Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: У Европи без Бога све је могуће и дозвољено. . .  (Pročitano 44792 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nepoznat -
mob
Samsung 
Yeti

Mnogo toga mi se ne sviđa na zapadu, nedao Bog da to želim ovde.

Ali ne sviđaju mi se mnoge alternative, pogotovo načini na koji ih plasiraju.

Svrati na pdf istorija, baš je aktuelna tema o slovenima. Ima dobrih dokumentaraca.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Yeti

Mnogo toga mi se ne sviđa na zapadu, nedao Bog da to želim ovde.

Ali ne sviđaju mi se mnoge alternative, pogotovo načini na koji ih plasiraju.

Svrati na pdf istorija, baš je aktuelna tema o slovenima. Ima dobrih dokumentaraca.

Ет' ја био,оплео три,четири  Smile па се вратио. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Doktor & Docent Fakulteta Filozofije u Beogradu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 561
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Sagem RC 750
U Evropi nema mesta za boga posto jos nije podneo kandidaturu za clanstvo u Evropsku Uniju.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1014
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
I kakve veze ima Bog iz naslova, sto se sve ovo desava ?
Ти то озбиљно. Smile
Najozbiljnije pitam. Kakve veze ima ? Koji je uticaj Boga u svemu tome ? Iskusenje ? Nama ne ide dobro jer su drugi bezbozni, a mi smo Boziji, pa nas zato prcaju ? Ili mozda Bog ne cuje molitve gladnih, vec samo Miskovica i onih nafatiranih lovom ? Mozda zapadnjaci imaju puno napredniju tehnologiju, pa im i komunikacija s Bogom laksa ?

Ili je poziv na Boga jos samo jedna od racionalizacija. Ocekivanje da ce nam neko ili nesto pomoci ?

Da, najozbiljnije sam pitao.

Иронија ти не лежи а то шта си ти написао нема везе са оним шта сам поставио у посту,односно са људским вриједностима,односно породицом.

Зар не мислиш да је увођење у Законе под "дозвољено" склапање бракова код истополаца недовољан разлог да се запитамо шта је циљ и зашто се то чини?
Замисли да у стану изнад тебе имаш два педера са усвојеним дјететом.
Мислиш да је легализација "лаких" дрога у срцу Европе нешта што доприноси добробити човјека?

Успут..................уколико си прочитао текст онда не видим разлога да га не растумачиш како треба а
не као иронију и алудирање на позивање бога у помоћ.

Crkva nije saglasna sa tim vencanjima i nijedno od tih vencanja se ne odrzava u crkvi.
Usvajanje dece kod homoseksualnih parova nije dozvoljeno.

Ma kako vam bre uvek ti pederi padaju na pamet.
Pa i nase vladike su go peder do pedera , a poneki i pedofil.

I sto uvek muskarci pucaju na te pedere, a valjda bi trebalo da zene budu ocajne
sto je recimo Riki Martin peder.

Ali uvek su muskarci borci protiv gej parada, pedera, brakova.

Nisu tu cista posla Smile
IP sačuvana
social share
Srbi  pripovedaju da tice na Cirilovdan traze druga svaka sebi da
gradi gnijezdo i da nose jaja;pa koja koja ga ne nadje,ona se obijesi.

Ciriil,filosof
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Usvajanje dece kod homoseksualnih parova nije dozvoljeno.

У неким земљама јесте,нпр:Арентина а колико знам има их још.
Ali uvek su muskarci borci protiv gej parada, pedera, brakova.
Па нормално је да су мушкарци ти који би требали да сачувају породицу и свој разлог живљења као што су дјеца од тих смрадова.
То за владике не могу да прихватим као тачно.Да си написала владика онда бих се сложио мада ни приближно не може да се пореди са РКЦ јер је код нас то још увијек у домену појединих болесника док
је код њих поприлично заступљено.
Ако се већ неможе спријечити тотално онда нека остане на нивоу гдје можемо рећи:"болесни манијак" у једнини.
РКЦ не подржава педерастрију али зато злољуди који дрмају католичким и протестанским земљама уништавају људски род подржавајући те монструме.Чим се толико агресивно заступа тзв.
право на различитост то није слобода него наметање и то се јасно види код "потребе" за јавним и уличним педерисањем.
Било би идиотски да нормални брачни парови шетају гологузи улицом а камо да те јединке имају то право јер их је неко од укућана "злостављао" када су били дјеца а није ни природно.
На крају,педерастија нема везе ни са једном религијом јер поред оних који припадају некој вјерској заједници постоје и атеисти."Сутра" ће содомисти што су код Бојовића кресали лабудове да затраже своје право на различитост или некрофили што су се управо скинули са леша."Пандора" је то,моја мала пријатељице са племенитим намјерама. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1014
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
[quote author=yetyou
Било би идиотски да нормални брачни парови шетају гологузи улицом а камо да те јединке имају то право јер их је неко од укућана "злостављао" када су били дјеца а није ни природно.
На крају,педерастија нема везе ни са једном религијом јер поред оних који припадају некој вјерској заједници постоје и атеисти."Сутра" ће содомисти што су код Бојовића кресали лабудове да затраже своје право на различитост или некрофили што су се управо скинули са леша."Пандора" је то,моја мала пријатељице са племенитим намјерама. Smile

Pa ima vladika koji to kriju(naravno) ali ima i jedan (bas moj) koji se javno pojavljuje
sa izabranikom svog srca i düpeta,slavi slavu u kafani i tako. Zbog toga i nije
usao u uzi izbor za patrijarha jer to sve radi javno, a jako pametan ,a i izgledan
coJek.

