Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: У Европи без Бога све је могуће и дозвољено. . .  (Pročitano 44921 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
17. avgust 2010. | 18:39 | Izvor: Tanjug
 Njujork -- Prema istraživanju američkog magazina "Njuzvik", Finska je najbolja zemlja za život.
Питај мог друга, био тамо годину и по дана и побегао главом без обзира.

Србија нема стандард, али зато има цигане.
Полако, сад ће Звезда под стечај  Smile
« Poslednja izmena: 18. Avg 2010, 11:25:39 od panini »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1014
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
 Njujork -- Prema istraživanju američkog magazina "Njuzvik", Finska je najbolja zemlja za život.

Србија нема стандард, али зато има цигане.
Полако, сад ће Звезда под стечај Smile

Ne bih ja tamo bila ni jedan dan Smile

Ni toalet se ne zove toalet,ni telefon,telefon.Jednostavno si izgubljen,
gore nego u Japanu ili Kini.

Totalno drugi svet, mnogo strahnije nego Madjari.
IP sačuvana
social share
Srbi  pripovedaju da tice na Cirilovdan traze druga svaka sebi da
gradi gnijezdo i da nose jaja;pa koja koja ga ne nadje,ona se obijesi.

Ciriil,filosof
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia ????
Citat
Da,da . to sto imas duplo vise postova od mene. to je i tvoje najvece bogatstvo Smile
A i naravno prednost u odnosu na mene.

Uopste nisam to hteo da kazem Smile

Citat
Nego,ja se nikada ne javljam da nekome vunovlacarim da su mu postovi besmisleni
ako nemam i sama neku ideju da napisem nesto na temu.
Ucestvujem u ovoj temi kao u nekom razgovoru. Kao sto bi mi delovalo kao spam da se u takvom razgovoru pojavi neko ko baljezga nepovezano, tako sam nasao za shodno da se i ovde javim i da te pristojno zamolim da se sledeci put ukljucis u pricu tek kad se pomiris s mozgom Smile

Citat
Ali ,vidim ti si vredan,pratio si Jetija, pa kad on kaze da je neko budala,onda
ti ponavljas, pa se tako dodje i do miliJon postova.

Pratim ja dosta toga, odreagujem tu i tamo Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Па добро и то смо говорили,односно ко шта сматра под добрим животом.Пријатељу вјероватно није одговарало кућа,посо',посо' кућа,људи хладни,клима хладна.Ни ја не бих могао да на тај начин живим.
tvzec, ja planiram da šaljem amere u Srbiju i kod nas troše pare. To što u Srbiji ima to nema nigde. Menjaju nam sistem ali svest ne mogu. Još uvek smo samosvestan narod koji prihvati svakog dobronamernog.

A vi ostali, jel znate kada će neko u zapadnoj evropi ili USA da vas ovako prihvati? Ma neće ni dobar dan da vam kažu. E po tome se Srbija razlikuje od ostalih.

Te naucnofantasticne price, a u koje ni sam ne verujes ,pricaj nekim drugim naivnim
umetnicima na zici. Srbi ti nikada nece pomoci, ako misle da nece imati nikakve vajde
od toga. Znaci,pomazu u nevolji,ali ti pri tome pricaju da njihovo dete nema najnoviji
mobilni pa je jako deshperatno zbog toga, a oni eto bas sada ne mogu da mu kupe.. Smile

Ako bih stvarno bila u nevolji da mi zatreba pomoc, u svakom slucaju bih se pre obratila
svom komsiji ili poznaniku Nemcu,Francuzu,Svajcarcu nego nekom Srbinu.

U USA,Kanadi i AU,  ljudi su uvek bili upuceni na tudju pomoc tako da je njihova ljubaznost
i spremnost da pomognu zaista legendarna. Ako te vide da sa autom negde da  stojis,zaustavice
svoj auto i pitace da li ti treba pomoc.

