Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U novom Ustavu BiH - referendum o otcepljenju !!!  (Pročitano 17416 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
To je posljedica policijskih represija na bošnjačko stanovništvo u RS

I zato su Bošnjaci tukli Muharema Ferhatovića koji je zamenik komandira stanice?  Šališ se. To je provociranje incidenata da se zamažu oči zbog nečeg drugog, a zbog čega videćemo za dan-dva najdalje.
Kakve veze ima što je on Muharem kada ne radi na zaštiti svojih sunarodnika, pa i ja bi ga mlatio.
Inače policija Rs je u službi samo jednog, većinskog, naroda dok za druge apsolutno nema sluha
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
To je posljedica policijskih represija na bošnjačko stanovništvo u RS

I zato su Bošnjaci tukli Muharema Ferhatovića koji je zamenik komandira stanice?  Šališ se. To je provociranje incidenata da se zamažu oči zbog nečeg drugog, a zbog čega videćemo za dan-dva najdalje.
Kakve veze ima što je on Muharem kada ne radi na zaštiti svojih sunarodnika, pa i ja bi ga mlatio.
Inače policija Rs je u službi samo jednog, većinskog, naroda dok za druge apsolutno nema sluha

Daj nam tačnu informaciju ako ona zvanična nije tačna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ja nisam rekao da ova zvanična informacija ne odgovara istini, ja sam samo ukazao na uzroke zbog sve većeg nezadovoljstva ostalih naroda sa radom policije Rs, koja favorizira jedan narod, a ovo što se desilo u Vlasenici je samo produkt toga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Ja nisam rekao da ova zvanična informacija ne odgovara istini, ja sam samo ukazao na uzroke zbog sve većeg nezadovoljstva ostalih naroda sa radom policije Rs, koja favorizira jedan narod, a ovo što se desilo u Vlasenici je samo produkt toga

Ma hajde, nismo deca. Bar ja nisam. Sećam se kako su tuče navijačko-kriminogenih grupa uvek bile slate u akciju podpaljivanja rata i sukoba. Ako je informacija tačna onda je tuča provokacija sa nekim ciljem. Ne može se 25 siledžija amatera nahuškati na policiju tek tako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
@simijon
A hajde mi ti reci šta je ustvari, ko stoji iza ovoga događaja i šta je stvarni cilj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
muslimani u sred RS vredjaju srbe na nacionalnoj osnovi dok su srbi u federaciji i u HR manji od makovog zrna!
u tom grmu lezi zec!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
@Kraljeviću M.
Ma koga vrijeđaju, šta ti je? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
@Kraljeviću M.
Ma koga vrijeđaju, šta ti je? Smile
pa jbt, u doboju ima dosta muslimana.
i izlaze na ista mesta gde i srbi, i svake veceri po kaficim ase ponapijaju, skupe se i vredjaju moje ortake na nacionalnoj osnovi.
sada, ja se druzim sa miroljubivom decom Smile i oni ne nasedaju, ali kada izbije sranje, obavezno srbi budu krivi jer, boze moj, muslimani su manjina, pa mogu da seru po srbima.

ja sam u potpunosti za postovanje prava manjina, ali ne moze u srbiji da osvane jutro i da ceo grad bude ispisan grafitima:mars odavde, ovo ije srbija i sl a da to narod ne primi k srcu.
isto vazi i za RS.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
@simijon
A hajde mi ti reci šta je ustvari, ko stoji iza ovoga događaja i šta je stvarni cilj

Jeli sad u toku pregovaranje o reformi policije i ustavu? Jesu li se sukobili oko toga koje ingerencije po Dejtonu ne mogu da se odvoje od entitetskog nivoa? Eto ti prvog i verovatno pravog odgovora. Potreban je pritisak da bi se smenilo još ljudi u rukovodstvima u Srpskoj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
@kraljeviću m.
Sa tim  situacijama u Doboju nisam upoznat, ali to uglavnom rade ovi dijasporci dođu na par dana naprave sranje i poslije ostave ove jadnike da se nad njima Srbi svete, ima sličnih situacija poprilično dosta

@Simijon
I baš će sa pravljenjuem sranja po Vlasenici ostvariti svoje ciljeve, ma nemoj da se lažemo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.