Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 23:44:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U lazi su kratke noge!  (Pročitano 12811 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ajde ovako, sa psihopatama i ludacima nemam o cemu da pricam! tako da ne moras vise da pises postove namenjene meni jer si dovoljno rekao! ja znam ko si!
I opet uvreda!  Smile Da li ti covece mozes da se iskontrolises?!  Smile
A i ovi moderatori i administratori ja ne znam sta rade?!  Alo nema spavanja!  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
dobro, izvini!  Smile
ajde sad pisi neke tebi zanimljive postove!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
@Chelik_45 idi malo uci istoriju, ocigledno je nisi skoro ucio. Koji to strucnjaci su nasli "rupu" u teoriji o Staljinovim cistkama. Pa i Hruscov je osudio te cistke, da li je i on americki agent i izdajnik revolucionarnih ideja.
Indicije o trovanju staljina su se pojavile nakon otvaranja arhiva koji detaljno opisuje noc kada je Staljin "umro" i okolnosti pod kojima se to desilo. To je prva objavila Moskovska "Pravda". To su istorijske cinjenice koje poticu iz ruskih arhiva koje nije niko podmetnuo, za to nema ni razloga, ionako nista ne znace jer niko normalan ne voli Staljina i svi ga smatraju monstrumom koji je u rangu Hitlera, u ostalom, bili su dobri prijatelji i saveznici na pocetku drugog svetskog rata, kapirali su se  Smile.
U poslednje vreme je sve vise likova na forumu koji bi da pisu novu istoriju koja bi vise njima odgovarala, neverovatno kakvi likovi, narocito ovaj "Ilija Cvorovic".
Secate se onog cuvenog: "...ajde sad lepo sve priznaj ,a Djura ce da ti oprosti sto te je tukao..."

Smrt fasizmu, ku*ac komunizmu!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
  Stvaarno, previše komplikovana teorija zavere.
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
daj ljudi, pustite ga! ako vam se nakaci na vrat sjebali ste se!
decko je  Smiley 1!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ha,ha...kakva navala iskompleksiranih Cedoida zbog nemogucnosti da dokazu da onaj moj prvi post nije tacan,tj. da dokazu kako su cifre izmisljene.Samo bih vam preporucio da odete ponovo na skolovanje i da malo redovnije posecujete casove istorije.Uz sve to,najbolje bi bilo da replicirate profesoru ako vam se nesto ucini nelogicnim.

@DJedaji

Ti prijatelju nemas odgovor,pa onako napamet navodis bez ikakve logike, zasto ja nisam u pravu,nabacujuci svakakve kvalifikacije,cak i one koje nikakve veze nemaju sa temom.Ove cifre koje sam naveo o cistaka i raznoraznim ubistvima su kreacija desnicarskih(tvrdokornih anti-komunista) i liberalno-demokratskih(kapitalistickih) istoricara.I najbolje je pokazano na ovom primeru kako neistina za cas posla izadje na videlo.Ti bi jos i da presudjujes-Celik je kriv!  Smile Da kriv sam,jer sam vam pokazao koliko ste smesni i stao sam vam na zulj.Sada se vi ovako jadni vadite kako znate i umete,a ne umete nikako- u tome je problem  Smile

"Rezultati ankete u Rusiji govore da vise od 70% gradjana Rusije ima pozitivno misljenje o Staljinu kao coveku koji je Rusiju podigao na noge i od nje stvorio svetsku silu i pobednicu nad fasizmom."[/b]

anketa americkog udruzenja koje se bavi istrazivanjem od pre 2-3 godine....
  Sve ima veze sa temom, jer si izneo računicu i okarakterisao kao imperijalističku laž. Mi smo išli u školi ali ako se vratimo da naučimo drugačije, moraćemo da biramo profesora po tvojoj preporuci. Svi koji se ne slažu sa tim brojkama ti ponavljaju istu stvar: I Rusi su učili takvu istoriju. Ne verujem da su morali da podlegnu imperijalističkoj propagandi, ne moraju sada a naročito nisu morali u prošlim vremenima. Zbog toga nisam komentarisao detalje računice koju sam , iskreno, samo par puta površno razmotrio. A nisam se udubljivao u cifru i iz tog razloga što su mi shvatanja takva da  ovu tezu, postavljenu na burek forumu,  ne mogu da uzmem kao relevantnu istorijsku činjenicu. Ponavljam, jer su i Rusi učili istoriju koju i mi ostali a naročito zbog kontradiktornosti u tvojoj tvrdnji da je ta istorija deo imperijalističke propagande a navodiš da su tvoju verziju doneli američki naučnici. A onako , odokativno sam uzeo cifru od milion (pričao si o laži vezanoj za milionski broj žrtava Smile) iako mi je nemoguće da se falsifikuje, uveća broj žrtava za 10 puta. Ne pokušavam da dokazujem. Jednostavno, ko što reče nemam logiku. Nije mi tvoje izlaganje logično. Svi detalji moje diskusije su u vezi sa nekim od postova na ovoj temi. Mani se Čedoista... vidiš, ja pokušavam bez bacanja mržnje. To sam danas naučio.
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@ramon23