Ne vredi slusati prazne i glupave price nekih nesrecnika koji po Evropi ili USA zive ,a
pojma nemaju ni gde zive.

Моли се богу да ти незатреба њихова помоћ (али помоћ а не социјала) јер би се могла провести као моја познаница хрватица када је затражила од мужевљевих родитеља за операцију дјетета.
Да јој неби њених родитељских њива оде дијете на гробље. Smile
1. Pre svega, sigurno nisam "stalker", imam vise nego duplo vise postova od tebe.

Nego,ja se nikada ne javljam da nekome vunovlacarim da su mu postovi besmisleni
ako nemam i sama neku ideju da napisem nesto na temu.

Ali ,vidim ti si vredan,pratio si Jetija, pa kad on kaze da je neko budala,onda
ti ponavljas, pa se tako dodje i do miliJon postova.
Немој да се ложиш... Smile то је било у духу одговора који су упутила мени у претходном посту а покушај да плагијатом по узору на рака напишеш пост мене је инспирисало да напишем "глупост" док са
друге стране оно је стварно била гомила бесмислица.
Чуј,Хитлер,Бизмарк,Цетиње-Дедиње,московски хотел Лукс,Арафат и Цо....а уз то још нам њемци нису нашкодили у прошлости.
Наша мазохизам се најбоље види када правдамо своје убице а кудимо наше вође какви год они били,они неваљају. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
tvzec, ja planiram da šaljem amere u Srbiju i kod nas troše pare. To što u Srbiji ima to nema nigde. Menjaju nam sistem ali svest ne mogu. Još uvek smo samosvestan narod koji prihvati svakog dobronamernog.

A vi ostali, jel znate kada će neko u zapadnoj evropi ili USA da vas ovako prihvati? Ma neće ni dobar dan da vam kažu. E po tome se Srbija razlikuje od ostalih.

Te naucnofantasticne price, a u koje ni sam ne verujes ,pricaj nekim drugim naivnim
umetnicima na zici. Srbi ti nikada nece pomoci, ako misle da nece imati nikakve vajde
od toga. Znaci,pomazu u nevolji,ali ti pri tome pricaju da njihovo dete nema najnoviji
mobilni pa je jako deshperatno zbog toga, a oni eto bas sada ne mogu da mu kupe.. Smile

Ako bih stvarno bila u nevolji da mi zatreba pomoc, u svakom slucaju bih se pre obratila

U USA,Kanadi i AU,  ljudi su uvek bili upuceni na tudju pomoc tako da je njihova ljubaznost
i spremnost da pomognu zaista legendarna. Ako te vide da sa autom negde da  stojis,zaustavice

Ne vredi slusati prazne i glupave price nekih nesrecnika koji po Evropi ili USA zive ,a

Rayela, izvini što ću da te pitam ovo, ali jesi li ti glupa ili si na treningu? Već nekoliko godina uspevam i idem na gore ali isključivo svojim radom i svojom pameću. U USA, bilo to naši ili ameri, NEĆE ti pomoći. Da ponovim, NEĆE ti pomoći nizašta. A ti mi tu pišeš kao da oni jedva čekaju da se nekom nađu u neprilici. Dal si ti pri zdravoj svesti kad pišeš onako nešto? A u Srbiji, da ostanem bez goriva i odem do prve kuće, dobro možda ne prve, ali u drugoj ću naći pomoć. Ima čovek da istoči iz auta i da mi litar, dva do prve pumpe. Da uletim u jarak ima za sat vremena nađem neki traktor da izvučem auto. Da stanem na putu gde god bilo ima dođe neki drugar da me šlepa. Da odem do komšije i zatražim pomoć ima da dođe i radi pola dana kod mene jer zna da ću i ja sutra njemu pomoći. To u Americi NE POSTOJI. Komšija se sa komšijom ne poznaje a kamoli da se pomažu. Retki su slušajevi da porodica ostaje zajedno a u kontaktu su samo prividno. Svako na svoju stranu i ne poznaju se više. Roditelji sopstvenoj deci ne žele da pomognu. I opet te pitam, koju ti to školu završi i koliko godina imaš kad kad onakve nebuloze pišeš?

