Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U HR uhvaćen još jedan Srbin!  (Pročitano 17138 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
Nisam ni sumljao da ces pomenuti da sam za ideju Velike Srbije... Smile Mozda nisi primetio u mom postu da je za mene Sloba jednako Zloba.Ne znam samo da li ces ti nazvati vaseg bivseg predsednika nekim slicnim nazivom.Sloba kod nas jeste doveo do propasti sistema,ratova koji su unistili zemlju i narod ali nikada me neces ubeditiu tu vasu pricu da je on jedini kriv za rat.Ako je on jedini krivac za rat u Hrvatskoj objasni mi samo zbog cega je izasla vojska Hrvatske iz kasarni i izvsila agresiju na Bosnu i Hercegovinu.Da nisu mozda granice Bosne bile granice Hrvatske ili mozda slucajno je Franjo hteo da napravi Veliku Hrvatsku.Toliko o tome da vi nemate pretenzije ka drugim zemljama,Takodje mislim da vrlo dobro znas da izjava Franje da ce piti kafu u Zemunu nije bila nimalo naivna.Ali posto nije ostvarena neka bude da se covek zabunio ili da mu je izletelo.Sto se tice Vukovara najvise zlocina od Srpske strane su izvrsili snega Vuka Draskovica,Arkana,

Ajoj Bora ti opet pricas o drugoj temi brate....znas vidis nas Franjo nije uveo u tolika govna kao vas vas Sloba,nama je Franjo sredio odma da mozemo da putujemo kroz Europu,i sacuvao nam je Hrvatsku...po tome nemoze se tretirati kao takav vodja kao sto je Slobo bio...naravno pravio je greske i oko Bosne je sigurno bila jedna greska,trebao je zahtjevati entitet kao sto ga ima RS i super bi bilo a ovako je samo sranje..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
znas vidis nas Franjo nije uveo u tolika govna kao vas vas Sloba,nama je Franjo sredio odma da mozemo da putujemo kroz Europu,i sacuvao nam je Hrvatsku
Citat
E vidis tu ima istine ali zaboravljas koliko je Srba moralo biti pobijeno i proterano da bi "Hrvatska bila sacuvana"

Citat
.naravno pravio je greske i oko Bosne je sigurno bila jedna greska,trebao je zahtjevati entitet kao sto ga ima RS i super bi bilo a ovako je samo sranje..
Citat

Vidis tebi je "greska" to sto niste dobili entitet a nije ti agresija na suverenu zemlju.Ne zaboravi koliko je civila(ne Srpskih nego i Bosnjaka) pobijeno od strane Hrvatske vojske da bi Hrvatska mozda dobila entitet.....Bosnjaci nisu isli u Hrvatsku i napadali vas da bi dobili "entitet" u Hrvatskoj.Ja ne pricam o Hrvatima iz Bosne koji su ratovali nego ja pricam o regularnoj Vojsci Republike Hrvatske koja je presla granice svoje zemlje i otisla u drugu zemlju da ratuje.... Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson G 502
Nisam ni sumljao da ces pomenuti da sam za ideju Velike Srbije... Smile Mozda nisi primetio u mom postu da je za mene Sloba jednako Zloba.Ne znam samo da li ces ti nazvati vaseg bivseg predsednika nekim slicnim nazivom.Sloba kod nas jeste doveo do propasti sistema,ratova koji su unistili zemlju i narod ali nikada me neces ubeditiu tu vasu pricu da je on jedini kriv za rat.Ako je on jedini krivac za rat u Hrvatskoj objasni mi samo zbog cega je izasla vojska Hrvatske iz kasarni i izvsila agresiju na Bosnu i Hercegovinu.Da nisu mozda granice Bosne bile granice Hrvatske ili mozda slucajno je Franjo hteo da napravi Veliku Hrvatsku.Toliko o tome da vi nemate pretenzije ka drugim zemljama,Takodje mislim da vrlo dobro znas da izjava Franje da ce piti kafu u Zemunu nije bila nimalo naivna.Ali posto nije ostvarena neka bude da se covek zabunio ili da mu je izletelo.Sto se tice Vukovara najvise zlocina sa Srpske strane su izvrsili snage Vuka Draskovica,Arkana,Giske.... pa tek onda JNA.Vecina pripadnika JNA su bili klinci od 18-20 god koji su dosli silom,ali naravno da i JNA nije bila nimalo naivna.Ja u svemu hocu da objasnim da je i kod vas postojao uzasan sistem vrednosti koji nije bio bolji od Zlobinog medjutim dzabe,Za vas ce akcija ubijanja biti herojska sa par incidenata a agresija na Bosnu oslobodjenje
Hrvatske teritorije koji su vam komunisti oteli.Malo pogledaj koliko se ta retorika razlikuje od Seseljeve  Smile