Ne predstavlja meni problem opet "Jovo nanovo" da slusam sve ono sto sam slusao na casovima istorije, u osnovnoj i srednjoj skoli.Ali moj zdrav razum mi ne dozvoljava da nesto ne sagledam i sa kriticke strane.Ako uporedimo ove brojke,a one nisu izmisljene jer se nalaze u svim svetskim udzbenicima kao zvanicni podaci,videcemo da prostom racunicom istoriju pisu pobednici kao sto mnogi imaju prliku da istaknu.Pa ako su komunisti ovde u nasoj zemlji navodno sminkali i preuvelicavali,zasto lepo ne priznate i da je ova stvar prenapumpana?!Ti ovde pises o istorijskim cinjenicama,a te tvoje istorijske cinjenice su ugledale svetlost dana onda kada je Staljin preminuo,pa su dosli u Rusiji trockisti na vlast zajedno sa Hruscovim.Da li si nekada cuo za unutar-partijsku borbu?!Da je doslo do trovanja mogu i ja da sumnjam,a da li su to bili trockisti ili neki kvazi komunisti koji su radili za zapadne interese ne bih da tvrdim.Eto,mnogi sa taobom nece ni da sloze da je Staljin otrovan-i to pre svega anti-komunisti.
I ko to kaze da niko normalan ne voli Staljina?!Ono sto je za tebe nenormalno, za mene je normalno.Kao i za 70% Rusa danas,kao iza mnoge Staljiniste po svetu.Izjednacavanje Hitlera i Staljina moze da napravi samo idiot.To mogu slobodno da tvrdim,jer je postao trend(narocito danas) izjednaciti fasizam i komunizam,a to sve rade monarhisti,desnicari i kapitalisti.Te ljude nazivam idiotima,zato sto i sami znaju za pakt Cercil-Staljin-Ruzvelt.Jel si to zaboravio da napomenes?!Nisi,nego ti nije odgovralo to da napises.Znaci,kada se Staljin borio protiv fasizma onda je bilo sve ok,a sada kada ga nema sada cemo da se rasprdimo o "zlocinima" i "zloj ideologiji". :mergreen: Nije prijatelju problem ovde Staljin.Problem je tvoja mrznja prema komunistima i ta parola ispod!U scemu tome poceo si da branis i Trockog i Hruscova,a da sam ti kojim slucajem napisao da sam ljubitelj lika i dela Hruscova(a nemam ni o njemu lose misljenje) ti bi mi opet prebacivao o "komunistickim zlocinima",zato sto si tako vaspitan da mrzis!8)

