Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 21:00:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U lazi su kratke noge!  (Pročitano 12806 puta)
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Примера ради Европски парламент је одбио да осуди комунизам као и фашизам. А то су тражиле неке фрустриране нације Пољаци, Литванци... овде неки мисле њиховим мозгом, колико видим.
a sta mislis zasto su frustrirani?
zato sto im je za vreme komunizma sve cvetalo? Smile

Шта је да је фрустрирани су...
А ти си много солидаран са њима, а уопште ниси са онима које су Американци угњетавали.
Ко је бомбардовао Србе - Руси или Амери?

Citat
sta je bre demistifikovano hendikepu jedan?
da li stvarno verujes da se ti ljudi nisu mnozili?

И бре, ал'си нервозан. А лепо време напољу... Иситна ЛДП Прока чека да му небо падне на главу Smile Smile
Дакле, 80 година стално потенцираш.
Да видимо.
Population
 - 1991 est.    293,047,571

http://en.wikipedia.org/wiki/Soviet_Union

Дакле, простом математиком испада да се у Совјетском Савезу родило скоро 200 милиона људи за 80 година. Односно да је демографски раст био са 112 милиона на 293 милиона, минус 25 милиона погинулих у Отаџбинском рату. "Много је куме" Smile

Иначе, тврдиш да је 1945. становништво Совјестског Савеза било 88 милиона?!? Ако их је било више, колико се то људи родило за 25 година (не 80)???
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 Ma manite se sad jenkija i kozaka... Meni je malo izgledala preterana cifra Staljinovih čistki ali sad , da ih je bilo tu i tamo....nešto ne verujem. Opet su milionske. i da ih je 10 puta manje.
« Poslednja izmena: 23. Apr 2007, 12:28:36 od DJedai »
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ево сад дајем демографске податке кроз историју:

January 1897 (Russia):    125,640,000***
1911(Russia):    167,003,000**
January 1920 :    137,727,000*
January 1926 :    148,656,000*
January 1937:    162,500,000*
January 1939:    168,524,000*

June 1941:    196,716,000*
January 1946:    170,548,000*
January 1951:    182,321,000*
January 1959:    209,035,000*
January 1970:    241,720,000
1985:    272,000,000
July 1991:    293,047,571
http://www.answers.com/topic/demographics-of-the-soviet-union
Дакле, ако нико у болдованом не може да пронађе где оде 20 милиона жртава "црвеног терора", предлажем да се тема затоври.
Оно што је требало доказати, доказано је Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ево сад дајем демографске податке кроз историју:

January 1897 (Russia):    125,640,000***
1911(Russia):    167,003,000**
January 1920 :    137,727,000*
January 1926 :    148,656,000*
January 1937:    162,500,000*
January 1939:    168,524,000*

June 1941:    196,716,000*
January 1946:    170,548,000*
January 1951:    182,321,000*
January 1959:    209,035,000*
January 1970:    241,720,000
1985:    272,000,000
July 1991:    293,047,571
http://www.answers.com/topic/demographics-of-the-soviet-union
Дакле, ако нико у болдованом не може да пронађе где оде 20 милиона жртава "црвеног терора", предлажем да се тема затоври.
Оно што је требало доказати, доказано је Smile
   1 milion je takođe milionska cifra. Smile     I ja mislim da su malo preterali... Ali , s obzirom da je Čelik načeo temu kako diraju Staljina i lažu da je on pravio milionske čistke , eto. Presuda- Čelik kriv. Smile
      sad treba još ako su cifre netačne a opet se mere milionima ( i jedan milion je ipak milion) da skapiramo da je Staljin bio jedan super vladar, nije bio totalitarac i nije bio odgovoran za brojna smaknuća. Da ga oslobodimo krivice posthumno, samo zato što je jedan od bitnih ličnosti Čelikove ideologije. Pa da, ja ako sam glasao za Čedu i ako nemam ništa protiv "licemernih" odnosa sa USA, to znači da kačim Bušovu i Klintonovu sliku na zid i volim ih do "imbecilnosti", što reče Radovan III. Ali, možda ne bi trebalo ni da pominjem Radovana III jer ga je napisao izdajnik- Duško Kovačević...Amer hamburgerožderski Smile
« Poslednja izmena: 23. Apr 2007, 15:51:16 od DJedai »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Па рецимо да би сте могли смањити доживљај.
Рецимо без оваквих генерализација.

od rusa bi smo jedino mogli dobiti podrsku tiranskoj vlasti i rusku dominaciju,pod kojom je bilo koja nesrecna drzava koja ju je mogla osetiti neumitno siromasila i propadala...

rusi su nemilosrdno pobili i mucili desetine miliona svojih sunarodnika,sto dovoljno govori o kolektivnom profilu rusa..

daleko im lepa kuca,od tih pijandura i psihopata nikad niko dobra nije video pa nece ni srbija..a da ne pricam kolika je to bagra kad je rec o tranziciji..pa nigde na svetu ne postoje tolike socijalne razlike medju stanovnistvom,nigde nema toliko brutalnog kriminala i visokoorganizovanih mafijaskih grupa nego u rusa...