Čuj ja nikada u svoja 234 posta koliko sam objavio na ovom cijenjenom forumu nisam rekao da  su Hrvati ili Franjo u ovom zadnjem ratu bili nevinašca ili da nije bilo zločina i sramotnih poteza sa Hrvatske strane..To nikada,a samim tim što sam i sam bio sudionik ovog zadnjeg rata od 91-95 god i što sam puno toga prošao smatram se dosta kompetentnim da o tome nešto i kažem...Bez obzira da li se to nekome ovdje sviđa ili ne...Što se tiče Franje pa naravno da je kao megaloman imao pretenzije prema teritoriji druge države,tu prije svega mislim na BiH na jedan njen dio na zap. Hercegovinu...Ovo o kavi u Zemenu mogu svesti pod zajebanciju jer o tome je čak i suvišno rapravljati..Vratimo se na BiH...Je u jednom trenutku Francek je poželio dio susjedne države i ta ideja mu se dosta razbila o glavu,u jednom trenutku se stvarno činilo da će se susjedna BiH kao država i raspasti na tri djela...Međutim kao što i sam znaš Alija i Tuđmana su sklopili sporazum o vojnoj suradnji i borbi protiv Srba u BiH...A i međunarodne okolnosti su bile takve da su Franji brzo dale do znanja da od komadanja susjedne države nema ništa... [-XE sad da li se to njemu svidjelo ili ne više nije bitno,bitno je da je skontao poruku iz vana...

Ako se JNA aktivno stavila na Srpsku stranu u ratovima u RH i BiH,šta je onda za tebe licimjerno što se HV u ratu u BiH stavila na stranu najmalobrojnijeg naroda kojemu je prijetilo potuno uništenje???Meni tu nije ništa čudno,ionako su Hrvati uspješno istrijebljeni po većemo dijelu BiH osim u zap.hercegovini...

A sad što se tiče naše vrle akcije koja je uvijek kamen spoticanja na ovom forumu,ponovit ću još jednom:
Srbi su imali priliku planom Z4,odhebali su ga,nuđena im je široka kulturna autonomija,odhebali su je..Predvođeni šerifom mislili su da su uhvatili nekog za jaja i da su gazde u tuđem dvorištu...A otriježnjenje je bilo jako bolno..Da je ZLOČINA u akciji bilo,bilo je zato se sad protiv nekih ljudi iz RH u Hagu vode procesi za to,a dijelom su vođeni(Norac i Gospićka skupina)u RH...Da je bilo bezobzirne osvete,bilo je...
Al'daj mi sad reci,koja bi to normalna  ozbiljna,pravna država u svijetu dopustila da joj separatisti trećinu države otmu,zajebavaju druge dvije trećine države i da za to ne snose nikakve konzekvence????Mislim niti jedna...Možda se varam... Smile
O Vukovaru neću ovaj put,bilo pa prošlo....A ti klinci od 18-20 god što su bili u JNA kad su napadali Vukovar ništa bolji od ovih stariji,i ja sam imao 20 god.kad su me digli u ZNG i pravac Lika,da dobro si pročitao LIKA...Nisam išao na Novi Sad,Podgoricu,Boku itd...To je razlika između mene i njih..Ja sam ratovao u svojoj državi....
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nisam ni sumljao da ces pomenuti da sam za ideju Velike Srbije... Smile Mozda nisi primetio u mom postu da je za mene Sloba jednako Zloba.Ne znam samo da li ces ti nazvati vaseg bivseg predsednika nekim slicnim nazivom.Sloba kod nas jeste doveo do propasti sistema,ratova koji su unistili zemlju i narod ali nikada me neces ubeditiu tu vasu pricu da je on jedini kriv za rat.Ako je on jedini krivac za rat u Hrvatskoj objasni mi samo zbog cega je izasla vojska Hrvatske iz kasarni i izvsila agresiju na Bosnu i Hercegovinu.Da nisu mozda granice Bosne bile granice Hrvatske ili mozda slucajno je Franjo hteo da napravi Veliku Hrvatsku.Toliko o tome da vi nemate pretenzije ka drugim zemljama,Takodje mislim da vrlo dobro znas da izjava Franje da ce piti kafu u Zemunu nije bila nimalo naivna.Ali posto nije ostvarena neka bude da se covek zabunio ili da mu je izletelo.Sto se tice Vukovara najvise zlocina sa Srpske strane su izvrsili snage Vuka Draskovica,Arkana,Giske.... pa tek onda JNA.Vecina pripadnika JNA su bili klinci od 18-20 god koji su dosli silom,ali naravno da i JNA nije bila nimalo naivna.Ja u svemu hocu da objasnim da je i kod vas postojao uzasan sistem vrednosti koji nije bio bolji od Zlobinog medjutim dzabe,Za vas ce akcija ubijanja biti herojska sa par incidenata a agresija na Bosnu oslobodjenje
Hrvatske teritorije koji su vam komunisti oteli.Malo pogledaj koliko se ta retorika razlikuje od Seseljeve  Smile

