Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 22:49:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U Hrvatskoj ukinut vojni rok  (Pročitano 12773 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ljudi tema  je Vojni rok, i ekstra pametan potez Hrvatske   Smile ... a ne Tko ce zbariti prije ovu Kemiku... Smile

U svakom slucaju mi cemo imati sada strucnjake koji su dobro placeni, i dobro obuceni od strane NATO drugova i drugarica, a sa ovim postupkom se takodje i trosenje na vojni rok smanjiva ili nece ga uopce biti vise...
Naivno bre, ni kod babe nema džabe. Ništa nije besplatno kod NATO. Za profesionalnost vojnika verovatno da će biti podignuta na viši nivo.

Zasto naivno...nerazumijem kao da nam je sada bilo za djabe tu vojsku sto smo imali ili vojni rok da ocuvamo i da hranimo...Simijon opet tamo lijepo pise,sada svatko moze da ide DOBROVOLJNO znaci mozes odluciti hoces ili u vojsku ili ne i sa time onda i u profesionalnu vojsku. A sigurno ce biti takodje vece place za profesionalce, kao i bolja obuka i naoruzanje..sto ce za uzvrat ocekivati NATO od nas, mozda neke luke da mogu da stacioniraju, nove baze itd... ja ne vidim u tome nista lose, kada nije jednoj Njemackoj,Francuskoj i drugim drzavama lose u NATOu savezu zasto bi bilo Hrvatskoj...opet kazem svi mogu sami da idu u vojsku profesionalnu...ja znam neke sto iovako idu da se bore u Afganistan za Amerikance,dobrovoljno jer im je placa 8000$ mjesecno...naravno da onda ljudi idu neki dobrovoljno!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
@kemik

20 poruka i vise

Hvala na informaciji  Smile
Нема на чему снајка!  Smile

Ха ха...ово је цисти доказ да су мускарци ђецаЛатиница  Smile
Свака част снајка, још мало и има да кренеш да користиш "бре"!  Smile

Smile Smile Smile

Јос це пуно воде протеци испод савског моста док ја не поцнем користити бре
  Smile   Smile
Већ си пала на Српске мађије! Ко би могао да предпостави да ћеш прећи на ћирилицу?!  Smile

To se ja hvalim kako dobro koristim ovaj link http://www.srbijazemljaheroja.com/cirilica.html  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
kemik, ти си усташа травестит као и све остале усташе.
Prevod na novo-hrvatski, ''ti si tipićan zapadnjak''.

Ti si jako bezobrazan, ali to je vec stvar tvog kucnog odgoja, a ne nacionalnosti.
Smile...gresis...to je stvar njegove politicke pripadnosti Smile...

imas pravo jednom da pogadjas koje je stranke clan gambino Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24

Zasto?

Sto bi to trebalo znaciti?  Smile

p.s. molim te, napisi mi odgovor na latinici. mami se vise ne da prevoditi, a ja nikako da povezem slova u rijeci, a da ne ispadne nesto skroz nerazumljivo  Smile
Кажем да сте болесна, геноцидна и подмукла нација.
Prevod na srpski latinicu : ''Kazem da ste kultura nacija kao i svi zapadni evropljani*''.
Prijevod prevoda ''*europljani''.
Citat
Napisao je da mu je drago da vidi nekoga iz Hrvatske na forumu, veoma vas voli, ceni i željan je dopisivanja sa svima iz bivših Jugoslovenskih republika. I on ima isti problem kao i ti, on nezna da čita latinicu.
Smile

A ti si pun mrznje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24

Ti si jako bezobrazan, ali to je vec stvar tvog kucnog odgoja, a ne nacionalnosti.

Hm...radikalima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Ljudi tema  je Vojni rok, i ekstra pametan potez Hrvatske   Smile ... a ne Tko ce zbariti prije ovu Kemiku... Smile

U svakom slucaju mi cemo imati sada strucnjake koji su dobro placeni, i dobro obuceni od strane NATO drugova i drugarica, a sa ovim postupkom se takodje i trosenje na vojni rok smanjiva ili nece ga uopce biti vise...
Naivno bre, ni kod babe nema džabe. Ništa nije besplatno kod NATO. Za profesionalnost vojnika verovatno da će biti podignuta na viši nivo.

Zasto naivno...nerazumijem kao da nam je sada bilo za djabe tu vojsku sto smo imali ili vojni rok da ocuvamo i da hranimo...Simijon opet tamo lijepo pise,sada svatko moze da ide DOBROVOLJNO znaci mozes odluciti hoces ili u vojsku ili ne i sa time onda i u profesionalnu vojsku. A sigurno ce biti takodje vece place za profesionalce, kao i bolja obuka i naoruzanje..sto ce za uzvrat ocekivati NATO od nas, mozda neke luke da mogu da stacioniraju, nove baze itd... ja ne vidim u tome nista lose, kada nije jednoj Njemackoj,Francuskoj i drugim drzavama lose u NATOu savezu zasto bi bilo Hrvatskoj...opet kazem svi mogu sami da idu u vojsku profesionalnu...ja znam neke sto iovako idu da se bore u Afganistan za Amerikance,dobrovoljno jer im je placa 8000$ mjesecno...naravno da onda ljudi idu neki dobrovoljno!
Sada si rekao pravu reč. Za 8 000 $ što je malo u odnosu na platu američkog plaćenika, i sa malim iznosom osiguranja života i zdravlja ići će Hrvati u profesionalne vojnike u Irak i Avganistan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21

Hm...radikalima  Smile

Ding, ding, ding...you are correct. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Qtek 小米

Kemice ljubavi, samo sam se salio . Ja sam clan LDP, veliki sam pacifista i zagovornik globalizma, takodje sam i jugonostalgicar.
Inace po nacionalnosti sam Evropljanin i ateista sam.
Peace

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 

Kemice ljubavi, samo sam se salio . Ja sam clan LDP, veliki sam pacifista i zagovornik globalizma, takodje sam i jugonostalgicar.
Inace po nacionalnosti sam Evropljanin i ateista sam.
Peace

Ljubav čini čuda.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa idu dobrovoljno, samo plata u HV neće biti 8 tisuća nego 500e, a ići će da ginu po bjelosvjetskim bojištima za šta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 22:49:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.