Ja nisam rusofob. rusohater mozda

Какве су виђене од стране оних "модерних", а које неки "велики хуманисти" су одбили да осуде.
Иначе, не мислим да је Стаљи био неки "супер лик".
Мада, са њим (а и са Хитлером) си бар знао на чему си. Нису причали како те бомбардују за твоје добро и како су ти "пријатељи"... а зна се ко то ради Smile
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 Pa znači opet prebacujemo loptu...dupli pas... Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Pa on je od cifre iz 1913. do cifre u 1945. dosao samo oduzimanjem, a natalitet za te 32 godine je zaboravio da ubaci u proracun. Inace i sami rusi su osudili staljinove cistke, to je prvi uradio Nikita Hruscov, svega nekoliko godina nakon Staljinove smrti, koja, btw. nije bila prirodna, to je nedavno otkriveno, ubio ga KGB zbog nekih ludackih ideja koje je imao, kao sto je otpocinjanje treceg svetskog rata.
Pozdrav za Iliju Cvorovica i drugare na istoj liniji Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Citat

Иначе, тврдиш да је 1945. становништво Совјестског Савеза било 88 милиона?!? Ако их је било више, колико се то људи родило за 25 година (не 80)???
ne tvrdim ja vec genijalna komunjara koja je postavila temu.

ok, koje su ruske informacije?
jel rusi tvrde da su to dezinformacije?
ajde bre ljudi,ludite, kao, veci smo rusi od rusa, samo da veto prodje. Smile

svi zivi beze od rusa ko davo od krsta, a vi im u zagrljaj trcite.
ako ste vi mazohisti i glupi, ne treba ceo narod da pati...gde vam je savest?
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ha,ha...kakva navala iskompleksiranih Cedoida zbog nemogucnosti da dokazu da onaj moj prvi post nije tacan,tj. da dokazu kako su cifre izmisljene.Samo bih vam preporucio da odete ponovo na skolovanje i da malo redovnije posecujete casove istorije.Uz sve to,najbolje bi bilo da replicirate profesoru ako vam se nesto ucini nelogicnim.

Problem danasnje omladine je u tome sto ti nikako ne mozes da budes Staljinista u Osnovnoj skoli ili srednjoj;jer odmah sledi ukor "demokratske" vlasti ili ce da ti zovu roditelje zbog toga sto si privrzen levicarskoj ideji i zelis da raskrinkas obmane koje su tako ocigledne.Zato su pojedinci  misljenja da je bolje cutati i ja im na tome ne zameram mnogo.

@DJedaji

Ti prijatelju nemas odgovor,pa onako napamet navodis bez ikakve logike, zasto ja nisam u pravu,nabacujuci svakakve kvalifikacije,cak i one koje nikakve veze nemaju sa temom.Ove cifre koje sam naveo o cistaka i raznoraznim ubistvima su kreacija desnicarskih(tvrdokornih anti-komunista) i liberalno-demokratskih(kapitalistickih) istoricara.I najbolje je pokazano na ovom primeru kako neistina za cas posla izadje na videlo.Ti bi jos i da presudjujes-Celik je kriv!  Smile Da kriv sam,jer sam vam pokazao koliko ste smesni i stao sam vam na zulj.Sada se vi ovako jadni vadite kako znate i umete,a ne umete nikako- u tome je problem  Smile

@ramon23

Ja sam ubacio sve sto treba i napisao kako stoje stvari.Inace do ovih zakljucaka su dosli i sami istoricari koji su privrzeni levici(ali i pored toga su crno na belo pokazali gde se nalazi rupa u teoriji i ucenju anti-komunistickih istoricara).To da je KGB ubio Staljina,nisam znao. Smile Hvala ti na informaciji,jer verujem da je podjednako "tacna" kao i istorijska cinjenica o Staljinovim "zlocinima".Staljinisticka partija u Rusiji je danas druga po jacini,pa sada se ti zamisli zasto je to tako i dali ga Rusi mrze!  Smile A Komunisticka partija Nikite Hruscova(Trockisticka-treca ili cetvrta)...U svakom slucaju Staljinisti su ispred!

@Kamaro24

Sto se tebe tice,tebi cu mozda i najmanje da posvetim paznje jer sam te dosta ponizavao, odakle je proistekla tvoja mrznja prema meni i najvulgarniji vokabular.Ali nema veze,ja znam da si ti samo tako opasan preko interneta.  Smile Rusi su i sami revidirali u Dumi, cifre Staljinovih cistki i ublazili predstavu o navodnim zverstvima.Problem je u tome sto tu izmenu koja se desila pre par godina,niko od zapadnih medija nije hteo da prenese, a znamo zasto.  Smile Tako da je ocigledno na tvom primeru pokazano kako covek ostane neobavesten.

I na kraju jedan podatak za sve,koji ce vas zaprepastiti jer ne pratite objektivno informacije:

"Rezultati ankete u Rusiji govore da vise od 70% gradjana Rusije ima pozitivno misljenje o Staljinu kao coveku koji je Rusiju podigao na noge i od nje stvorio svetsku silu i pobednicu nad fasizmom."

anketa americkog udruzenja koje se bavi istrazivanjem od pre 2-3 godine....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
Citat
@Kamaro24

Sto se tebe tice,tebi cu mozda i najmanje da posvetim paznje jer sam te dosta ponizavao, odakle je proistekla tvoja mrznja prema meni i najvulgarniji vokabular.Ali nema veze,ja znam da si ti samo tako opasan preko interneta.   Rusi su i sami revidirali u Dumi, cifre Staljinovih cistki i ublazili predstavu o navodnim zverstvima.Problem je u tome sto tu izmenu koja se desila pre par godina,niko od zapadnih medija nije hteo da prenese, a znamo zasto.   Tako da je ocigledno na tvom primeru pokazano kako covek ostane neobavesten.

I na kraju jedan podatak za sve,koji ce vas zaprepastiti jer ne pratite objektivno informacije:

"Rezultati ankete u Rusiji govore da vise od 70% gradjana Rusije ima pozitivno misljenje o Staljinu kao coveku koji je Rusiju podigao na noge i od nje stvorio svetsku silu i pobednicu nad fasizmom."

ajde ovako, sa psihopatama i ludacima nemam o cemu da pricam! tako da ne moras vise da pises postove namenjene meni jer si dovoljno rekao! ja znam ko si!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 21:00:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.