@DJedaji

Prvo,cenim to ako hoces ozbiljno da razgovaramo,pa me ti ubedi da nisam u pravu.Ja se uvek postavljam prema sagovorniku i njegovom ponasanju,pa su mi i postovi takvi.Mada koliko sam video,ovde na forumu ima onih koji bi da vredjaju,pa kada ih lepo spustis oni se naljute.Ne moze to tako...Smile
Ja tebe ne teram da slepo slusas jednu stranu, dok izlaze cinjenice i argumente.Ja samo trazim od tebe da cujes obe strane.Sta mislis zasto bi ja branio Staljina ako bi znao za opste poznatu stvar da je covek bio zlotvor i ubica?!Kakvog ja interesa imam od toga?Ja cu uvek da priznam i kazem ono sto jeste tacno,a to je da je Staljin bio covek crvrste ruke koji je hteo da bude u ulozi sudije i stvori pravdu kako u SSSR-u,tako i u celom svetu.Da je bilo nevinih koji su stradali- bilo je.Ali taj broj nije ni priblizno toliki kao sto se predstavlja.I to ove brojke pokazuju(ja sam samo citirao istoricare koji se bave Marxizmom i ako niste znali ta nauka jos postoji cak i u Kini).Ali ne vi volite da cujete samo ono sto vam se svidja. Smile Pa eto i sam si priznao da se nisi udubio u analizu podataka koje sam izneo.A briojke jos jednom ponavljam su anti-komunisticke(sto znaci da ako povecavas jos vise broj mrtvih,situacija ce da bude jos nelogicnija i gora Smile).Ovo sto je navedeno je jos i umanjeno,kada pocnu ljudi da trube o  nekih 60 miliona... Smile .A koliko je medju Rusima bilo pravih komunista,dovoljno je setiti se Gorbacova konji je radio na rasturanju SSSR-a,sto je skoro(cini mi se ove godine u jednom intervjuu i priznao).I sta sada sovjeti imaju od toga?!Pojeo vuk magarca! Smile To je ono po principu-Izvini lagali smo i sta sad? Smile Ti ne moras da verujes meni.Uzmi podatke o broju stanovnika i lupi cifru o cistkama i politickim ubistvima,pa ces sam da budes u neresivom rebusu.

Uh ala sam se raspisao... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa znači opet prebacujemo loptu...dupli pas... Smile

Комбинација Југовић - Стојковић Smile

svi zivi beze od rusa ko davo od krsta ...gde vam je savest?

Сви живи...
Јанукович опет премијер, има подршку већине, Лукашенко остао на власти.
Киргизија рекла Јенкијима да пакују кофере из војне базе, као и Узбекистан.
Шангајска група окупља Русију, Кину и централноазијске републике. Иран и Индија су посматрачи.
Руско-немачки гасовод испод Балтика, бивши премијер Шредер активан у том послу.
Русија гради нафтовод кроз Грчку и Бугарску...
Да баш сви беже Smile Smile

Савест?
О каквој савести говори онај коме је нормално да његов страналки лидер лаже, и то око ствари које су пресудне за будућност ове земље?!?

Најзад, рекох да је доказано оно што се ваљда хтело. Претеривало се са цифрама "црвеног терора". Требало би онда одустати од генерализација о Русима које су стваране на основу таквог фризирања информација.
Не мислим да је Стаљин био сјајан. То што је могуће да већина Руса сада има позитивно мишљење о њему и не говори много о Стаљину. Али говори о томе шта тај народ мисли о демократији (реформама, транзицији, прозападној политици... Smile )

О осталим стварима може и нова тема. А има и подфорум Историја. Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
@Chelik45 (ili da te zovemo Ilija Cvorovic?  Smile )
Brojke koje si izneo su zanemarile natalitet tokom 32 godine i samim tim nisu relevantne niti tacne.
Kazes da imas pozitivno misljenje o Hruscovu a ne verujes ni njemu ni bilo kom rusu koji tvrdi da je Staljin pobio tolike ljude, pa jel ti samo Staljinu verujes? Zapitaj se.
Ne znam ko se to nije slozio da je Staljin otrovan.
Nisam branio ni trockog ni Hruscova, pobrkao si me sa nekim, samo sam naveo da su ga komunisti i ubili, a ne ameri i da su ga i komunisti optuzili za zlocine. Ocigledno nikada nisi gledao ni jedan dokumentarac koji prikazuje svedocenja prezivelih iz vremena Staljinovih cistki.
Normalno je da mrzim zlocine i zlocince, nisam vaspitan kao ti da ih volim. Smile

Smrt fasizmu, ku*ac komunizmu!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ма колико извикивао пароле, остаје чињеница да је екстремно тешко "спаковати" 20 милиона убијених у бројке које сам већ приказао.

January 1897 (Russia):    125,640,000***
1911(Russia):    167,003,000**
January 1920 :    137,727,000*
January 1926 :    148,656,000*
January 1937:    162,500,000*
January 1939:    168,524,000*
June 1941:    196,716,000*
January 1946:    170,548,000*
January 1951:    182,321,000*
January 1959:    209,035,000*
January 1970:    241,720,000
1985:    272,000,000
July 1991:    293,047,571

Парола ти и није толико лоша, само има разних комуниста - Латинка Перовић, Мило Ђукановић, Смараџић, Бранка Прпа... па тек деце комунизма, рецимо Биљана Ковачевић-Вучо генрералска ћерка... Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 23:44:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.