Čuj ja nikada u svoja 234 posta koliko sam objavio na ovom cijenjenom forumu nisam rekao da  su Hrvati ili Franjo u ovom zadnjem ratu bili nevinašca ili da nije bilo zločina i sramotnih poteza sa Hrvatske strane..To nikada,a samim tim što sam i sam bio sudionik ovog zadnjeg rata od 91-95 god i što sam puno toga prošao smatram se dosta kompetentnim da o tome nešto i kažem...Bez obzira da li se to nekome ovdje sviđa ili ne...Što se tiče Franje pa naravno da je kao megaloman imao pretenzije prema teritoriji druge države,tu prije svega mislim na BiH na jedan njen dio na zap. Hercegovinu...Ovo o kavi u Zemenu mogu svesti pod zajebanciju jer o tome je čak i suvišno rapravljati..Vratimo se na BiH...Je u jednom trenutku Francek je poželio dio susjedne države i ta ideja mu se dosta razbila o glavu,u jednom trenutku se stvarno činilo da će se susjedna BiH kao država i raspasti na tri djela...Međutim kao što i sam znaš Alija i Tuđmana su sklopili sporazum o vojnoj suradnji i borbi protiv Srba u BiH...A i međunarodne okolnosti su bile takve da su Franji brzo dale do znanja da od komadanja susjedne države nema ništa... [-XE sad da li se to njemu svidjelo ili ne više nije bitno,bitno je da je skontao poruku iz vana...

Ako se JNA aktivno stavila na Srpsku stranu u ratovima u RH i BiH,šta je onda za tebe licimjerno što se HV u ratu u BiH stavila na stranu najmalobrojnijeg naroda kojemu je prijetilo potuno uništenje???Meni tu nije ništa čudno,ionako su Hrvati uspješno istrijebljeni po većemo dijelu BiH osim u zap.hercegovini...

A sad što se tiče naše vrle akcije koja je uvijek kamen spoticanja na ovom forumu,ponovit ću još jednom:
Srbi su imali priliku planom Z4,odhebali su ga,nuđena im je široka kulturna autonomija,odhebali su je..Predvođeni šerifom mislili su da su uhvatili nekog za jaja i da su gazde u tuđem dvorištu...A otriježnjenje je bilo jako bolno..Da je ZLOČINA u akciji bilo,bilo je zato se sad protiv nekih ljudi iz RH u Hagu vode
procesi za to,a dijelom su vođeni(Norac i Gospićka skupina)u RH...Da je bilo bezobzirne osvete,bilo je...
Al'daj mi sad reci,koja bi to normalna  ozbiljna,pravna država u svijetu dopustila da joj separatisti trećinu države otmu,zajebavaju druge dvije trećine države i da za to ne snose nikakve konzekvence????Mislim niti jedna...Možda se varam... Smile
O Vukovaru neću ovaj put,bilo pa prošlo....A ti klinci od 18-20 god što su bili u JNA kad su napadali Vukovar ništa bolji od ovih stariji,i ja sam imao 20 god.kad su me digli u ZNG i pravac Lika,da dobro si pročitao LIKA...Nisam išao na Novi Sad,Podgoricu,Boku itd...To je razlika između mene i njih..Ja sam ratovao u svojoj državi....