Srbi u Srbiji su počeli zadnjih godina da se menjaju jer im ovi novokomponovani ispiru mozak lažnom nadom da će nekad biti bolje. Samo još da prodamo još malo srbije i biće nam mnogo bolje. Kroz medije, kroz prazne priče koje šire (ne) ljudi, utiče se na svest ljudi pa su se ljudi malo otuđili jedni od drugih zadnjih godina. Ali vratiće se se sve na svoji jer srbin je srbin.

A ti ako živiš u nekom snu da je svuda bolje nego u Srbiji onda si ti spremna da odeš tamo gde je bolje. Ja kažem, nigde nije bolje nego u Srbiji. Na žalost, trenutno je mnogo loše. U Srbiji je dobro jer su ljudi dobri.  A u Americi je dobro samo to što može da se zarade pare. Ali pare su puste ako živiš pasji život bez obzira na bogatsvo.

I molim te da ne pišeš više onakve gluposti jer počeću da te vređam a onda će me banovati. Pričaš nešto što nema nikakve veze sa realnošću. Ovde na forumu ima raznoraznih. Svako piše šta hoće, neko nešto pametno, neko nešto provokativno... I nikad se nikome nisam lično obratio. Ali tebi se obraćam jer pogodila si me u srž. Napisala si takve gluposti za koje ne znam ko te nauči, i šta si čitala pa si došla do onakvih zaključaka. Da su ameri humaniji ljudi od srba? Pa to ni u holivudskom filmu ne može da bude a kamoli u relnom životu.
« Poslednja izmena: 19. Avg 2010, 03:28:58 od Sasha019 »
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

U USA,Kanadi i AU,  ljudi su uvek bili upuceni na tudju pomoc tako da je njihova ljubaznost
i spremnost da pomognu zaista legendarna. Ako te vide da sa autom negde da  stojis,zaustavice

Rayela, izvini što ću da te pitam ovo, ali jesi li ti glupa ili si na treningu? Već nekoliko godina uspevam i idem na gore ali isključivo svojim radom i svojom pameću. U USA, bilo to naši ili ameri, NEĆE ti pomoći. Da ponovim, NEĆE ti pomoći nizašta. A ti mi tu pišeš kao da oni jedva čekaju da se nekom nađu u neprilici. Dal si ti pri zdravoj svesti kad pišeš onako nešto? A u Srbiji, da ostanem bez goriva i odem do prve kuće, dobro možda ne prve, ali u drugoj ću naći pomoć. Ima čovek da istoči iz auta i da mi litar, dva do prve pumpe. Da uletim u jarak ima za sat vremena nađem neki traktor da izvučem auto. Da stanem na putu gde god bilo ima dođe neki drugar da me šlepa. Da odem do komšije i zatražim pomoć ima da dođe i radi pola dana kod mene jer zna da ću i ja sutra njemu pomoći. To u Americi NE POSTOJI. Komšija se sa komšijom ne poznaje a kamoli da se pomažu. Retki su slušajevi da porodica ostaje zajedno a u kontaktu su samo prividno. Svako na svoju stranu i ne poznaju se više. Roditelji sopstvenoj deci ne žele da pomognu. I opet te pitam, koju ti to školu završi i koliko godina imaš kad kad onakve nebuloze pišeš?

Srbi u Srbiji su počeli zadnjih godina da se menjaju jer im ovi novokomponovani ispiru mozak lažnom nadom da će nekad biti bolje. Samo još da prodamo još malo srbije i biće nam mnogo bolje. Kroz medije, kroz prazne priče koje šire (ne) ljudi, utiče se na svest ljudi pa su se ljudi malo otuđili jedni od drugih zadnjih godina. Ali vratiće se se sve na svoji jer srbin je srbin.

