kemik, ти си усташа травестит као и све остале усташе. Prevod na novo-hrvatski, ''ti si tipićan zapadnjak''.
Ti si jako bezobrazan, ali to je vec stvar tvog kucnog odgoja, a ne nacionalnosti.
Kemice ljubavi, samo sam se salio . Ja sam clan LDP, veliki sam pacifista i zagovornik globalizma, takodje sam i jugonostalgicar. Inace po nacionalnosti sam Evropljanin i ateista sam. Peace
Ne znam bas...onako ruzne rijeci ne moze napisati netko tko za sebe kaze da je pacifist.
Ma nemoj da verujes ovim nacionalisticko-retrogradnim snagama, ja sa njima ratujem ovde svaki dan. Vidis da pola njih ne zna da sastavi dve na latinici.
Мислим да ће естрадни уметници из хрватске протествовати против укидања војног рока. како ће сада узимати паре за испраћаје?! Морали су и на њих да мисле када су доносили одлуку о укидању. То може преко тога да се одрази на квалитет музике у хрватској.
И угоститељство је погођено овим потезом хрватске владе.
« Poslednja izmena: 01. Jan 2008, 19:54:15 od kombiondzija »
Sada si rekao pravu reč. Za 8 000 $ što je malo u odnosu na platu američkog plaćenika, i sa malim iznosom osiguranja života i zdravlja ići će Hrvati u profesionalne vojnike u Irak i Avganistan.
Opet to preostaje izbor svakog pojedinca Simijon, i dan danas mogu Hrvati se boriti za Placu od 8000$ po ratistima na istoku, ali ne idu svi nego oni koji to zele,nitko nije prinudjen puskom da to radi.....pa i Srbi idu nije to nista novo...
ххахахахахха! Хајмо сад све до Карловац-Карлобаг-Вировитица, пошто су само добровољци биће их свега 12 (и то ако им се придружи Чеда Квислинг и евентуално Тадић ).