Svaka cast Cmelka,sta vise dodati... Smile Smile i ja mislim da vecina Hrvata razmislja kao Cmelka i vecina Hrvata podrzava da se nas zlocin nad Srbima sankcionise i osudi,razlika je u tome sada sto smo mi sve zivo predali Haagu a Srbija najvece zlocine jos stiti,koliko vlada tako narod jos vise...u tome je razlika izmedju nas Hrvata i vas Srba.

@Bora82,ja neznam dali si ti upucen u desavanja u Hrvatskoj ali za vasu zelju o RSK je moralo da pogine 13000 Hrvata,pola manje od Srba koji su poginuli u Hrvatskoj...toliko o tome da bi Hrvatska trebala biti sacuvana sto mi govoris.

I to o cemu ti pricas da su vojske Hrvatske isle u Bosnu da traze svoj entitet,takodje mozes pricati i o Srbiji koja je slala svoje ljude da brani bracu u Bosni...isto samo razlika je u tome sto smo se mi opet slozili sa Muslimanima i vidjeli da koliko toliko mozemo skupa. A vi koliko toliko nezelite nisakim...pozdrav

I ja cu ovdje jos jednom da kazem meni je zao i tuzno sto smo cinili po Bosni i sto je od Hrvatske vojske ijedan civil poginuo,ali barem smo predali sve nase vojnike,generale koji su bili trazeni od strane Haaga,da im se procesira ... za najveci pokolj poslje II WW koji se desio u Srebrenici,jos uvijek najodgovorniji covijek za to seta se po Srbiji ili negdje drugo.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Sto se tice Vukovara najvise zlocina sa Srpske strane su izvrsili snage Vuka Draskovica,Arkana,Giske....

Pazi kako Vuk drži miša  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Sto se tice Vukovara najvise zlocina sa Srpske strane su izvrsili snage Vuka Draskovica,Arkana,Giske....

Pazi kako Vuk drži miša  Smile Smile

Hahahahaha ...a gledaj kako mu se smije kinez...mozda Vuk misli da je to laser pointer... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Smile Smile Pa zar Tile nije Rus?????  Smile
... neki kazu da nije ni postojao Smile
=======================================================

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Hahhahaa Dinamo-ZG svaka cast...Tito mene uvijek nasmije... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

ako gledam iz neutralnog ugla za sec onda vam razumjem ako Srbi sutra opet se popnu na neku vecu cifru i pruzi se prilika za odvajanje opet ce pokusati
ko i Srbi i Hrvati Bosne il Albanci Madjari i muslimani Srbije
nema sta da se lazemo
znamo da svako hoce u svojoj drzavi da zivi al bez seljenja iz one druge u kojoj trenutno zivi...

dobro nam došli braćo sa tako finim idejama  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy S9+
Ti si  u dosta stvari mnogo realniji od tvojih sunarodnika koji  su zaslepljeni propagandom.Medjutim sto se tice rata u RH potpuno se slazem da je JNA bila na strani Srba a sto se tice BiH JNA je samo u pocetku ucestvovala u ratu i odmah se povukla a kasnije je ostala samo vojska Mladica ili ako vojska RS.Sto se tice plana Z4 tacno je da ga je trebalo prihvatiti ali to ne znaci da je to sto on nije prihvacen trebalo paliti kuce,ubijati civile i proterati narod u akciji Bljesak i Oluja.Da se ne lazemo i ja i ti vrlo dobro znamo da je vojska RSK otisla i da je Hrvatska vojska ratovala sa malim brojem vojske RSK a da je skoro cela akcija bila usmerena protiv civila.Sto se tice sadasnjeg stanja ja imam prijatelje koji mogu samo da se pozdrave sa svojom imovinom u Hrvatskoj bez obzira sto imaju sve potrebne papire a takodje vrlo dobro da znam da taj spisak koji ima Hrvatska o ratnim zlocinima sadrzi bukvalno svakog Srbina koji je ziveo na prostoru RSK.Ne kazem da su svi ljudi sa tog spiska cisti ali cak i oni koji su ga pravili znaju da je smesan.Drugo vi ste stalno optereceni sa tim ratom i sta je bilo od 91-95 godine.I dan danas vi se bavite sta je rekao Seselj,Sloba....Jedino kad se u Srbiji spominje rat u RH je na godisnjicu Oluje i Bljeska jer je tad izvsen zlocin i proterivanje a vama i to cak smeta.Gde si video da u Srbiji se prave emisije i dovode gosti koji pricaju sta je rekao Franjo,Mesic......
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.339 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.