A ti ako živiš u nekom snu da je svuda bolje nego u Srbiji onda si ti spremna da odeš tamo gde je bolje. Ja kažem, nigde nije bolje nego u Srbiji. Na žalost, trenutno je mnogo loše. U Srbiji je dobro jer su ljudi dobri.  A u Americi je dobro samo to što može da se zarade pare. Ali pare su puste ako živiš pasji život bez obzira na bogatsvo.

I molim te da ne pišeš više onakve gluposti jer počeću da te vređam a onda će me banovati. Pričaš nešto što nema nikakve veze sa realnošću. Ovde na forumu ima raznoraznih. Svako piše šta hoće, neko nešto pametno, neko nešto provokativno... I nikad se nikome nisam lično obratio. Ali tebi se obraćam jer pogodila si me u srž. Napisala si takve gluposti za koje ne znam ko te nauči, i šta si čitala pa si došla do onakvih zaključaka. Da su ameri humaniji ljudi od srba? Pa to ni u holivudskom filmu ne može da bude a kamoli u relnom životu.
То шта си написао је реалност и ништа више.
То ЗНАЈУ сви...... Smile.......готово сви.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Nisu Ameri nesto humaniji od Sbra nit su Srbi nesto humaniji od drugih. Ali ako imas par prijatelja u Americi, mogu da ti pomognu u vezi posla, pozajme auto u slucaju necega i slicno. Sad ako si latino, tesko ce ti ko pomoci, al oni opet nadju svoje kojih ima u svakom gradu. Inace, srednja klasa je tu kompaktnija, niza klasa samo u manjim gradovima.
U Americi ti je zapadni sistem sto se tice familije, otudjenost. A socijalni sistem je cista Amerika pa se ljudi okrecu prijateljima i tu pokusava da se izgradi neka solidarnost. Latinosi imaju opet jake familijarne veze pa se tako pomazu.
« Poslednja izmena: 19. Avg 2010, 13:32:07 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1014
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0

Pa ja i pisem u nadi da cu nekoga pogoditi u srz Smile
I vidi cuda, bas se moj zemljak( lozinka 019) nadje pogodjen Smile

Inace,ako pisem da su Amerikanci ljubazni prema turistima,ali verovatno i prema
svojim komsijama, onda to pisem iz sopstvenog iskustva jer sam u USA nekoliko puta
bila u nekoj nevolji pa tako imam iskustva sa njima.Doduse nudli su pomoc i kada
su samo pretpostavili da je mozda potrebna, Nije to naravno bilo u metropolama,
nego na Divljem Zapadu gde dnevno prodje desetak automobila.

A u Srbiji sam cesto, pa i sama sam iz Srbije, nsita mi tamo nije strano,
tako da, dozvolices, smem da pisem o mentalitetu barem ovih sa pozivnim
019 Smile

Tek sada videh da pominjes nekakve treninge.To treniras u nekoj sekti?
Sajentolodzi? Tu ima stepenice gore dole. Ma ne, ja sam isla u redovne skole,
zavrsila faks u Srbiji,nije bilo potrebno da treniram Smile
« Poslednja izmena: 19. Avg 2010, 13:46:39 od Rayela »
IP sačuvana
social share
Srbi  pripovedaju da tice na Cirilovdan traze druga svaka sebi da
gradi gnijezdo i da nose jaja;pa koja koja ga ne nadje,ona se obijesi.

Ciriil,filosof
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
A sta si hteo da kazes ovom slikom?  Smile

A tvoji ,mora da su samo vrcali od smisljenosti , imajuci u vidu da ja pojma nemam
ni ko  si ti , gde ,niti o cemu pises. Neki si stalker ovde?

Ravela, budi dobra ili te šaljem u neku skandinavsku državu i to u sred zime, negde na severu kod strašnih, hladnih vikinga. Ima da se naređaju i oni i sami (laponci) i irvasi i beli medvedi  Smile
« Poslednja izmena: 19. Avg 2010, 22:33:48 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.