и дискриминисани...
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Он је просто огорчен,као и ја и многи.Муслимани и Хрвати имау тоталну слободу и сва права кад се врате у РС,а Срби кад се врате на подручије где су већином Хрвати или муслимани буду изоловани и дискриминисани...
Ma koju totalnu slobodu, koja prava, pa nemoj da se zavaravamo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S7220
od rasssse bez vrijedjanja...

Neka se samo ljudi vracaju i neka uzivaju u Republici Srpskoj. Zaista je jedna i jedina... Ako se nekada ukaze prilika za osamostaljenje, vjerujem da ce se na demokratskim nacelima odrzati referendum i da ce Republika Srpska biti samostalna, jer ce tako lakse i brze napredovati.
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
primio k' znanju.
................................................

[
vjerujem da ce se na demokratskim nacelima odrzati referendum i da ce Republika Srpska biti samostalna, jer ce tako lakse i brze napredovati.

prosto obozavam tvoj entuzijazam kada se prica o napretku RS.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S7220
 Smile Ma sta ti je!? Samo jedan dan kad kazemo "pa pa  Smile " Balkanu...  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ajd' i ja da se oglasim po ovom pitanju! Posto sam pacifista i postovalac ljudskih prava smatram da RS ima pravo na nezavisnost ukoliko postoji 2/3 vecina raspolozena za to! Ali manjinskom stanovnistvu moraju biti garantovano postovanje svih ljudskih prava i ravnopravna implementacija u sistem!

Mada nisam siguran u celu pricu! Ali ako u novom ustavu BiH bude garantovano pravo na referendum za nezavisnost, onda smo mi najebali, jer ce u sustini to biti recimo najdemokretskiji ustav u okruzenju i bice im ubrzan ulazak u EU, a nas(u globalu govoreci) ce i bog da zaboravi ovako zadrte!
« Poslednja izmena: 26. Avg 2007, 21:44:12 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.125 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.