Pederestaija postoji oduvek i tu ne mozes nista da menjas.

U Grckoj(onoj ondasnjoj) ali i Rimu (doduse i u arapskim zemljama i dan danas)
to je neka svakodnevnica, nesto samo po sebi prihvatljivo pa se niko nije
ni iscudjavao da to i postoji.

Nego,nisam ja sasvim slucajno navela i heteroseksualne muskarce koji su
nesto mnogo glasni kada su pederi u pitanju Smile

Pametan si pa razumes poAntu.

I ja sam veliki protivnik tih gej parada  jer su besmislene, a i otvaraju vrata
da i mi pravimo neku paradu sa logom "ljubitelji oralnog seksa" Smile)

Po meni su pederi glupi sto insistiraju na takvim glupostima.
IP sačuvana
social share
Srbi  pripovedaju da tice na Cirilovdan traze druga svaka sebi da
gradi gnijezdo i da nose jaja;pa koja koja ga ne nadje,ona se obijesi.

Ciriil,filosof
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Pa ima vladika koji to kriju(naravno) ali ima i jedan (bas moj) koji se javno pojavljuje
sa izabranikom svog srca i düpeta,slavi slavu u kafani i tako. Zbog toga i nije
usao u uzi izbor za patrijarha jer to sve radi javno, a jako pametan ,a i izgledan
coJek.
То је огавно и није ми јасно да таква особа може обављати "дужност" која му је намјењена.
Између "њих" и "нас" мора постојати црта и она у односу на њихов начин живота не смије да залази у домен гдје су дјеца у питању а служба коју обављају свештеници тиче се и те како дјеце.
Po meni su pederi glupi sto insistiraju na takvim glupostima.
Наравно да и они траже своје мјесто под сунцем али кресање се обавља на свим могућим локацијама осим пред дјецом или би бар тако требало да буде.
Разлика између секса и онога шта се може видјети на парадама оних који злоупотребљавајући ријеч која означава мирног,лијепог и идиличног створа или живот је готово занемарљива.

Нисам вијерник али знам шта је рецепт за уништење онога што бар ја сматрам непроцјењивим богатством које као народ имамо.Породица је оно шта држи у тешким временима и то је на удару НСП,
није случајно.
Знам хрватицу која је удана за данца,дијете им било опасно болесно.Отишли код његових да им помогну за лову и ови их одјебали са образложењем да су они штедили за бродић када оду у пензију.
Оду код њених и они продају нешта имовину и дају кинту да излијече клинца.Мали данас здрав.

Јебо им бродић матер материјалистичку.Рођеном унуку нису хтјели ради свога ћеифа спасити главу.
Е то се дешава када породица непостоји док срећом по то дијете у хрвата као и код нас још увијек
како тако функционише,до када чуће се.
Што је најжалосније у Данској социјално сноси комплет лијечење али не и операцију која је једини излаз.Фантастично регулисано друштво има моралне критеријуме на нивоу племена Хуту када им дође
на лијечење Тутси,ако схваташ шта сам хтио рећи. Smile
« Poslednja izmena: 08. Avg 2010, 17:45:29 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Да је и 99,99999999% срба у питању (а само ја нисам)...
Овај постотак одговара броју од десет милијарди Срба  Smile

Шалу на страну, теорију о злу које сустиже човека због обезбожења не чујем први пут. Али свакако не мислим да је исправна. Како онда објаснити да богобојажљиви српски народ пати, док највећи зликовци имају све што се пожелети може. Пакао и јесте смишљен да мало умири јадне и убоге надом да није све тако црно. Неправда боли, али је и саставни, озбиљан део живота. Уосталом Богу угодна православна Србија је пострадавала и са Богом и Без њега.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Да је и 99,99999999% срба у питању (а само ја нисам)...
Овај постотак одговара броју од десет милијарди Срба  Smile

Шалу на страну, теорију о злу које сустиже човека због обезбожења не чујем први пут. Али свакако не мислим да је исправна. Како онда објаснити да богобојажљиви српски народ пати, док највећи зликовци имају све што се пожелети може. Пакао и јесте смишљен да мало умири јадне и убоге надом да није све тако црно. Неправда боли, али је и саставни, озбиљан део живота. Уосталом Богу угодна православна Србија је пострадавала и са Богом и Без њега.
Нема то везе са вјером нити са вјеровањем (бар по мени) колико са системом вриједности који је тотално наопако окренут.Није бог поменут у контексту нашег него западног вјеровања јер све до једне
"западне" земље су се борили против "безбожника" (комунизма).
Срби су страдали зато што су били слаби да се одупру нападом на оне који су кренули на њих и то је ствар која се неће никада промјенити колико год ми били богобојажљиви или не.
"Европске вриједности" ... измишљене норме,правила и начин који је достојан цивилизованим друштвима (тако бар кажу)је ствар које уништавају народе а све је након 1945 иницирано од стране САД-а па тако данас имаш Њемачку која све више личи на сатараш док о Француској нема потребе полемисати.
Зар сам ја нецивилизован ако нећу да узмем "твој" производ,ако сматрам да у мојој породици нема мјеста
за црнца или кинеза,ако не желим да ми дијете учи како отац и мајка не постоје него су у питању брачни другови (да се педери не увриједе),ако нећу са "тобом" да учествујем у пљачки других народа,
ако сматрам да је моје имање само моје и нећу да га продам комшији.
Ако смо зато заостали дивљаци,боље да такви и останемо.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Citat
ако сматрам да у мојој породици нема мјеста
за црнца или кинеза

шта ти ово значи? нећеш дозволити ћерци да се уда за црнца? одрећи ћеш се ње преко новина ако то уради? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.